بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

مهندس ابر چیست؟

مهندس ابر

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مهندسی ابر یک تخصص در فناوری اطلاعات است که به متخصصان اجازه می‌دهد در زمینه‌ای در حال توسعه که در آن نیازهای شغلی فراوانی در خدمات مرتبط با ابر وجود دارد، کار کنند. آماده شدن برای شغلی در فناوری اطلاعات به معنای کاوش در مسیرهای شغلی بالقوه در صنعت شماست. با تحقیق در مورد گزینه‌های مختلف، می‌توانید مسیر شغلی جذابی را کشف کنید که شاید در غیر این صورت در نظر نمی‌گرفتید.

در این مقاله از ایوسی، به تعریف مهندس ابری می‌پردازیم، برخی از مسئولیت‌های کلیدی را فهرست می‌کنیم، انتظارات متوسط ​​حقوق را بررسی می‌کنیم، درباره چگونگی تبدیل شدن به یک مهندس ابری بحث می‌کنیم و به برخی از سوالات متداول در مورد این حرفه پاسخ می‌دهیم.

مهندسان ابر چه می کنند؟

مهندسان ابر مسئولیت های مختلفی در کار روزانه خود دارند. در اینجا برخی از وظایف شغلی روزمره برای مهندسان ابر آورده شده است:

  • با ذینفعان کلیدی کار کنید تا در مورد تغییراتی که می خواهند در سیستم های موجود خود ایجاد کنند، بیاموزید

  • ارزیابی سیستم های موجود برای کشف نقاط ضعف بالقوه ای که می تواند امنیت ابر را به خطر بیندازد

  • داده های شرکت را به سیستم محاسبات ابری آن منتقل کنید و بازیابی آسان را سازماندهی کنید

  • در مورد فناوری محاسبات ابری به روز بمانید تا بهترین شیوه ها را به کارفرما یا مشتری خود ارائه دهید

  • فضای ذخیره سازی ابری را به روز کنید تا ثبت پرونده ها و سایر اطلاعات مهم شرکت را به حداکثر برسانید

  • همکاری با پرسنل امنیت سایبری و فناوری اطلاعات برای اطمینان از ایمنی اطلاعات شرکت در سیستم های کامپیوتری

  • نظارت بر دسترسی به خدمات ابری توسط پرسنل مجاز شرکت

  • طراحی و پیاده سازی سیستم های رایانش ابری مطابق با نیازهای کارفرما یا مشتری

  • فرآیندهای خاصی را در سراسر سیستم برای به حداکثر رساندن سرعت و کارایی خودکار کنید

  • آزمایش طرح ها و به روز رسانی سیستم برای جداسازی و تصحیح خطاها

  • عیب‌یابی مشکلات مربوط به عملکرد نادرست برنامه‌های ابری یا نقض‌های امنیتی

میانگین حقوق برای مهندسان ابر

مهندسان ابر به طور متوسط ​​۲۷۷۵۲۷۹۳۰ تومان در سال درآمد دارند. مهم است که به یاد داشته باشید که این تخمین می تواند بسته به محل کار، اندازه شرکت و سطح تجربه متفاوت باشد.

چگونه یک مهندس ابر شویم

برای تبدیل شدن به یک مهندس ابر باید مسیر خاصی را طی کنید. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای شروع حرفه ای به عنوان یک مهندس ابر آورده شده است:

۱. مدرک لیسانس بگیرید

کسانی که می خواهند حرفه ای را در مهندسی ابر دنبال کنند، ابتدا باید یک برنامه لیسانس چهار ساله را در فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر یا مدیریت سیستم های کامپیوتری بگذرانند. در این برنامه ها، دانش آموزان با مبانی کدنویسی، محاسبات ابری، مدیریت پایگاه داده، امنیت سایبری، عیب یابی سیستم های فناوری اطلاعات و غیره آشنا می شوند.

۲. یک دوره کارآموزی را به پایان برسانید

گذراندن دوره کارآموزی در طول تحصیل یا پس از اخذ مدرک به شما امکان می دهد تا تجربه حرفه ای در زمینه مهندسی ابر یا یک حوزه مرتبط به دست آورید. این مهم است زیرا به شما این امکان را می دهد که ببینید کار در یک نقش فناوری اطلاعات چگونه است، و این تجربه می تواند بینش بیشتری در مورد اینکه آیا می خواهید مهندسی ابر را به عنوان شغلی دنبال کنید یا خیر به شما ارائه دهد.

یک دوره کارآموزی همچنین به کارفرمایان نشان می دهد که شما متعهد به ارتقای دانش خود در زمینه رایانش ابری، ذخیره سازی داده ها یا رمزنگاری ابری هستید که قابلیت استخدام شما را افزایش می دهد.

۳. کسب تجربه کاری در زمینه مربوطه

پس از کسب مدرک لیسانس، باید به عنوان یک متخصص فناوری اطلاعات، برنامه نویس کامپیوتر، مدیر سیستم یا مدیر پایگاه داده به دنبال تجربه باشید. این نقش ها مهارت ها و تخصص لازم برای نظارت بر یک سیستم رایانش ابری را به شما می دهد. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد:

۴. گواهینامه های صنعت را دنبال کنید

دنبال کردن گواهینامه های صنعتی می تواند مهارت های حرفه ای شما را بهبود بخشد و به شما کمک کند تا از سایر متقاضیان متمایز شوید. در اینجا چند گواهینامه مرتبط با مهندسی ابر آورده شده است:

  • گواهینامه CompTIA Cloud+: این یک گواهینامه سطح پایه برای متخصصان فناوری اطلاعات با دو تا سه سال تجربه حرفه ای است. این به آن‌ها اجازه می‌دهد تا دانش اساسی در مورد محاسبات ابری و شیوه‌های استاندارد به دست آورند، و آن را به گواهینامه‌ای بی‌طرفانه برای شرکت‌کنندگان تبدیل می‌کند تا درباره مدیریت و شیوه‌های مرکز داده مجازی بیاموزند.

  • گواهینامه Cisco CCNA Cloud: این یکی دیگر از گواهینامه های سطح ورودی است که به شرکت کنندگان در مورد تاکتیک های مدیریت ابر مختص سیسکو آموزش می دهد. شرکت‌کنندگان همچنین درباره نحوه استفاده از فناوری ابری برای کمک به پیشرفت کسب‌وکار بیشتر می‌آموزند.

  • گواهینامه Azure Solutions Architect Expert: این یک گواهینامه پیشرفته برای متخصصان صنعت با تجربه قبلی در مدیریت یا توسعه ابر است. این به شرکت کنندگان کمک می کند تا دانش تخصصی در زمینه هایی مانند زیرساخت، توسعه و امنیت کسب کنند.

  • Certified Cloud Security Professional (CCSP): این یک گواهینامه مبتنی بر عملکرد است که به شرکت کنندگان اجازه می دهد یاد بگیرند که چگونه یک سیستم ابری را به درستی برای یک تجارت مدیریت کنند.

۵. مدرک کارشناسی ارشد را در نظر بگیرید

این یک مرحله اختیاری دیگر است، اما مدرک کارشناسی ارشد می تواند قابلیت استخدام شما را افزایش دهد و به شما به عنوان یک مهندس ابر مزیت رقابتی بدهد. اگر به دنبال موقعیت ارشد مهندس ابر هستید، ممکن است به مدرک کارشناسی ارشد نیز نیاز داشته باشید. اگر تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دارید، باید یک برنامه دو ساله را در علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مدیریت بازرگانی یا محاسبات ابری بگذرانید.

مهندس ابر

سوالات متداول مهندس ابر

در اینجا چند سؤال اضافی وجود دارد که ممکن است در مورد مهندسان ابر، نقش ها و مسئولیت های آنها داشته باشید:

برای کار به عنوان یک مهندس ابر به چه مهارت هایی نیاز دارید؟

مهندسان ابر به ترکیبی از مهارت های فنی و بین فردی نیاز دارند تا کار خود را به طور موثر انجام دهند. در اینجا چند مهارت ضروری وجود دارد که به مهندسان ابر در محیط شغلی روزانه خود کمک می کند:

  • زبان های برنامه نویسی: مهندسان ابر باید دانش پیشرفته ای در چندین زبان برنامه نویسی از جمله جاوا، روبی و پایتون داشته باشند.

  • توجه به جزئیات: مهندسان ابر باید کارگران بسیار جزئیات گرا باشند تا بتوانند اشتباهات احتمالی را تشخیص دهند و از زبان های برنامه نویسی به طور موثر استفاده کنند.

  • مدیریت ریسک: مدیریت ریسک توانایی ارزیابی خطرات احتمالی برای هک و سایر وقفه‌ها در سیستم‌های رایانش ابری است. مهندسان ابر باید بتوانند تهدیدهای بالقوه را پیش‌بینی کرده و از شیوه‌های صحیح برای جلوگیری از نشت اطلاعات شرکت خصوصی استفاده کنند.

  • ارتباطات بین فردی: مهندسان ابر باید بتوانند تاکتیک های ارتباطی خود را برای تطبیق با روابط حرفه ای مختلف تطبیق دهند. به عنوان مثال، آنها باید بتوانند هنگام صحبت با صاحب کسب و کاری که سطح دانش فنی مشابه همکاران IT آنها را ندارد، از زبان ساده استفاده کنند.

  • مدیریت زمان: مهندسان ابر باید مهارت‌های مدیریت زمان عالی داشته باشند، زیرا معمولاً چندین پروژه را برای تکمیل همزمان دارند. آنها باید بتوانند زمان مشخصی را به هر یک از پروژه های خود اختصاص دهند تا ضرب الاجل های همزمان را رعایت کنند.

محیط کار برای مهندسان ابر چگونه است؟

مهندسان ابر در بخش فناوری اطلاعات شرکت ها یا به عنوان بخشی از شرکت های فناوری کار می کنند. صنایع مختلفی وجود دارند که برای مدیریت و ذخیره اطلاعات مهم به مهندسان ابر نیاز دارند. این شامل:

  • ساخت

  • مراقبت های بهداشتی

  • خودرو

  • دارایی، مالیه، سرمایه گذاری

  • تحصیلات

مانند بسیاری از نقش‌های فناوری اطلاعات، مهندسان ابر در محیطی پرسرعت و مشارکتی کار می‌کنند که در آن با سایر متخصصان فناوری اطلاعات برای ایجاد و حفظ سیستم ابری سازمان خود استراتژی می‌کنند. مهندسان ابر همچنین با مدیریت بالا ملاقات می‌کنند تا درباره فناوری‌های جدید رایانش ابری بحث کنند و به سؤالات مربوط به ذخیره‌سازی ابری پاسخ دهند.

در یک روز متوسط، مهندسان ابر برنامه‌های ابری موجود را برای بررسی نقض‌های امنیتی و اشکال‌زدایی برنامه‌های کاربردی در صورت نیاز بررسی می‌کنند. مهندسان ابر همچنین زمانی را در طول روز به کدنویسی برنامه‌های جدید و انجام آزمایش‌ها اختصاص می‌دهند.

برخی از مشاغل مرتبط برای مهندسان ابر چیست؟

مهندسان ابر می توانند از مهارت ها و صلاحیت های خود برای تصدی موقعیت های شغلی دیگر نیز استفاده کنند. هر یک از نقش‌های زیر از زبان‌های کدنویسی و سواد رایانه‌ای مشابه برای ایجاد و نگهداری سیستم‌های مدیریت وب، موبایل یا محتوا برای کسب‌وکارها استفاده می‌کند:

  • مهندس داده: مهندسان داده مسئول طراحی، پیاده سازی و به روز رسانی سیستم ها یا پایگاه های داده برای یک سازمان هستند. این به شرکت ها امکان می دهد اسناد مالی یا اطلاعات کارکنان را برای بررسی بیشتر بارگذاری کنند.

  • معمار نرم افزار: معماران نرم افزار تیمی از افراد را برای طراحی، کدنویسی، تست و به روز رسانی برنامه های نرم افزاری یا برنامه های نرم افزاری هدایت می کنند.

  • توسعه دهنده جاوا: یک توسعه دهنده جاوا از دانش خود در مورد زبان کدنویسی جاوا برای ایجاد برنامه های کاربردی جاوا و برنامه های نرم افزاری استفاده می کند.

  • مهندس نرم‌افزار: مهندسان نرم‌افزار برای شرکت‌ها یا مشتریان کار می‌کنند تا برنامه‌های نرم‌افزاری سفارشی‌سازی شده را توسعه دهند که به عملیات روزانه کسب‌وکار کمک می‌کند. این ممکن است شامل پایگاه داده های سیستم مدیریت محتوا باشد.

  • توسعه دهنده Full -stack: توسعه دهندگان Full-stack در توسعه front-end و back-end تخصص دارند. آنها از مهارت های خود برای کدنویسی و طراحی وب سایت ها و برنامه های نرم افزاری استفاده می کنند. تخصص آنها به آنها اجازه می دهد سمت سرور و سمت مشتری یک وب سایت را کدنویسی کنند.

  • مهندس عملیات توسعه: مهندسان عملیات توسعه یا مهندسان DevOps عملیات یک شرکت را تجزیه و تحلیل می کنند و برنامه های نرم افزاری را برای کمک به بهبود این عملیات ایجاد می کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *