بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۹ استراتژی برای تقویت انگیزه زمانی که افسرده هستید

افسردگی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بررسی اجمالی

افسردگی یک اختلال روانی شایع است. تخمین زده می شود که ۱۶.۲ میلیون بزرگسال منبع مورد اعتماد در ایالات متحده، یا حدود ۶.۷ درصد، حداقل یک دوره افسردگی اساسی را در سال ۲۰۱۶ تجربه کرده اند. و متاسفانه این آمار در کشورهایی همچون کشور ما (با نرخ بیشتر برخی از معضلات و تاثیرات بیشتری که از معضلات برون مرزی دریافت می‌کنند) با درصد بسیار قابل توجه‌تری نمود و بروز پیدا می‌کند.

| نکاتانگیزهجستجوی کمک | چشم انداز |

علائم افسردگی می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. آنها می توانند مزمن باشند یا می توانند به صورت دوره های یکباره ناشی از حوادث آسیب زای زندگی مانند مرگ یا بیماری در خانواده، پایان ازدواج یا مشکلات مالی رخ دهند.

علائم افسردگی عبارتند از:

  • کاهش علاقه به فعالیت هایی که معمولاً لذت بخش هستند
  • بی خوابی یا افزایش نیاز به خواب
  • بی اشتهایی یا افزایش نیاز به غذا خوردن که منجر به کاهش یا افزایش وزن می شود
  • بی قراری، تحریک پذیری یا کمبود انرژی و خستگی
  • مشکل در تمرکز و انجام کارهای معمولی
  • تصویر ضعیف از خود
  • افکار خودکشی

البته اگر افکار خودکشی را تجربه می کنید، باید فورا به دنبال کمک باشید. با پزشک خود یا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

نکاتی برای داشتن انگیزه و حفظ انگیزه

اهداف کوچک و قابل مدیریت تعیین کنید.

بازگشت به بالا ↑

مرتبط: ۸ نوع انگیزه برای رسیدن به اهداف

اگر فکر انجام کاری طاقت فرسا به نظر می رسد، از کوچک شروع کنید. اهداف کوچک و قابل مدیریت تعیین کنید. با رسیدن به این اهداف، می توانید شروع به اضافه کردن موارد بیشتری به آنها کنید تا زمانی که در نهایت به همه اهداف خود برسید. در اینجا چند پیشنهاد برای شروع شما وجود دارد.

| خروج از رخت خواب | پیاده رویخاک بازیساده گرفتنمثبت اندیشینظم و انضباطروابطکمک گرفتناستراحت کافی |

۱. از رختخواب بلند شوید و از لباس خواب بیرون بیایید

عمل ساده بلند شدن اولین پیروزی خوب روز است. چند یادداشت ثابت با جملات تاکیدی مثبت بگذارید، مانند: “بله، شما می توانید آن را انجام دهید”، “هر سفر طولانی با یک قدم شروع می شود” یا “هرگز تسلیم نشو!” مغز شما هر فکری را که ایجاد می کنید هضم می کند، پس افکار مثبت را به او بدهید.

۲. به پیاده روی بروید

ورزش به بدن شما کمک می کند تا اندورفین، هورمون های احساس خوب را آزاد کند. ورزش حداقل ۳۵ دقیقه در روز، پنج روز در هفته، می تواند علائم افسردگی خفیف تا متوسط ​​را بهبود بخشد. همچنین ممکن است به درمان انواع شدیدتر افسردگی کمک کند.

در مطالعه دیگری با منبع معتبر، چهار هفته تمرین هوازی برای بهبود علائم افسردگی مشخص شد. (برای آشنایی با دیگر فواید فوق العاده ی ورزش/نرمش، حتما این مطلب را هم مطالعه کنید)

۳. دستان خود را کثیف کنید تا خلق و خوی بهبود یابد

با توجه به یک منبع معتبر مطالعه روی موش، نوع خاصی از باکتری موجود در خاک (Mycobacterium vaccae) ممکن است تولید سروتونین را افزایش دهد. سروتونین به نوبه خود به کاهش علائم افسردگی کمک می کند.

باکتری‌هایی که در غذاهای تخمیر شده یافت می‌شوند، مانند ماست، می‌توانند با کاهش اضطراب و بالقوه بهبود علائم افسردگی، خلق و خوی خود را تقویت کنند.

۴. بیش از حد برنامه ریزی نکنید

برای هر کار یا هدفی که انجام می دهید، هر چقدر هم که کوچک باشد، به خودتان تبریک بگویید.

اگر فقط می توانید یک یا دو کار را انجام دهید، خوب است. برای هر کار یا هدفی که انجام می دهید، هر چقدر هم که کوچک باشد، به خودتان تبریک بگویید. این به بهبود اعتماد به نفس و حس انگیزه شما کمک می کند.

۵. از منفی گرایی دوری کنید

مغز شما هر فکری را که ایجاد می کنید هضم می کند، پس افکار مثبت را به او بدهید.

خواندن اخبار یا گشت و گذار در اینترنت، صحبت با افرادی که شما را خسته و منفی می کنند، یا مرور مجدد موضوعات غمگین – همه این فعالیت ها می توانند بر روحیه و انگیزه شما تأثیر بگذارند. در عوض، بر احساسات قدردانی تمرکز کنید. مطالب نشاط آور را بخوانید و اطراف خود را با افراد مثبت احاطه کنید.

۶. به یک روتین پایبند باشید

احساس انجام وظایف روزانه باعث ارتقاء حس خوب می شود.

روال خود را یادداشت کنید، آن را روی دیوار یا جایی که آن را می بینید بچسبانید، و هنگامی که کارها را انجام دادید از علامت های تیک استفاده کنید. حس انجام دادن کارهای روزانه حس خوب بودن را تقویت می کند و به شما انگیزه می دهد تا هر روز هدف بیشتری داشته باشید.

همچنین می توانید یک دفترچه یادداشت به عنوان بخشی از برنامه روزانه خود داشته باشید. ژورنال ها مکان خوبی برای دفع افکار منفی و ایجاد فضا برای مثبت ها هستند.

۷. معاشرت کنید

روابط مثبتی را انتخاب کنید، مردم را تشویق کنید تا در صورت تمایل با شما معاشرت کنند و به داوطلب شدن فرصت دهید. کمک به فرد نیازمند، خلق و خوی شما را بهبود می بخشد و انگیزه شما را برای بلند شدن از رختخواب در روز بعد افزایش می دهد.

۸. یک شبکه پشتیبانی ایجاد کنید

یک شبکه پشتیبانی در حالت آماده به کار برای زمانی که انگیزه شما تمام می شود و احساس می کنید تحت فشار هستید، داشته باشید. افرادی را انتخاب کنید که از صحبت کردن با آنها احساس راحتی می کنید و می توانند به شما کمک کنند.

۹. خواب کافی داشته باشید

افسردگی می تواند از نظر جسمی تخلیه کننده باشد. کم یا زیاد خوابیدن بر خلق و خوی شما تأثیر می گذارد. هشت ساعت در روز را هدف بگیرید.

بازگشت به بالا ↑


افسردگی و انگیزه

فقدان انگیزه یکی از علائم افسردگی است، اما ممکن است ناشی از چیز دیگری باشد. به عنوان مثال، اگر در کنار آمدن با مشکلی در زندگی خود مشکل دارید یا چیزی را تجربه می کنید که اعتماد به نفس شما را تحت تأثیر قرار می دهد، ممکن است انگیزه نداشته باشید.

اگر افسردگی عامل بی انگیزگی شما باشد، ممکن است متوجه شوید که سطح انگیزه شما مستقیماً با میزان احساس افسردگی شما مرتبط است. اگر شما یا یکی از عزیزانتان به دلیل افسردگی احساس بی انگیزگی می کنید، راه هایی برای کمک به بهبود وضعیت وجود دارد.

ممکن است در ابتدا سخت به نظر برسد، اما پشتکار به تقویت حس رو به رشد انگیزه کمک می کند، و خواهید دید که به مرور زمان بلند شدن و انجام کارها آسان تر می شود.

چه زمانی باید به دنبال کمک بود؟

اگر روحیه و انگیزه شما بهبود نیافت، با پزشک خود صحبت کنید. اگر قبلاً دارو مصرف می‌کنید، پزشک ممکن است درمان شما را مجدداً ارزیابی کند.

درمان افسردگی ممکن است شامل ترکیبی از روان درمانی و دارو باشد. داروها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs: selective serotonin reuptake inhibitors)
  • مهارکننده های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین (SNRIs: serotonin-norepinephrine reuptake inhibitors)
  • مهارکننده های بازجذب نوراپی نفرین دوپامین (NDRIs: norepinephrine-dopamine reuptake inhibitors)
  • داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای
  • مهارکننده های مونوآمین اکسیداز

برخی از داروهای ضد افسردگی ممکن است خطر افکار خودکشی را افزایش دهند. اگر شما یا شخصی که می شناسید افکار خودکشی را تجربه می کند، لطفاً فوراً با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .

چشم انداز

اگر شما یا یکی از عزیزانتان از افسردگی رنج می برید، ممکن است در احساس انگیزه مشکل داشته باشید. روان درمانی و دارو می تواند کمک کننده باشد. همچنین می توانید برخی از تکنیک های خودیاری را تمرین کنید:

  • پیروزی های کوچک را جشن بگیرید.
  • تمام تلاش خود را بکنید تا مثبت فکر کنید.
  • روال هایی را ایجاد کنید – آنها می توانند به شما کمک کنند انگیزه داشته باشید.
  • کارها را یک قدم در یک زمان بردارید و سعی نکنید بیشتر از آنچه می توانید انجام دهید.

اگر فقدان انگیزه شما بر زندگی روزمره شما تأثیر می گذارد و تلاش شما برای افزایش انگیزه مؤثر نبود، با پزشک خود تماس بگیرید. آنها آنجا هستند تا کمک کنند.

بازگشت به بالا ↑


از خواندن، اشتراک گذاری و دنبال کردن مطالب ما سپاسگزاریم! 🙂


 

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *