بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۶ نوع مشاغل مالی (به علاوه مشخصات شغلی و حقوق)

سرمایه گذاری

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

کار در زمینه مالی می تواند یک انتخاب شغلی هیجان انگیز و سودآور باشد. بسته به تجربه و مجموعه مهارت های خود، نقش های زیادی وجود دارد که می توانید در صنعت مالی پر کنید. اگر با انواع مشاغل مالی آشنا هستید، برای انتخاب شغلی که مناسب شماست، مجهز خواهید بود.

در این مقاله از ایوسی، به انواع مشاغل مالی از جمله الزامات، مسئولیت ها و حقوق آنها می پردازیم.

چرا در امور مالی مشغول به کار شوید؟

داشتن یک شغل مالی مزایای متعددی دارد. اولاً، صنعت به طور کلی نسبتاً امن است. تا زمانی که شرکت ها و افراد در حال کسب درآمد هستند، به شخصی نیاز دارند تا بودجه آنها را تجزیه و تحلیل کند، حساب های آنها را مدیریت کند و از پس انداز آنها محافظت کند. دوم، مشاغل مالی اغلب پردرآمد هستند.

متخصصان امور مالی اغلب ملزم به داشتن مدارک تحصیلی و مجموعه مهارت های خاصی هستند، بنابراین معمولاً به خوبی جبران می شوند. در نهایت، یک شغل سطح پایه در زمینه مالی باید فرصت هایی برای پیشرفت فراهم کند. اگر بتوانید ثابت کنید که یک کارمند قابل اعتماد، شایسته و ماهر هستید، ممکن است در عرض چند سال پس از کار واجد شرایط ترفیع یا ارتقا باشید.

۶ نوع شغل مالی

شروع یک حرفه در امور مالی گامی هیجان انگیز در مسیر شغلی شماست. قبل از شروع درخواست برای موقعیت ها، در مورد انواع مختلف مشاغل مالی موجود، از جمله:

۱. امور مالی شرکت

یک شغل در امور مالی شرکتی شامل رسیدگی به امور مالی یک شرکت یا سازمان خاص است. کارفرمایان امور مالی شرکتی به دنبال کارمندانی هستند که قابل اعتماد، با تجربه و ماهر باشند. شما به احتمال زیاد به مدرک لیسانس در تجارت، امور مالی یا مدیریت نیاز خواهید داشت. آشنایی با نحوه عملکرد یک شرکت شما را از سایر نامزدها متمایز می کند. برای یک موقعیت ابتدایی، شما همچنین به مهارت های سازمانی، ارتباطی و فنی عالی نیاز دارید.

۲. برنامه ریزی و مشاوره مالی

نوع جالب دیگر شغل مالی، مشاوره یا برنامه ریزی مالی است. برنامه ریزی مالی شامل ملاقات با مشتری و کمک به آنها برای ایجاد یک برنامه کاربردی برای وجوه شخصی یا امور مالی تجاری است.

مشاور مالی بودن فرصتی را برای استفاده از تخصص مالی خود برای کمک مستقیم به دیگران فراهم می کند. اگر با قوانین مالی، روش های سرمایه گذاری یا بیمه نامه آشنایی دارید، می توانید با مشاوره به شرکت ها و افراد در صنایع مختلف، دارایی ارزشمندی باشید.

آموزش برای این نوع شغل معمولاً با اخذ مدرک دانشکده در امور مالی یا تجارت یا از طریق چندین سال تجربه عملی در زمینه مالی حاصل می شود. برخی از مهارت های لازم برای این نوع شغل عبارتند از: مهارت های ارتباطی، مهارت های مدیریتی و توجه به جزئیات.

۳. بانکداری

بانکداری شناخته شده ترین نوع شغل مالی است. کار در بانک برای افرادی که به دنبال ورود به حوزه مالی هستند، گزینه شغلی مناسبی است. بانک های تجاری طیف گسترده ای از خدمات مالی از جمله حساب های جاری، حساب های پس انداز، وام ها و IRA را ارائه می دهند. شما می توانید در نقش های مختلفی کار پیدا کنید، مانند:

  • حساب بانکی
  • مدیر شعبه
  • مسئول وام
  • مدیر بازاریابی

اکثر بانک ها برای دریافت مدرک لیسانس از قبل به استخدام های جدید نیاز دارند. شرایط لازم برای سطح تجربه و مجموعه مهارت های خاص بسته به موقعیتی که به آن علاقه دارید متفاوت خواهد بود. اگر در کار برای شعبه محلی خود موفق شوید، ممکن است در نهایت برای کار در دفتر شرکت ارتقا پیدا کنید. اگر در زمینه ارتباطات بین فردی، خدمات مشتری و مهارت های اداری تجربه دارید، کار در بانک می تواند انتخاب شغلی مفیدی برای شما باشد.

۴. حسابداری

حسابداران بخش مهمی از حفظ سلامت مالی یک شرکت یا افراد هستند. آنها می توانند به طور مستقل کار کنند، اما بیشتر آنها برای یک شرکت حسابداری کار می کنند. حسابداران شرکتی فرآیندهای مالی مختلفی را انجام می دهند تا مطمئن شوند که شرکت یا سازمان می تواند به خوبی کار کند. حسابداران خصوصی سوابق مالی مشتریان خود را بررسی و به روز می کنند تا مطمئن شوند که آنها از قانون پیروی می کنند و از پول خود عاقلانه استفاده می کنند.

حسابداران معمولاً به مدرک لیسانس در حسابداری، امور مالی یا بازرگانی نیاز دارند. بهترین حسابداران در مدیریت مالی، تصمیم گیری و ارتباطات تجاری ماهر هستند.

۵. سرمایه گذاری

متخصصان سرمایه گذاری در درجه اول تسهیل کننده هستند. آنها به افراد و شرکت هایی که نیاز به سرمایه دارند با سرمایه گذارانی که می توانند منابع آنها را تامین کنند، کمک می کنند. در حالت ایده‌آل، این مشارکت‌ها برای یکدیگر سودمند هستند و سرمایه‌گذاران حرفه‌ای معمولاً به‌خوبی برای نقشی که در تسهیل ارتباط دارند، جبران می‌شود.

متخصصان سرمایه گذاری ماهر در زمینه مالی بسیار مهم هستند زیرا بسیاری از افراد و شرکت ها سرمایه گذاری وجوه خود را بر اساس مشاوره از یک شرکت سرمایه گذاری یا یک کارگزار مستقل انتخاب می کنند. اکثر متخصصان سرمایه گذاری دارای مدرک لیسانس در رشته های مالی، حسابداری یا اقتصاد هستند. مشاوران سرمایه گذاری و بانکداران نیز باید مجوز فعالیت دریافت کنند. مهارت های مهم برای متخصصان سرمایه گذاری شامل ارتباطات، مذاکره و تفکر انتقادی برای کار در یک محیط سریع است.

۶. بیمه

کار در بیمه می تواند یک ورود همه جانبه به حوزه مالی باشد. متخصصان بیمه برای آژانس های بیمه بزرگ در نقش های مختلف کار می کنند. شما می توانید برای شغلی به عنوان فروشنده بیمه، نماینده، نماینده خدمات مشتریان یا اکچوئر درخواست دهید. همه این نقش ها در ارائه سیاست های کیفیت برای مشتریان آژانس دخیل هستند.

صنعت بیمه در حال حاضر در حال رونق است و آژانس ها دائماً به دنبال نامزدهای مناسب برای پر کردن موقعیت هستند. اگر دارای مدرک لیسانس در امور مالی، بازرگانی یا مدیریت هستید، ممکن است واجد شرایط باشید. همچنین بسته به عنوان شغلی مورد نظر خود به مهارت های خاصی از جمله خدمات مشتری، مدیریت، ارتباطات و مهارت های بین فردی نیاز خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: ۸ شغل محبوب در رشته مالی

مشاغل در زمینه مالی

اگر اطلاعات بالا علاقه شما را به امور مالی برانگیخت، ممکن است یکی از مشاغل مالی زیر را دنبال کنید:

۱. بانکدار

میانگین حقوق ملی: ۱۱۴۳۴۸۹۸۰ تومان در سال

وظایف اصلی: ممکن است از بانکداران انتظار می رود که در افتتاح و نگهداری حساب های بانکی به مشتریان کمک کنند، مشتریان را در مورد سیاست های بانک و اقدامات امنیتی آگاه کنند، و به مشتریان در مورد مسائل مالی و حل و فصل مسائل مربوط به بانک مشاوره دهند. آنها همچنین ممکن است خدمات بانک را به هر مشتری احتمالی بفروشند.

۲. نماینده بیمه

میانگین حقوق ملی: ۱۳۱۶۲۵۹۵۰ تومان در سال

وظایف اصلی: وظایف خاص یک نماینده بیمه ممکن است شامل صحبت مستقیم با مشتریان، ارائه مظنه بیمه نامه شخصی، تجزیه و تحلیل ریسک با استفاده از داده های کمی برای برآورد حق بیمه، پاسخ به سوالات مشتری و عیب یابی باشد. آنها همچنین می توانند برای مشتریان بالقوه بیمه نامه ارائه کنند.

۳. حسابدار

میانگین حقوق ملی: ۱۳۲۱۹۳۴۵۰ تومان در سال

وظایف اصلی: حسابداران معمولاً برای ثبت نرخ وجوه خروجی و ورودی استخدام می شوند، با کارفرمای خود در مورد مالیات و اظهارنامه مالیاتی و حسابرسی امور مالی مشورت می کنند تا اطمینان حاصل شود که شرکت یا فرد به طور مؤثر از پول خود استفاده می کند. آنها همچنین ممکن است گزارش های مالی را بنویسند و ویرایش کنند و پیشنهادهایی برای به روز رسانی بودجه یا برنامه هزینه ارائه دهند.

مرتبط: ۲۲ شغل حسابداری که درآمد خوبی دارند

۴. تحلیلگر مالی

میانگین حقوق ملی: ۱۶۱۳۷۸۸۴۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مسئولیت های معمول یک تحلیلگر مالی ممکن است شامل ارزیابی مخارج شرکت، ایجاد تعدیل بودجه و ایجاد یک طرح تجاری استراتژیک باشد. آنها همچنین می توانند سودهای آتی و زیان های احتمالی را پیش بینی کنند و گزارش ها و اسناد مالی را بنویسند و بررسی کنند.

مرتبط: درباره تحلیلگر مالی بیاموزید

۵. مشاور مالی

میانگین حقوق ملی: ۱۷۹۱۳۹۳۲۰ تومان در سال

وظایف اصلی: وظایف مشترک یک مشاور مالی شامل بحث در مورد اهداف مالی کوتاه مدت و بلند مدت، ایجاد یک بودجه قابل مدیریت و شخصی و مشاوره به مشتریان در مورد سرمایه گذاری است. وظایف اضافی شامل کمک به مالیات و قوانین مرتبط و اطمینان از ایمن و قانونی بودن شیوه های تجاری مشتریان است.

۶. مدیر سرمایه گذاری

میانگین حقوق ملی: ۲۱۸۳۵۵۸۴۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیران سرمایه گذاری اغلب مسئول مشاوره دادن به مشتریان خود هستند که در مورد کدام سهام و اوراق قرضه بخرند یا بفروشند، اوراق بهادار را پذیره نویسی کنند و آنها را نزد سرمایه گذاران قرار دهند، و با سایر متخصصان سرمایه گذاری برای مذاکره در مورد توافق نامه ها ملاقات کنند. مسئولیت های اضافی می تواند شامل نظارت بر ادغام و تملک، استراتژی برای سرمایه گذاری های آتی و پیش بینی بازار باشد.

چگونه در امور مالی شغل پیدا کنیم

اگر علاقه مند به یافتن شغل در امور مالی هستید، این مسیر شغلی رایج مالی را دنبال کنید:

۱. آموزش و پرورش

مدرک لیسانس مربوطه را دنبال کنید. تحصیل در امور مالی، کسب و کار یا یک رشته مرتبط راه بسیار خوبی برای شروع سفر شما در حرفه مالی است. گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در یک رشته مالی الزامی نیست، اما مطمئناً شانس شما را برای رسیدن به یک موقعیت سطح بالا افزایش می دهد.

۲. شغل سطح ورودی

یک موقعیت ابتدایی در یک شرکت، سازمان یا کسب و کار پیدا کنید. چند سالی را صرف کسب مهارت و تجربه عملی برای دستیابی به ترفیع خواهید کرد. می توانید به کار خود در شرکت ادامه دهید یا ممکن است تصمیم بگیرید در جای دیگری به دنبال کار باشید. صرف نظر از عنوان شغلی فعلی، مهم است که دائماً به دنبال فرصت هایی برای بهبود مهارت های خود، افزایش تجربه و رشد حرفه ای باشید.

۳. به دنبال موقعیتی در سطح بالاتر باشید

پس از کسب تجربه عملی و مهارت های مرتبط، می توانید به دنبال شغل مالی مناسب خود باشید. این می تواند در زمینه حسابداری، بانکداری، سرمایه گذاری، بیمه یا موارد دیگر باشد. شخصیت، سبک کاری و مهارت های شما تعیین می کند که کدام نوع شغل مالی بهترین انتخاب برای شما است.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *