بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

وردپرس یا بلاگر؟ کدامیک بهتر است؟

بلاگر در مقابل وردپرس

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

وردپرس و بلاگر دو سرویس محبوب برای ایجاد و مدیریت وبلاگ و وب‌سایت هستند. اما تفاوت‌های زیادی بین این دو وجود دارد. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که امکانات و قابلیت‌های بیشتری نسبت به بلاگر دارد. این ابزار قابلیت سفارشی‌سازی و انعطاف‌پذیری بیشتری را به کاربران خود می‌دهد. به علاوه، افزونه‌ها و پوسته‌های متنوعی برای افزایش قابلیت وردپرس وجود دارد. بلاگر گوگل به عنوان یک سرویس وبلاگ تحت لوای سرور‌های گوگل ارائه می‌شود و به راحتی می‌توانید یک وبلاگ را بر روی این پلتفرم ایجاد کنید. اما به دلیل کمبود قابلیت‌ها و سفارشی‌سازی‌ها، بلاگر معمولاً برای کاربرانی که به سادگی و استفاده آسان علاقه دارند نیز مناسب است.

فرق بین وردپرس با بلاگر گوگل

اولین تصمیمی که برای راه اندازی بلاگ باید بگیرید انتخاب یک پلتفرم برای وبلاگ نویسی است. پلتفرم های وردپرس و بلاگر دو انتخاب خوب هستند اما هر دود معایب و مزیت هایی دارند. واقعا کدامیک را انتخاب کنیم؟ شاید این سوال به ذهنتان برسد که چرا برای انتخاب یک پلتفرم باید حساسیت به خرج دهید؟ پاسخ سوال بسیار ساده است. به این دلیل که شما یکبار می‌توانید پلتفرم خودرا انتخاب کنید و اگر انتخابتان اشتباه باشد و جوابگوی نیاز های شمارا نداشته باشد متاسفانه کسب و کار شما شکست خواهد خورد.  پس باید با دقت کامل پلتفرم های مختلف مانند بلاگر و وردپرس را بررسی کنید و انتخاب درستی بکنید.

وردپرس در مقابل بلاگر

به نظر شما بلاگر یا وردپرس جوابگوی فعالیت ها و نیاز های شماست؟ چرا؟
در این مقاله ما این دو پلتفرم را با هم مقایسه می‌کنیم. هدف ما از انتشار این مقاله کمک به شما در انتخاب پلتفرمی باشد که با استفاده از آن بتوانید  کسب و کار خودرا گسترش دهید. و اصلا هدف ما این نیست که کدام پلتفرم بهتر است! هر دو پلتفرم گزینه های خوبی هستند و هرکدام مزیت هایی دارند و برای انجام فعالیت های مختلفی طراحی شده اند. بلکه شما هستید که با توجه به نیازتان پروژه‌تان آن را انتخاب کنید. با ما همراه باشید تا این دو پلتفرم را با یکدیگر مقایسه کنیم.

معرفی وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که رایگان ارائه شده است و کار کردن با آن را در عرض نیم ساعت می‌توانید یادبگیرید! افزونه ها برای ارتقا قابلیت و همینطور میلیون ها قالب  در طرح ها و کاربرد های مختلف ارائه شده اند که اکثر آن ها رایگان است.
باکمک وردپرس می‌توانید انواع وبسایت مانند وبسایت های خبری، فروشگاهی، شخصی و … راه اندازی کنید.و هر موقع احساس کرده اید که به امکان مخصوصی در وبسایت خود نیاز دارید با یک جستجو ساده می‌توانید افزونه مربوط به آن را پیدا کنید!

بخوانید: WordPress.com در مقابل WordPress.org – کدام بهتر است؟

نحوه اضافه کردن حالت تاریک به داشبورد مدیریت وردپرس

در زیر به نکات مثبت وردپرس می‌پردازیم

نکات مثبت وردپرس

  • پلتفرمی رایگان و متن باز است.
  • تمام نیاز های برای هر وبسایتی چه وبسایت های کوچک و چه کسب و کار های بزرگ را برطرف می‌کند.
  • گزینه­‌های سفارشی فراوانی دارد.
  • مدیریت وبسایت توسط خود شخص است و فرد دیگری آن را مدیریت نمی‌کند (اختیار کامل)
  • در اختیار داشتن هزاران قالب و هزاران افزونه رایگان
  • ایجاد هر نوع  سایتی مانند (شرکتی، خبری، فروشگاهی، وبلاگی و…)

و اما نکات منفی وردپرس.

نکات منفی وردپرس

    • باید برای یادگیری چالش های وردپرس زمان بگذارید.
    • نصب و راه‌­اندازی یک وبسایت  و شخصی سازی آن فقط در چند دقیقه ممکن نیست. (تنها نصب وردپرس در چند دقیقه امکان‌پذیر است)
    • شما باید هزینه ای را برای دامنه و فضای میزبانی پرداخت کنید.
    • امنیت وبسایت وردپرسی بر عهده وبمستر سایت است و  هیچکسی مسئولیت آن را بر عهده نمی‌گیرد.

معرفی بلاگر (Blogger)

بلاگر یک پلفترم انتشار و ساخت وبلاگ است مانند بلاگفا و رز بلاگ. مالک این سرویس بلاگ دهی گوگل است و سرویس و هاست و دامنه در اختیار انها می‌باشد. اولین سرویس بلاگ دهی در دنیا توسط Pyra Labs ایجاد شد و گوگل انرا سریعا در سال ۲۰۰۳ خرید که بعد از آن زمان بلاگر تبدیل به یک سرویس وبلاگ دهی معروف در جهان شد که کارکردن با آن بسیار راحت است و سرویس دامین و هاستینگ رایگان ارائه می‌دهد.

وبلاگ را در بلاگر ایجاد کنید

نکات مثبت بلاگر

  • برای وبلاگ نویسان مبتدی یک  پلتفرم عالی است که کارکردن با آن بسیار راحت است.
  • هزینه ای ندارد.
  • میتوانید دامنه را خودتان انتخاب کنید یا از ساب دامنه استفاده کنید.
  • قالب : می‌توانید یک قالب رایگان انتخاب کنید یا از third party قالب خریداری کنید.
  • گوگل امنیت هاستینگ و سایت شمارا تامین می‌کند.
  • با ابزار هایی مانند گوگل انالیتیکس، گوگل پلاس، گوگل سرچ کنسول و شبکه های اجتماعی گوگل ادغام می‌شود.

ونکات منفی بلاگر را در زیر  لیست کرده ایم.

نکات منفی بلاگر

  • بلاگر فقط برای ایجاد وبلاگ  است و به جز  آن هیچ سایت با کاربرد دیگری را نمی‌توانید راه اندازی کنید مانند سایت های فروشگاهی و سایت های خدماتی!
  • مالک آن شما نیستید! همه سایت هایی که با بلاگر ایجاد شده اند مالک آن گوگل است
  • ابزار های محدود : سرویس های بلاگ  دهی  ابزار های محدودی را ساپورت می‌کنند که این زجر اور است!
  • سفارشی سازی محدود : گزینه های زیادی برای سفارشی سازی وجود ندارد.

تا اینجا نظر شما در باره  این سه پلتفرم چیست؟ اما صبر کنید نظر  قطعی ندهید تا بیشتر  با این دو پلتفرم اشنا شویم.

هزینه  های وردپرس و بلاگر

در ادامه با هزینه هایی که ممکن است توسط این دو پلتفرم برای ما ایجاد شود اطلاعاتی در اختیار شما قرار می‌دهیم

هزینه وردپرس

وردپرس به خودی خود رایگان است اما برای برخی افزونه ها و ابزار ها ممکن است برای تهیه آن ها مبلغی را پرداخت کنید و همچنین باید  مبلغی را ماهیانه یا سالیانه برای دامین و هاست کنار بگذارید

هزاران هزار افزونه و قالب و ابزار برای خرید وجود دارند که با کمک انها می‌توانید کسب و کار خودرا رشد دهید. و فراموش نکنیم که تمام افزونه ها پولی نیستند و افزونه های رایگان با امکانات مختلفی نیز وجود دارد. در هر حال خرید افزونه های پرمیوم اختیاری است. در کل با هزینه هایی کمتر از صد هزار تومان نیز می‌شود با وردپرس یک سایت با امکانات خیلی قوی یک کسب و کار راه اندازی کرد.

هزینه های بلاگر

بلاگر از ساب دامنه و هاست و قالب کاملا رایگان است و کاملا رایگان در اختیار شما است و شما ازاد هستید از این پلتفرم بدون  پرداخت هیچ هزینه ای بلاگ خودرا راه اندازی کنید. البته گزینه هایی برای خرید دامنه و قالب هم دیده می‌شود که در ادامه به انها می‌پردازیم

برای راه اندازی بلاگ باید نامی را برای ساب دامنه مانند test.blogfa.com  انتخاب کنید. اما اگر قصد دارید نام دامنه‌تان به blogspot ختم نشود می‌توانید یک دامنه جدید خریداری کنید.

مقایسه هزینه‌های بلاگر و وردپرس

بلاگر یک گزینه عالی برای کسانی است که برای راه اندازی یک وبلاگ نمی‌خواهند هزینه ای کنند و بودجه محدودی دارند.   راه اندازی وردپرس به علت اینکه باید دامنه و هاست نیز خریداری کنید در برابر بلاگر بیشتر است اما برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی به دلیل کمبود افزونه ها و ابزار ها امکان اینکه با بلاگر این  پروژه را ایجاد کنید ندارد  و باید از وردپرس استفاده کنید. و وردپرس ابزار هایی در اختیار شما قرار می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید وبسایت خودرا با امکانات بسیار کاملتری راه اندازی کنید و در هر حوزه ای یک وبسایت تمام عیار داشته باشید. در این مرحله نظر شما چیست؟ وردپرس یا بلاگر؟

انتخاب  سرویس هاست در وردپرس و بلاگر

هاست بلاگر  و وردپرس تفاوت های زیادی دارند و بسیار مهم است که این تفاوت هارا درک کنید و بتوانید متناسب با نیاز سایتتان یکی از انهارا انتخاب کنید. به اطلاعاتی که ما در مورد سرویس هاستینگ بلاگر و  وردپرس در اختیار شما قرار می‌دهیم دقت کنید.

آموزش نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین

بخوانید: کدام یک برای سئو وردپرس بهتر است: WWW در مقابل بدون WWW؟

هاست برای راه اندازی سایت با وردپرس

اگر قصد دارید سایت خودرا با وردپرس  راه اندازی کنید باید یک شرکت ارائه سرویس هاستینگ را پیدا کنید که کم هم نیستند و تنوع پلن ها در انتخاب سرویس هاستینگ بسیار زیاد است و شما می‌توانید تحقیق کنید و بهترین انهارا انتخاب کنید. پلن های مختلف با امکانات و هزینه های مختلف وجود دارند که با توجه به بودجه ‌تان می‌توانید متناسب ترین آن را انتخاب کنید.

وقتی یک  وبسایت وردپرس را راه اندازی می‌کنید شما مالک آن سایت هستید و اگر از هاست خود راضی نیستید به راحتی می‌توانید سرویس هاستینگ سایت را عوض کنید و در اینجا شما مختار هستید و قدرت تصمیم گیری دارید!

هاست مورد نیاز  برای راه اندازی بلاگ  در بلاگر

هاست مورد نیاز بلاگر را گوگل فراهم می‌کنید و به شما یک هاست رایگان ارائه می‌دهد اما هیچ انتخابی در برگزیدن بهترین هاستینگ ندارید ولی گوگل تعهد دارد که موارد امنیتی سایت و مشکلات بهینه سازی و سرعت سایت را تامین کند. پس یک سایت با سرویس بلاگر در سرویس های هاستینگ گوگل است و شما صاحب آن نیستید و کنترل کاملی روی سایت ندارید ! همچنین ممکن است گوگل  ناگهانی تصمیم بگیرد که وبسایت شمارا حذف و یا دسترسی شمارا به  آن محدود کند و وبلاگتان را از دست بدهید! و این شبیه یک فاجعه است و تمام تلاش های شما بی نتیجه خواهد شد.

مقایسه هاست وردپرس و بلاگر

اگر می‌خواهید هزینه ای برای هاست نپردازید بلاگر را به شما توصیه می‌کنیم اما اگر قصد دارید با وردپرس سایت خود را راه اندازی کنید باید مبلغی را برای هاست کنار بگذارید و در عوض شما مالک واقعی آن سایت هستید و اختیارات کاملی روی سایت خود دارید و این یک فاکتور بسیار مهم است. تا اینجا بسیاری از تفاوت های بلاگر و وردپرس را متوجه شده اید.

بخوانید: ۶ دلیل مهم که چرا باید از وردپرس برای وب سایت خود استفاده کنید

کنترل و قابلیت استفاده بلاگر و وردپرس

راه اندازی سایت با بلاگر و وردپرس کاملا متفاوت است و تجربه های مختلفی را دارد. بلاگر بسیار سریع و اسان نصب می‌شود و سریعا گزینه و ابزار هایی را در اختیار شما قرار می‌دهد اما  برای راه اندازی سایت با وردپرس نیاز به دقت بیشتری است و مدت زمان بیشتری را نسبت به بلاگر  طول می‌کشد. و بعد از نصب وردپرس شما یک وبسایت با مالکیت تمام خواهید داشت که می‌توانید آن را توسعه دهید. در ادامه با جزئیات بیشتر  اشنا می‌شویم.

کنترل و قابلیت‌های وردپرس

همانطور که در بالا اشاره  کردیم راه اندازی سایت با وردپرس یک فرانید زمانبر است و برای شروع باید:

  • یک نام دامنه  تهیه کنید.
  • یک هاست تهیه کنید.
  • یک قالب وردپرس انتخاب کنید.

این مراحل وقت گیر هستند و برای انتخاب سرویس هاستینگ باید زمان بگذارید و تحقیق کنید تا بهترین آن را انتخاب کنید.

بعد از مرحله نصب وردپرس و انتخاب قالب باید مدت زمانی را نیز برای وبلاگ اختصاص دهید. می‌توانید در بخش سفارشی سازی پوسته، قالبتان را سفارشی سازی کنید و این در قالب ها متفاوت هست و گزینه های مختلفی را دارا هستند.  با نصب افزونه های می‌توانید قابلیت هایی را که در سایت وجود ندارند را به آن اضافه کنید.
در وردپرس می‌توانید پست های وبلاگ را از طریق بخش نوشته ها اضافه و یا ویرایش کنید. استفاده از ویرایشگر اسان است وامکانات کاملی را برای ویرایش متن در اختیار شما قرار می‌دهد مانند اضافه کردن عکس و جدول و یا ویدیو و دکمه ها و….

همانطور که مشاهده می‌کنید نصب وردپرس در چند دقیقه تمام نمی‌شود و برای سفارشی سازی و اضافه کردن قابلیت های مناسب به سایت مدت زمانی طول می‌کشد. با انتخاب ابزار های مناسب می‌توانید سایت وردپرسی را که راه اندازی کرده اید را بهبود ببخشید تا نیاز های وبلاگ شما برطرف شود و همینطور سایت خودرا رشد دهید.

کنترل و قابلیت‌های استفاده از بلاگر

برای نصب و راه‌­اندازی بلاگر تنها به یک ایمیل نیاز دارید. ابتدا باید یک  ادرس برای وبلاگ خود انتخاب کنید و یکی از قالب‌های مورد نیازتان را انتخاب کنید. سپس وبلاگی را که راه اندازی کرده ای ویرایشگر بلاگر باز می‌‌­شود و آماده ویرایش است.

Blogger Editor جایی است که می‌توانید  وبسایت را سفارشی سازی کنید. در این بخش می‌توانید به صفحه اصلی سایت ویجت اضافه کنید و پست بنویسید و منتشر کنید وهمچنین گوگل انالیتیکس را بررسی کنید و به طور کلی وبلاگ خودرا مدیریت کنید.

استفاده از blogger editor بسیار راحت است و هر کاربری که تا به حال وبلاگی را راه  اندازی نکرده باشد، به راحتی آن را فرا خواهد گرفت.  و در اخر شما با کلیک روی گزینه publish یک سایت دارید! که هاست و امنیت آن در اختیار گوگل است. ولی ابزار های موجود در بلاگر محدود هستند و اگر قابلیت دیگری می‌خواهید هیچ کاری از دست شما برنمی‌‌آید  و بلاگر انعطاف پذیر نیست و قابلیت رشد ندارد.

مقایسه کنترل و قابلیت استفاده دو پلتفرم

اگر می‌‌خواهید یک وبلاگ را سریع و با حداقل زمان لازم راه‌‏اندازی کنید، بلاگر یک پلتفرم مناسب برای شما است. شما به آسانی می‌‌توانید آن را نصب و استفاده کنید. همانطور که گفته شد بلاگر طرح مورد نظر شما را فراهمنمی‌‌کند و قابلیت ارتقاء ندارد و شما کم‏ترین کنترل را روی طرح و قابلیت­‌های سایت خود دارید. پس اگر شما بخواهید یک سایتی ایجاد کنید که آن را توسعه دهید و کاملاً روی آن تسلط داشته باشید، بلاگر گزینه مناسبی برای شما نیست!

راه­‌اندازی وردپرس مدت زمان بیشتری نیاز دارد. اما شما به صورت کامل روی سایت کنترل دارید، و به شما اجازه می‌‌دهد تا قابلیت‌های مورد نیاز سایت را به آن اضافه کنید. همچنین شما قادر خواهید بود، سایت را  به روز کنید کنید.  الان به راحتی می‌توانید انتخاب کنید که بلاگر یا وردپرس!؟

بخوانید: گزارش سهم بازار وردپرس در سال ۲۰۲۳ – آخرین روندها + داده های استفاده

قالب های  وردپرس و بلاگر

قلب های وردپرس و بلاگر هر دو قالب های رایگان زیادی دارند. بیشتر توضیح می‌دهیم.

وردپرس یا بلاگر، هر دو تعدادی قالب رایگان دارند. اجازه دهید بیشتر در این خصوص صحبت کنیم.

قالب‌های وردپرس

وردپرس تعداد بسیار زیادی قالب رایگان دارد. برای دانلود قالب های وردپرس که مورد تایید خود وردپرس است باید به مخزن وردپرس مراجعه کنید. قالب های مخزن وردپرس ایمن هستند و به خوبی کدگذاری شده اند. شما مطابق با نیاز خود می‌توانید قالب هایی را از مخزن وردپرس انتخاب کنید.

همچنین مارکت هایی وجود دارند که می‌توانید از انها افزونه و قالب خریداری کنید که پشتیبانی می‌شوند و امکانات بسیار زیاد تری نسبت به قالب های رایگان دارند و از همه مهم تر فارسی و راستچین هستند. قیمت قالب در مارکت ها ارزان است و نیازی نیست که میلیونی هزینه کنید.

قالب‌های بلاگر

 بلاگر تعدادی قالب رایگان دارد که می‌­‌توانید از ادیتور انتخاب کنید. همچنین قالب‌هایی هم از  طراحان قالب بلاگر  قابل خرید هستند. قالب‌ها قیمت ­ها و امکانات متفاوتی دارند، پس مناسب با وبلاگ خود، قالب را انتخاب کنید.

مقایسه قالب‌ها

قالب‌های وردپرس و بلاگر قابلیت­‌های متفاوتی دارند. قالب‌های وردپرس از نظر ظاهر  زیباتر هستند. البته بلاگر هم قالب‌های مناسبی را برای انتخاب دارد… اما قابلیت‌ها و کیفیت آن­ها در مقایسه با وردپرس  بسیار ضعیف است.

بخوانید: Squarespace در مقابل وردپرس – کدام بهتر است؟ (مزایا و معایب)

قابلیت­‌ها و عملکردها در بلاگر و وردپرس

قابلیت های وبسایت شما باید با توجه  به نیاز مخاطبان شخصی سازی شوند. در ادامه عملکرد های وردپرس و بلاگر را مقایسه می‌کنیم.

آمار تم وردپرس

عملکرد و  امکانات وردپرس

جدیدترین قالب‌های وردپرس  دریایی از امکانات  را به سایت شما اضافه خواهد کرد. قالب‌ها، امکانات و ابزار متفاوتی را  در اختیار وبمستر  قرار خواهند داد؛ بنابراین قبل از خرید  قالب، باید قابلیت‌­های هر یک را بشناسید تا انتخاب درستی داشته باشید.

مهم ترین عملکرد وردپرس در افزونه ها خلاصه می‌شود. اگر قالبی را تهیه کرده اید و امکان مورد نظر شمارا ندارد به راحتی با نصب افزونه می‌توانید آن امکان دلخواه را به سایت اضافه کنید.
عملکرد و قابلیت­‌های بلاگر

یکی از بزرگ‏ترین ایرادهای استفاده از بلاگر، عدم وجود  گزینه­‌های سفارشی‌­سازی است. بلاگر Gadgets را ارائه می‌دهد. این Gadgets امکانات  متفاوتی را به سایت اضافه می‌‌­کنند. عملکرد Gadgets شامل موارد زیر است:

  • ثبت‌­نام ایمیل:  دعوت برای ثبت‌­نام در لیست ایمیل
  • جستجو در وبلاگ: اجازه می‌‌‏دهد تا مخاطب، موضوع مورد نظرش را در وبلاگ جستجو کند.
  • لیست نوشته های پر بازدید : طبقه‌بندی پست­‌ها با بیش‏ترین بازدید
  • لوگو: اضافه کردن لوگو به وبلاگ
  • پروفایل: نمایش اطلاعات و بیو

همچنین بلاگر به شما اجازه می‌‌­دهد با  کد های css و html ظاهر وبسایت را تا حدی تغییر دهید.شطسشسش

مقایسه عملکرد و قابلیت­‌های دو پلتفرم

 مقایسه‌  بین  امکانات وردپرس و بلاگر انجام می‌‌­دهیم. اگر چه بلاگر تمام عملکردهای اساسی مورد نیاز برای راه­‌اندازی وبلاگ را ارائه می‌‌­دهند؛ اما قابل رقابت و مقایسه با طیف بسیار گسترده عملکردها، ابزار و افزونه­‌های وردپرس نیستند. اینجاست وردپرس در برابر بلاگر متمایز می‌شود.

بخوانید: Wix در مقابل وردپرس – کدام یک بهتر است؟ (مزایا و معایب)

امنیت و نگهداری بلاگر و وردپرس

امنیت و نگهداری کلی سایت شامل سرعت بارگذاری سایت، به روز  کردن و تهیه نسخه پشتیبان از سایت و تمام بخش های مدیریت وبسایت است که در وردپرس یا بلاگر متفاوت هستند.

یک تحلیلگر امنیت اطلاعات چه کاری انجام می دهد؟

امنیت و نگهداری وردپرس

بر خلاف بلاگر که مسئول امنیت آن بر عهده گوگل است اگر شما سایتی را با وردپرس راه اندازی کنید شما خود مسئول امنیت آن هستید.  بنابراین باید افزونه هایی را که باعث افزایش امنیت می‌شود نصب کنید و فعال سازی کنید. مهم ترین افزونه هارا در زیر لیست کرده ایم.

  • نسخه پشتیبان از سایت با افزونه هایی مثل VaultPress یا UpdraftPlus انجام می‌شود و در صورت نیاز نسخه پشتیبان به جای نسخه اصلی سایت بارگذاری شود.
  • امنیت: امنیت وبسایت با افزونه­‌های معروف و رایگان Wordfence Security
  • برای افزایش سرعت نیز می‌توانید از افزونه هایی مانند w3 total cashe  استفاده کنید.

امنیت و نگهداری بلاگر

امنیت و نگهداری سایت در بلاگر بر عهده وبلاگ نویسان نیست و همه مسئولیت آن بر عهده گوگل است. به راحتی می‌توانید با چند کلیک نسخه پشتیبان بگیرید و همه چی رایگان است.

مقایسه امنیت و نگهداری بلاگر و وردپرس

تجربه در امنیت از وبسایت اهمیت دارد.  امنیت بلاگر بر عهده شما نیست اما شما اگر سایت خودرا با وردپرس راه اندازی کنید خودتان مسئول امنیت آن هستید و با روش های مختلف باید از سایتتان در برابر هکر ها و… ایمن کنید. در این روش باید همیشه اطلاعات خودرا به روز و همینطور نسخه وردپرس و افزونه هارا به روز کنید.

پشتیبانی بلاگر و وردپرس

 برای انتخاب درست باید از پشتیبانی این دو پلتفرم نیز تحقیقاتی انجام دهید تا از می‌زان حمایت انها در برابر مشکلات اگاه شوید.

پشتیبانی در وردپرس

وردپرس فروم های انلاین و همینطور مستندات بسیاری را ارائه می‌دهد. برای یک مبتدی شاید کمی مشکل باشد از فروم ها و همینطور مستندات عظیم  را مطالعه کنند بنانبراین وبسایت باشگاه وردپرس که  برای ارائه اموزش وردپرس راه اندازی شده است و مقالاتی را در حوزه وردپرس منتشر می‌کند. با مطالعه مقالات می‌توانید دانش خودرا در برابر وردپرس افزایش دهید. تا اینجا احتمالا وردپرس را انتخاب کرده باشید. اگر نمی‌دانید چطور  با وردپرس سایت راه اندازی کنید ما مقاله ای را با عنوان راه اندازی سایت با وردپرس منتشر کرده ایم.

پشتیبانی در بلاگر

در بلاگر مستندات گسترده ای هست که مراحل نصب  و راه  اندازی بلاگ را ارائه می‌دهند و همینطور مقالات زیادی در مورد افزایش رتبه سایت و استفاده از گوگل انالیتیکس برای افزایش عملکرد وبسایت وجود دارد.

در Blogger Editor راهنما وجود دارد که نحوه ارسال پست و بقیه موارد را اموزش می‌دهد.
و همچنین امکان اینکه بلاگر ها در تلگرام یک گروه تشکیل دهند و سوالات خودرا بپرسند.

تا اینجا چطور؟ وردپرس یا بلاگر؟

نتیجه گیری

تصمیم نهایی را شما برای انتخاب وردپرس و یا بلاگر می‌گیرید و همینطور بستگی به هدف شما از راه  اندازی سایت و بودجه شما برای راه اندازی سایت است. برای کسانی یک سایت تفریحی و یا یک سایت که در آن تصاویر سفر خودرا منتشر کنند بلاگر مناسب است به این دلیل که بسیار سریع راه اندازی می‌شود و هزینه ای هم ندارد ولی  شما کنترل زیادی در بلاگ خود ندارید و مالک آن نیستید

راه اندازی وبسایت با وردپرس زمان بیشتری را می‌طلبد ولی امکانات و افزونه هایی برای اضافه کردن امکانات به سایت شما اماده خدمت هستند و باعث رشد سایت و کسب و کار شما می‌شوند.

و در نهایت تصمیم با شماست که وردپرس و یا بلاگر

و بخوانید: وردپرس در مقابل Weebly – کدام بهتر است؟ (مقایسه)

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *