بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۲۰ شغل پردرآمد در علوم کامپیوتر

مشاغل پردرآمد در علوم کامپیوتر

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

علم کامپیوتر مطالعه کامپیوترها و فرآیندهای آنها از جمله طراحی نرم افزار و سخت افزار، کاربردهای عملی و تاثیرات آن بر جامعه است. اگر مهارت های حل مسئله، تجزیه و تحلیل و برنامه نویسی کامپیوتری قوی دارید، ممکن است به دنبال شغلی در علوم کامپیوتر باشید.

در این مقاله از ایوسی، به بررسی برخی از مشاغل پردرآمد علوم کامپیوتر می پردازیم. با انتخاب شغل در علوم کامپیوتر، مهارت‌های ارتباطی، تحلیلی و فناوری مهم را یاد می‌گیرید که به راحتی می‌توانید به سایر حرفه‌های مبتنی بر فناوری انتقال دهید.

مشاغل پردرآمد در علوم کامپیوتر

در اینجا نگاهی به پردرآمدترین مشاغل علوم کامپیوتر امروزی داریم:

۱. تحلیلگر برنامه نویس

میانگین حقوق ملی: ۱۶۲۶۸۱۸۲۰ تومان در سال

وظایف اصلی: برنامه نویسان سیستم ها و نرم افزارهای کامپیوتری را طراحی و توسعه می دهند و همچنین برنامه های موجود را تعمیر و به روز می کنند. بسته به شرکت، تحلیلگران برنامه نویس ممکن است با سیستم های کامپیوتری خاص صنعت کار کنند و چنین سیستم هایی را بر اساس نیازهای شرکت تنظیم کنند. آنها همچنین ممکن است با مدیران پروژه همکاری کنند تا از رعایت جدول زمانی اطمینان حاصل کنند و تجزیه و تحلیل هزینه را برای کمک به مدیریت در تعیین امکان سنجی مالی سیستم انجام دهند.

بیشتر بخوانید: مهارت های تحلیلی: تعاریف و مثال ها

۲. مهندس پشتیبانی فنی

میانگین حقوق ملی: ۱۶۳۹۴۸۴۸۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مهندسان پشتیبانی فنی که با نام مهندسان پشتیبانی فناوری اطلاعات نیز شناخته می شوند، مسئول بررسی و عیب یابی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری هستند. آنها ممکن است برای کمک به سازمان در تعیین و رفع مشکلات فنی داخلی کار کنند، یا ممکن است از طرف شرکت خود به مشتریان یا مشتریان کمک کنند. آنها معمولاً از طریق رایانه، تلفن یا حضوری پشتیبانی می کنند.

۳. تحلیلگر تجارت الکترونیک

میانگین حقوق ملی: ۱۷۰۰۶۶۱۳۰ تومان در سال

وظایف اصلی: تحلیلگران تجارت الکترونیکی مسئول تجزیه و تحلیل داده های خرده فروشی آنلاین یک کسب و کار هستند. آنها گزارش های فروش آنلاین تولید می کنند، روند خرید مشتری را تجزیه و تحلیل می کنند و تغییرات در بازار خرده فروشی آنلاین را بررسی می کنند. آنها همچنین ممکن است این اطلاعات را به مدیران تبلیغات ارائه کنند و با توسعه دهندگان برای کمک به تنظیم فرآیندهای تراکنش آنلاین همکاری کنند. فراتر از فروش، تحلیلگران تجارت الکترونیک ممکن است رتبه بندی یک شرکت در موتورهای جستجو، تجزیه و تحلیل وب، نتایج کمپین های تبلیغاتی و نام تجاری را در یک وب سایت نظارت کنند.

مرتبط: تجارت الکترونیک چیست؟ با تعاریف و مثال ها

۴. تحلیلگر تداوم کسب و کار

میانگین حقوق ملی: ۱۷۰۰۶۶۱۳۰ تومان در سال

وظایف اصلی: تحلیلگران تداوم کسب و کار مسئول اطمینان از بازیابی داده ها و از سرگیری عملیات عادی سازمان ها پس از بلایا یا خاموشی هستند. این متخصصان بر اساس زیان های احتمالی و خطرات احتمالی، استراتژی های بازیابی را تحقیق و آماده می کنند. تحلیلگران تداوم کسب و کار همچنین به کارکنان شرکت ها آموزش می دهند تا در صورت بروز خاموشی یا سایر نقص های جدی، برنامه های بازیابی را انجام دهند.

۵. تحلیلگر سیستم

میانگین حقوق ملی: ۱۸۱۱۹۸۲۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: تحلیلگران سیستم یک سیستم کامپیوتری به روز را برای یک شرکت یا سازمان حفظ می کنند. آنها باید نرم افزار و سخت افزاری را که در حال حاضر استفاده می شود بررسی کنند و برنامه های جدیدی را برای برآورده کردن بهتر نیازهای سازمان توصیه یا طراحی کنند. در بیشتر موارد، تحلیلگر سیستم یک تحلیل هزینه و فایده نیز انجام می دهد تا مطمئن شود که هرگونه اصلاح پیشنهادی از نظر مالی مسئول است.

بیشتر بخوانید: درباره تحلیلگر سیستم بیاموزید

۶. توسعه دهنده پایگاه داده

میانگین حقوق ملی: ۱۹۲۸۲۷۴۲۰ تومان در سال

وظایف اصلی: همچنین به عنوان برنامه نویسان پایگاه داده یا طراحان پایگاه داده شناخته می شوند، توسعه دهندگان پایگاه داده سیستم های کامپیوتری را ایجاد و نگهداری می کنند که فایل ها و اطلاعات را به روش هایی به راحتی قابل دسترسی و مدیریت سازماندهی می کنند. این مسئولیت آنهاست که اطمینان حاصل کنند که پایگاه داده یک شرکت به طور موثر اجرا می شود و مشکلاتی را که پیش می آید عیب یابی و رفع کنند. آنها همچنین مجوزهای کاربر را تنظیم می کنند، امنیت داده ها را نظارت می کنند و پشتیبان تهیه می کنند.

۷. توسعه دهنده نرم افزار

میانگین حقوق ملی: ۱۹۶۲۸۶۹۰۰ تومان در سال

وظایف اصلی: توسعه دهندگان نرم افزار با برنامه نویسان کامپیوتر، مهندسان نرم افزار، طراحان گرافیک و سایر متخصصان فناوری اطلاعات برای ایجاد، توسعه و تولید برنامه های کاربردی کامپیوتری جدید کار می کنند. آنها پس از تجزیه و تحلیل نیازهای کاربران و توسعه برنامه هایی که این نیازها را برآورده می کنند، فناوری و طرح های جدیدی ایجاد می کنند. مسئولیت های دیگر شامل اطمینان از عملکرد صحیح برنامه ها و رفع اشکال است.

بیشتر بخوانید: درباره توسعه دهنده نرم افزار بیاموزید

۸. طراح UX

میانگین حقوق ملی: ۲۰۴۷۶۹۸۹۰ تومان در سال

وظایف اصلی: طراحان با تجربه کاربر (UX) ظاهر و احساس یک رابط کامپیوتری خاص را ایجاد می کنند. آنها مطمئن می شوند که محصولات نرم افزاری کاربردی و کاربر پسند هستند. طراحان UX معمولاً به صورت تیمی کار می کنند و مهارت های خود را در یک وب سایت یا برنامه های رایانه ای به کار می برند.

مطالب مرتبط: درباره طراح UX بیاموزید

۹. مدیر پایگاه داده

میانگین حقوق ملی: ۲۱۰۰۹۵۳۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیران پایگاه داده مسئول ذخیره، ارائه، سازماندهی، استفاده و تجزیه و تحلیل داده ها و نرم افزارهای مدیریت پایگاه داده هستند. آنها تلاش می کنند تا نیازهای اطلاعاتی یک سازمان را برآورده سازند. این می تواند شامل ادغام داده های سیستم های قدیمی در سیستم های جدید و راه اندازی پایگاه داده های رایانه ای جدید باشد. مدیران پایگاه داده همچنین به طور منظم تست های معمولی را انجام می دهند تا مطمئن شوند که پایگاه داده به درستی اجرا می شود. آنها همچنین در مورد اقدامات امنیتی با سایر متخصصان فناوری اطلاعات در شرکت بحث و هماهنگی می کنند.

بیشتر بخوانید: درباره مدیر داده بیاموزید

۱۰. مدیر پروژه فناوری اطلاعات

میانگین حقوق ملی: ۲۱۱۹۵۴۴۴۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مدیران پروژه فناوری اطلاعات (IT) مسئول تمام جنبه های اجرای یک طرح فناوری اطلاعات از زمان ایده پردازی تا تکمیل هستند. آنها وظیفه دارند کارمندان را از ابتدا تا انتهای پروژه فناوری اطلاعات در مسیر خود نگه دارند و از تکمیل پروژه در محدودیت بودجه و در مهلت مقرر اطمینان حاصل کنند. آنها همچنین زمان‌بندی‌ها یا مهلت‌های زمانی را که نیازمندی‌ها تغییر می‌کنند یا جنبه‌های پروژه به تاخیر می‌افتند، به‌روزرسانی می‌کنند.

۱۱. توسعه دهنده دات نت

میانگین حقوق ملی: ۲۱۳۷۴۵۴۷۰ تومان در سال

وظایف اصلی: توسعه دهندگان دات نت برنامه های کاربردی وب را برای سیستم های تجاری طراحی می کنند. آنها نرم افزارها و برنامه های کاربردی را با استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف می نویسند و آزمایش می کنند. آنها همچنین در ادغام این برنامه ها در سیستم های تجاری موجود مشارکت دارند. همچنین، آنها اسناد کدگذاری، گزارش های نگهداری برنامه و گزارش های پیشرفت پروژه را ایجاد و نگهداری می کنند.

۱۲. حسابرس فناوری اطلاعات

میانگین حقوق ملی: ۲۲۴۳۲۵۹۴۰ تومان در سال

وظایف اصلی: حسابرسان فناوری اطلاعات مسئول جمع آوری اطلاعات در مورد عملیات کلی، کنترل ها و اقدامات درون سازمانی هستند. ممیزان فناوری اطلاعات همچنین شبکه‌های رایانه‌ای را بررسی می‌کنند تا ضمن ایجاد ابزارهایی برای بهبود رابط کاربری، امنیت و قابلیت‌های پردازش، مسائلی مانند تقلب، سوء مدیریت و ناکارآمدی را تعیین کنند. آنها همچنین کنترل های تجاری، فیزیکی و مالی را ارزیابی می کنند تا اطمینان حاصل کنند که شرکت ها به سازمان ها و مقررات دولتی برای ایمن سازی داده ها و سوابق پایبند هستند.

۱۳. توسعه دهنده Front-end

میانگین حقوق ملی: ۲۳۳۱۲۲۱۹۰ تومان در سال

وظایف اصلی: توسعه دهندگان فرانت اند سایت ها و برنامه ها را تا حد امکان کاربر پسند می کنند. آنها ممکن است با طراحان کار کنند تا مطمئن شوند که طرح طراحی به وب سایت اجازه می دهد تا زمانی که با کد پیاده سازی می شود به طور موثر عمل کند. آنها همچنین ممکن است به شناسایی و رفع مشکلات سایت یا برنامه کمک کنند و اطمینان حاصل کنند که سایت بهینه شده است تا به سرعت نتایج ایجاد کند و بتواند از مقدار داده های لازم پشتیبانی کند.

مطالب مرتبط: چگونه یک توسعه دهنده Front-End باشید

۱۴. توسعه دهنده جاوا

میانگین حقوق ملی: ۲۳۴۸۵۶۴۷۰ تومان در سال

وظایف اصلی: همچنین به عنوان “توسعه دهندگان برنامه های کاربردی جاوا” شناخته می شود، توسعه دهندگان جاوا مسئول ایجاد و پیاده سازی برنامه های کاربردی جاوا هستند. آنها مطمئن می شوند که یک وب سایت به درستی داده های کاربر را احراز هویت می کند و نیاز به به روز رسانی برنامه های مبتنی بر جاوا را تشخیص می دهد. توسعه دهندگان جاوا همچنین اسناد طراحی تولید می کنند، در تست برنامه شرکت می کنند و از زبان برنامه نویسی جاوا برای اصلاح طراحی وب سایت استفاده می کنند. همچنین ممکن است از آنها خواسته شود مشکلات فنی را بررسی و حل کنند و به عنوان مشاور برای اعضای کارکنان فناوری اطلاعات خدمت کنند.

مرتبط: جاوا: یک مرور کلی، نکات و سوالات متداول

۱۵. مهندس نرم افزار

میانگین حقوق ملی: ۲۳۹۰۸۳۲۱۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مهندسان نرم افزار بر توسعه نرم افزارهای جدید در طیف وسیعی از صنایع نظارت می کنند. آنها از نزدیک در مراحل تحقیق، توسعه، طراحی و آزمایش عملیاتی فرآیند توسعه نرم افزار شرکت دارند. برخی از مهندسان نرم افزار بر ساختن نرم افزار برای سیستم عامل ها تمرکز می کنند، در حالی که برخی دیگر برنامه ها و برنامه های کامپیوتری تخصصی ایجاد می کنند.

مطالب مرتبط: با مهندس نرم افزار آشنا شوید

۱۶. مهندس امنیت شبکه

میانگین حقوق ملی: ۲۶۱۴۹۷۱۹۰ تومان در سال

وظایف اصلی: یک مهندس امنیت شبکه مسئول تهیه، پیکربندی، استقرار و نگهداری شبکه و نرم افزار و سخت افزار مرتبط با امنیت است. اینها شامل شبکه های خصوصی مجازی (VPN)، ابزارهای مختلف نظارت بر شبکه، سوئیچ ها، روترها و فایروال ها می شود. مهندسان امنیت شبکه اولین خط دفاعی سازمان در برابر حملات سایبری یا تهدیدات امنیتی بالقوه هستند. این بدان معنی است که آنها باید بدانند که چگونه تهدیدات امنیتی را که آشکار می شوند کاهش دهند و همچنین چگونه باید قبل از اعمال هرگونه تهدید امنیتی آماده و استراتژی کنند.

۱۷. توسعه دهنده موبایل

میانگین حقوق ملی: ۲۶۲۹۰۴۵۹۰ تومان در سال

وظایف اصلی: توسعه دهندگان موبایل متخصصان فناوری هستند که مسئول طراحی، ایجاد و نگهداری اپلیکیشن های موبایل هستند. آنها ممکن است از نزدیک با مهندسان کامپیوتر و تحلیلگران در استفاده از زبان های برنامه نویسی برای توسعه مشخصات لازم برای نرم افزار همکاری کنند. آنها همچنین ممکن است برنامه های تلفن همراه را آزمایش، اشکال زدایی و بهبود بخشند و اغلب برای انجام این کار با تیم های طراحی و محصول همکاری می کنند.

۱۸. دانشمند داده

میانگین حقوق ملی: ۲۷۶۷۰۶۱۹۰ تومان در سال

وظایف اولیه: دانشمندان داده مقادیر زیادی از داده های خام را تجزیه و تحلیل، تفسیر و ترکیب می کنند تا به نتایجی تبدیل شوند که راحت تر قابل درک باشند. آنها باید از زبان های مختلف برنامه نویسی کامپیوتری برای تبدیل داده ها به اشکال مختلف و ایجاد الگوریتم هایی برای حل مسائل استفاده کنند. آنها ممکن است بر تجزیه و تحلیل مجموعه داده‌ها برای حل مشکلات دنیای واقعی که کسب‌وکارها و سازمان‌ها با آن روبه‌رو هستند، نظارت کنند، مانند نحوه اجرای سیاست‌های جدید مراقبت‌های بهداشتی شرکت یا نحوه تولید یک محصول مقرون‌به‌صرفه‌تر.

بیشتر بخوانید: ۱۰ شغل برای رشته های آمار

۱۹. مهندس DevOps

میانگین حقوق ملی: ۲۷۶۹۳۰۹۲۰ تومان در سال

وظایف اصلی: مهندسان عملیات توسعه (DevOps) برنامه های خودکار را پیاده سازی می کنند و سازمان را به فناوری ابری انتقال می دهند. آنها همچنین ممکن است روش هایی را برای اطمینان از شفافیت برنامه ها توسعه داده و اجرا کنند و با مهندسان یا مدیران محصول برای تعیین و رفع مشکلات مختلف در برنامه کار کنند. آنها همچنین ممکن است نیازهای امنیتی یک سازمان را ارزیابی کنند و توصیه هایی در مورد بهترین راه حل ها ارائه دهند.

۲۰. معمار نرم افزار

میانگین حقوق ملی: ۳۱۵۷۵۴۷۳۰ تومان در سال

وظایف اصلی: معماران نرم افزار مسئول طراحی و توسعه برنامه ها و سیستم های نرم افزاری هستند. آنها نرم افزاری متناسب با نیازهای مشتری ایجاد می کنند یا محصولاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد می کنند، مانند برنامه های کاربردی دسکتاپ و بازی ها. آنها همچنین به عنوان تصمیم گیرندگان سطح بالا در این فرآیند عمل می کنند و انتخاب های طراحی را مطابق با استانداردهای فنی، مانند استانداردهای کدگذاری و پلت فرم ها انجام می دهند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *