بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

با ۱۲ رمز و راز ثروتمندان خودساخته آشنا شوید

پولسازی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

رمز و راز اشخاص موفق در راه ثروتمند شدن و ساختن درآمدهای بیشتر

قبول کنید یا نه، ثروتمند شدن هدفی می باشد که حتی همین امسال قادر خواهید بود به آن دست پیدا کنید احتمالا تعداد کثیری در این فکر باشند که به چه روش و نحوه ای می توانند در عرض چندین سال و با داشتن اندکی سرمایه به هدف خودشان دست یابند؛ ولی این چیز بسیاری عجیبی نیست چراکه اشخاص زیادی بوده اند و هستند که با بهره گیری از هوش و پشتکارشان توانسته اند این راه پر از بلندی و پستی را طی کنند.
در این مقاله به رازهای ثروتمند شدن خواهیم پرداخت و از شما خواستاریم این بخش را تا انتها پیگیری کنید، چراکه احتمالا برای شما نیز بسیار جالب باشد.

 

رموز اشخاص موفقِ خودساخته در راه ثروتمند شدن

۱. مکتوب سازی و تهیه برنامه ی مالی را برای خود تبدیل به عادت کنید

فقط بیان اینکه می خواهید ثروتمند بشوید کافی نیست. شما بایستی یک برنامه ی کاملا کار ساز تهیه کرده و آن را روی کاغذ پیاده کنید؛ یادتان باشد برنامه ی مکتوب، شما را مجبور به انجام کارها خواهد کرد.

 

نوشتن

 

آنچه را که نیازش دارید را محاسبه کرده و سرمایه تان را نیز همین طور؛ این برنامه فقط هدف نیست، بلکه این همه چیز برایتان خواهد بود:
رویا،
اهداف،
گزینه ها
و … و این گزینه ها سناریوی طرح و برنامه ریزی خواهند بود در حقیقت این ها تمام روش هایی که قادر خواهید بود به این هدف برسید هستند.

 

۲. کنار گذاشتن کارت های اعتباری را تمرین کنید

برخی می گویند که اگر امکان دارد پولتان را بخورید یا بپوشید، آن را در کارت اعتباری خود قرار ندهید این پیشنهاد و ایده ی خیلی خوبی است، ولی توصیه می کنم که از آن هم فراتر رفته و سعی کنید چیزی را داخل کارت های خود قرار ندهید که در عرض دو یا سه ماه قادر نباشید چیزی پرداخت کنید.

شما فقط به یک یا دو کارت اعتباری نیاز دارید. اگر یکی یا بیشتر دارید، آن ها را کنار گذاشته و دقیق به خاطر داشته باشید که بدهی فقط و فقط شما را عقب می برد. این کار باعث کاهش جریان نقدینگی برای چیزهای دیگری همچون سرمایه گذاری می شود.

 

۳. ذخیره سازی کنید

نتیجه نهایی برنامه ی مالی شما بایستی سرمایه گذاری نظام مند و مدون باشد؛ لازم است که شما عادت به پس انداز کردن پول داشته باشید و یک صندوق اضطراری در یک حساب ایجاد کرده تا مدام مجبور نباشید به بقیه ی پس انداز خود و سرمایه گذاری در هنگامی که یک هزینه ی بزرگ و ناگهانی پیش آمد، دست بزنید. اگر می توانید حداقل نیمی از حقوق خود را پس انداز کنید.

به گزینه های پس انداز خود نگاه کنید تا خاطرجمع بشوید که بهترین بازدهی و راندمان را داشته اید؛ یک حساب پس انداز باز کرده و با برگزیدن یک بیمه ی قابل اطمینان درباره حقوق و بودجه ی بازنشستگی خود فکر کنید. همچنین با تنوع در پس انداز خواهد توانست اساسی ترین کلید برای رهایی از چیزی باشد که قادرید آنرا پس انداز کنید.

 

پولسازی

 

۴. زندگی پایین تر از حد توان را تجربه کنید

زندگی براساس عملکرد و عادات خودتان به سرعت به بدهی و قرض های غیر ضروری بدل می شود. پس به هیچ وجه و به هیچ وجه اطراف لباس های گران قیمت، کفش های مارک، عینک آفتابی ها و یا جواهرات گران قیمت و … نروید و به هیچ عنوان اجازه ندهید که خانه و یا هزینه های اتومبیل تان شما را از پس انداز و سرمایه گذاری کردن دور نماید؛ از ماشین حساب بهره ببرید تا مشخص کنید که چقدر قادر خواهید بود در خانه هزینه کنید.

 

۵. روی روش های عملی تر سرمایه گذاری کنید

یقینا پول داشتن برای پول سازی نیاز و ضروری است، ولی این بدان معنا نخواهد بود که شما به سرمایه گذاری های زیادی نیاز دارید. پس یک حساب با یک شرکت سرمایه گذاری دو جانبه باز نمایید که تا حد امکان هزینه ی کمی داشته باشد. یک کیف پول متنوع بسازید، تا به طور اصولی انتظار داشته باشید سالانه ۸ تا ۱۰ درصد از سرمایه گذاری خودتان را در طول زمان کسب نمایید.

اگر شما پول نقد اولیه را برای خرید ملک دارید، آن را برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات در نظر بگیرید. شما قادر خواهید بود با اجاره دادن املاک خودتان، یک جریان درآمد اضافی برای خودتان ایجاد کرده و در بلند مدت ترقی قابل توجهی بکنید.

و البته اگر قصد دارید سرمایه گذاری خود را افزایش دهید یا به آن تنوع بیشتری دهید، به فرصت های شغلی غیر فعال نگاهی بیاندازید.

 

۶. آغاز کسب و کارتان را در دستور کار بگذارید

بیش از نیمی از ثروتمندان دنیا، و یا بهتر از بگوییم حدود دو سوم آنها کاملا خودساخته می باشند که کارآفرینان اکثریت آنها را تشکیل می دهند و بقیه اشخاص حرفه ای همچون دکترها و حسابداران می باشند. کارآفرینان بیش ترین ثروت ممالک را ایجاد می نمایند. و جالب است بدانید اکثر ثروتمند ها در این خصوص طی مدت ۸ الی ۱۰ سال دارایی های خود را به دست آورده اند و یا دارایی های خود را به تنهایی به طور بسیار قابل توجهی افزایش داده اند.

 

 

۷. از توصیه های حرفه ای غافل نشوید

یک برنامه ریز مالی خوب، می تواند خیلی خوب به شما کمک نماید تا شما کیف خودتان را با سرمایه گذاری مناسب پر نموده و موارد اشتباهی که فقط برایتان هزینه و صرفِ زمان در بر دارد را رها کنید. لازم نیست کنترل خود را از دست بدهید و تحت کنترل و سلطه ی شخصی دیگر قرار بگیرید، ولی این مسئله کاملا ضروری است و بایستی رابطه خوبی با یک متخصص در این زمینه ی بسیار پیچیده ایجاد کنید.

طبق یک بررسی به عمل آمده، بیش از ۶ نفر از هر ۱۰ سرمایه گذارِ ثروتمند از مشاوران مالی برای کمک به مدیریت و حفاظت از ثروت خود بهره گیری می کنند. و این در حالی است که آنها قطعا دارای آمادگی و هوش مالی بسیار بهتری نسبت به شما برخوردار هستند.

احتمالا پیدا کردن مشاوری مناسب بتوانید برایتان راهنمای فوق العاده ای باشد و مقیاس ها را رو به سمت نقطه ی عطف نشان دهد. اگر بلد نیستید یک برنامه ریز مالی داشته باشید و پول خودتان را مدیریت کنید، بسیاری از آن ها سبد سهام (Portfolio) شما را بررسی خواهند کرد و توصیه هایی برای هزینه ی بجا و اصولی برایتان خواهند داشت.

 

شبکه - سایت - فضای مجازی

 

۸. از معاشرت با ثروتمند ها نهایت بهره را ببرید

این یک حقیقت است که قرار گرفتن در جوار افرادی که موفق تر از شما می باشند، می تواند پتانسیل گسترش فکر، خلاقیت و بالا بردن درآمدتان را در درون شما آزاد کند. حتما این جمله را بارها شنیده اید که ما همانند کسانی می شویم که با به طور مداوم با آن ها ارتباط داریم؛ و دقیقا به همین علت می باشد که همیشه برندگان، برندگان را جذب می کنند و بازندگان، بازندگان را. واقعیت این است که ثروتمند ها به طور کاملا متفاوتی نسبت به طبقه متوسط و پایین در خصوص پول فکر می کنند، و در حضور آن ها چیزهای زیادی بایستی فرا گرفته شود.

 

۹. به فکر ارتقای مهارت ها و دانش خود باشید

دست کم روزی سی دقیقه مطالعه به همراه گوش کردن به موزیک مورد علاقه خودتان می تواند برای شما معجزات عجیبی به همراه داشته باشد. شما فقط نبایستی یک استاد در حوزه کاری خود باشید. لازم می باشد که یک نابغه ی کامل باشید که قادرید در مورد هر موضوعی صحبت کند، آنهم چه مالی، چه سیاسی و یا چه ورزشی و …

 

دانسته ها

 

۱۰. افزایش روش های پولسازی را جدی بگیرید

تقریبا همه ی ثروتمندان خودساخته حداقل سه راه درآمدزایی را داشته اند که حدود نیمی از آنها نیز چهار راه داشته و درصد قابل توجهی از آنها نیز صاحب پنج و یا حتی چندین راه درآمدزایی بوده اند. و برای شما نیز این می تواند شامل شروع یک کسب وکار جانبی در کنار کار فعلیاتن، اشتغال به کاری نیمه وقت، سرمایه گذاری و اجاره هر چیزی از وسایل منزلتان و … باشد.

 

۱۱. واقع گرایی در برخورد با درآمدتان را فراموش نکنید

این را به یاد داشته باشید که اگر بدهی، یا مشکل درآمد یا هزینه دارید. امکان دارد نیاز به کسب درآمدی بیشتر داشته باشید و یا اگر می خواهید ثروتمند بشوید بایستی کم تر خرج کنید.

 

۱۲. کاهش خرج و مخارج خودتان را جدی بگیرید

بسته به این که شما چقدر می خواهید با سرعت از شر بدهی ها خلاص بشوید، چیزهایی وجود دارند که امکان دارد بخواهید آن ها را حذف نمایید. پس حتما هزینه های رستوران را کم کنید، یک راه ارزان تر برای ورزش کردن پیدا کنید، اتومبیل ارزان تر و مقرون به صرفه تری پیدا کنید، رفت و آمدهای غیر ضروری را حذف کنید و ….

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. خیلی خوبه
    ولی توی عمل نمی شه اینا رو به کار بست
    یعنی خیلی معدود کسایی هستن که می تونن این کارا رو بکنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *