بنر وب سایت مجموعه ایوسی

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۵ شغل برتر رشته روانشناسی

مشاغل روانشناسی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

چندین مسیر شغلی وجود دارد که می توانید پس از دریافت مدرک روانشناسی انتخاب کنید. چه به دنبال سطح حقوق مشخص، انعطاف پذیری یا سایر مزایا باشید، می توانید مشاغلی متناسب با اهداف و سبک زندگی خود بیابید.

اگر دریافت حقوق مشخصی برای شما اولویت اصلی است، بسیاری از مشاغل مرتبط با روانشناسی وجود دارند که دستمزد بالایی دریافت می کنند. در حالی که برخی ممکن است نیاز به مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا یا گواهی داشته باشند، برخی دیگر برای کسانی که فقط دارای مدرک لیسانس روانشناسی هستند در دسترس هستند.

از آنجایی که انواع مختلفی از مشاغل مرتبط با روانشناسی وجود دارد، با مشخص شدن موقعیت ها، داده های حقوق می تواند متفاوت باشد. به همین دلیل، ما محدوده‌های حقوقی را در جایی که مناسب باشد، درج کرده‌ایم.

۱۵ شغل پردرآمد در روانشناسی

در اینجا ۱۵ شغل پردرآمد که می توانید با مدرک روانشناسی بدست آورید، آورده شده است.

۱. درمانگر

میانگین حقوق ملی: ۶۳۸۳۲/۴ تومان در ساعت

وظایف اولیه: یک درمانگر به مراجع کمک می کند تا افکار، احساسات و تصمیمات را پردازش کند. آنها به بهبود سلامت روان و شادی کلی کمک می کنند. در حالی که هر درمانگر فرآیند خاص خود را دارد، معمولاً مشتریان را ارزیابی می‌کنند و با یادگیری بیشتر، مکالمات در حال تکاملی دارند. درمانگران می توانند در تخصص های مختلفی مانند مددکاری اجتماعی یا ازدواج و خانواده درمانی کار کنند.

۲. مدیر برنامه روانشناسی

میانگین حقوق ملی: ۱۳۹۹۰۴۶۴۰ تومان در سال

وظایف اولیه: برنامه‌های سلامت روانی و رفتاری در انواع موسسات خصوصی و دولتی وجود دارد. مدیران برنامه چنین برنامه هایی را رهبری و مدیریت می کنند. آنها اغلب مسئول تصمیم گیری در سطح بالا، استخدام و طراحی ساختار برنامه هستند.

۳. تحلیلگر رفتار

میانگین حقوق ملی: ۱۶۳۵۶۷۱۲۰ تومان در سال

وظایف اولیه: تحلیلگران رفتار برنامه هایی را برای بهبود یا تغییر جنبه های خاصی از رفتار انسان مطالعه و توسعه می دهند. آنها ممکن است در بیمارستان ها، مدارس، مراکز اصلاحی، ادارات دولتی و موارد دیگر کار کنند. بیماران یا مشتریان مختلفی وجود دارد که ممکن است آنها را ببینند، از جمله بیماران آسیب مغزی، بیماران روانپزشکی، کودکان و جانبازان.

۴. محقق

میانگین حقوق ملی: ۱۶۴۵۸۶۳۵۰ تومان در سال

وظایف اولیه: توسعه و آزمایش نظریه های علمی برای افزایش درک ما از سلامت روان، رفتار و سایر موضوعات مرتبط با روانشناسی. محققان می توانند برای شرکت های خصوصی، در آزمایشگاه ها یا برای ارگان های دولتی کار کنند. کاندیداهای سطح ورودی ممکن است ابتدا با کسب تجربه به عنوان یک آزمایشگاه یا دستیار پژوهشی محقق شوند.

۵. استاد روانشناسی

میانگین حقوق ملی: ۱۱۶۴۸۷۳۲۰ تا ۱۷۱۵۰۹۸۵۰ تومان در سال

وظایف اصلی: اساتید روانشناسی در موسسات آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی کار می کنند و به دانشجویان در مورد اصطلاحات، روش ها، نظریه ها و موارد دیگر روانشناسی آموزش می دهند. آنها برنامه درسی را توسعه می دهند و کلاس ها را به طور منظم برگزار می کنند. آنها همچنین مسئولیت توزیع تکالیف و پروژه ها، ارزیابی پایان نامه ها، درجه بندی مقالات و ایجاد آزمون ها را بر عهده دارند.

۶. روانشناس صنعتی

میانگین حقوق ملی: ۱۱۸۰۵۳۶۲۰ تا ۲۰۹۸۷۹۶۶۰ تومان در سال

وظایف اصلی: روانشناسان صنعتی یا سازمانی از دانش خود در مورد رفتار در گروه ها یا سازمان ها برای توسعه آموزش ها، کارآمدتر کردن فرآیندها و بهبود سایر جنبه های کار در یک کسب و کار استفاده می کنند.

۷. روانشناس نظامی

میانگین حقوق ملی: ۷۱۱۵۹۹۶۰ تا ۲۱۷۰۹۱۴۵۰ تومان در سال

وظایف اصلی: روانشناسان نظامی با جانبازان و پرسنل نظامی فعال برای کمک به درمان مسائل مربوط به سلامت روان مانند اختلال استرس پس از سانحه و موارد دیگر کار می کنند. آنها همچنین ممکن است با خانواده های نظامی برای ارزیابی و درمان سلامت روانی و رفتاری کار کنند.

۸. روانشناس مشاور

میانگین حقوق ملی: ۱۱۳۹۰۴۰۶۰ تا ۲۱۷۰۹۱۴۵۰ تومان در سال

وظایف اولیه: یک روانشناس مشاوره با بیماران یا مراجعانی که به دنبال مشاوره روانشناختی هستند قرار ملاقات می گذارد. افراد می توانند به تنهایی یا با توصیه پزشک به دنبال مشاور باشند. در حالی که برخی از روانشناسان مشاوره ممکن است تمرین خود را انجام دهند و برنامه های خود را تنظیم کنند، برخی دیگر ممکن است به عنوان بخشی از تمرین دیگر یا در بیمارستان کار کنند.

۹. روانشناس اصلاحی

میانگین حقوق ملی: ۱۴۷۴۲۹۶۹۰ تا ۲۱۷۰۹۱۴۵۰ تومان در سال

وظایف اولیه: یک روانشناس اصلاحی منحصراً با افرادی که به یک جرم محکوم شده اند و خانواده های آنها کار می کند. در حالی که آنها عمدتاً در مراکز اصلاح و تربیت مانند زندان ها و زندان ها کار می کنند و همچنین ممکن است با افرادی که آزاد شده اند و در حال تطبیق با زندگی عادی هستند نیز کار کنند.

۱۰. روانشناس ورزشی

میانگین حقوق ملی: ۱۴۷۴۲۹۶۹۰ تا ۲۱۷۰۹۱۴۵۰ تومان در سال

وظایف اولیه: روانشناسان ورزشی با ورزشکاران برای رسیدگی به مسائل ذهنی و رفتاری کار می کنند تا بتوانند بهترین عملکرد خود را داشته باشند. در حالی که آنها ممکن است گیاهانی را برای موانع ساده مانند سطح اعتماد به نفس یا توانایی های رهبری ایجاد کنند، ممکن است به مسائل روانی جدی تری نیز بپردازند.

۱۱. روانشناس بالینی

میانگین حقوق ملی: ۲۱۷۰۹۱۴۵۰ تومان در سال

وظایف اصلی: روانشناسان بالینی به مطالعه، تشخیص و طراحی طرح های درمانی برای بیماران مبتلا به چالش های سلامت روان می پردازند. آنها معمولاً در یک بیمارستان کار می کنند، اما برخی ممکن است مستقیماً با خانواده های خود در خانه یا در مراکز خصوصی مانند خانه های سالمندان کار کنند.

۱۲. روانشناس تجربی

میانگین حقوق ملی: ۱۴۷۴۲۹۶۹۰ تا ۲۲۰۲۱۴۹۷۰ تومان در سال

وظایف اولیه: روانشناسان تجربی با محققان همکاری می کنند تا آزمایشاتی را طراحی و اجرا کنند تا درباره رفتار انسان و سلامت روان اطلاعات بیشتری کسب کنند. آنها زمان را صرف آزمایش و یادگیری در مورد عملکردهای روانی می کنند.

۱۳. روانشناس قانونی

میانگین حقوق ملی: ۱۱۳۹۰۴۰۶۰ تا ۴۷۸۵۱۱۴۶۰ تومان در سال

وظایف اولیه: روانشناسان قانونی رفتارهای افرادی را که مرتکب جرم می شوند مطالعه می کنند تا به سؤالات مربوط به پرونده ها پاسخ دهند و یافته ها را برای پرونده های آینده با جزئیات مشابه مستند کنند. آنها اغلب با مجریان قانون محلی و دولتی کار می کنند و گاهی اوقات توسط برنامه های نیروی پلیس به کار گرفته می شوند.

۱۴. متخصص اعصاب و روان

میانگین حقوق ملی: ۴۷۸۵۱۱۴۶۰ تومان در سال

وظایف اولیه: روانپزشکان اعصاب پزشکانی هستند که ناهنجاری های مربوط به عملکرد مغز و سیستم عصبی را مشاهده، تشخیص و درمان می کنند. در حالی که آنها معمولاً در بیمارستان ها کار می کنند، دیگران ممکن است با سازمان های بهداشت روان یا در موسسات زندگی کمکی کار کنند.

۱۵. روانپزشک کودک یا مدرسه

میانگین حقوق ملی: ۱۳۰۰۹۱۴۳۰ تا ۴۷۸۵۱۱۴۶۰ تومان در سال

وظایف اصلی: روانپزشکان کودک برای رسیدگی به سلامت روان و رفتار منحصراً با کودکان کار می کنند. به عنوان پزشک، آنها معمولاً در مدارس یا بیمارستان ها برای مشاهده، تشخیص و درمان کودکان برای علائم مختلف کار می کنند.

اینها تنها تعدادی از مشاغل موجود مرتبط با مدرک روانشناسی شما هستند. چه بخواهید مستقیماً با مشتریان یا بیماران کار کنید یا به سازمان ها کمک کنید تا روش های بهتری برای کار ایجاد کنند، می توانید موقعیتی متناسب با اهداف و علایق خود پیدا کنید. در حالی که بسیاری از این نقش ها به تجربه و تحصیلات گسترده نیاز دارند، شما می توانید کار خود را در روانشناسی با یافتن مشاغل سطح پایه یا دستیار آغاز کنید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *