ایوسی

شجاع باش حتی اگر هنوز نیستی (۹ راه برای غلبه بر ترس های خود)

قدرت انتخاب های شجاعانه

آیا می خواهید بهترین نسخه خود را ملاقات کنید؟ با یادگیری نحوه شجاعت شروع کنید

برداشتن گام‌هایی برای زندگی شجاعانه و خارج شدن از منطقه آسایش، سریع‌ترین راه برای رسیدن به پتانسیل کامل است.

مشکل این است که بسیاری از ما اجازه می‌دهیم ترس‌هایمان مانع شود. ما دنبال کار نمی رویم چون می ترسیم صلاحیت کافی نداشته باشیم. یا تغییر مثبتی در زندگی خود ایجاد نمی کنیم زیرا از ناشناخته ها می ترسیم.

آشنا بنظر رسیدن؟ این به این دلیل است که همه ما ترس را تجربه می کنیم. این یک احساس طبیعی انسانی است. اما همیشه زندگی در ترس از «چه می‌شد اگر» می‌تواند ما را در زندگی حرفه‌ای و شخصی‌مان باز دارد.

برای غلبه بر ترس هایمان نیاز به کمی بازی دارد. بیایید بررسی کنیم که چگونه با استفاده از نه نکته قدرتمند، شجاع و شجاع باشیم.

آیا ترس شما را از تصمیم گیری های تغییر دهنده زندگی باز می دارد؟

ترس می تواند فلج کننده باشد.

ترس از اتفاقی که ممکن است رخ دهد یا تصمیم اشتباه می تواند باعث شود که هیچ اتفاقی در زندگی شما رخ ندهد. به جای اینکه به جلو حرکت کنید، به یک منطقه امن امن و گرم عقب نشینی می کنید و از تصمیم گیری های مهم زندگی خودداری می کنید.

غلبه بر ترس

با این حال، چسبیدن بیش از حد به منطقه راحتی شما می تواند خطرناک باشد. می تواند شما را از هر نوع رشد شخصی، حرفه ای و عاطفی باز دارد.

رشد شخصی

هر یک از ما در سفر منحصر به فرد خود برای رشد شخصی هستیم. این یک فرآیند مداوم است که کل زندگی ما را در بر می گیرد. رشد شخصی می تواند به معنای بسیاری باشد:

بزرگترین رشد ما از غلبه بر مشکلات و موقعیت هایی است که ما را به چالش می کشد.

و آن وقت است که ترس به وجود می آید . ترس از شکست، ترس از ناشناخته – شما آن را نام ببرید.

وقتی به ترس اجازه می‌دهید به مانعی تبدیل شود که در مسیر زندگی شما قرار می‌گیرد، رشد شخصی شما موقتاً متوقف می‌شود. به جای اینکه آمادگی ذهنی خود را توسعه دهیم و رشد کنیم، در پوسته های خود عقب نشینی می کنیم. ما همچنین برای جلوگیری از احساسات ناراحت کننده از تجربیات جدید اجتناب می کنیم.

در نهایت، ما شروع به احساس عدم تحقق می کنیم، زیرا زندگی واقعی نداریم. به‌جای حرکت رو به جلو، در مکانی امن می‌مانیم که مدت‌ها پیش از آن رشد کرده‌ایم.

رشد حرفه ای

ترس همچنین می تواند بر جنبه های مختلف رشد حرفه ای شما تأثیر بگذارد. به گفته لورا گارنت، استراتژیست عملکرد، یکی از چیزهایی که شما را از موفقیت باز می دارد ترس از شکست است

تصور کنید در حال حاضر در نقشی ناکامل هستید. شما می دانید که باید تغییر شغلی ایجاد کنید، اما فکر شکست شما را از تصمیم گیری باز می دارد. بنابراین یک سال یا دو یا سه سال دیگر در همان جایی که هستید می مانید.

این تنها نمونه ای از تاثیر ترس از شکست بر رشد حرفه ای شماست. به جای پیشرفت در حرفه خود، توسعه مهارت های جدید و قرار گرفتن در نقشی که با پتانسیل واقعی شما همسو باشد، احساس امنیت را انتخاب می کنید.

ترس از شکست با ترس از خوب نبودن نیز گره خورده است. این یکی دیگر از موانع رایج در رشد حرفه ای شما است که خود را به عنوان سندرم فریبکار نشان می دهد.

در این سناریو، ممکن است تمایلی به ایفای نقش رهبری نداشته باشید ، زیرا باور ندارید که به اندازه کافی خوب هستید.

وقتی به ترس اجازه می‌دهید در زندگی حرفه‌ای‌تان نقش آفرینی کند، همیشه شما را از تصمیم‌گیری‌هایی که شما را به جلو سوق می‌دهد، باز می‌دارد.

رشد عاطفی

پرهیز از موقعیت هایی که شما را از منطقه راحتی خود خارج می کند، زیرا می ترسید بر رشد عاطفی شما تأثیر می گذارد. از دست دادن مهارت‌های عاطفی قوی که برای موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود به آن نیاز دارید، از دست می‌دهید. این شامل:

عدم رشد در سطح عاطفی می تواند شما را در برابر موقعیت های غیرمنتظره یا استرس زا آسیب پذیر کند. این نوع استرس مزمن و حاد به عنوان “استرس بد” شناخته می شود – برعکس نوع خوب استرس که منجر به رشد می شود.

برای مثال، فقدان انعطاف‌پذیری باعث می‌شود که چالش‌ها در محل کار را به‌جای فرصت‌ها، به‌عنوان تهدید درک کنید. این بر عملکرد شغلی و توانایی شما برای سازگاری با این محیط جدید تأثیر می گذارد.

اگر دائماً از فرصت‌های رشد عاطفی طفره بروید، در مواجهه با موقعیت‌های چالش برانگیز در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود ناتوان خواهید بود.

آیا ترس همیشه چیز بدی است؟

ترس همیشه یک چیز ذاتی بد نیست. به هر حال، ترس پاسخی عادی و سالم به موقعیت‌های تهدیدآمیز از سپیده دم بوده و بوده است. این غرایز جنگ یا گریز ما را تحریک می کند و ما را از خطرات احتمالی در امان نگه می دارد.

امروزه ما به اندازه اجداد غارنشین خود احساس ترس واقعی نمی کنیم. با این حال، موقعیت‌هایی وجود دارد که می‌تواند به صورت یک احساس درونی یا یک غریزه ناگهانی ظاهر شود.

تصور کنید شب در حال قدم زدن در خیابان هستید. حواس شما سیگنال های ظریفی را دریافت می کنند که ممکن است ناامن باشید و ترس ایجاد می شود. در این موارد، گوش دادن به شهود بدن شما می تواند زندگی شما را نجات دهد.

ترس همچنین یک احساس بسیار قدرتمند انسانی است. می تواند شما را به سمت بخشی از شما راهنمایی کند که به بیشترین کار نیاز دارد. همانطور که روانپزشک کارل یونگ می گوید: “دریابید که یک فرد از چه چیزی بیشتر می ترسد، و این جایی است که او در مرحله بعدی رشد خواهد کرد.”

به عبارت دیگر، انجام هر کاری که بیشتر از آن می ترسید، به بزرگترین رشد شما به عنوان یک انسان منجر می شود.

به عنوان مثال، اگر از سخنرانی در جمع می ترسید، در حضور ده ها نفر یک سخنرانی ارائه دهید. این می تواند بسیار قدرتمند باشد و به شما کمک کند تا به فردی با اعتماد به نفس تبدیل شوید. اگر می خواهید در بازار کار امروز رقابتی بمانید، بهبود و تسلط بر مهارت های سخنرانی عمومی ضروری است.

از سوی دیگر، وقتی ترس به طور مداوم شما را از زندگی کامل باز می دارد، تبدیل به یک مشکل می شود.

اغلب، این ترس به صورت اضطراب ظاهر می شود . اضطراب پاسخی است که شما نسبت به چیزهایی دارید که ممکن است تهدید واقعی برای شما ایجاد نکنند. و آنها حتی تهدیدهای فوری نیستند، بلکه چیزهایی هستند که شما پیش بینی می کنید که ممکن است رخ ندهند.

چند نمونه از این می تواند باشد:

این نوع ترس شما را در منطقه راحتی خود نگه می دارد و فرصت ها و تجربیاتی را که می تواند زندگی شما را بهبود بخشد از شما می گیرد.

غلبه بر این ترس های رایج یک شبه اتفاق نمی افتد، اما مطمئناً قابل دستیابی است.

آیا وقتی می ترسی می توانی شجاع باشی؟

واژه‌ شجاع اغلب به جای یکدیگر استفاده می‌شوند، اما طبق تعریف، آنها یکسان نیستند. شجاعت با فقدان ترس همراه است. در مقابل، شجاع بودن به این معنی نیست که نمی ترسید. یعنی انجام کاری حتی اگر شما را می ترساند.

به قول خود نلسون ماندلا: “شجاعت فقدان ترس نیست، بلکه پیروزی بر آن است.”

یادگیری اینکه چگونه در مواجهه با ترس شجاع باشید، نیاز به تمرین و پشتکار دارد. به آن به عنوان یادگیری یک مهارت جدید فکر کنید. هنگامی که بر آن تسلط پیدا کردید، می تواند بسیار رهایی بخش باشد. به همین ترتیب، شجاع بودن در زمانی که موقعیت آن را ایجاب می کند نیز قابل پرورش است.

چگونه شجاع باشیم: ۹ راه برای نترس شدن

هیچ وقت برای نترس شدن و خروج از منطقه امن خود دیر نیست. در اینجا ۱۰ راه برای تبدیل شدن به نسخه ای شجاع تر از خود آورده شده است:

۱. ترس خود را بپذیرید

هرگز سعی نکنید ترس خود را زیر فرش جارو کنید. قدرت بیشتری به آن خواهد داد.

در عوض، باید ترس های خود را بپذیرید و بپذیرید. همه ما آنها را داریم، و هیچ شرمی در این وجود ندارد. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، شجاعت به معنای از بین بردن ترس نیست، بلکه با وجود ترس، حرکت رو به جلو است.

۲. با آن مقابله کنید

مقابله با ترس شما در وهله اول درک دلایل اصلی ترس شماست.

به عنوان مثال، اگر از درخواست ترفیع یا درخواست یک نقش جدید می ترسید ، از خود بپرسید چرا. آیا به این دلیل است که ممکن است آن را دریافت نکنید؟ آیا از طرد شدن، شکست یا تمسخر می ترسید؟

به زودی متوجه خواهید شد که ترس شما اغلب منیت شماست که سعی می کند از خود در برابر احساس کمرنگ شدن محافظت کند. در واقعیت، این تجربیات فقط می تواند شما را به فردی قوی تر تبدیل کند، نه ضعیف تر.

۳. از خودگویی مثبت استفاده کنید

خود گفتاری همان صدای درونی درون سر شماست که باورها و افکار شما را آشکار می کند. وقتی می ترسید، به این معنی است که برای مدت طولانی، یک جریان منفی از خودگویی ایجاد کرده اید که ممکن است شبیه به این باشد:

من می خواهم در جلسات بیشتر صحبت کنم، اما احتمالاً فقط چیز اشتباهی خواهم گفت.

من به آن رویداد شبکه نمی روم. اگر کسی را آنجا نشناسم چه می‌شود؟»

وقتی شروع به باور این افکار منفی می کنید، رشد خود را خراب می کنید. شما باید این افکار را زمانی که به وجود می‌آیند درک کنید و با خودگویی مثبت جایگزین کنید:

“من می توانم در مقابل همسالانم صحبت کنم، حتی اگر کامل نباشد.”

“اشکال ندارد اگر کسی را آنجا نشناسم. این فرصتی برای ملاقات با افراد جدید و یادگیری است.»

خودگویی مداوم و مثبت باعث ایجاد اعتماد به نفس و توانایی شما برای غلبه بر ترس هایتان می شود.

۴. با ناراحتی راحت باشید

دیل کارنگی، نویسنده آمریکایی و پیشگام خودسازی، زمانی گفت: “کاری را که از انجام دادن آن می ترسید انجام دهید و به انجام آن ادامه دهید… این سریع ترین و مطمئن ترین راهی است که تاکنون برای غلبه بر ترس کشف شده است.”

پس اگر مثلاً از تنهایی می ترسید، خودتان به تماشای فیلم بروید. اگر می خواهید حتی شجاع تر باشید، یک سفر انفرادی داشته باشید.

بهترین راه برای نترس شدن این است که خود را در موقعیت هایی قرار دهید که شما را می ترسانند. هنگامی که آنها را با وجود ترس انجام دهید، ترس قدرت را بر شما از دست خواهد داد.

۵. شجاع بودن را به عادت تبدیل کنید

هنگامی که برای اولین بار بر ترس خود غلبه کردید، در اینجا متوقف نشوید. با غلبه بر ترس های خود به طور منظم، بی باکی خود را مانند یک ماهیچه تقویت کنید.

مونیکا برگ، نویسنده کتاب ترس گزینه ای نیست، توصیه می کند فهرستی از کارهایی تهیه کنید که اگر نمی ترسیدید انجام می دادید.

لیست خود را تهیه کنید و شروع به انجام آن کارها کنید. از ساده ترین ها شروع کنید و به تدریج به سمت بالا بروید.

وقتی بیاموزید که چگونه شجاعانه زندگی کنید، متوجه خواهید شد که چقدر از دست داده اید زیرا ترس در راه بود.

۶. ذهن آگاهی را تمرین کنید

تمرین تمرکز حواس در تمام زمینه های زندگی به این معنی است که همیشه در لحظه حال ثابت بمانید. تمرینات ذهن آگاهی مانند نفس کشیدن و مدیتیشن می تواند به شما در تسکین نگرانی و اضطراب کمک کند .

معلم ذهن آگاهی و نویسنده کتاب «قدرت اکنون» توضیح می دهد که ترس کاملاً ساخته ذهن است.

شما همیشه از آنچه ممکن است اتفاق بیفتد می ترسید، نه از آنچه در حال حاضر اتفاق می افتد. ترسی که او به آن اشاره می کند یک خطر فوری نیست. او در مورد احساس ناراحتی، اضطراب یا نگرانی در مورد یک مشکل ساخته شده در آینده صحبت می کند.

وقتی ذهن آگاهی را تمرین می کنید، یاد می گیرید که این افکار را مشاهده کنید. همچنین یاد می گیرید که اجازه ندهید آنها شما را تحت سلطه خود درآورند و ترس خود را به بدترین سناریو تبدیل کنید.

۷. یک مربی پیدا کنید

آیا کسی را در زندگی شخصی یا حرفه ای خود می شناسید که بی باکی و اعتماد به نفس او را تحسین کنید؟ یک رابطه مربیگری با آنها ایجاد کنید.

آنها می توانند توصیه های ارزشمندی ارائه دهند و به شما یاد دهند که چگونه نترس و شجاع باشید.

۸. شکست را در آغوش بگیرید

ما اغلب از انجام کاری می ترسیم زیرا از شکست می ترسیم. سعی می کنیم یک بار این کار را انجام دهیم و به محض اینکه شکست می خوریم تسلیم می شویم.

به جای ترس از شکست، باید از آن نهایت استفاده را ببریم و آن را به یک فرصت یادگیری تبدیل کنیم.

خب چطور باید انجامش بدیم؟ با ایجاد انعطاف‌پذیری شروع کنید.

افراد تاب آور وقتی موفق نمی شوند و ذهنیت رشد دارند سعی می کنند به خودشان سخت نگیرند. وقتی ذهنیت رشد دارید، باور دارید که می توانید از طریق شکست های خود یاد بگیرید و دوباره تلاش کنید.

۹. به دنبال کمال نباشید

برای غلبه بر ترس، سعی کنید به هر کاری که انجام می دهید با ذهن مبتدی نزدیک شوید .

دفعه بعد که می خواهید چیزی را امتحان کنید که از آن می ترسید، هیچ انتظاری از اینکه چگونه پیش می رود نداشته باشید. با حس کنجکاوی به آن نزدیک شوید و نگران نتیجه نباشید.

یادگیری اینکه یک نتیجه را خوب یا بد قضاوت نکنید، ترس از شکست را از معادله خارج می کند.

به جای هدف برای کمال، هدف خود را برای یادگیری و رشد در نظر بگیرید.

یاد بگیرید چگونه شجاع باشید و به دیگران الهام بخشید

یادگیری شجاع بودن به معنای نترسیدن نیست. این به معنای اقدام با وجود احساس ترس است.

ترس را به عنوان یک فرصت به جای یک مانع در نظر می گیریم – فرصتی برای رشد شخصی، حرفه ای و عاطفی. ترس می تواند شما را به سمت قسمت هایی از زندگی تان هدایت کند که به بیشترین کار نیاز دارند.

تمرین خودگویی مثبت یا قرار دادن خود در موقعیت های چالش برانگیز گام های کوچک اما قدرتمندی برای ایجاد اعتماد به نفس و تبدیل شدن به فردی شجاع است.

امروز چه اقداماتی را برای به چالش کشیدن خود و دیگران انجام خواهید داد؟

مقالات مرتبط بیشتر:
خروج از نسخه موبایل