بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

نحوه درخواست ترفیع: راهنمای گام به گام

نحوه درخواست ترفیع: راهنمای گام به گام

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مدتی است که در کار خود سخت کار کرده اید، کارها را انجام داده اید و موفق شده اید. با این حال، می دانید که حتی چیزهای بیشتری برای ارائه دارید؛ و در نتیجه به نقش جدیدی چشم دوخته اید.

اکنون سوال این است که چگونه از رئیس خود درخواست ترفیع می کنید؟ به طور دقیق تر، استراتژیک ترین و محترمانه ترین روشی که می توانید برای درخواست کار جدید از کارفرمای خود داشته باشید، چیست؟

در این مقاله از ایوسی، یاد خواهید گرفت که چگونه تشخیص دهید که زمان درخواست ترفیع فرا رسیده است و مراحلی را که می توانید برای شروع بحث ارتقاء با کارفرمای خود انجام دهید، تعیین کنید. برای پرسیدن به روش درست آماده شوید و نقش بعدی شما می تواند فقط یک مکالمه باشد.

چه زمانی درخواست ترفیع بدهید

ارتقاء مرحله منطقی بعدی برای افرادی است که مدتی است کار خود را با موفقیت انجام می دهند. با این حال، بسیاری هنوز تعجب می کنند که چگونه بدانند که برای ارتقاء آماده هستند.

در حالی که هیچ پاسخ واحدی برای این سوال وجود ندارد که برای همه صدق کند، برخی شرایط رایج وجود دارد که نشان می دهد شما می توانید برای ارتقاء شغلی آماده باشید. این شامل:

  1. شما مدتی است که کار را انجام می دهید و به دنبال مسئولیت بیشتری هستید.
  2. مسئولیت های فعلی شما دیگر با عنوان شما مطابقت ندارد.
  3. شما قبلاً توانایی های خود را نشان داده اید و می دانید که چیزهای بیشتری برای ارائه دارید.

اگرچه زمان مناسبی برای طرح بحث ارتقاء وجود ندارد، اما برخی مواقع بهتر از موارد دیگر هستند. به عنوان مثال، اگر اخیراً بررسی عملکرد سالانه مثبتی داشته‌اید، ممکن است از سرقفلی‌ای که کسب کرده‌اید برای بحث در مورد یک ارتقاء استفاده کنید. با این حال، اگر کارفرمای شما اخیراً سایر کارمندان را به دلیل عملکرد ضعیف مالی اخراج کرده است، منتظر بمانید تا کسب و کار در جهت مثبت تر حرکت کند.

نحوه درخواست ترفیع

شما تصمیم گرفته اید که برای ارتقاء آماده هستید و پهنای باند لازم برای به عهده گرفتن مسئولیت های بیشتری را دارید. اکنون، شما باید فرآیند درخواست از کارفرمای خود را شروع کنید.

در حالی که گاهی اوقات می‌تواند اعصابتان را به هم بریزد، اما می‌توانید با آمادگی این کار را با اطمینان انجام دهید. در اینجا چند مرحله مشخص وجود دارد که می توانید برای آماده شدن برای گفتگو در مورد ارتقاء شغلی با کارفرمای خود انجام دهید.

۱. در مورد شغل تحقیق کنید

شغلی که می خواهید به آن ارتقا پیدا کنید احتمالاً مسئولیت های متفاوتی را شامل می شود و به مهارت های متفاوتی نسبت به آنچه در حال حاضر دارید نیاز دارد. در نتیجه، مهم است که قبل از درخواست ارتقاء، ابتدا در مورد شغل تحقیق کنید، بنابراین می توانید هم مناسب بودن فعلی خود را برای موقعیت و هم هر مهارتی که ممکن است برای موفقیت نیاز به کار روی آن داشته باشید، شناسایی کنید.

شما می توانید به روش های مختلف در مورد شغل تحقیق کنید. برخی از رایج ترین راه ها عبارتند از:

  • از شخصی که قبلاً در این موقعیت قرار دارد در مورد وظایف روزمره و مهارت هایی که برای انجام آنها استفاده می کند، بپرسید.
  • از منابع حرفه ای آنلاین، مانند مقالات تولید شده توسط سازمان های صنعتی، برای شناسایی رایج ترین وظایف، مسئولیت ها و مهارت ها استفاده کنید. در برخی موارد، کارفرمای شما ممکن است از قبل این منابع را از طریق وب سایت خود در دسترس داشته باشد.
  • چندین شرح شغل را برای همان موقعیت در سایر مشاغل بخوانید و رایج ترین وظایف، مسئولیت ها و مهارت ها را شناسایی کنید.

۲. طرح تبلیغاتی خود را آماده کنید

هنگامی که ایده خوبی در مورد این که شغل شامل چه مواردی می شود دارید، می توانید زمینه را برای ارتقای خود آماده کنید. طرح شما باید نکات صحبتی را که در بحث خود با کارفرمایتان به کار خواهید برد، مشخص کند.

با استفاده از تحقیقات قبلی خود، یک مورد قانع کننده برای ارزشی ایجاد کنید که می توانید با پیوند دادن دستاوردهای کاری قبلی و مجموعه مهارت های فعلی خود با شغل مورد نظر خود، به این موقعیت جدید اضافه کنید. در پایان روز، کارفرمای شما نگران سود نهایی خود است، بنابراین بیش از هر چیز، باید هدف خود را حول ارزشی که می توانید با یک ترفیع اضافه کنید، تعیین کنید.

طرح شما باید شامل عناصر زیر باشد:

  1. هدف موقعیت را روشن کنید: خودتان تعریف کنید که موقعیت در سازمان چگونه است، مشکلاتی که روی حل آنها متمرکز است و مسئولیت هایی که به دنبال دارد.
  2. ارزش خود را نشان دهید: شایستگی خود را برای این موقعیت با تعریف مجموعه مهارت های مربوطه و دستاوردهای کاری قبلی خود مشخص کنید.
  3. آینده خود را به تصویر بکشید: تصویری از راه هایی که می توانید به کارفرمای خود در رسیدن به اهداف خود کمک کنید، با توضیح اینکه در صورت ارتقا به این موقعیت چه کاری انجام خواهید داد، ترسیم کنید. استدلال خود را با پیوند دادن آن به دستاوردهای کاری قبلی خود حمایت کنید. این به کارفرمای شما کمک می کند شما را در کار تصور کند.
  4. نقاط ضعف خود را بشناسید: با ایجاد برنامه ای برای آنچه که برای غلبه بر نقاط ضعف فعلی خود انجام خواهید داد، هرگونه اعتراض یا نگرانی که کارفرمای شما ممکن است در مورد مناسب بودن شما برای موقعیت شغلی داشته باشد، پیش بینی کنید. به عنوان مثال، اگر مهارت فنی خاصی ندارید، نحوه کار برای به دست آوردن آن را مشخص کنید.

۳. زمانی را برای صحبت در نظر بگیرید

بعد از اینکه یک برنامه قانع کننده ایجاد کردید، باید زمانی را با مدیر خود برنامه ریزی کنید تا در مورد ارتقای احتمالی خود صحبت کنید. در حالی که بهترین راه برای انجام این کار احتمالاً چهره به چهره است، شما همچنین می توانید از طریق یک ایمیل رسمی درخواست ملاقات کنید.

هنگامی که درخواست ملاقات خود را می کنید، واضح باشید که برای گام بعدی در پیشرفت حرفه ای خود آماده هستید و می خواهید در مورد احتمال افزایش مسئولیت ها بحث کنید. این به مدیر شما زمان می‌دهد تا برای بحث آماده شود.

آب ها را تست کنید

اگر با کارفرمای خود رابطه دوستانه ای دارید، گاهی اوقات می تواند ایده خوبی باشد که چشم انداز یک موقعیت در سطح بالاتر را به روشی معمولی تر از برنامه ریزی یک جلسه رسمی مطرح کنید. به عنوان مثال، ممکن است به آرامی پیشنهاد کنید که همزمان با خوردن ناهار یا یک فنجان قهوه، مسئولیت بیشتری را به عهده بگیرید.

این می تواند راه خوبی برای دیدن اینکه آیا کارفرمای شما علاقه ای به این ایده دارد یا خیر. اگر این کار را انجام دادند، یک زمان رسمی را برای بحث در مورد احتمال با جزئیات بیشتر در آینده تعیین کنید. با این حال، اگر آنها پذیرای این ایده نیستند، پس به دلیل آن توجه داشته باشید و بعداً خودتان تصمیم بگیرید که آیا ارزش دارد این امکان را در طول زمان پرورش دهید یا بعداً دوباره موضوع را با آنها مطرح کنید.

۴. پرونده خود را مطرح کنید

در روز جلسه، مهم است که به موقع حاضر شوید تا حرفه ای بودن خود را نشان دهید. در طول جلسه، شما باید پیشنهاد خود را به شیوه ای واضح و مختصر ارائه دهید و به وقت مدیر خود احترام بگذارید و با تمرکز و مستقیم نگه داشتن صحبت های خود صحبت کنید.

با این حال، به یاد داشته باشید که این در درجه اول یک مکالمه است ، بنابراین آماده باشید که به سوالات پاسخ دهید و در مورد امکان ارتقاء به طور مفصل با کارفرمای خود صحبت کنید.

برخی از استراتژی هایی که باید در هنگام بحث در مورد ارتقاء خود نزد کارفرمای خود به خاطر داشته باشید عبارتند از:

  1. یک نمای کلی از زمان کار خود در کار ارائه دهید، با تأکید بر دستاوردهای کلیدی و تأثیر مشخص کارتان.
  2. توضیح دهید که چرا به این موقعیت علاقه مند هستید و چرا احساس می کنید برای آن مناسب هستید.
  3. تصویری از آنچه در این نقش انجام خواهید داد و چگونه به کسب و کار کارفرمای خود ارزش افزوده خواهید داشت، ترسیم کنید.
  4. با تشریح اقدامات مشخصی که برای بهبود توانایی های خود و بر عهده گرفتن مسئولیت های اضافی انجام خواهید داد، به کارفرمای خود در مورد هر یک از نقاط ضعف خود اطمینان دهید.

۵. به آینده نگاه کنید

در حین یا بعد از جلسه، کارفرمای شما با تصمیم خود نزد شما خواهد آمد. در حالی که انتظار برای تصمیم گیری آنها ممکن است دشوار باشد، به یاد داشته باشید که پر کردن یک نقش جدید با شخص مناسب برای رئیس شما به همان اندازه که برای شما مهم است.

اگر این کار را پیدا کردید، به شما تبریک می گویم – شما آن را انجام دادید! اکنون، باید با پایان دادن به آخرین کارهای فعلی خود و آماده کردن همه چیز برای جایگزینی، برای انتقال آماده شوید.

اگر ترفیع را دریافت نکردید یا کارفرمایتان گفت که در حال حاضر امکان پذیر نیست، ناامید نشوید. در حالی که طرد شدن می تواند دلسرد کننده باشد، همچنین می تواند فرصتی عالی برای ارزیابی مجدد اولویت های شما باشد. در برخی موارد، ممکن است به این معنا باشد که شما فقط باید روی تقویت مجموعه مهارت‌های خود کار کنید و بعداً دوباره گفتگو را باز کنید. در برخی دیگر، ممکن است متوجه شوید که برای رسیدن به اهداف حرفه ای خود باید به جای دیگری نگاه کنید.

نتیجه هر چه که باشد، باید به خود ببالید که ابتکار عمل را به دست گرفته اید و کنترل حرفه خود را به دست گرفته اید و از آن به عنوان فرصتی برای برنامه ریزی آینده خود استفاده می کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه نوشتن نامه درخواست ارتقاء

مراحل بعدی

برای آماده شدن برای شغل جدید خود، ممکن است نیازمند تکنیک هایی برای ارتقای خود باشید، یا لازم باشد شناخت بیشتری نسبت به این شغل و ضرورت های آن پیدا کنید، یا ….؛ به هر حال ما در ایوسی تمامی نیازمندی های شما را بررسی کرده و برای هر یک از آنها راهکارهای ارزشمندی را ارائه کرده ایم. اندکی در مطالب ایوسی جستجو کنید تا بهترین ایده ها و راهکارها نسیبتان شود.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *