ایوسی

تلاش: تعریف، فواید و شیوه های آن + جملات انگیزشی تلاش


فهرست مطالب این مقاله

۶۵ نقل قول انگیزشی برای موفقیت در کار (پایین صفحه)
ترسِ از شکست و مشکل حرکت
چرا نباید از شکست بترسیم؟
تلاش یعنی موفقیت
۱۵ فایده‌ی تلاش
     ۱- تلاش موجب تقویت استعدادها و توانایی‌هاست
     ۲- تلاش تجربه را به همراه دارد
     ۳- تلاش عامل اصلی جداسازی افراد موفق از ناموفق است
     ۴- تلاش با سلامت جسم و روح همسو است
     ۵- تلاش افزایش دهنده‌ی عزت نفس است
     ۶- تلاش عامل هویت دهنده به انسان‌ها است
     ۷- تلاش ماندگاری را به همراه دارد
     ۸- تلاش عامل اصلی در به منصه‌ی ظهور در آمدن علم است
     ۹- تلاش موجب ایجاد ارتباط‌های موثر و پایدار با دیگران می‌شود
     ۱۰- تلاش افزایش دهنده فرصت‌های موفقیت است
     ۱۱- تلاش به افزایش مهارت‌ها و دانش افراد کمک می‌کند
     ۱۲- تلاش موجب توسعه قدرت اراده و تحمل نیازها می‌شود
     ۱۳- تلاش عامل ایجاد تعهد و پیوستگی به هدف‌ها و خواسته ها است
     ۱۴- تلاش موجب بهبود قابلیت‌های مدیریتی و رهبری افراد می‌شود
     ۱۵- تلاش عامل ایجاد انگیزه و اشتیاق برای پیشروی و پیشرفت است.
معرفی موانع تلاش
راه‌های انجام یک تلاش موثر
     ۱- ارزش‌های خودتان را مشخص کنید
     ۲- خود را شرِ صندلی لعنتی خلاص کنید
     ۳- مثبت‌ها را جایگزین منفی‌ها کنید
     ۴- خود را در چرخه‌های بی‌پایان نیاندازید
     ۵- به علائم توجه کنید
     ۶- جزئیات را جدی بگیرید
     ۷- هرگز تسلیم نشوید
     ۸- به خوب بودن اکتفا نکنید
     ۹- شکست خورده‌های موفق را دریابید
     ۱۰- آگاهی‌تان را افزیش دهید
تلاش دشمن غیرممکن هاست
سخن پایانی
معانی لغوی تلاش (پیوست)


۱۵ فایده تلاش و ۱۰ راه اثربخش در بهبود آن

همیشه برای دستیابی و نیل به موفقیت، توصیه‌ی اکثر مردم دست زدن به تلاش و کوشش است، و عموما اکثر مردم موفقیت‌های واقعی (و نه مقطعی، ظاهری و …) را در پی تلاش و همت می‌دانند و در کل موضوع تلاش تقریبا در نگاهِ همه‌ی مردم، موضوعی تایید شده و کاملا صحیح است (البته فارغ از نوع تعاریف و نگاه هر کس به این واژه)

ترسِ از شکست، مانع تلاش اکثر مردم

اما جالب است که اکثر مردم در بسیاری از موارد با وجود میل زیاد به دست‌یابی به خواسته‌هایشان و رسیدن به موفقیت‌های بزرگ و همیشگی، دست به تلاش نمی‌زنند و یا با اندک تلاشی، قیدِ ادامه‌ی تلاش و کوشش‌شان را زده و خیلی زود متوقف می‌شوند؛ و اگرچه با جویا شدن علت این داستان، دلایل زیادی را شاهد خواهیم بود، اما آنچه بیش از بقیه‌ی دلایل به چشم می‌خورد، موضوع ترسِ از شکست و نرسیدن به موفقیت است. (برای درک بهتر عوامل ترس از شکست و توقف‌ها، حتما این مطلب را مطالعه کنید)

اکثر مردم با وجود قبولِ لازمه‌ی تلاش برای رسیدن به موفقیت، جرات تلاش را ندارند، و از همین رو نیز تلاشی از خود بروز نمی‌دهند. این دسته از مردم (که عموما اکثریت را نیز تشکیل می‌دهند)، ضمن اینکه آگاهی کمی نسبت به تلاش و نوعِ بکارگیریِ حساب شده‌ی آن دارند شکست را نقطه‌ی مقابل موفقیت می‌دانند و از همین رو احساس می‌کنند که اگر در مسیر تلاش و کوشش‌شان با شکست روبرو شوند، دیگر دستیابی به موفقیت برایشان امکان‌پذیر نخواهد بود، پس چه بهتر همین الان دست از تلاش بکشند.

بازگشت به بالا

چرا نباید از شکست بترسیم؟

شاید ترس از شکست برای بسیاری از ما، مانعی برای شروع کارهای‌مان باشد. و احتمالاً بارها و بارها شده است که از خودمان پرسیده‌ایم:

اگر شکست بخورم، چه؟

اما مهم‌ترین چیزی که باید بدانیم، این است که شکست عموما امری اجتناب‌ناپذیر است؛ که البته هرچه بیشتر تلاش کنیم و بیشتر با شکست‌های ظاهری مواجه شویم، احتمال رسیدن به موفقیت نیز‌ برایمان بیشتر و بیشتر است.

مرتبط: ۷ دلیل شکست ما

  و نکته‌ی بسیار مهم این است که:

بدون تلاش اگرچه شاید شکست نخوریم [آنهم در ظاهر]، اما هرگز موفق هم نخواهیم شد.

و این در حالی است که هر گاه با عزم راسخ حرکتی را شروع کنیم و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنیم، قطعا از سدِ همه‌ی موانع احتمالی عبور خواهیم کرد و قطعا به موفقیت (که همان رسیدن به اهدافمان باشد) دست پیدا خواهیم کرد.

و به همین دلیل است که اگرچه تلاش در معنی با کلماتی همچون «اهتمام، تقلا، تکاپو، جدیت، جهد، سعی، فعالیت، کوشش، مجاهدت، مساعی» سنجیده می‌شود؛ اما حقیقتا می‌توان تلاش را با موفقیت همسو و هم‌رده دانست و گفت:

تلاش یعنی موفقیت

__________________________

اگر از مردم بپرسید، متضاد کلمه موفقیت چیست؟ اکثر آنها می‌گویند شکست.
اما این اشتباهی بزرگ است؛
متضاد کلمه موفقیت، تلاش نکردن است.

تلاش و موفقیت
جدول نسبت تلاش و موفقیت

بازگشت به بالا | ۶۵ نقل قول انگیزشی برای موفقیت در کار
پاسخ به نظرات: موانع حکومتی تلاش | موانع اثربخشی تلاش (۱)(۲) | انواع تلاش | معنای تلاش هوشمندانه | اصطلاحات تلاش بی‌ثمر | تلاش یعنی … | راه‌های اثرگذاری بیشتر تلاش | دلایل بی‌نتیجه مانده تلاش | تعریفی دیگر از تلاش | معنا، مترادف و چرایی تلاش | ده هزار ساعت زیر فشار تلاش مداومآیا تلاش کلید موفقیت است؟ (۱) (۲) | مترادف استقامت و تلاش | تفاوت تلاش و کار | ایجاد عادت برای تلاش | تلاش ۱۰۰% | تلاش معیار واقعی عزم و اراده |

اما برای رسیدن به موفقیت چرا باید تلاش کرد؟

در پاسخ به این سوال می‌توان موارد زیادی را عنوان کرد، از جمله (پیش از آن بد نیز در این مطلب با قانون تلاش نیز آشنا شوید):

۱- تلاش موجب تقویت استعدادها و توانایی‌هاست

اگرچه در خصوص رشد فردی طرز فکرها، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات مختلفی وجود دارد، ولی کشف خانم کارل اس دوک (Carol Dweck، استاد روانشناسی در دانشگاه استنفورد) قدرتمندترین ایده در نیم قرن گذشته در این خصوص به شمار می‌رود.

این خانم روانشناس که شهرتش به خاطر کتاب فعالیت‌ هایش در زمینه «ذهنیت» می‌باشد چنین عنوان می‌کند که استعدادها و توانایی‌های هر کس در زمان تولدش ثابت نیست بلکه می‌‌تواند با تلاش، پشتکار و یادگیری به میزان قابل توجهی تقویت شود. این موضوع نتیجه ۴۰ سال تحقیق معتبر بوده که کشف خانم دوک را تایید می‌کند.

پس کاملا مشخص و واضح است که اهمیت موضوع تلاش در رشد شخصی هر کس و نزدیک شدن بیش از پیش او به موفقیت‌ها چقدر اهمیت دارد.

استیو جابز، بنیانگذار اپل می‌گفت:

«نیمی از آنچه که کارآفرینان موفق را از کارآفرینان ناموفق متمایز می‌کند پشتکار خالص است».

اگر به کاری که انجام می‌دهید عشق نداشته باشید آن را رها خواهید کرد. این روزها همه به دنبال پاداش‌های آنی هستند، اما این ذهنیت راه به جایی نمی‌برد.

۲- تلاش تجربه را به همراه دارد

حتی با فرض اینکه تلاش ما، نتواند موفقیت نهایی را به همراه داشته باشد؛ اما باز، با هر بار تلاشی که ما داریم، بی شک، درگیری ما با پروسه‌ی خواسته مان سبب می‌شود که به صورت عملی و کاملا ملموس، خیلی بهتر بتوانیم درک درستی از نحوه‌ی حرکت در مسیر خواسته و هدف، چالش‌های موجود در مسیر، موانع احتمالی بعدی، نقاط قوت دهنده‌ی مسیر و …. آشنا شویم و این همان تجربه ای که می‌تواند ما را در حرکت‌های بعدی (چه برای نیل و رسیدن به خواسته فعلی، و چه برای دست بافتن به سایر خواسته‌های ما) بسیار برای ما کمک و راهگشا باشد.

در واقع کسب تجربه را می‌توان بک موفقیت قلمداد کرد؛ و قطعا کسانی که از بینش بالایی برخوردار هستند و این موضوع را به خوبی درک می‌کنند؛ هیچ گاه و هیچ گاه شکست را نپذیرفته و تا راسیدن به سرمنزل مقصود متوقف نمی شوند.

بازگشت به بالا

۳- تلاش عامل اصلی جداسازی افراد موفق از ناموفق است

مسئله‌ی کاملا واضحی که وجود دارد این است که اگر قرار بود هر کس با اولین حرکت و کوچکترین فعالیتی به خواسته‌ها و موفقیت‌های بزرگ خود دست پیدا کند؛ در چنین حالتی به هیچ وجه نمی شد بین افراد موفق و ناموفق تفاوتی قائل شد، چراکه در این صورت همه می‌توانستند به راحتی قله‌های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کنند.

و ناگفته کاملا مشخص است که در این صورت اصلا موفقیت چیزی کاملا بی معنی می‌شد و ارزش و اعتبارش نیز در میان بشریت کلا از بین می‌رفت.

پس این یک عامل کاملا ضروری برای جداسازی انسان‌ها از هم و معیاری برای سنجش و نمره دادن به آنهاست (البته با قواعد و اصول صحیحش).

۴- تلاش با سلامت جسم و روح همسو است

عدم تلاش در زندگی به معنی رکود و عدم پویایی در زندگی است؛ و علم و تجربه، هر دو ثابت کرده اند که سکون در زندگی موجب بروز مشکلات و بیماری‌های گوناگون جسمی و روحی می‌شود و بقای انسان را به طور جدی به مخاطره می‌اندازد.

در واقع تلاش عاملی اساسی در جلوگیری انسان‌ها از هرگونه رخوت و کرختی در زندگی شان می‌باشد. و به همین دلیل است که غالب افراد موفق، با وجود اینکه در زندگی خود با همه‌ی آن چیزهایی که می‌خواستند دست می‌بابند و بعد از گذشت بخشی از عمرشان، چندان ضرورتی برای حرکت و تلاشان دیگر وجود ندارد؛ اما باز هم آنها تا پایان عمرشان از تلاش باز نمی ایستند و کماکان به حرکت و تلاش‌های پیاپی‌شان ادامه می‌دهند.

و عامل بروز مشکلات شدیدی که در خیلی از بازنشستگان، آن هم درست بعد از بازنشستگی آنها از کار برایشان رخ می‌دهد، همین توقف آنها و دست کشیدنشان از هر تلاش و کوششی است که مرگ خاموش آنها را برایشان رقم می‌زند.

۵- تلاش افزایش دهنده عزت نفس است

بی شک کسی که برای رسیدن به مقصود و هدفی دست به سعی و کوشش می‌زند و در مسیر اهدافش از هیچ تلاشی دریغ نمی کند نسبت به کسی که به خود زحمت هیچ تلاش و کوششی برای دستیابی به خواسته هایش نمی دهد خیلی بیشتر احساس “ارزشمندی” و بزرگی می‌کند و همان چیزی است که با کمتر چیزی به جز تلاش می‌توان بدان دست یافت.

و در طول تاریخ یکی از بزرگترین خواسته‌های بشری دستیابی به همین ارزشمندی یا عزت نفس بوده و می‌باشد؛ و همین عزت نفس، چیزی است که سرآغاز رسیدن به خیلی موارد دیگر در زندگی انسان هاست.

و کاملا واضح است که اگر تلاش‌های یک فرد به موفقیت نهایی و رسیدن به خواسته هایش منجر شود، بی شک بر میزان عزت نفس او دوچندان می‌افزاید و حس فوق العاده‌ی خودباوری را در او زنده و قدرتمند می‌کند.

۶- تلاش عامل هویت دهنده به انسان‌ها است

هویت یا همان چیزی که نوع بشر به آن «من» می‌گوید در ابعاد مختلف زندگی به دنبال یافتن و کشف خود و جایگاهش می‌باشد. و تلاش برای ایجاد بخشی از هویت هر یک از انسان‌ها در طول زندگی اس کاملا لازم و ضروری است.

در واقع این میزان تلاش هر کس است که اندازه و بزرگی توانایی هایش، استعدادهایش، مهارت هایش، نتایجش و … را مشخص می‌کند و آنها را امتیازگذاری می‌کند.

بازگشت به بالا

۷- تلاش ماندگاری را به همراه دارد

تاریخ نشان داده، آن دسته از اشخاصی که بیش از سایرین تلاش کرده و در مسیر رسیدن به آرزوها و خواسته هایشان از تلاش کردن نهراسیده اند؛ خیلی خیلی بهتر نام‌شان بر بدنه‌ی تاریخ ثبت شده و ماندگار مانده است. و از آنجا که انسان دارای شخصیتی ابدی خواه و جاودانه طلب است؛ چه چیزی بهتر از اینکه نامش تا ابد به خوبی در این جهان هستی یاد شود؟

تلاش ماندگاری را به همراه دارد، زیرا انسان همیشه خواسته‌ی خود را دنبال می‌کند، پشتکار و اراده‌ی قوی دارد و از تسلیم به شرایط و موانع نمی‌ترسد. این افراد توانسته‌اند با تلاش و پیگیری‌‌هایشان ماندگاری بر جامعه و تاریخ بگذارند و نامشان به گردونه‌ی زمان حک شود.

تلاش ماندگاری را به همراه دارد، چرا که آرمان‌ها و خواسته‌هایی که انسان‌ها دارند، آنها را به سمت تلاش و کوشش برای دستیابی به آنها سوق می‌دهد. وقتی که فرد تمام توان و انرژی خود را برای تحقق آرزوهایش می‌گذارد و از پیگیری آنها نهراسد، در نهایت موفقیت و ماندگاری خواهد داشت. به همین دلیل، تلاش ماندگاری را به همراه دارد و نام افرادی که در راه رسیدن به خواسته‌های خود توانسته‌اند بر جوامع و تاریخ تاثیرگذار باشند، همیشه به یاد مانده و احترام‌گذاری شدند.

۸- تلاش عامل اصلی در به منصه‌ی ظهور در آمدن علم است

قطعا تا زمانی که ما علمی را به صورت عملی پیاده نکنیم و برای پیاده سازی آن تلاشی به کار نبندیم؛ این علم هیچ نفع و فایده ای را برای ما به همراه نخواهد داشت. مثلا اینکه ما بدانیم:

و … اما هیچ گاه حاضر نباشیم بر طبق این دانسته‌ها حرکتی از خود داشته باشیم؛ این علم هیچ نفعی برای ما نخواهد داشت؛ و گاه برعکس، می‌تواند برای ما ضررهایی همچون حسرت، تشویش ذهنی، کاهش امید و … را نیز به همراه داشته باشد.

پس کاملا واضح است که تنها راه مقابله با این مشکلات عملگرایی و تلاش در جهت عملی کردن معلومان است (البته طبق قواعدی که در مقالات دیگر بدان پرداخته ایم)

۹- تلاش موجب ایجاد ارتباط‌های موثر و پایدار با دیگران می‌شود

ارتباط‌های موثر و پایدار از اهمیت بسیاری برخوردارند زیرا این ارتباط‌ها به ما کمک می‌کنند تا احساس ارتباط و ارزشمند بودن را تجربه کنیم، از تنهایی و انزوا دوریم و احساس عضویت و تعلق به یک جامعه را داشته باشیم. ارتباط‌های موثر و پایدار به دو طرف امکان می‌دهند تا از یکدیگر یاد بگیرند، با همکاری و همزیستی به مسائل برخورد و آن‌ها را حل کنند و از تجربیات و دیدگاه‌های هم‌دیگر بهره‌مند شوند. بنابراین تلاش برای ایجاد ارتباط‌های موثر و پایدار با دیگران می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و رضایت آمیزی آن کمک کند و از جهات مختلف زندگی ما را غنی تر و مفید تر کند.

با تلاش می توانیم ارتباط‌های خود را به سطح بالاتری برسانیم، از اهمیت و ارزش افراد دیگر آگاه شویم و احترام و توجه لازم را نسبت به آن‌ها ابراز کنیم. همچنین، با ارتباط برقرار کردن و با دیگران در ارتباط بودن، می‌توانیم افکار و احساسات خود را به بهترین شکل انتقال دهیم و برخورد های سازنده و مثبتی با آن‌ها داشته باشیم.

در پایان، ایجاد ارتباط‌های موثر و پایدار با دیگران نه تنها به خودمان بلکه به جامعه‌ی کلی نیز کمک می‌کند تا پیشرفت و توسعه‌ی خود را تجربه کند. بنابراین، توجه و تلاش برای بهبود ارتباطات موندگار و موثر با دیگران، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و می‌تواند زندگی ما را خوشبخت‌تر و پرمعنی‌تر کند.

۱۰- تلاش افزایش دهنده فرصت‌های موفقیت است

از آنجایی که با انجام تلاش‌های بیشتر و پیوسته، افراد می‌توانند بهترین فرصت‌ها را برای رسیدن به موفقیت به دست آورند. این تلاش‌ها می‌تواند شامل پیگیری اهداف، پیشرفت شخصی، ارتقاء مهارت‌ها و افزایش دانش باشد. افزایش دهنده فرصت‌های موفقیت به افراد کمک می‌کند تا به بهترین نتیجه‌ها در زندگی شخصی و حرفه‌ای‌شان برسند.

این تلاش‌ها می‌تواند شامل خودپروری و توسعه فردی، شناسایی و بهره‌برداری از فرصت‌های مختلف، ارتباطات موثر با افراد موفق و مشارکت در فعالیت‌های آموزشی و توسعه‌یافته باشد. همچنین، افراد می‌توانند از انگیزه، انعطاف‌پذیری، تلاش پیوسته، قدرت تصمیم‌گیری و مدیریت زمان بهره ببرند تا بهترین فرصت‌ها را برای موفقیت خود ایجاد کنند.

تهیه یک برنامه موفقیت، تعیین اهداف مشخص و جلوگیری از افت مرحله این امور به موفقیت شما کمک میکنند.

با اینکه تلاش فرصت های موفقیت را افزایش می دهد، اما باید به اندازه مناسب و با تعادل صورت بگیرد، زیرا تلاش بیش از حد می تواند باعث استرس و خستگی گردد. از این رو، بهترین روش برای افزایش فرصت‌های موفقیت، تعادل در تلاش و استراحت، بهره گیری از انرژی مثبت و ایجاد یک سبک زندگی سالم و متعادل است.

۱۱- تلاش به افزایش مهارت‌ها و دانش افراد کمک می‌کند

افزایش مهارت‌ها و دانش افراد از طریق تلاش و تمرین مستمر ممکن است. این شامل مطالعه کتب و منابع مرتبط، شرکت در دوره‌های آموزشی و کسب تجربه‌های عملی است. همچنین، انعطاف و تسلط بر مهارت‌های ارتباطی و همکاری با دیگران نیز به افزایش دانش و مهارت های فرد کمک می کند.

افرادی که تلاش می‌کنند مهارت‌های جدید یاد بگیرند و دانش خود را افزایش دهند، معمولاً بهترین نتایج را کسب می‌کنند. این افراد اغلب به راحتی با چالش‌های مختلف روبرو می‌شوند و می‌توانند بهترین تصمیمات را اتخاذ کنند. همچنین، با افزایش مهارت‌ها و دانش خود، این افراد به رشد حرفه‌ای و شخصی خود کمک می‌کنند و بهترین نتایج را در زندگی می‌بینند.

۱۲- تلاش موجب توسعه قدرت اراده و تحمل نیازها می‌شود

تلاش به معنای سعی، جهد و کوشش برای رسیدن به یک هدف است و این کوشش‌ها می‌توانند به توسعه قدرت اراده و تحمل نیازها منجر شوند. زیرا وقتی که فرد برای دستیابی به یک هدف تلاش می‌کند، با موانع و مشکلات مواجه می‌شود که نیاز به قدرت اراده و تحمل دارند. از این رو، تلاش به عنوان یک فاکتور اساسی برای توسعه قدرت اراده و تحمل نیازها در نظر گرفته می‌شود.

همچنین، تلاش به عنوان یک فرایند پیوسته و پیشرفته باعث تقویت قدرت اراده و تحمل می‌شود. هر چه فرد بیشتر تلاش کند و به هدف خود نزدیک‌تر شود، قدرت اراده و تحمل او نیز افزایش می‌یابد. این تعامل مثبت بین تلاش و توسعه قدرت اراده و تحمل، فرد را قادر می‌سازد تا با موفقیت و موانع زندگی مواجه شده و به هدف‌های خود دست یابد.

بنابراین، اهمیت تلاش در توسعه قدرت اراده و تحمل بسیار زیاد است و همچنین به این نکته باید توجه داشت که تلاش به تنهایی کافی نیست، بلکه نیاز به برنامه‌ریزی، استراتژی و پشتیبانی مناسب نیز دارد تا به نتایج مطلوب دست یابیم.

۱۳- تلاش عامل ایجاد تعهد و پیوستگی به هدف‌ها و خواسته ها است

یکی از عوامل مهم ایجاد تعهد و پیوستگی به هدف‌ها و خواسته‌ها، تلاش است. وقتی که انسان تلاش کند و به تدریج پیشرفت کند در راه به دست آوردن هدف خود، او احساس موفقیت و رضایت می‌کند که این احساس می‌تواند انگیزه و تعهد او را تقویت کند. از طرف دیگر، تلاش می‌تواند به فرد ارزش‌های جدیدی را آموزش دهد و به او افزایش خودشناسی و اعتماد به نفس بخشد، که انگیزه او را برای ادامه تلاش و پیروی از هدف‌ها و خواسته‌هایش تقویت خواهد کرد. در نتیجه، تلاش باعث افزایش پیوستگی و تعهد فرد به هدف‌هایش می‌شود و به او کمک می‌کند تا در مسیر موفقیت پیش بروید.

بنابراین، ایجاد تعهد و پیوستگی به هدف‌ها و خواسته‌ها نیاز به تلاش و تلاش و تلاش مداوم دارد. فرد باید با اراده و انگیزه برای دستیابی به اهدافش تلاش کند و در راه انجام آن‌ها با موانع و چالش‌ها روبرو شود. اما با ادامه تلاش، او می‌تواند به مرور زمان به هدف‌ها و خواسته‌هایش برسد و احساس موفقیت و رضایت بیشتری را تجربه کند.

بنابراین، تلاش نقش مهمی در ایجاد تعهد و پیوستگی به هدف‌ها و خواسته‌ها ایفا می‌کند و از طریق آن فرد می‌تواند به موفقیت و رضایت بیشتری دست یابد. بنابراین، توصیه می‌شود که هر فرد برای دستیابی به اهداف خود، با تلاش و انگیزه به سمت رسیدن به آن‌ها پیش برود و از این راه برای ایجاد تعهد و پیوستگی به اهدافش استفاده کند.

۱۴- تلاش موجب بهبود قابلیت‌های مدیریتی و رهبری افراد می‌شود

یک تلاش می‌تواند شامل ارائه مراحل و راهکارهای موثر برای مدیریت و رهبری، ارائه ابزارهایی برای ارزیابی و توسعه مهارت‌های مدیریتی و رهبری، ارائه محتوا و آموزش‌های مفید در زمینه‌های مدیریت و رهبری، تشویق به یادگیری مداوم و به‌روزبودن در حوزه‌های مدیریتی و رهبری، و ارتقای ارتباط و همکاری بین اعضای گروه و تیم‌های کاری باشد. این تلاش‌ها باعث بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری و ارتقای انگیزه و رضایت کارکنان می‌شود.

با توجه به اهمیت مدیریت و رهبری در هر سازمان، تلاش برای بهبود این قابلیت‌ها امری حیاتی است. افراد با مهارت‌های مدیریتی و رهبری قوی توانایی ایجاد ارتباط قوی با تیم‌های کاری، انگیزه‌بخشی، تشویق به بهبود عملکرد، حل مشکلات، و ایجاد فضاهای کاری مثبت را دارند.

بهبود قابلیت‌های مدیریتی و رهبری افراد در یک سازمان اثر بسیار بزرگی بر فرهنگ سازمانی و پیشرفت آن دارد. این امر باعث افزایش تعاملات مثبت بین اعضای تیم، افزایش اعتماد، بهبود کیفیت تصمیم‌گیری‌ها و افزایش بهره‌وری است.

بنابراین، تلاش برای بهبود قابلیت‌های مدیریتی و رهبری افراد اهمیت بالایی دارد و سازمان‌ها باید به شیوه‌های مختلف این قابلیت‌ها را تقویت کنند تا به بهبود پایدار و موثری در عملکرد و موفقیت سازمانی برسند.

۱۵- تلاش عامل ایجاد انگیزه و اشتیاق برای پیشروی و پیشرفت است.

اگر انسان توانایی تلاش کردن را داشته باشد، می‌تواند به رفع مشکلات و دستیابی به اهداف خود برسد. تلاش نشان از تعهد و اراده فرد به دستیابی به چیزی است که می‌خواهد. ایجاد انگیزه و اشتیاق به تلاش، می‌تواند همچنین احساس خوب و رضایت از زندگی به فرد بدهد و او را به سمت موفقیت و خوشبختی هدایت کند. به طور کلی، تلاش مهمترین عامل برای رسیدن به آرامش و موفقیت در زندگی است.

تلاش خود نه تنها می‌تواند به فرد انگیزه و اشتیاق بدهد، بلکه باعث افزایش اعتماد به نفس و ارزشمندی شخصیت او نیز می‌شود. وقتی کسی توانایی تلاش کردن را در خود می‌بیند و به مرور زمان به دستیابی به اهدافش می‌رسد، اعتماد به نفس او تقویت می‌شود و از نتیجه کارهایش بیشتر لذت می‌برد.

همچنین، تلاش به فرد کمک می‌کند تا مشکلات را به چالش تبدیل کند و از فرصت‌هایی که پیش رویش قرار می‌گیرد بهره برداری کند. زندگی بدون تلاش کردن، ممکن است احساس رضایت کامل و ارضایی به همراه نداشته باشد، در حالی که تلاش کردن به فرد احساس پیشروی و پیشرفت می‌دهد.

بنابراین، تلاش و تعهد به کاری که انجام می‌دهیم، امری بسیار ارزشمند و مهم است و باید همواره توانمندی و اراده برای انجام آن را در خود تقویت کنیم. به همین دلیل، لازم است همیشه انگیزه و اشتیاق خود را برای پیشروی و تلاش در مسیر زندگی حفظ کنیم.

معرفی موانع تلاش

موانعی که ممکن است تلاش شما را بی‌ثمر کنند، ممکن است عبارت باشند از:

  1. عدم برنامه‌ریزی مناسب: عدم تعیین هدف و برنامه‌ریزی صحیح می‌تواند باعث شود که تلاش شما نتیجه مطلوبی نداشته باشد.
  2. نداشتن وقت کافی: عدم اختصاص وقت کافی برای انجام تلاش و کارهای مورد نیاز می‌تواند باعث شود که نتیجه مطلوبی حاصل نشود.
  3. عدم تمرکز: از دست دادن تمرکز و پرت شدن از مسیر هدف می‌تواند باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد.
  4. عدم انگیزه و انرژی: کاهش انگیزه و انرژی می‌تواند باعث شود که تلاش شما کاهش یابد و نتیجه مطلوبی حاصل نشود.
  5. ترس و عدم اعتماد به نفس: ترس و عدم اعتماد به نفس می‌تواند باعث شود که شما از انجام تلاش و پیگیری هدفتان منصرف شوید.
  6. عدم تجربه و مهارت: عدم تجربه و مهارت کافی ممکن است باعث شود که تلاش شما نتیجه مطلوبی نداشته باشد. در این صورت، می‌توانید با یادگیری و تقویت مهارت‌های خود، موانع را کاهش دهید.
  7. محدودیت‌های خارجی: ممکن است محدودیت‌های خارجی مانند شرایط اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و … باعث شوند که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با تغییر شرایط یا تلاش بیشتر، این موانع را برطرف کنید.
  8. انحصار و رقابت: وجود رقبا و انحصار در بازار ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با تحلیل بازار و ارائه عوامل تمایزی و منحصر به فرد، از این موانع عبور کنید.
  9. ناتوانی در مدیریت زمان: عدم توانایی در مدیریت زمان می‌تواند باعث شود که تلاش شما نتیجه مطلوبی نداشته باشد. در این صورت، می‌توانید با یادگیری مهارت‌های مدیریت زمان، به بهبود عملکرد خود بپردازید.
  10. اشتباهات و شکست‌های گذشته: شکست‌ها و اشتباهات گذشته ممکن است باعث شود که شما از تلاش دیگری خودداری کنید. در این صورت، می‌توانید با یادگیری از تجربیات گذشته و بهبود روش‌های کاری خود، از این موانع عبور کنید.
  11. ناتوانی در مدیریت استرس: استرس و فشار ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با استفاده از روش‌های مدیریت استرس مانند تمرین، روشن‌فکری و تغذیه سالم، این موانع را کاهش دهید.
  12. عدم همکاری و عدم حمایت: عدم همکاری و عدم حمایت از افراد دیگر ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با برقراری ارتباط موثر و خواسته‌های خود را با دیگران در میان بگذارید.
  13. نقص در ارتباط و ارتباطات ناکارآمد: نقص در ارتباط و عدم توانایی در برقراری ارتباطات کارآمد می‌تواند باعث شود که ابتکارات و تلاش‌های شما نتیجه مطلوبی نداشته باشند. در این صورت، می‌توانید با تقویت مهارت‌های ارتباطی خود و بهره‌گیری از ابزارهای مناسب، این موانع را برطرف کنید.
  14. نداشتن منابع کافی: عدم دسترسی به منابع مالی، انسانی یا فنی کافی ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با جذب منابع جدید، همکاری با افراد و سازمان‌های دیگر و بهره‌گیری از فناوری‌های جدید، این موانع را کاهش دهید.
  15. عدم تعامل و همکاری با دیگران: عدم تعامل و همکاری با دیگران ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با بهبود مهارت‌های تعاملی و همکاری، این موانع را برطرف کنید.
  16. محدودیت‌های فردی: ممکن است محدودیت‌های فردی مانند عدم توانایی در تحمل استرس، ناتوانی در تصمیم‌گیری یا عدم اعتماد به نفس باعث شوند که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با بهبود خودآگاهی و تقویت مهارت‌های فردی، این موانع را برطرف کنید.
  17. محدودیت‌های فیزیکی: ممکن است محدودیت‌های فیزیکی مانند بیماری یا معلولیت باعث شوند که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با استفاده از فناوری و تجهیزات کمکی، این موانع را کاهش دهید.
  18. عدم انعطاف‌پذیری: عدم انعطاف‌پذیری و مقاومت در برابر تغییر ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با توانایی در تطبیق با تغییرات و انعطاف‌پذیری، این موانع را برطرف کنید.
  19. عدم تعهد و پشتکار: عدم تعهد و پشتکار ممکن است باعث شود که تلاش شما نتیجه مطلوبی نداشته باشد. در این صورت، می‌توانید با ایجاد اهداف مشخص، ایجاد تعهد و پیگیری هدفتان، این موانع را کاهش دهید.
  20. ترس از شکست: ترس از شکست و خطا ممکن است باعث شود که تلاش شما بی‌ثمر باشد. در این صورت، می‌توانید با قبول خطا و اشتباه، یادگیری از تجربیات و تقویت اعتماد به نفس، این موانع را برطرف کنید.

به هر حال، هر چند این موانع می‌توانند تلاش شما را بی‌ثمر کنند، اما با تمرکز، تحلیل و اراده قوی، می‌توانید آن‌ها را شکست دهید و به هدفتان برسید.

مرتبط:

راه‌های انجام یک تلاش موثر کدامند؟

اما حالا که به خوبی متوجه شدیم برای موفقیت باید تلاش کرد در راه رسیدن به خواسته‌ها نباید از هیچ کوشش و تلاشی فرو گذارد و اصلا تلاش به خودیِ خود دارای منافع زیادی برای ما است؛ لازم است بدانیم اصلا چطور باید برای زندگی خود تلاش کنیم. در این خصوص نیز راه‌کارهایی در ادامه به شما ارائه خواهد شد (همچنین علاوه بر راه‌کارهای زیر، توصیه می‌شود حتما برای درک انواع تلاش و نحوه بکارگیری آنها، این مطلب را نیز بخوانید):

۱- ارزش‌های خودتان را مشخص کنید

تلاش، فعالیتی است که قاعدتا در پی یک انگیزه صورت می‌گیرد. قطعا زمانی که فرد دارای انگیزه‌ای برای حرکت و تلاش نباشد؛ قاعدتا تلاشی نیز از او سر نمی‌زند.

و در این مسیر نیز، هر انگیزه‌ای، به اندازه بزرگی و اهمیتش، می‌تواند انسان را به تلاش وادارد؛ پس بسیار مهم است که انتخابی درست برای انگیزه‌سازی داشته باشیم. برای انتخاب صحیح در زندگی، ابتدا بایستی بدانیم ارزش‌های ما چیست؟ و چقدر انتخابش و انجام تلاش به منظور رسیدن به آن ارزش برای‌مان اهمیت دارد.

البته برای اینکه واقعا بتوانید شناخت درستی از ارزش‌های‌تان داشته باشید، کاملا ضروری است که ابتدا خود را دوست داشته باشید و برای خود احترام قائل شوید.

فراموش نکنید تا زمانی که خود را دوست نداشته‌ باشید، عمدتا به سمت انتخاب ارزش‌های دیگران برای خود رو می‌آورید. و این کاملا اشتباه است؛ چراکه چنین انتخابی، اگرچه شما را به تلاش ملزم می‌کند، اما:

  • اولا این تلاش به آن اندازه نخواهد بود که در توان دارید؛ چراکه برای ارزش خود نمی‌جنگید که ضرورت به گذاشتن توان بیشتر باشد.
  • دوما این تلاش قرار نیست برای شما آورده‌ای داشته باشد، بلکه عمده‌ی حاصل و نتیجه‌ی این تلاش عاید دیگران خواهد شد.
  • سوما به همراه این تلاش، حس و حال خوب نبوده و حتی احتمالا خیلی زود انرژی شما را نیز برای ادامه‌ی راه، از شما بگیرد.

پس، اول با خودتان آشتی کنید و خودتان را همین گونه که هستید بپذیرید؛ و سپس فهرستی از ارزش‌های خودتان تهیه کنید تا هر بار که انرژی‌تان برایی تلاش و حرکت کاسته شد، بتوانید به راحتی به این فهرست مراجعه کنید و با نگاه مجدد به آن، انگیزه و انرژی کافی را برای ادامه‌ی تلاش‌تان فراهم کنید.

مرتبط: زندگی درست با تصمیم گیری درست امکان پذیر است.

۲- خود را شرِ صندلی لعنتی خلاص کنید

هیچ‌گاه فراموش نکنید که شما هم این توانایی را دارید که در عرصه‌ی خواسته‌ها و اهداف خودتان، پیروز میدان باشید. فقط لازم است کار یا کارهایی متفاوت از امروزتان انجام دهید.

به زبانی دیگر؛ اگر از هم‌اکنون حاضر باشید روند تکرار شونده‌ای که هر روز به آن مبتلا شده بودید را کنار گذاشته و کارهایی را انجام بدهید که تاکنون حاضر به انجامش نبوده‌اید؛ مطمئنا خیلی زود نیز شاهد نتایجی متفاوت و خیره‌کننده هم خواهید بود.

بایستی شما اول کاملا قاطعانه و محکم تصمیم بگیرید و به‌طور واضح برای خودتان مشخص کنید که چه چیزی را واقعا می‌خواهید، و بعد از آن نیز برای رسیدن به این خواسته برنامه‌ریزی کنید.

و برای اجرای بی نقصِ یک برنامه‌ریزیِ صحیح، لازم است که حتما خودتان را از صندلی، مبل، میز و هر روند تکراری قبلی که به آن متوسل شده بودید رها کنید و متفاوت از قبل حرکت‌تان را شروع کنید.

بازگشت به بالا | ۶۵ نقل قول انگیزشی برای موفقیت در کار


۳- مثبت‌ها را جایگزین منفی‌ها کنید

یکی از مهم‌ترین عواملی که بسیاری از مردم را از حرکت و تلاش باز می‌دارد، روند منفی‌نگرانه‌ی آنها است که حتی گاه پیش از شروعِ حرکت‌شان به نحوی کاذب به آنها اثبات می‌کند که این حرکت منجر به شکست خواهد شد.

پس اگر می‌خواهید واقعا تلاش داشته باشید و خیلی زود میوه‌های شیرینِ تلاش‌تان را برای خودتان بچینید؛ لازم است شیوه‌ی فکری‌تان را تغییر دهید. مثبت نگر باشید، برای داشته‌هایتان شکرگذار باشید، همیشه بر روی نیمه‌ پر لیوان‌تان تمرکز کنید و ….

البته اگر شما نیز از آن دست از کسانی بوده‌اید که تاکنون روند منفی‌نگری، شکایت از نداری‌ها و … را در پیش گرفته‌ بودید؛ نباید انتظار داشته باشید که بتوانید به یک‌باره از افکار و روندهای منفی کنده و خود را رها کنید. اما مطمئن باشید که این کار کاملا شدنی است و چه بسا شیوه‌های بسیار زیادی نیز برایش وجود دارد.

بهترین جملات مثبت و الهام بخش موفق‌ترین افراد درخصوص تلاش را در اینجا مطالعه کنید.

۴- خود را در چرخه‌های بی‌پایان نیاندازید

یکی از عواملی که هم در تشدید روندِ منفی‌نگری بسیار موثر است، هم انرژی انسان را در مسیر تلاش به طور قابل توجهی می‌کاهد و هم اگرچه می‌تواند با حرکت همراه باشد، اما به هیچ وجه نمی‌تواند با یک تلاش پویا همسو بوده و نتیجه‌ای مثبت را نیز در بر داشته باشد؛ افتادن در دام Rat Race است.

اینکه ما خود را در چرخه‌ای بی‌پایان و اشتباه از کارهای تکراری و بی‌فایده بیاندازیم، می‌تواند خود مانعی بسیار بزرگ برای تلاش‌های ما باشد. پس اگر بخواهیم واقعا در مسیر تلاش قرار بگیریم، باید حتما و حتما و حتما از تکرار مکررات دوری کنید.

پس از همین امروز، به پا خیزید و کاری متفاوت از دیروز و روزهای قبل‌تر خود انجام دهید؛ و به هیچ وجه اجازه ندهید زندگی‌تان درگیر تکرار مکررات شود. فراموش نکنید هیچ کس جز خودتان نمی‌تواند سرنوشت شما را به سمت مثبت تغییر دهد.

پس برای ایجاد تغییری مثبت، از خود بپرسید:

  • چه کاری را باید برای بهتر شدن زندگی‌ام انجام بدهم؟
  • بایستی چه مهارت‌های جدیدی را فرا بگیرم تا بتوانم زندگی‌ام را به درستی متحول کنم؟
  • باید ار کدام کارهای تکراری و همیشگی دوری کنم تا سرمایه‌ی زمانم را به نفع تلاش‌های مثبتم حفظ کنم؟

و این را نیز به یاد داشته باشید که جواب این سؤالات تنها در نزد خود شما است؛ و اگرچه در این میان می‌توانید از تجارب افراد موفق و … استفاده کنید، اما باز در نهایت این خودتانید که باید پاسخ سوالات‌تان را پیدا کنید.

۵- به علائم توجه کنید

توجه به ناراحتی‌ها، مشکلات و غم‌هایی که در زندگی ما پدیدار می‌شود، می‌تواند کمک شایانی برای بهبود حرکت‌مان و شروع تلاشی صحیح باشد. همان‌طور که هر یک دردها در بدن، برای نشان دادن مشکلی در جسم می‌باشند و به ما می‌گویند که برای حل مشکل دقیقا باید چکار کنیم.

متاسفانه بسیاری از مردم، برای اینکه با مشکلات زندگی روبرو نشوند، تمام سعی‌شان را به کار می‌بندند تا این مشکلات را نادیده بگیرند. و بعضی نیز به خاطر آموزش‌های اشتباهِ مثبت‌اندیشی و شکر‌گذاری و جذب و …، فکر می‌کنند باید نشبت به همه‌ی مشکلات کور شده و همیشه تغافل داشته باشند.

اما این اشتباهی بس بزرگ است. اینکه برای داشتن یک زندگی خوب باید روند مثبت اندیشی را در پیش گرفت، یا بر روی موارد خوبِ زندگی تمرکز کرد و ..، این به معنی کور شدن نسبت به واقعیتی که دارد به نحوی به زندگی ما لطمه وارد می‌کند نیست. بلکه باید در کنار در پیش گرفتن شیوه‌های مثبت و سازنده، حتما به علائم و آلارم‌های زندگی‌مان نیز توجه کنیم.

بی شک علائم، مواردی بسیار مفید برای افزودن بر میزان تلاش‌مان هستند و می‌توانند انرژی مضاعفی را برای حرکت ایجاد کنند؛ چراکه برای حرکت و تلاش، در عامل بیش از هر چیزی می‌توانند دخیل و موثر باشند:

عوامل بزرگ در پذیرش تغییرات و تلاشی مضاعف:

  • درد: رویارویی با مشکلات و فشارهای فردی و زندگی
  • درک: قبولِ عقلی و قلبیِ ضرورت تلاش و فواید حاصل از آن


بازگشت به بالا

۶- جزئیات را جدی بگیرید

زمانی‌که یک راننده‌ پشت فرمانِ اتومبیلش می‌نشیند، برای اینکه دچار مشکلاتی همچون سوانح و تصادفات، گذشتن از مقصد، گم شدن و … نشود، لازم است حتماً متوجه کلیه‌ی جزئیات مهمی که در مسیرش هستند باشد؛ چراغ‌های هشدار، تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، راهنماهای مسیر و …

و دقیقا زندگی هر یک از ما نیز همچون یک اتومبیل است و ما نیز مثل راننده‌ی آن هستیم. پس اگر بخواهیم در مسیر خود، تلاش‌هایمان به نتایج بیشتری منجر شود و به این صورت در چرخه‌ی مثبتِ تلاش -> نتیجه -> انگیزه -> تلاش مضاعف بیافتیم؛ لازم است تا حد امکان جزئیات زندگی را ببینیم و به آنها توجه کنیم. جزنیاتی همچون:

  • دخل و خرج‌ زندگی و مضعیت هم‌خوانی با هم
  • وضعیت مواجه با اعضای خانواده و رفتار متقابل آنها
  • وضعیت زمان‌بندی‌های در زندگی و عملکرد متناسب با آن
  • ترس‌ها، موارد شادی آور، عادت‌ها، اعتیادها و …
  • وضعیت ارتباط با دیگران و فواید حاصل از این ارتباطات
  • میزان فاصله‌ی با اهداف و خواسته‌ها و ….

۷- هرگز تسلیم نشوید

هرگز تسلیم نشدن، بزرگترین مهارتی است که هر کس بایستی برای خاموش نشدن چراغِ فروزان تلاش و تکاپویش یاد داشته باشد. همان طور که در این مقاله چندین بار بیان شد، شکست در زندگی هر کس می‌تواند امری کاملا طبیعی باشد؛ البته اگر شرایطش نیز مورد توجه قرار گفته باشد:

  • گامی بزرگتر از پیش برداشته باشید / وگرنه، شکست برای قدم‌های روتین و هر روزه‌تان واقعا حماقت است
  • مسیرتان با وجود مشورت‌هایی که گرفته‌اید، باز مقداری گنگ و مبهم بوده باشد / والا حرکت در مسیر، که بدون مشورت صورت گرفته، باید به شکست منتهی شود اصلا عاقلانه نیست
  • باز دقیقا پای خود را در جای قبلی که نتیجه‌اش را دیده بودید، نگذارده باشید / که وقتی از یک مسیر، شکست نسیبتان می‌شود، حقیقتا نباید انتظار موفقیتی برای دفعات بعدی را انتظار داشت ((البته منظور رها کردن هدف نیست، بلکه صرفا باید مسیری دیگر را برای هدفتان برگزینید))
  • با نیت موفقیت در مسیر گام نهاده باشید / که اگر از همان اول فکر می‌کردید شکست می‌خورید و یا قصدتان شکست خوردن بوده است؛ واقعا باید بر تفکرات شما خورده گرفت و …

پس اگر به درستی در مسیرتان پا گذاشتید و شکست خوردید، نباید این را چیزی غیرطبیعی قلمداد کنید؛ و یادتان باشد که هرگز کسی را نخواهید یافت که شکست را تجربه نکرده باشد. پس:

با رویارویی با شکست‌ها هرگز تسلیم نشوید و باز هم به حرکت‌تان ادامه دهید.

همچنین یادتان باشد که باید نوع تلاش‌تان هوشمندانه باشد تا منجر به روندی فرسوده کننده و خستگی آور نشود.

مرتبط: قانون تلاش برابر: کارهای بزرگ را بدون فرسودگی انجام دهید.

۸- به خوب بودن اکتفا نکنید

یکی دیگر از روش‌های بروز تلاش در شما و زندگی‌تان این است که هیچ‌گاه به خوب بودن رضایت ندهید و با تمام وجود بخواهید که عالی باشید. اگر شما تمام دقت و تمرکزتان را بر عالی بودن بگذارید، مطمئنا اصلا زمانی برای فکر کردن به موضوعات بیهوده نخواهید داشت، و تمامِ هم و غم‌تان تلاش و تلاش خواهد بود تا به این مقصود بزرگ برسید.

اما این را نیز به یاد داشته باشید که عالی بودن شما لزوما ارتباطی با دیگران ندارد. شما می‌تواند برترین زندگی خودتان باشید، آنهم فارغ از هر گونه توجهی به عملکرد دیگران.

همین شما بتوانید برای عالی بودن، سعی‌تان را به کار ببندید تا هر روز از خودِ قبلی‌تان برتر باشید (منِ برتر بشوید)، مطمئنا شما را به این خواسته‌ی بسیار بزرگ خواهد رساند و حتی با وجودِ اینکه هیچ قیاسی نیز صورت نگرفته، اما به احتمال زیاد از دیگران نیز در زمینه‌ی هدف و خواسته‌تان پیشی خواهید گرفت.


بازگشت به بالا | ۶۵ نقل قول انگیزشی برای موفقیت در کار

۹- شکست خورده‌های موفق را دریابید

یکی از راه‌کارهای جذاب دیگری که می‌تواند به شما انگیزه‌ی زیادی بدهد، شما را از جا بکند و تلاش را در وجود‌تان نهادینه بکنه؛ این است که اندک نظری به تاریخ بیاندازید و سرگشت افرادی را مطالعه بکنید که با وجود رویارویی با شکست‌های زیاد و حتی بسیار بزرگ، باز متوقف نشدند تا نهایتا به موفقیت‌های خیره کننده رسیده‌اند.

اتفاقا خوب است بدانید که شما نمی‌توانید فردی تاریخ ساز و بسیار بزرگ را ببینید که با شکست‌های متعددی دست و پنجه نرم نکرده باشد. و این در حالی است که می‌توانید هزاران هزار فرد خوش‌فکری را پیدا کنید که ایده‌های بسیار نابی در سر داشته‌اند، اما با رویارویی با اولین شکست، تمام ایده‌هایشان را کنار گذاشته‌اند؛ لذا هیچ گاه نتوانسته‌اند زندگی خود را تغییر دهند، چه رسد به تاریخ‌ساز شدن و ….

۱۰- آگاهی‌تان را افزیش دهید

تا زمانی که شما ندانید چه راه‌های برای رسیدن به اهداف‌تان وجود دارد. یا اینکه افراد زیادی تاکنون در همین مسیر پا گذارده‌اند و به موفقیت رسیده‌اند. و یا اینکه شیوه‌ی صحیح حرکت چیست و …، مطمئنا:

پس اگر آگاهی خودتان را به شیوه‌های مختلف (مطالعه، مشورت، دیدن آموزش‌ها و ..) بالا ببرید، به همان میزانی که به آگاهی خودتان می‌افزایید، به همان میزان از ترس‌های‌تان کاسته می‌شود و میلتان به حرکت و تلاش افزوده می‌شود. بنابراین حتما:

تلاش‌تان را با آگاهی گره بزنید

و توجه کنید که گفتن تلاش‌تان را با آگاهی گره بزنید، و این یعنی صرفا قرار نیست آگاهی خود را بالا ببرید، بلکه قرار است در کنار افزایش آگاهی، حرکتی هم در شما به وجود آید؛ والا افزایش آگاهی می‌تواند برای شما مشکلات بزرگی همچون کمال‌گرایی، نگاه صفر و صدی، منفی‌گرایی و … نیز به همراه داشته باشد. (در این مطلب نیز به شما یاد می‌دهیم که چگونه باید نوع تلاش خودتان را برای بهره وری حداکثری تغییر بدهید)

مطالب مرتبط: سطح تلاش چیست؟ راهنمای قطعی

تلاش دشمن غیرممکن هاست

“It Always Seems Impossible Until It Is Done”

“تا زمانی که انجام نشود همیشه غیرممکن به نظر می رسد”

این نقل قول از نلسون ماندلا است، که مطمئناً حق مطلب را در مورد تلاش، پشتکار و سخت کوشی را ادا کرده است. به ظاهر غیرممکن چیزی است که شما نمی توانید انجام دهید. اما حقیقت این است که شما قبلاً عمدتا کارهای غیرممکن زیادی را انجام داده اید، و کافی است که به یاد بیآورید. شما قطعا پیش از این بارها فکر کرده اید که امکان ندارد فلان کار و بهمان اقدام را انجام دهید؛ اما زمانی که حرکت کرده اید و اندکی تلاش کرده اید، دریافتید که آن به ظاهر غیرممکن, در حقیقت غیرممکن نبوده است.

یکی از کارهای اشتباه (و حتی می توان گفت احمقانه ای) که در زندگی، محل کار و … که اکثر ما انجام می دهیم این است که خودمان را روانی می کنیم و به خودمان فشارهای روحی و روانی و عصبی می آوریم که نمی توان این کار را کرد، نمی شود آن را انجام داد و …. ایجاد شرایط برای شکست آسان است، بنابراین زمانی که اجازه دهید آن اتفاق بیفتد، رسیدن بدآن نیز راحت خواهد شد.

فراموش نکنید برخی از کارها فقط غیرممکن به نظر می رسند، زیرا شما آنها را در ذهن خود به این شکل می سازید. برخی دیگر غیرممکن به نظر می رسند زیرا شاید حقیقتا سخت هستند، اما باز غیرممکن نه!. در هر صورت، هدف یک چالش، غلبه بر آن و رشد است. اگر روی ظاهر سخت آن تمرکز کنید، نمی توانید آن را انجام دهید. پس نوع نگاه تان را تغییر دهید، ذهن مثبت خود را فعال کنید و حرکت کنید.

بازگشت به بالا | تلاش و انگیزه: سخنان بزرگان، جملات انگیزشی و راهکارهای هدفمند برای موفقیت

نتیجه‌گیری و بیان یک تذکر:

پس این موضوع کاملا واضح و روشن است که:
تلاش امری کاملا ضروری است که علاوه بر موفقیت‌های خرد و کلانی که برای فرد کوشا به ارمغان می‌آورد؛ پویایی، سلامت، امید، خودباوری، رشد و شکوفایی و خیلی محاسن دیگر را نیز برای او به همراه خواهد داشت و از همین روست که آدمی هیچ گاه نباید خود را بی نیاز از تلاش و کوشش دانسته و دست از سعی و تلاش بکشد.
اما نکته‌ای که در بحث تلاش نیز باید بدان اشاره شود و آنرا کاملا جدی گرفت این است که توصیه به تلاش کردن به معنی حرکت بدون حساب و کتاب و به دور از هرگونه تعمل، تعمق و فکر نیست؛ چراکه تلاش‌هایی که بدون درک و فهم صورت می‌گیرند می‌توانند در نهایت دوری هر چه بیشتر انسان را از خواسته‌هایش به همراه داشته باشند که این خود می‌تواند اثرات سوء و کاملا برعکسی را نسبت به آنچه که در بالا بیان کردم را برای او به همراه داشته باشد.

پس توصیه‌ای که در این مطلب به شما می‌کنم این است که حتما و حتما از تلاش به هیچ عنوان دست نکشید؛ اما مراقب باشید تا در دام تلاش‌های بیهوده و عبثی همچون دوندگان هزارتو و یا موش‌های در گردونه (رت‌ریس‌ها) نیافتید.


بازگشت به بالا

آشنایی با معانی و مترادف‌های تلاش

تلاش کردن


مترادف تلاش کردن: کوشیدن، جدیت به خرج دادن، کوشش کردن، سعی کردن

فارسی به انگلیسی

fight, contest, endeavor, exert, push, scramble, strain, strive, struggle, sweat, try

مترادف ها

try (فعل)
جدا کردن، کوشش کردن، ازمودن، سر و دست شکسن، تلاش کردن، کوشیدن، سعی کردن، تجربه کردن، محاکمه کردن، محک کردن

endeavor (فعل)
سر و دست شکسن، تلاش کردن، کوشیدن، سعی کردن

endeavour (فعل)
سر و دست شکسن، تلاش کردن، کوشیدن

لغت نامه دهخدا

تلاش کردن. [ ت َ ک َ دَ ] ( مص مرکب ) کوشش کردن. جهد کردن. کوشیدن. سعی کردن. ( یادداشت بخط مرحوم دهخدا ) :
پیران تلاش رزق فزون از جوان کنند
حرص گدا شود طرف شام بیشتر.
صائب.
شهپر طاووس را آخر مگس ران می کنند

چون خودآرایان تلاش جامه رنگین مکن.

صائب ( از آنندراج ).

رسید نشئه بحدی که بهر دیدن تو
کنم تلاش که مهتاب را نگهدارم.

میریحیی شیرازی ( از آنندراج ).

تلاش تازگیی کن برای شاهدمعنی
که بهر زن چو جوانی کجاست زیور دیگر.

قزوینی ( ایضاً ).

|| معارضه کردن. درآویختن :
سحر که جوهر شمشیر ناله فاش کنم
چو مهر یک تنه با عالمی تلاش کنم.

طالب آملی ( از آنندراج ).

فرهنگ فارسی

کوشش کردن جهد کردن

واژه نامه بختیاریکا

تَفرِه رَهدِن ( تفره زیدن ) ؛ دِر نُهادن؛ رِپِستِن؛ زنده به کردِن؛ سر دین کردن؛ هل سر گرده ریدِن؛ دست پا زِیدِن؛ دست زِیدِن؛ جِلیوِستِن

فارسی به عربی

اِجتهادٌ، مسعی

معنای تلاش از زوایای مختلف:

البته، نگاه‌های مختلفی برای تعریف “تلاش” در دسترس هستند. اینجا ۱۰ مورد از جذاب‌ترین معانی “تلاش” را براساس تعاریف مختلف جهان برای شما لیست کرده‌ام:

  1. پیشروی به سوی هدف: تلاش به معنای تلاش برای رسیدن به هدف‌ها و آرمان‌ها است. این تعریف ممکن است برای افرادی جذاب باشد که علاقه‌مند به پیشرفت و پیشبرد هدف‌های خود هستند.
  2. تحمل زحمت و تاب‌آوری: در این تعریف، تلاش به معنای تحمل زحمات و پیگیری فعالیت‌های دشوار است. افرادی که از تحمل زحمات و پشتکار برخوردارند، می‌توانند از این تعریف جذب شوند.
  3. خلاقیت و ابتکار: برای برخی افراد، تلاش برای ایجاد و خلق چیزهای جدید و استفاده از ابتکارات خلاقانه جذاب است. در این تعریف، تلاش با خلاقیت و نوآوری مرتبط می‌شود.
  4. پشتکار و عزم: برای برخی افراد، تلاش به معنای داشتن پشتکار، عزم و اراده قوی است. آنها از این تعریف جذب می‌شوند که تلاش زمانی می‌تواند به نتایج مثبت منجر شود که فرد عزم و اراده قوی را در پیش بگیرد.
  5. تلاش به عنوان یک مسابقه: برای برخی افراد، تلاش به معنای رقابت و مسابقه با خود یا با دیگران است. آنها از این تعریف جذب می‌شوند که تلاش به عنوان یک رقابت قابل رقابت و هیجان‌انگیز درک شود.
  6. تلاش به عنوان یک مسئولیت: برخی افراد به دنبال تعریف تلاش هستند که به آنها یادآوری کند که تلاش یک مسئولیت است. آنها از این جذابیت جذب می‌شوند که تلاش در واقع بهبود وضعیت خود و دیگران را فراهم می‌کند.
  7. توسعه شخصی: برای برخی افراد، تلاش به معنای رشد و توسعه شخصی است. آنها از این تعریف جذاب می‌شوند که تلاش بهبود شخصیت و مهارت‌هایشان را ایجاد کند.
  8. همکاری و تعامل: برای برخی افراد، تلاش به معنای همکاری و تعامل با دیگران است. آنها از این تعریف جذب می‌شوند که تلاش باعث برقراری روابط مثبت و همکاری با دیگران شود.
  9. عشق و انگیزه: برخی افراد به دنبال تعریف تلاش هستند که به آنها یادآوری کند که تلاش در واقع از عشق و انگیزه درونی نشأت می‌گیرد. آنها از این جذابیت جذب می‌شوند که تلاش می‌تواند از عشق و انگیزه زندگی آنها تغذیه کند.
  10. اثرگذاری و نفوذپذیری: برای برخی افراد، تلاش به معنای ایجاد تأثیر و تغییر در دنیا و اطرافیانشان است. آنها از این تعریف جذاب می‌شوند که تلاش می‌تواند منجر به ایجاد تحولات مثبت و تأثیرگذار در جامعه شود.

نوع تعریف تلاش که برای هر فرد جذاب است ممکن است متفاوت باشد. هر فرد بر اساس ارزش‌ها، مقتنعیت‌ها و اهداف شخصی خود معانی و تعریف‌های مختلفی از تلاش را مورد علاقه قرار دهد.


بازگشت به بالا

علت عدم موفقیت با وجود تلاش های فراوان چیست؟

از: آسایش تیم

۶۵ نقل قول انگیزشی برای موفقیت در کار

نقل قول در مورد سخت کوشی و موفقیت می تواند انگیزه دهنده و الهام بخش باشد. چه با پیشرفت شغلی خود دست و پنجه نرم کنید یا منتظر چالش بعدی خود باشید، خواندن جملات الهام بخش می تواند به شما انرژی و اعتماد به نفس بدهد. قرار دادن کلمات انگیزشی را در دفتر خود به عنوان یادآوری بصری در نظر بگیرید یا هر روز روی یکی تمرکز کنید تا به شما کمک کند استقامت داشته باشید.

در بخش پایانی این مقاله، ما ۶۵ نقل قول الهام‌بخش در مورد موفقیت را فهرست می‌کنیم تا به شما در ایجاد نگرش مثبت و تلاش برای رسیدن به اهدافتان کمک کند.

نقل قول های الهام بخش برای ایجاد انگیزه در کار

در هر مرحله از سفر شغلی خود، ممکن است متوجه شوید  که به انگیزه ای نیاز  دارید تا به شما کمک کند استقامت کنید. ممکن است شغل جدیدی را شروع کنید، مسیر شغلی جدیدی را شروع کنید یا مهارت های خود را بهبود بخشید. این نقل قول های الهام بخش در مورد موفقیت در کار می تواند به شما کمک کند.

نقل قول در مورد شروع

یکی از بهترین راه ها برای رسیدن به موفقیت این است که به سادگی شروع کنید. این نقل قول های انگیزشی می تواند به شما کمک کند تا برای موفقیت خود کار کنید:

  1.  “اغلب احساس می‌کنم که پروژه‌ها ما را تحت تأثیر قرار می‌دهند، وقتی به چند ساعت زمان تا اتمام نگاه می‌کنیم. اما فقط شروع کردن معمولا آنقدرها هم سخت نیست.” – امیلی گیفین –
    Emily Giffin
  2. “دو شرط مهم برای موفقیت بزرگ عبارتند از: اول، قرار گرفتن در مکان مناسب در زمان مناسب، و دوم، انجام کاری برای آن“. – ری کروک – Ray Kroc
  3. “اگر واقعاً چیزی را می‌خواهید، منتظر آن نباشید، به خودتان بی‌صبر بودن را بیاموزید.” – گوربکش چهال – Gurbaksh Chahal
  4. “ما وقتی نشسته ایم ترس ایجاد می کنیم. ما با عمل بر آنها غلبه می کنیم.” – دکتر هنری لینک – Dr. Henry Link
  5. “موفقیت به آمادگی قبلی بستگی دارد، و بدون چنین آمادگی، قطعا شکست وجود دارد.” – کنفوسیوس – Confucius
  6. “انگیزه چیزی است که تو را به حرکت وا می‌دارد. عادت چیزی است که آنرا مکرر انجام می‌دهی.” – جیم ریون – Jim Ryun
  7. “چه شگفت انگیز است که هیچ کس قبل از شروع به بهبود جهان نیازی به یک لحظه صبر ندارد.” – آن فرانک – Anne Frank
  8. “کسانی هستند که باعث می شوند چیزها اتفاق بیفتد، افرادی هستند که اتفاقات را تماشا می کنند و افرادی هستند که تعجب می کنند که چه اتفاقی افتاده است. برای موفقیت، باید فردی باشید که همه چیز را به وقوع بپیوندد.” – جیم لاول –  Jim Lovell
  9. “برای شروع لازم نیست عالی باشی، اما برای عالی بودن باید شروع کنی.” – زیگ زیگلار – Zig Ziglar
  10. “اولین قدم به سوی موفقیت زمانی برداشته می شود که از اسارت در محیطی که برای اولین بار در آن قرار گرفتید خودداری کنید.” – مارک کین – Mark Caine
  11. “شکست تنها مجازات ما برای تنبلی نیست. موفقیت دیگران نیز وجود دارد.» – ژول رنار – Jules Renard
  12. “اگر واقعاً می خواهید کاری را انجام دهید، راهی پیدا خواهید کرد. و اگر این کار را نکنید، [قطعا] بهانه ای پیدا می کنید.” – جیم ران – Jim Rohn
  13. “فقط آن چیزی را به فردا موکول کنید که ‌می‌خواهید در حالی که انجام نشده است، بمیرید”. – پابلو پیکاسو – Pablo Picasso

بازگشت به بالا

نقل قول در مورد سخت کار کردن

موفقیت اغلب به زمان و کار زیاد نیاز دارد. این خطوط الهام بخش را در مورد کار سخت و تلاش برای کمک به شما در انجام هر روز در نظر بگیرید:

  1. “شما می‌توانید هوش باورنکردنی داشته باشید، می‌توانید ارتباطات داشته باشید، می‌توانید فرصت‌هایی از آسمان داشته باشید. اما در نهایت سخت کوشی ویژگی واقعی و پایدار افراد موفق است.” – مارشا ایوانز – Marsha Evans
  2. “تمرکز و سخت کوشی کلید واقعی موفقیت است. چشمان خود را به هدف نگاه دارید و فقط قدم بعدی را برای تکمیل آن بردارید. اگر مطمئن نیستید به کدام روش کاری را انجام دهید، آن را به هر دو صورت انجام دهید و ببینید کدام یک بهتر عمل می کند.” – جان کارمک – John Carmack
  3. “هر کاری که در هر سطحی از شما خواسته می شود، یک کار خوب انجام دهید زیرا شهرت شما رزومه شماست.” – مادلین آلبرایت –  Madeleine Albright
  4. “هرجا که هستید با تمام آنچه که دارید، هر کاری که می توانید انجام دهید.” – تئودور روزولت – Theodore Roosevelt
  5. “موفقیت معمولاً نصیب کسانی می شود که آنقدر مشغول هستند که نمی توانند به دنبال آن باشند.” – هنری دیوید ثورو – Henry David Thoreau
  6. “از عرق خود لذت ببرید زیرا سخت کوشی موفقیت را تضمین نمی کند، اما بدون آن، شانسی نخواهید داشت.” – الکس رودریگز – Alex Rodriguez
  7. “لحظه ای که باور کنیم موفقیت در مقابل انعطاف پذیری و سخت کوشی با سطح ریشه ای از توانایی تعیین می شود، در مواجهه با ناملایمات شکننده خواهیم بود.” – جاشوا وایتزکین – Joshua Waitzkin
  8. “من متوجه شدم که هر چه سخت تر کار کنم، به نظر می رسد شانس بیشتری دارم.” – توماس جفرسون – Thomas Jefferson
  9. برخی از مردم رویای موفقیت را در سر می پرورانند در حالی که برخی دیگر از خواب بیدار می شوند و کار می کنند. – وینستون چرچیل – Winston Churchill
  10. “فرصت ها اتفاق نمی افتد. تو آنها را خلق می کنی.” – کریس گروسر – Chris Grosser
  11. “موفقیت یک مقصد نیست، بلکه راهی است که شما در آن هستید. موفقیت به این معنی است که شما سخت کار می کنید و هر روز پیاده رُوی خود را پیاده روی می کنید. شما فقط می توانید رویای خود را با تلاش سخت برای رسیدن به آن زندگی کنید. این زندگی کردن به رویای شماست.” – مارلون وینز – Marlon Wayans
  12. “من به ندرت موقعیتی را دیده ام که تلاش کمتر از دیگران استراتژی خوبی باشد.” – جیمی اسپیتیل – Jimmy Spithill
  13. “افراد موفق کارهایی را انجام می دهند که افراد ناموفق تمایلی به انجام آن ها ندارند، هیچ وقت آرزو نکنید که کاش کارها آسان تر پیش می‌رفت.” – جیم ران – Jim Rohn
  14. “اگر می‌خواهید به برتری برسید، می‌توانید همین امروز به آنجا برسید. از این لحظه، انجام کارهای نه چندان عالی را کنار بگذارید.” – توماس جی واتسون – Thomas J. Watson

مطالب مرتبط: ۸ نکته برای اینکه چگونه سخت کار کنیم

نقل قول در مورد حرکت پس از شکست

اشتباهات یا  شکست‌ها  می‌توانند انگیزه‌بخش باشند، اما می‌توانید آنها را به‌عنوان فرصت‌های یادگیری، چالش‌هایی برای غلبه بر آنها یا فرصت‌هایی برای بهبود در نظر بگیرید. از این جملات در مورد شکست برای کمک به عبور از موقعیت های دشوار استفاده کنید:

  1. “ممکن است با شکست های زیادی روبرو شوید، اما نباید شکست بخورید. در واقع، ممکن است لازم باشد با شکست‌ها روبرو شوید، تا بتوانید بدانید که چه کسی هستید، از چه چیزی می‌توانید بلند شوید، چگونه می‌توانید از آن خارج شوید.” – مایا آنجلو – Maya Angelou
  2. “تا زمانی که به راه خود ادامه دهید، بهتر خواهید شد. و با بهتر شدن، اعتماد به نفس بیشتری به دست می آورید. این به تنهایی موفقیت است.” – تامارا تیلور – Tamara Taylor
  3. “در پایان روز، شما تنها مسئول موفقیت و شکست خود هستید. و هر چه زودتر متوجه شوید، آن را بپذیرید و آن را در اخلاق کاری خود ادغام کنید، شروع به موفقیت خواهید کرد. تا زمانی که دیگران را به دلیل اینکه در جایی که می خواهید نیستید سرزنش کنید، همیشه شکست خورده خواهید بود.” – ارین کامینگز – Erin Cummings
  4. “هیچ رازی برای موفقیت وجود ندارد. [بلکه] این نتیجه آمادگی، کار سخت و درس گرفتن از شکست است.” – کالین پاول – Colin Powell
  5. “موفقیت بر اساس موفقیت ساخته نمی شود. بلکه بر اساس شکست ساخته شده است؛ بر اساس ناامیدی ساخته شده است. [و حتی] گاهی اوقات بر اساس فاجعه ساخته شده است.” – سامنر رداستون – Sumner Redstone
  6. “اگر به آنچه در زندگی دارید نگاه کنید، همیشه چیزهای بیشتری خواهید داشت. اگر به چیزهایی که در زندگی ندارید نگاه کنید، هرگز به اندازه کافی نخواهید داشت.” – اپرا وینفری – Oprah Winfrey
  7. “موفقیت این نیست که هرگز اشتباه نکنید، بلکه این ایست که برای بار دوم اشتباه نکنید.” – جرج برنارد شاو – George Bernard Shaw
  8. “من فکر می‌‌کنم قهرمان‌ها نه با بردهای‌شان، بلکه با این که چگونه می‌‌توانند پس از سقوط دوباره به اوج برسند، مشخص می‌‌شوند.” – سرنا ویلیامز – Serena Williams
  9. “شکست تنها موفقیت را به تعویق می اندازد, به شرطی که شجاعت، آرزوها را مربی گری کند. عادت به استقامت، عادت به پیروزی است.” – هربرت کافمن – Herbert Kaufman
  10. “از چیزی که نمی دانید نترسید. این می تواند بزرگترین قدرت شما باشد و اطمینان حاصل کنید که کارها را متفاوت از دیگران انجام می دهید. – سارا بلیکلی – Sara Blakely
  11. “من شکست نخورده ام. من فقط ۱۰.۰۰۰ راه را پیدا کرده ام که کار نمی کند.” – توماس ادیسون – Thomas Edison
  12. “آنچه به نظر ما آزمایش های تلخ است، اغلب موهبت هایی است که پنهان شده اند.” – اسکار وایلد – Oscar Wilde
  13. “ما باید بپذیریم که همیشه تصمیمات درستی نخواهیم گرفت، گاهی اوقات اشتباه می کنیم – درک این موضوع که شکست مخالف موفقیت نیست، بلکه بخشی از موفقیت است.” – آریانا هافینگتون – Arianna Huffington
  14. “موفقیت با توسعه نقاط قوت به دست می آید، نه با حذف نقاط ضعف.” – مرلین و ساوانت – Marilyn vos Savant
  15. “اجازه ندهید دیروز بیش از حد امروز را اشغال کند.” – ویل راجرز – Will Rogers
  16. “موفقان دارای نگرش توانمند، واقع گرایی و اعتقاد به این هستند که خودشان آزمایشگاه نوآوری بودند. توانایی آنها برای تغییر خود در موفقیت آنها نقش اساسی دارد. آنها یاد گرفته اند که انرژی خود را با به حداقل رساندن زمان صرف پشیمانی یا شکایت حفظ کنند. هر رویدادی برای آنها درسی است، هر شخصی یک معلم است.” – مرلین فرگوسن – Marilyn Ferguson

بازگشت به بالا

نقل قول در مورد تداوم و استمرار

این جملات الهام بخش در مورد پشتکار می تواند انگیزه شما را برای رسیدن به اهدافتان حفظ کند:

  1. “سوال این نیست که چه کسی به من اجازه می دهد. [بلکه سوال این است] این کیست که جلوی من را می گیرد.” – آین رند – Ayn Rand
  2. “افراد موفق و ناموفق تفاوت زیادی در توانایی های‌شان ندارند. [بلکه] آنها در خواسته‌های خود برای رسیدن به پتانسیل خود متفاوت هستند.” – جان ماکسول – John Maxwell
  3. “به یاد داشته باشید، این رویاپردازان نیستند که زندگی خوبی دارند، بلکه انجام دهندگان هستند. آنچه را که من سه P موفقیت می نامم را به خاطر بسپارید: اشتیاق، برنامه ریزی و پشتکار [passion, planning, and perseverance].” – هومر هیکم – Homer Hickam
  4. “رویا داشته باشید. اشتیاق داشته باشید. بدانید که چیزی به نام موفقیت یک شبه وجود ندارد.” – کریستین امان پور – Christiane Amanpour
  5. “از جایی که هستید شروع کنید. از آنچه دارید استفاده کنید. هر کاری می توانید انجام دهید.” – آرتور اش – Arthur Ashe
  6. “هیچ کس بدون تلاش موفق نمی شود … کسانی که موفق می شوند موفقیت خود را مدیون پشتکار هستند.” – رامانا ماهارشی – Ramana Maharshi
  7. “سه چیز معمولی که اغلب به آنها توجه کافی نمی کنیم، اما به اعتقاد من محرک همه موفقیت ها هستند، سخت کوشی، پشتکار و صداقت اولیه است.” – عظیم پریمجی – Azim Premji
  8. “تفاوت بین یک فرد موفق و دیگران در کمبود قدرت یا کمبود دانش نیست، بلکه در فقدان اراده است.” – وینس لومباردی – Vince Lombardi
  9. “موفقیت مجموع تلاش‌های کوچک است که هر روز و هر روز تکرار می‌شوند.” – رابرت کالیر – Robert Collier
  10. “موفقیت در زندگی بر اساس توجه به چیزهای کوچک است تا به چیزهای بزرگ. و براساس چیزهایی که روزمره نزدیک به ما هستند نه چیزهایی که دور و غیر معمول‌اند.” – بوکر تی واشنگتن – Booker T. Washington
  11. “تصمیمات و عادات روزانه ما تأثیر زیادی بر سطح شادی و موفقیت ما دارد.” – شان آکور – Shawn Achor

نقل قول هایی برای ایجاد اعتماد به نفس

اعتماد به نفس اغلب کلید موفقیت است. این نقل قول ها را در نظر بگیرید تا به شما در ایجاد احساس عزت نفس در محل کار کمک کند:

  1. “اگر نمی ترسیدی چه می کردی؟” – شریل سندبرگ – Sheryl Sandberg
  2. “ما باید باور داشته باشیم که برای چیزی استعداد داریم و به هر قیمتی که شده باید به این چیز رسید.” – ماری کوری – Marie Curie
  3. “بیست سال بعد، از کارهایی که انجام نداده‌اید، بیشتر از کارهایی که انجام داده‌اید ناامید خواهید شد. بنابراین خطوط کمان را دور بیندازید. از بندر امن دور شوید. بادهای تجاری را در بادبان های خود بگیرید. کاوش کنید. رویا ببینید. کشف کنید.” – مارک تواین – Mark Twain
  4. “اگر می دانستید که شکست نخواهید خورد، چه کاری انجام می دهید؟” – رابرت شولر – Robert Schuller
  5. “طرز فکری که ما از خودمان در مورد خودمان می اندیشیم، به این بستگی دارد که جهان ما را چگونه می بیند و ما چگونه می بینیم که خودمان را با موفقیت به رسمیت می شناسیم.” – آرلین رنکین – Arlene Rankin
  6. “همه پیشرفت ها خارج از منطقه راحتی اتفاق می افتد.” – مایکل جان بابک – Michael John Bobak
  7. “همیشه به خاطر داشته باشید که تصمیم شما برای موفقیت مهمتر از هر چیز دیگری است.” – آبراهام لینکولن – Abraham Lincoln
  8. “شما برای موفقیت طراحی شده اید، برای موفقیت مهندسی شده اید، و دارای دانه های عظمت هستید.” – زیگ زیگلار – Zig Ziglar
  9. “هیچ وقت فقط یک چیز نیست که به موفقیت منجر شود. احساس می کنم همیشه ترکیبی از اشتیاق، فداکاری، سخت کوشی و قرار گرفتن در مکان مناسب در زمان مناسب است.” – لورن کنراد – Lauren Conrad
  10. “شما فقط در صورتی می توانید موفق شوید که بخواهید موفق شوید. تنها زمانی ممکن است شکست بخورید که از شکست خوردن ناراحت نباشید.” – فیلیپوس – Philippos
  11. “زندگی به نسبت شجاعت فرد کوچک یا بزرگ می شود.” – آنائیس نین – Anais Nin
  12. “شجاعت مانند یک ماهیچه است. ما آن را با استفاده کردنش تقویت می کنیم.” – روث گوردون – Ruth Gordon

بازگشت به بالا

تفاوت میان سخت تلاش کردن و هوشمندانه تلاش کردن
خروج از نسخه موبایل