بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۹ نکته برای مثبت اندیشی در محل کار

مثبت اندیشی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مثبت اندیشی یک ویژگی ارزشمند برای کارفرمایان است زیرا می توان از آن برای کمک به ایجاد انگیزه در تیم ها و کمک به فرهنگ بهتر شرکت استفاده کرد. شما می توانید با هدف ارزش گذاری برای همکاران خود، رسیدن به اهداف بالاتر و سازماندهی در طول هر کاری، مثبت اندیشی خود را بهبود بخشید. وقتی خوش‌بینی را پرورش می‌دهید، می‌توانید خود را به‌عنوان یک رهبر قوی و یک عضو ارزشمند تیم قرار دهید.

در این مقاله از ایوسی به این می پردازیم که چگونه در کار مثبت باشید تا بتوانید مزایای بیشتری به محل کار خود بیافزایید.

چگونه در کار مثبت باشیم

حرفه ای های مثبت می توانند انگیزه و حس همکاری را به محل کار بیاورند. در اینجا ۹ راه برای یافتن مثبت در کار وجود دارد:

  1. برای شروع هر روز یک لحن مثبت ایجاد کنید.
  2. روی افکار سازنده تمرکز کنید.
  3. مسئولیت را بپذیرید و کنترل کنید.
  4. مرتباً قدردانی خود را ابراز کنید.
  5. کار تیمی و فراگیری را ترویج دهید.
  6. تعادل کار و زندگی سالم را حفظ کنید.
  7. در محل کار روابط قوی ایجاد کنید.
  8. با هدف به کار خود نزدیک شوید.
  9. اهدافی را تعیین کنید که شما را هیجان زده کند.

۱. لحن مثبتی برای شروع هر روز ایجاد کنید

هر روز کاری را با یک روال مولد شروع کنید تا لحن مثبتی برای کل روز خود ایجاد کنید. سعی کنید چند دقیقه زودتر به محل کار خود برسید تا به خودتان فرصت دهید تا افکارتان را سازماندهی کنید و ذهنیت مثبتی داشته باشید. به عنوان مثال، می توانید قبل از مرور برنامه روز و اولویت بندی وظایف ، یک شعار مثبت مانند “من وظایفم را انجام خواهم داد” یا “من با استعداد و توانا هستم” را تکرار کنید. همچنین می‌توانید از روش‌های خودمراقبتی مانند تمرینات تنفسی زمان‌بندی شده برای ارتقای تمرکز و کشش برای کاهش تنش استفاده کنید. افزودن این وظایف به روال خود می تواند به شما کمک کند تا وظایف را به طور موثرتری انجام دهید و هنگام مواجهه با چالش ها آرام بمانید.

۲. روی افکار سازنده تمرکز کنید

صرف نظر از ماهیت شغلتان، احتمالاً بازخوردهای منظمی دریافت خواهید کرد. اگر پاسخ های انتقادی می شنوید، تمام تلاش خود را بکنید تا با تبدیل انتقاد به گام های عملی، بازخورد را به افکار سازنده تبدیل کنید. وقتی بازخورد ارائه می‌کنید، می‌توانید با ارائه انتقاد سازنده که به همکارانتان کمک می‌کند گام‌هایی برای پیشرفت بردارند، رویکرد مشابهی را انتخاب کنید.

به عنوان مثال، می توانید یک نظر انتقادی در مورد فروش فصلی خود را به یک ایده سازنده در مورد چگونگی افزایش بازده خود تبدیل کنید. این استراتژی می تواند به شما کمک کند بهره وری و مثبت بودن را در محل کار در اولویت قرار دهید.

۳. مسئولیت را بپذیرید و کنترل کنید

شما بر آنچه که می گویید و نحوه پاسخگویی خود در محل کار، چه یک عضو تیم جوان و چه مدیر بخش، کنترل دارید. زمانی که مسئولیت اعمال خود را بر عهده می گیرید، می پذیرید که پاسخ های شما به موقعیت ها، نتایج و اهداف بزرگ تری را شکل می دهد. شما می توانید با در دست گرفتن مالکیت مشارکت های خود، بدون توجه به نتایج، موقعیت چالش برانگیز را به سمت یک نتیجه مثبت هدایت کنید.

به عنوان مثال، می توانید به این خبر که تیم شما باید در مدت زمان محدودی بر یک پلتفرم نرم افزاری جدید تسلط یابد، خوش بینانه پاسخ دهید. شما می توانید با پذیرش مشتاقانه از چالش، به تیم خود کمک کنید حتی زمانی که با کار دشواری روبرو هستید، دیدگاه مثبتی داشته باشد.

۴. به طور منظم قدردانی خود را ابراز کنید

همه اعضای تیم شما باید ارزشی را که وقتی بخش شما کار گروهی عالی را نشان می‌دهد و پروژه‌ها را یکپارچه به پایان می‌رساند، درک کنند. برای اطمینان از اینکه همه می دانند چقدر برای تیم مهم هستند، به طور منظم در طول مکالمات، تمجیدهای عمومی یا از طریق یادداشت های شخصی، از مشارکت همکاران خود قدردانی کنید. به عنوان یک رهبر، اعضای تیم خود را تشویق کنید تا قدردانی خود را به دیگران ابراز کنند تا مثبت اندیشی را گسترش دهند.

به عنوان مثال، می توانید قدردانی خود را پس از موفقیت های کوچکی مانند موافقت با ارائه یک سخنرانی مهم با اعضای تیم به اشتراک بگذارید. می‌توانید پس از موفقیت‌های مهمی مانند راه‌اندازی یک محصول جدید، به طور عمومی از اعضای تیم تشکر کنید یا برای همکارانی که راهنمایی‌های قابل توجهی ارائه کرده‌اند یادداشت‌های سپاسگزاری بنویسید.

بیشتر بخوانید: راهنمای یادداشت های تشکر

۵. کار تیمی را ترویج دهید

در حالی که تیم شما ممکن است شامل اعضای قوی تیم باشد، مهم است که به یاد داشته باشید که همکاری ها اغلب بهترین کار و بیشترین احساس رضایت را ایجاد می کنند. شما می توانید اعضای تیم خود را تشویق کنید تا با هم به اهداف خود دست یابند تا به همه اجازه دهید در عین تلاش برای بهبود، روی نتایج مثبت سرمایه گذاری بیشتری داشته باشند. سعی کنید از اعضای تیم بخواهید که پروژه ها را با هم تکمیل کنند یا نتایج را به صورت گروهی ارائه کنند.

به عنوان مثال، می‌توانید دو عضو تیم جوان را تعیین کنید تا یک برنامه پروژه را با هم ترسیم کنند. آنها می توانند در حین همکاری برای ایجاد بهترین نتیجه ممکن، مهارت های جدیدی را بیاموزند.

بیشتر بخوانید: مهارت های کار گروهی: تعریف و مثال

۶. تعادل کار و زندگی سالم را حفظ کنید

حفظ تعادل کار و زندگی سالم می تواند به شما در ایجاد یک شغل موفق در دراز مدت کمک کند. وقتی تلاش می‌کنید بهترین عملکرد خود را در محل کار و خانه انجام دهید، می‌توانید سطوح انرژی بالاتر و اشتیاق بیشتری را برای هر دو حفظ کنید و به شما این امکان را می‌دهد که در دفتر کار مثبت‌تر باشید و تیم خود را برای انجام همین کار تشویق کنید. می‌توانید کار را در زمان مشخصی به پایان برسانید، پروژه‌ها را در محل کار رها کنید یا به طور منظم روزهای مرخصی بگیرید.

به عنوان مثال، می توانید از گزینه برنامه انعطاف پذیر شرکت خود استفاده کنید و زمانی که برای انجام کارهای شخصی به زمان نیاز دارید، ساعات کاری خود را تنظیم کنید. وقتی کار و زندگی خانگی را با موفقیت مدیریت می کنید، می توانید نسبت به هر جنبه احساس مثبت تری داشته باشید.

۷. در محل کار روابط قوی ایجاد کنید

هنگامی که با همکاران خود ارتباط عمیق تری دارید، احتمالاً بیشتر روی رفاه آنها سرمایه گذاری می کنید و در محل کار شادتر خواهید بود. ایجاد روابط قوی در دفتر همچنین می تواند به شما حس حمایت بیشتری بدهد که می تواند به شما انگیزه دهد که در محل کار مثبت تری باشید. می‌توانید با پرسیدن از همکاران در مورد برنامه‌ها و اهدافشان شروع کنید و پیگیری کنید تا دستاوردها را با آنها جشن بگیرید.

۸. با هدف به کار خود نزدیک شوید

وقتی به خود یادآوری می کنید که چرا آنجا هستید، مثبت اندیشی در دفتر کار بسیار قابل کنترل تر است. سعی کنید یک بیانیه ماموریت شخصی برای تأیید هدف خود در کار ایجاد کنید و از  ارزش های اصلی خود  برای شکل دادن به بیانیه خود استفاده کنید. سپس از ماموریت خود به عنوان یادآوری آنچه که مشارکت می کنید و آنچه می خواهید در طول تلاش برای رسیدن به اهداف خود به انجام برسانید، استفاده کنید. به طور منظم در مورد ماموریت شخصی خود فکر کنید و از آن به عنوان الهام مثبت در زمان های چالش برانگیز در محل کار استفاده کنید.

به عنوان مثال، ماموریت شخصی شما ممکن است القای تغییرات مثبت در حوزه کاری شما باشد. از این ماموریت برای هدایت کار خود و تمرکز بر یک نتیجه خوش بینانه استفاده کنید.

۹. اهدافی را تعیین کنید که شما را هیجان زده کند

وقتی می‌دانید که هدف هیجان‌انگیزی برای رسیدن به آن دارید، بهتر می‌توانید دیدگاه مثبتی را در محل کار حفظ کنید. علاوه بر اهداف شرکتی که هر سال تعیین می کنید، سعی کنید اهداف شخصی خود را تعیین کنید که به شما انگیزه دهد که دائماً خود را بهبود ببخشید. شما می توانید اهداف مشخص، قابل اندازه گیری، عملی، واقعی و مبتنی بر زمان  (SMART) را برای خود تعریف کنید. با دستیابی به این اهداف، می توانید مهارت های خود را افزایش دهید، تجربیات جدیدی به دست آورید و حتی شغل خود را ارتقا دهید.

به عنوان مثال، شما می توانید هدف خود را تعیین کنید که ظرف پنج سال مدیر شوید. اعتبار، مهارت ها و تجربیاتی را که برای دستیابی به آن نتیجه نیاز دارید مشخص کنید و هر مرحله را ترسیم کنید تا بتوانید برای رسیدن به هدف خود کار کنید.

مرتبط: ستایش: ۹ راه برای شناسایی و قدردانی از تیم

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. تاثیر مثبت اندیشی در کار چیست؟

    مثبت اندیشی در محل کار می تواند تأثیرات زیادی هم بر فرد و هم بر محیط کار کلی داشته باشد. وقتی کارمندان ذهنیت مثبتی داشته باشند، به احتمال زیاد به چالش ها و موانع با نگرش امیدوارانه و متمرکز بر راه حل برخورد می کنند. این می تواند منجر به افزایش انعطاف پذیری، خلاقیت و بهره وری در مواجهه با مشکلات شود. با بازنگری موقعیت‌های منفی در منظر مثبت‌تر، کارکنان برای حل مشکلات و یافتن فرصت‌هایی برای رشد و توسعه مجهزتر می‌شوند.

    مثبت اندیشی در محل کار نیز تأثیر مستقیمی بر روحیه کارکنان و رضایت شغلی دارد. زمانی که افراد دیدگاهی خوش بینانه داشته باشند، به احتمال زیاد در کار خود احساس انگیزه، مشارکت و رضایت می کنند. این می تواند عملکرد کلی شغلی را بهبود بخشد، غیبت را کاهش دهد و حس رفاقت و کار گروهی را در بین همکاران تقویت کند. فرهنگ کاری مثبت همچنین می تواند منجر به افزایش ارتباطات، همکاری و محیط کاری هماهنگ تر شود.

    علاوه بر این، تفکر مثبت می تواند تأثیر موجی بر کل سازمان داشته باشد. هنگامی که کارمندان با مثبت اندیشی به کار خود می پردازند، به احتمال زیاد ارزش ها و ماموریت شرکت را تجسم می بخشند که منجر به افزایش وفاداری و تعهد می شود. فرهنگ مثبت نگری می تواند استعدادهای برتر را جذب و حفظ کند، شهرت سازمان را افزایش دهد و در نهایت باعث موفقیت و رشد در دراز مدت شود. با پرورش فرهنگ مثبت اندیشی در کار، سازمان ها می توانند محل کار انعطاف پذیرتر، نوآورانه تر و پر رونق تر را برای همه کارکنان ایجاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *