بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

مالکیت انحصاری چیست؟ تعریف، مزایا و معایب

ارزیاب کسب و کار مالکیت انحصاری

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

شرکت انفرادی به دلیل سادگی و راه اندازی و مدیریت آسان، یک نوع کسب و کار محبوب است. اکثر صاحبان مشاغل کوچک، مالکان انحصاری هستند و بیش از ۲۳ میلیون نفر مالکیت انحصاری یک شرکت یا سازمان دیگر را دارند.

در این مقاله از ایوسی، به این موضوع می پردازیم که مالکیت انفرادی چیست، چگونه یک شرکت انفرادی ایجاد کنیم و مزایا و معایب این نوع کسب و کار را بررسی خواهیم کرد.

شرکت انفرادی چیست؟

مالکیت انفرادی کسب و کاری است که از مالک آن جدا نیست و درآمد و زیان آن مشمول اظهارنامه مالیاتی شخصی صاحب کسب و کار است. این نوع کسب و کار ساده ترین نوع شرکت موجود است و حدود ۷۳ درصد از کل مشاغل امروزی را تشکیل می دهد. توجه به این نکته مهم است که مالکیت انفرادی یک شخص حقوقی نیست، بلکه شخصی است – مالک انحصاری – که فعالیت می کند و مسئولیت کامل کسب و کار را بر عهده می گیرد. شرکت های انفرادی می توانند تحت نام صاحب کسب و کار یا با نام ساختگی فعالیت کنند.

این نوع شرکت به دلیل سادگی که در آن راه اندازی و راه اندازی می شود بسیار محبوب است. فقط یک مجوز محلی و نام ثبت شده برای فعالیت به عنوان یک شرکت انفرادی مورد نیاز است. اکثر شرکت ها به عنوان یک مالکیت انفرادی شروع به کار می کنند و در نهایت با رشد شرکت به نوع کسب و کار پیچیده تری پیش می روند.

مطالب مرتبط: درباره مشاور کسب و کار بودن بیاموزید

نحوه ایجاد یک شرکت انفرادی

در حالی که هر ایالت الزامات متفاوتی برای یک شرکت انفرادی دارد، مراحل زیر بیشتر افراد برای تشکیل این نوع کسب و کار انجام می دهند:

۱. نوع کسب و کاری را که می خواهید انتخاب کنید

انواع مختلفی از کسب و کارها وجود دارند که می توانند از مالکیت انحصاری بهره مند شوند. بیشتر افراد تصمیم می‌گیرند کسب‌وکار خود را به‌عنوان مالکیت انحصاری راه‌اندازی کنند و سپس با گسترش شرکت، شرکت را به یک سازمان پیچیده‌تر تبدیل کنند. نمونه‌هایی از مشاغل/افراد رایج که به‌عنوان مالکیت انفرادی شروع می‌شوند عبارتند از:

  • مهدکودک ها

  • نویسندگان و ویراستاران آزاد

  • کترینگ ها

  • شرکت های محوطه سازی

  • معلمان

  • مشاوران

  • مربیان تناسب اندام

  • خانه داران

  • پرستاران حیوانات خانگی

  • دایه ها

  • دستیاران مجازی

تعیین نوع کسب و کار شما اولین قدم برای راه اندازی یک شرکت انفرادی است.

۲. تعیین کنید که آیا یک شرکت انفرادی برای شما مناسب است یا خیر

هنگامی که تصمیم گرفتید چه نوع شرکتی را راه اندازی کنید، سپس می توانید تعیین کنید که آیا مالکیت انفرادی بهترین گزینه برای شرکت شما است یا خیر. قبل از اینکه تصمیم بگیرید کدام یک برای شما مناسب است، باید مزایا و معایب انواع مختلفی از کسب و کارها را بسنجید. متداول ترین انواع کسب و کار عبارتند از: شرکت های سهامی خاص، شرکت های با مسئولیت محدود (LLC)، شرکت های تضامنی، تعاونی ها و شرکت های بزرگ. اکثر کسب و کارهای کوچک بسته به نیازشان به عنوان یک شرکت با مسئولیت محدود یا یک شرکت انفرادی شروع به کار می کنند.

۳. الزامات مالکیت انحصاری ایالت خود را تعیین کنید

هر ایالت از نظر الزامات خود برای اداره یک شرکت انفرادی متفاوت است. شما باید قبل از راه اندازی کسب و کار خود در مورد مراحلی که برای راه اندازی شرکت خود در شهرستان، شهر و ایالت باید بردارید پرس و جو کنید. اکثر شهرستان ها و شهرستان ها دارای یک مرکز توسعه کسب و کار کوچک هستند که این اطلاعات را دارد.

۴. یک نام انتخاب کنید

یک شرکت انفرادی می تواند تحت نام مالک یا با نام ساختگی (یعنی آب نبات سیندی) اداره شود. قبل از تصمیم گیری در مورد یک نام، باید مطمئن شوید که قبلاً توسط شرکت دیگری علامت تجاری نداشته است. با استعلام از اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده، می توانید بررسی کنید که آیا نامی که می خواهید استفاده کنید دارای علامت تجاری است یا خیر.

۵. پرونده برای جواز کسب

شرکت های انفرادی برای فعالیت قانونی باید برای جواز کسب ثبت نام کنند. برای دریافت مجوز کسب و کار می توانید در شهر یا شهرستان خود ثبت نام کنید. اگر قصد دارید کسب و کار خود را از خانه خود راه اندازی کنید، همچنین باید مجوزهای لازم را از محل خود دریافت کنید.

۶. یک دامنه راه اندازی کنید

اکثر کسب و کارهای کوچک انتخاب می کنند که یک وب سایت برای شرکت خود راه اندازی کنند. یک وب سایت می تواند به جذب ترافیک به شرکت شما و جذب مشتریان جدید کمک کند. خرید دامنه نسبتاً ساده است و باید به محض تعیین نام شرکت خود انجام شود تا مطمئن شوید که هیچ کس دیگری دامنه ای با همین نام خریداری نمی کند.

مطالب مرتبط: ۷ راه برای بازاریابی یک کسب و کار کوچک

۷. یک حساب بانکی برای کسب و کار خود باز کنید

گام نهایی برای اکثر مالکان انفرادی ایجاد یک حساب بانکی جداگانه برای تجارت خود است. این تضمین می کند که کسب و کار و درآمد شخصی و مخارج جداگانه نگه داشته می شوند و می توانند از جریان نقدی کسب و کار محافظت کنند.

مطالب مرتبط: چگونه مهارت های توسعه کسب و کار را ایجاد کنیم

مزایای یک شرکت انفرادی

انتخاب برای اداره یک شرکت انفرادی می تواند مزایای زیادی به خصوص برای مشاغل کوچک داشته باشد. موارد زیر چند مورد از مزایایی است که انتخاب برای راه اندازی یک شرکت انفرادی می تواند داشته باشد:

  • شروع رایگان: بر خلاف انواع دیگر کسب و کارها، یک مالکیت انفرادی معمولاً برای شروع کاملاً رایگان است. این می‌تواند برای افرادی که مایلند یک شغل جانبی را به شغلی پردرآمدتر تبدیل کنند یا بودجه لازم برای راه‌اندازی نوع دیگری از تجارت را ندارند، مفید باشد.

  • کنترل کامل: افرادی که مالکیت انفرادی دارند، تنها مالکان شرکت هستند و در مورد نحوه اداره آن حرف کامل و نهایی را می زنند.

  • کنترل بر تمام درآمدها: برخلاف سایر مشاغل که ممکن است ملزم به پرداخت به وام دهندگان، سرمایه گذاران و سایر سازمان ها یا افراد باشند، یک شرکت انفرادی هیچ تعهد مالی به جز تعهدات متحمل شده توسط مالک ندارد.

  • امکان استفاده از زیان در اظهارنامه مالیاتی شخصی: افرادی که صاحب شرکت های انفرادی هستند ملزم به درج درآمد و زیان کسب و کار در اظهارنامه مالیاتی شخصی خود هستند. این بدان معنی است که زیان های شرکت انفرادی می تواند برای جبران سایر درآمدهای شخصی برای اظهارنامه مالیاتی بالاتر استفاده شود.

معایب شرکت انفرادی

در حالی که راه اندازی یک شرکت انفرادی مزایای خاصی دارد، معایبی نیز وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه آیا مالکیت انفرادی برای شما مناسب است، در نظر بگیرید. در اینجا چند معایب احتمالی وجود دارد که باید هنگام تعیین اینکه آیا این نوع کسب و کار بهترین انتخاب شماست، به خاطر داشته باشید:

  • مسئولیت شخصی در برابر دعاوی حقوقی: صاحبان انحصاری شخصاً مسئول تمام جنبه های وضعیت مالی شرکت هستند. این بدان معنی است که اگر شرکت بدهکار باشد و قادر به پرداخت وام دهندگان نباشد، وام دهندگان می توانند علیه فردی که مالک شرکت انفرادی است شکایت کنند. اگر این دعاوی به نفع وام دهندگان حل و فصل شود، صاحب کسب و کار شخصاً مسئول پرداخت بدهی خواهد بود.

  • گزینه‌های محدود برای افزایش سرمایه: در حالی که انواع دیگر شرکت‌ها می‌توانند سود خود را در کسب و کار برای افزایش سرمایه بفروشند، یک شرکت انفرادی نمی‌تواند. این می تواند توانایی یک مالک انفرادی را برای وارد کردن سرمایه در صورت نیاز محدود کند.

  • مالیات بالاتر: افرادی که صاحب شرکت های انفرادی هستند، مسئول پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر مشاغل آزاد برای درآمد کسب و کار هستند. در صورت موفقیت شرکت انفرادی، این می تواند هزینه سنگینی داشته باشد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *