بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

خطرناک ترین کارها در فضای آنلاین (معرفی ۱۰ مورد اصلی)

هکرها

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اگرچه این روزها، اینترنت و بستر آنلاین به خاطر مزیت‌های بسیار زیادی که دارد، به بخشی از زندگی هر یک از ما بدل شده است؛ اما نمی‌توان منکر این موضوع نیز شد که به هر حال، این محیط موثر و مفید، مضرات و خطراتی را هم در پی دارد.

اما در کنار موضوع فوق، آنچه که می‌تواند مضررات و خطرات اینترنت را دوچندان کند، رفتارهای مخاطره‌آمیز و حساب نشده‌ای است که بسیاری از کاربرای اینترنت بدون توجه به مشکلات احتمالی، از خود بروز می‌دهند و خودشان شرایط را برای درگیر شدن با این مشکلات مساعد می‌کنند.

در ادامه این مقاله از ایوسی، به تعدادی از مهم‌ترین رفتارهایی که در بستر آنلاین می‌تواند مخاطرات سنگینی را برای هر کس در بر داشته باشد برای‌تان فرهست خواهم کرد:

۱. باز کردن پیوست ها از فرستنده های ناشناس

این خطرناک ترین کاری است که می توانید انجام دهید. تحقیقات نشان می‌دهد که پیوست‌های ایمیل، وسیله شماره یک انتشار کرم‌ها و ویروس‌ها هستند.

۲. نصب برنامه های غیرمجاز

نصب برنامه های غیرمجاز مانند ابزارهای اشتراک گذاری فایل (Limewire، Azureus و سایر ابزارهای بیت تورنت) می‌تواند خطرات زیادی را به بار بیاورد؛ دانلودهای غیرقانونی برخلاف سیاست‌های نهادهای امنیتی هستند و مانند پیوست های ایمیل، ابزار دیگری هستند که به وسیله آن فایل های «بد» روی رایانه شما قرار می گیرند.

۳. غیرفعال کردن ابزارهای امنیتی

بسیاری از کاربران هنگام عیب یابی برنامه های کند، یا بکارگبیری کرک‌ها یا کدهای تقلب بازی‌ها، آنتی ویروس و/یا فایروال خود را خاموش می کنند. و مشکل این است که آنها فراموش می کنند آنها را دوباره روشن کنند!

۴. باز کردن فایل‌های مشکوک 

در حالی که بسیاری از مردم ممکن است بدانند که پیوست های ایمیل را باز نکنند، بسیاری از آنها متوجه نیستند که خطراتی در بدنه ایمیل نیز وجود دارد. نامه های HTML یا نامه هایی که حاوی عکس های جاسازی شده هستند به همان اندازه خطرناک هستند. تصاویر جاسازی شده و فایل های PDF می توانند حاوی کدهای مخربی باشند که مضر هستند. بنابراین مطمئن شوید که هیچ نامه ناخواسته / مشکوکی را باز نکنید.

۵. گشت و گذار در سایت های مشکوک

گشت و گذار در سایت های مشکوک همیشه خطرناک است. بارها دیده شده است که پورن، قمار و سایت هایی که محتوای غیرقانونی و غیراخلاقی را میزبانی می کنند، همان سایت هایی هستند که نرم افزارهای مخرب را روی رایانه شما نصب می کنند.

۶. دادن / قرض دادن رمز عبور

به همکلاسی‌ها و یا همکاران زیاد اعتماد نکنید. نام کاربری و رمز عبور کاربری های‌تان را برای خود نگه دارید. افشای این اطلاعات به این معنی است که شما در حال افشای اطلاعات حقوق، بانک، ثبت نام کلاس و غیره خود هستید!

۷. تایید پیغام‌های ناشناس وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها

مرورگرها به سرعت در حال تبدیل شدن به برخی از آسیب پذیری های بزرگتر در محاسبات هستند. ابزارهای تبلیغاتی مزاحم و جاسوس افزارها به طور خاص برای سوء استفاده از کروم اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس نوشته شده اند. بنابراین از گشت و گذار در سایت‌هایی که قبلاً نمی‌شناسید تا حد امکان خودداری کنید و به آن‌هایی که اعتماد دارید بپیوندید.

۸. استفاده از شبکه بیسیم ناامن

شبکه های بی سیم خطر بزرگی هستند زیرا مشترک و به راحتی قابل دسترس هستند. مردی که روبروی شما نشسته ممکن است یک هکر باشد و رمز عبور شما را بدزدد. مطمئن شوید که فایروال را روشن بگذارید و از ارسال رمز عبور از طریق هوا خودداری کنید. فقط از شبکه های بی سیم رمزگذاری شده استفاده کنید زیرا سطوح بالاتری از محافظت را ارائه می دهند.

۹. پر کردن فرم های وب و صفحات ثبت نام

ممکن است کسی پشت شما نباشد که شما را در حال تایپ کردن تماشا کند. اما این مانع از جمع‌آوری اطلاعات شما توسط کی لاگر (برنامه یا دستگاهی که تمام ضربه‌های کلید شما را ثبت می‌کند) نمی‌شود. سعی کنید تمام مواد حساس را روی دستگاه خود نگه دارید (آنی که از آن نگهداری و محافظت می کنید) و آن را از رایانه های عمومی دور نگه دارید.

۱۰. فعالیت در سایت های شبکه های اجتماعی

سایت هایی مانند مای اسپیس و فیس بوک رویایی برای دزدان و دزدان هستند. آنها به هر کسی اجازه می دهند اطلاعاتی درباره شما جمع آوری کنند که ممکن است به آنها در سرقت هویت شما کمک کند. قبل از ارسال هرگونه اطلاعات حساس یا مضر در این سایت ها دو بار فکر کنید.

مرتبط: روت کیت چیست و چگونه آن را حذف کنیم

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *