بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۱ گام برای تصمیم گیری بیشتر در کار (با نکات)

نکات تصمیم گیری برای کسب و کارهای کوچک

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

هر جنبه ای از زندگی شامل تصمیم گیری می شود، از اینکه چه چیزی بخوریم یا بپوشیم تا نحوه برخورد با روابط حرفه ای و انتخاب های شغلی. وجدان بودن در مورد روش های تصمیم گیری خود می تواند به شما کمک کند این تصمیمات را استراتژیک تر و سریع تر اتخاذ کنید و انتخاب های خود را با اولویت های خود مرتبط کنید. مهارت های خوب تصمیم گیری می تواند به شما کمک کند تا به اهداف خود برسید و احترام کسانی را که با آنها کار می کنید جلب کنید.

در این مقاله از ایوسی، در ۱۱ مرحله به چگونگی تصمیم گیری بیشتر در محل کار می پردازیم.

چرا قاطع بودن در کار مهم است؟

مهم است که در کار قاطع باشید تا ویژگی های حرفه ای و رهبری را نشان دهید . بیشتر مشاغل شامل تصمیم گیری های مکرر هستند، از میزان توجه به هر کار گرفته تا مدیریت پرسنل دیگر و اولویت بندی مشتریان. وقتی بتوانید تصمیمات خوبی بگیرید، همکاران و سرپرستان می توانند به شما اعتماد کنند که مستقل کار کنید و در موقعیت های پرفشار قابل اعتماد باشید. با ساده‌سازی و تمرین فرآیند تصمیم‌گیری، می‌توانید بخش خود را کارآمدتر کنید و ممکن است بتوانید زمان بیشتری را به بخش‌های دیگری از شغل خود اختصاص دهید که از آن لذت می‌برید.

مرتبط: مهارت های تصمیم گیری: تعریف و مثال

چگونه در کار قاطع تر باشیم

در اینجا ۱۱ مرحله برای تمرین تصمیم گیری و به کارگیری این مهارت ها در محل کار آورده شده است:

۱. به این فکر کنید که چرا مردد هستید

ابتدا درک کنید که چرا تمایلی به تصمیم گیری ندارید، سپس استراتژی هایی را برای غلبه بر این بی میلی ایجاد کنید. به عنوان مثال، اگر نقش شما شامل تصمیمات مهمی است و احساس می کنید بی تجربه هستید، ممکن است یاد بگیرید که دیگران چگونه تصمیمات مشابهی گرفتند. اگر به دلیل پیامدهای منفی پس از تصمیم قبلی تردید دارید، برای پردازش آن رویداد تلاش کنید و بدانید که هر تصمیم فرصت جدیدی برای موفقیت است.

مرتبط: سندرم ایمپوستور و نحوه غلبه بر آن

۲. برای تغییر باز باشید

اگر در حال توسعه یک استراتژی یا الگوی جدید برای قاطعیت هستید، بسیار مهم است که به روی روش های جدید انجام کارها باز باشید. همانطور که قاطعیت شما بهبود می یابد، ممکن است خود را در موقعیت های جدیدی بیابید یا مسئولیت های بزرگتری را بپذیرید. پذیرفتن نتایج و پیامدهای جدید می تواند به شما کمک کند تا راحت تر با تصمیم گیری های بیشتر و دیدن تغییرات اطراف خود سازگار شوید.

۳. اهداف مشخصی را تعیین کنید

به این فکر کنید که چرا می خواهید مهارت های تصمیم گیری را به دست آورید، سپس اهدافی را برای سنجش پیشرفت و موفقیت خود تعیین کنید. ممکن است به سادگی تصمیم گیری در مورد سفارش ناهار خود در اغذیه فروشی باشد. اگر نقش جدیدی را در محل کار بر عهده می گیرید، به کارهای خاصی فکر کنید که قصد دارید بعد از یک هفته، یک ماه یا یک ربع انجام دهید. اگر به دنبال کنترل بیشتر وضعیت فعلی هستید، تصور کنید که موفقیت چه خواهد بود و برای رسیدن به آن اهداف افزایشی تعیین کنید.

از این اهداف، ممکن است یک استراتژی یا برنامه مکتوب ایجاد کنید، از جمله اینکه چگونه با هرگونه تردید یا ترس مقابله کنید و چگونه مهارت های تصمیم گیری شما می تواند به شما در بهبود سایر زمینه های زندگی کمک کند. داشتن یک استراتژی توسعه یافته می تواند به شما کمک کند پیشرفت خود را ببینید.

بیشتر بخوانید: نحوه تعیین و دستیابی به اهداف شغلی (به علاوه ۱۰ مثال)

۴. یک مدل تصمیم گیری پیدا کنید

یک الگو می‌تواند یادگیری یک مهارت جدید را بسیار آسان‌تر کند، بنابراین می‌توانید فردی را برای تقلید انتخاب کنید. شما می توانید همکاران یا مربیان حرفه ای که موفقیت شغلی پیدا کرده اند، یک رهبر در صنعت خود یا یک مبتکر در نیروی کار مدرن در نظر بگیرید. به این فکر کنید که این شخص چه چیزهایی را در اولویت قرار می دهد و چه دانشی می تواند به او کمک کند هنگام قضاوت کردن، احساس آمادگی کند. اگر کسی است که می‌شناسید، می‌توانید جلسه‌ای ترتیب دهید تا دیدگاه و توصیه‌های او را بیاموزید.

۵. خودتان را آماده کنید

وقتی می‌دانید تصمیمی در راه است، می‌توانید با تحقیق در مورد گزینه‌هایتان از قبل آماده شوید. دانش در مورد احتمالات می تواند امنیت شما را در صورت تغییر وضعیت یا مهلت زودتر از حد انتظار شما افزایش دهد. فکر کردن در مورد تصمیمات مهم از قبل ممکن است به شما فرصت دهد تا دیدگاه های دیگران را جستجو کنید، که به ویژه اگر تصمیماتی می گیرید که بر کار، محیط یا گزینه های آنها تأثیر می گذارد، بسیار مهم است.

۶. ارزیابی گزینه ها را تمرین کنید

برای توسعه توانایی خود در تصمیم گیری، ممکن است تمرین تفکر استراتژیک درباره تصمیمات مفید باشد. با یک تصمیم شروع کنید که مهلتی ندارد و سعی کنید فهرستی ذهنی یا کاغذی از مزایا و معایب هر گزینه تهیه کنید. همانطور که این مهارت را تقویت می کنید، ممکن است متوجه شوید که می توانید مزایا و معایب آن را سریعتر درک کنید.

۷. زمان کمتری را برای تصمیمات کوچک صرف کنید

قبل از صرف زمان قابل توجه برای تصمیم گیری، اهمیت آن را در نظر بگیرید. برای تصمیم‌گیری‌های کوچک، به جای فکر کردن، سریع یک گزینه را انتخاب کنید، زیرا ریسک ممکن است کمتر باشد. صرف زمان طولانی‌تر برای تصمیم‌گیری‌های بزرگ مانند انتخاب شغل یا زندگی می‌تواند مفید باشد، اما عواقب انتخاب منو معمولاً کمتر از تصمیم‌گیری درباره اینکه چه شغلی را انتخاب کنید یا کدام حرفه را دنبال کنید، کمتر است.

۸. نتایج تصمیمات را ارزیابی کنید

بعد از اینکه تصمیم گرفتید، ارزیابی کنید که آیا تصمیم درستی بوده یا خیر. می‌توانید پیامدهای شخصی، پیامدهای تجاری و تیمی و فرصت‌های بعدی را که انتخاب شما فراهم کرد، در نظر بگیرید. به این فکر کنید که چگونه به تصمیم خود نزدیک شده اید و اگر احساس می کنید انتخاب نادرستی انجام داده اید، برای کاری که دفعه بعد قرار است متفاوت انجام دهید، برنامه ریزی کنید.

۹. پس از آن خوشبین باشید

خوش بین بودن می تواند راه خوبی برای پاداش دادن به خود برای تصمیم گیری و پذیرش نتایج باشد. برای اعمال خوش بینی خود به صورت عملی، هر یک از نتایج ممکن را در نظر بگیرید، سپس به یک نتیجه مثبت فکر کنید. حتی یک نتیجه منفی ممکن است برای شما مفید باشد زیرا به شما بازخورد می دهد تا در آینده تصمیمات بهتری بگیرید.

بیشتر بخوانید: چگونه خوش بین باشیم (به علاوه فواید خوش بینی)

۱۰. خودتان را ببخشید

همانطور که برای رسیدن به اهداف خود تلاش می کنید، متوجه شوید که پیشرفت مستلزم شکست است و خود را به خاطر تصمیماتی که در گذشته گرفته اید ببخشید. اگر این تصمیمات بر دیگران تأثیر می گذارد، مطمئن شوید که مسئولیت پذیر هستید. بعد از اینکه تجزیه و تحلیل کردید چه چیزی موثر بوده و چه چیزی مفید نیست، تصمیمات قبلی خود را پشت سر بگذارید و به سمت اهداف بعدی خود بروید.

۱۱. محدودیت های کنترل و دانش خود را بپذیرید

همانطور که تصمیم گیری را یاد می گیرید، متوجه شوید که ممکن است هرگز تمام اطلاعات مورد نیاز برای گرفتن یک تصمیم عالی را نداشته باشید. فعال بودن در مورد تصمیمات در محل کار می تواند مفید باشد، اما شما همچنان با مشتریان، همکاران و سایر بخش های شرکت خود کار می کنید. انتخاب های دیگران و عوامل خارجی ممکن است بر تأثیرات انتخاب های شما تأثیر بگذارد یا خنثی کند. یادگیری تصمیم گیری به جای یک انتخاب واحد، یک فرآیند است، بنابراین مهم است که انتخاب های خود را در چارچوب قرار دهید و به کار ادامه دهید تا انتخاب های بهتری داشته باشید.

نکاتی برای قاطعیت

در اینجا چند نکته برای قاطعیت در محل کار آورده شده است:

  • مراقب باشید: به یاد داشته باشید که هنگام انتخاب، دیگران را در نظر بگیرید و برای افزایش اختیارات و استقلال همکارانتان در کار روزانه خود تلاش کنید.

  • قاطعیت خود را تقویت کنید: انتخاب های خوب یکی از بهترین راه ها برای تبدیل شدن به یک رهبر محترم در محل کارتان است. یادگیری سایر مهارت های رهبری می تواند به شما کمک کند تا مهارت های تصمیم گیری خود را به طور گسترده تر مورد استفاده قرار دهید.

  • مشاوره را ارزیابی کنید: همانطور که به دنبال الگو می گردید و با دیگران در مورد تصمیمات حرفه ای خود صحبت می کنید، حتماً قبل از توصیه آنها به انگیزه ها و تجربیات آنها فکر کنید.

  • انتخاب‌های خود را ثبت کنید: اگر شغل شما روال‌های فصلی یا سالانه خاصی دارد، یادداشت‌برداری در مورد فرآیندهای تصمیم‌گیری و نتایج ممکن است مفید باشد، بنابراین می‌توانید به جای شروع کردن از اشتباهات و موفقیت‌های سال‌ها و فصل‌های قبل، از آن استفاده کنید. شروع هر بار

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. مزایای تصمیم گیری بیشتر در محل کار:

    ۱. افزایش حس موفقیت: تصمیم گیری در محل کار می تواند منجر به احساس موفقیت و مالکیت بیشتر بر نتیجه پروژه ها و ابتکارات شود.

    ۲. بهبود مهارت های حل مسئله: تصمیم گیری نیاز به تفکر انتقادی و مهارت های حل مسئله دارد که می توان به مرور زمان با تمرین آن را توسعه داد و تقویت کرد.

    ۳. افزایش قابلیت های رهبری: تصمیم گیری در محل کار می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های رهبری قوی، از جمله توانایی الهام بخشیدن و ایجاد انگیزه در اعضای تیم را توسعه دهند.

    ۴. افزایش اعتماد به نفس: مسئولیت پذیری در تصمیم گیری می تواند اعتماد به نفس و احساس ارزشمندی فرد را افزایش دهد.

    ۵. رضایت شغلی بیشتر: ایفای نقش فعالتر در تصمیم گیری می تواند منجر به سطوح بالاتری از رضایت شغلی و مشارکت در کار شود.

    ۶. پیشرفت سریعتر: با تصمیم گیری سریعتر، پروژه ها می توانند کارآمدتر و موثرتر به جلو حرکت کنند و منجر به پیشرفت و نتایج سریعتر شوند.

    ۷. رشد و توسعه شخصی: تصمیم گیری در محل کار می تواند فرصت هایی را برای رشد و توسعه شخصی فراهم کند، زیرا افراد از موفقیت ها و شکست های خود درس می گیرند.

    ۸. افزایش مسئولیت پذیری: بر عهده گرفتن مسئولیت تصمیم گیری می تواند منجر به مسئولیت پذیری بیشتر و احساس مالکیت قوی تر بر کار و کمک به سازمان شود.

    ۹. ایجاد اعتماد و احترام: تصمیم گیری با اطمینان و قاطعیت می تواند به ایجاد اعتماد و احترام با همکاران، مافوق و مشتریان کمک کند.

    ۱۰. هدایت نوآوری: توانمندسازی کارکنان برای تصمیم گیری می تواند منجر به خلاقیت و نوآوری بیشتر در حل مسئله و اجرای پروژه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *