بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

پردرآمدترین رشته های تجاری

گزارش حقوق و دستمزد

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مدرک در تجارت یک سرمایه گذاری قابل توجه است. برای به حداکثر رساندن این سرمایه‌گذاری، اگر از قبل تعیین کنید که کدام بخش در کسب و کار بیشترین حقوق را پرداخت می‌کند، می‌تواند کمک کند.

در این مقاله از ایوسی، نگاهی خواهیم داشت به برخی از مدارک کسب و کار که بیشترین درآمد را دارند.

چرا باید مدرک کسب و کار بگیرید؟

یک رشته کسب و کار یک فرصت منحصر به فرد برای یادگیری انواع اصول تجارت قبل از ورود به بخش حرفه ای دارد. با پیشینه ای در کسب و کار، شما آماده خواهید بود تا در طیف وسیعی از تنظیمات در دولت، تجارت، سازمان های غیر انتفاعی و موارد دیگر کار کنید. چه بخواهید شغلی را در زمینه تولید یا فناوری، کشاورزی یا مد دنبال کنید، رشته تحصیلی در یکی از زمینه های کسب و کار دانش و مهارت هایی را در اختیار شما قرار می دهد تا در محیطی که مناسب شماست کار کنید. این امر باعث می شود که رشته های کسب و کار، جویندگان کار انعطاف پذیر، استراتژیک و قابل استخدام باشند.

۱۵ رشته تجاری پردرآمد

رشته های تجاری ممکن است بازاری ترین مدرک در بازار کار سطح پایه باشند. آنها از طیف گسترده ای از فرصت های سطح ورودی برای انتخاب لذت می برند و مدرک کسب و کار را به یکی از کاربردی ترین در دسترس ترین ها تبدیل می کنند. در اینجا برخی از پردرآمدترین رشته های تجاری امروزی آورده شده است:

۱. بازاریابی

مدرک بازرگانی در بازاریابی به شما امکان می دهد مهارت های تحلیلی را در تجارت محصولات، رفتار مصرف کننده و سازماندهی کمپین موثر توسعه دهید. همچنین به شما این امکان را می دهد که یاد بگیرید چگونه اطلاعات مصرف کننده را جمع آوری و تفسیر کنید تا تصمیمات استراتژیک با محصولات فعلی یا جدید بگیرید.

در حالی که به دنبال رشته بازاریابی هستید، ممکن است دوره‌هایی را بگذرانید که شامل تجزیه و تحلیل دقیق فروش و بازاریابی از دیدگاه‌های عملی و نظری است، که اغلب شامل توسعه برنامه‌های بازاریابی ساختگی می‌شود. دوره های دیگری که ممکن است نیاز به تکمیل آن داشته باشید شامل استراتژی تحقیقات بازار، طراحی و مدیریت تبلیغات و بازاریابی جهانی است.

مطالب مرتبط: درباره مدیر بازاریابی بیاموزید

۲. تجارت بین المللی

تجارت داخلی موضوع گسترده ای است که سیاست بین المللی، مهارت های تجاری عملی و فرهنگ های جهانی را در بر می گیرد. مطالعات شما به عنوان یک رشته تجاری بین المللی موضوعاتی مانند جغرافیا، زبان خارجی، بازاریابی جهانی، سازمان های چند ملیتی، اقتصاد سیاسی، معاهدات و موافقت نامه های تجاری بین المللی را پوشش می دهد. همچنین در کلاس‌های مهارت‌های تجاری کاربردی مانند حسابداری، اقتصاد، امور مالی، بازاریابی و مدیریت شرکت خواهید کرد.

با داشتن مدرک بازرگانی بین المللی، می توانید در کشور خود یا خارج از کشور برای سازمان های بین المللی و شرکت های چند ملیتی کار کنید. توجه داشته باشید که اکثر رشته های کسب و کار بین المللی کار خود را در سازمان ها یا شرکت های داخلی برای کسب تجربه در مهارت های اساسی کسب و کار شروع می کنند. فارغ التحصیلان اغلب به سمت هایی به عنوان مدیر کل، مدیر عملیات و مدیر عملیات با حقوق متوسط در سال ارتقا می یابند .

مطالب مرتبط: درباره مدیر عملیات بودن بیاموزید

۳. حسابداری

مدرک حسابداری یکی از همه کاره ترین مدارک تجاری امروزی است. حسابداران را می توان یافت که برای افراد، مشاغل و حتی سازمان های دولتی کار می کنند. مدرک حسابداری به شما امکان می دهد یاد بگیرید چگونه اطلاعات را حسابرسی کنید، اطلاعات مالی را تجزیه و تحلیل کنید، بودجه ها را دقیق بررسی کنید و سوابق را حفظ کنید. همچنین آموزش فنی در پایگاه های داده و صفحات گسترده دریافت خواهید کرد. فارغ التحصیلان رشته حسابداری معمولاً به عنوان حسابداری عمومی، بازرس مالیاتی، حسابداران پزشکی قانونی، حسابرسان داخلی و حسابداران دولتی استخدام می شوند.

یک برنامه لیسانس در مدیریت لجستیک شما را برای برنامه ریزی شغلی حمل و نقل و توزیع محصولات برای فروش آماده می کند. این برنامه شامل دوره هایی مانند مدیریت لجستیک، آمار، اقتصاد خرد و کلان، اصول حسابداری، مدیریت حمل و نقل، طراحی و تجزیه و تحلیل سیستم های لجستیک و مدیریت لجستیک است. دارندگان مدرک لیسانس اغلب به سمت هایی به عنوان مدیران، مدیران حوزه و برنامه ریزان تدارکات ارتقا می یابند.

مطالب مرتبط: درباره مدیر لجستیک بیاموزید

۵. امور مالی

با داشتن مدرک بازرگانی در امور مالی، می توانید طیف وسیعی از مشاغل مانند تحلیلگران یا مشاوران مالی، نمایندگان مالی، نمایندگان بیمه و کارگزاران سهام را کشف کنید. این مدرک به شما امکان می دهد دانش خود را در مورد مدیریت مالی گسترش دهید و به دیگران در مورد نحوه رسیدگی و مدیریت امور مالی شخصی و تجاری آموزش دهید.

برخی از دوره هایی که در طول برنامه درجه مالی خود با آنها مواجه خواهید شد شامل مدیریت پورتفولیو، تجزیه و تحلیل حسابداری مالی، مفاهیم مدیریت استراتژیک، تجزیه و تحلیل درآمد ثابت و اوراق بهادار مشتقه، و مبانی مالی شرکت می باشد. حقوق در صنعت مالی بسته به انتخاب شغل متفاوت است.

مطالب مرتبط: درباره تحلیلگر مالی بیاموزید

۶. سرمایه گذاری و اوراق بهادار

موضوعاتی مانند برنامه ریزی سرمایه گذاری، صندوق های تامینی، گزارشگری مالی و سیاست ها همگی در مقاطع لیسانس سرمایه گذاری و اوراق بهادار پوشش داده شده اند. اگر می خواهید شغلی سریع دنبال کنید و به بازار مالی علاقه مند هستید، یک مدرک چهار ساله در سرمایه گذاری و اوراق بهادار بگیرید. اکثر دانشجویانی که این نوع مدرک را دریافت می کنند به عنوان نمایندگان فروش خدمات مالی، مشاوران سرمایه گذاری و مدیران سرمایه گذاری استراتژی کار می کنند. برخی از آنها برای پیشرفت شغلی خود، انتخاب می کنند مانند برنامه ریز مالی خبره (CFP) و تحلیلگر مالی خبره (CFA).

مطالب مرتبط: درباره برنامه ریز مالی بیاموزید

۷. مدیریت منابع انسانی

مدرک کسب و کار در مدیریت منابع انسانی (HR) به شما استراتژی هایی را برای ایجاد رابطه قوی بین کارکنان و مدیریت و همچنین حفظ یک محیط کاری دلپذیر می آموزد. همچنین به شما امکان می دهد مهارت های تفکر انتقادی را توسعه دهید و نحوه انجام تحقیقات تحلیلی را بیاموزید. شما همچنین مهارت های ارتباطی و سازمانی مورد نیاز برای یک موقعیت عمومی HR و همچنین طیف وسیعی از مهارت های تجاری را خواهید آموخت.

برخی از دوره هایی که در مدرک مدیریت منابع انسانی با آنها روبرو خواهید شد شامل مزایا و پاداش، اخلاق تجاری، نکات مصاحبه، استراتژی های ارتباطی، اصول مدیریت و مهارت های رهبری است.

مطالب مرتبط: درباره مدیر منابع انسانی بیاموزید

۸. تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیک اصول اقتصادی را با نرم افزارهای کاربردی ترکیب می کند تا به شما کمک کند تا از قدرت اینترنت برای ایجاد فرصت های تجاری استفاده کنید. ممکن است خود را در یک شرکت تجارت الکترونیک یا کارآفرینی برای تجارت الکترونیکی خود بیابید. موضوعات اصلی که معمولا در مدرک تجارت الکترونیک مورد مطالعه قرار می گیرند شامل بازاریابی، مدیریت عملیات، معماری کامپیوتر، مدیریت پروژه، الگوریتم های کامپیوتری و توسعه سیستم ها می باشد. فارغ التحصیلان دارای مدرک تجاری در تجارت الکترونیک اغلب به عنوان توسعه دهندگان وب، مدیر تبلیغات و تبلیغات، مالک فروشگاه آنلاین و مشاور تجارت الکترونیک پیشرفت می کنند.

مطالب مرتبط: با توسعه دهنده وب آشنا شوید

۹. تولید صنعتی

تولید صنعتی صنعتی است که بر تولید محصولات تمرکز دارد. کارمندان تولید صنعتی عملیات کارآمد را ایجاد و نگهداری می کنند و/یا محیط کاری ایمن را که با مقررات سختگیرانه مطابقت دارد تضمین می کنند. اگر در این مدرک ثبت نام کنید، احتمالاً دوره هایی مانند مدیریت تامین و تدارکات، کنترل تولید و برنامه ریزی و مدیریت تدارکات را می گذرانید. پس از تکمیل برنامه، ممکن است به عنوان مدیر تولید صنعتی، مدیر حمل و نقل یا مدیر ذخیره سازی و توزیع کار کنید.

مطالب مرتبط: درباره مدیر تولید بودن بیاموزید

۱۰. کارآفرینی

یک برنامه کارآفرینی به شما امکان می دهد مهارت های برنامه ریزی لازم برای تحقق یک ایده تجاری را توسعه دهید. این به شما می آموزد که چگونه کسب و کار خود را راه اندازی و اداره کنید، یک کسب و کار را به طور موثر مدیریت کنید یا یک کسب و کار موجود را بخرید. همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه ریسکی را که در بیشتر سرمایه گذاری های تجاری ذاتی است کاهش دهید. برخی از موضوعات خاص که یک برنامه کارآفرینی پوشش می دهد شامل سخنرانی عمومی، ایجاد سرمایه گذاری جدید، آمار، اقتصاد کلان و کارآفرینی بین المللی است.

مطالب مرتبط: با مدیر فروش آشنا شوید

۱۱. مدیریت ساخت و ساز

مدرک مدیریت ساخت و ساز بر دانش کسب و کار و مهارت های مدیریتی لازم برای صنعت ساخت و ساز در حال توسعه تمرکز دارد. اگر مدرک لیسانس مدیریت ساخت و ساز داشته باشید، ممکن است در قراردادهای ساخت و ساز، برآورد و اخلاق به خوبی مسلط شوید. چند نمونه از دوره هایی که می توانید انتظار داشته باشید شامل اسناد ساخت و ساز، استانداردهای اداره ایمنی و بهداشت شغلی (OSHA) و برآورد ساخت و ساز می شود. پس از تکمیل برنامه، می توانید حرفه مدیریتی را در صنعت ساخت و ساز دنبال کنید و به عنوان مدیر املاک، مدیر پروژه یا مدیر ساخت و ساز کار کنید.

۱۲. رهبری سازمانی

رهبری سازمانی به تأثیرگذاری بر شرکت ها یا سازمان ها و مدیریت تغییرات در محیط های کاری که به سرعت در حال تغییر هستند کمک می کند. با کسب درجه رهبری سازمانی، می توانید درک کاملی از شیوه های رهبری که به سازمان ها کمک می کند تا موفق شوند، به دست آورید.

مدرک رهبری سازمانی شامل دوره هایی مانند تصمیم گیری مبتنی بر شواهد، پویایی و تسهیل گروه و تغییرات سازمانی است. پس از تکمیل مدرک رهبری سازمانی، می توانید در تجزیه و تحلیل مدیریت، مدیریت پروژه، ارتباطات شرکتی، برنامه ریزی استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، مشاوره کسب و کار و آموزش و توسعه کارکنان کار کنید.

مطالب مرتبط: درباره مشاور کسب و کار بیاموزید

۱۳. مدیریت پروژه

اگر دوست دارید گردش کار، افراد، هزینه ها و منابع را مدیریت کنید، مدرک مدیریت پروژه ارزشمند است. در این برنامه احتمالاً یاد خواهید گرفت که چگونه پروژه های کوچک و بزرگ را برنامه ریزی و تکمیل کنید و دوره هایی مانند رهبری پروژه و کار گروهی و مدیریت ریسک پروژه را بگذرانید. با داشتن مدرک لیسانس در مدیریت پروژه، می توانید به عنوان مدیر برنامه، مدیر پروژه یا تحلیلگر تجاری در تولید، مراقبت های بهداشتی، آموزش، خدمات آنلاین یا تقریباً هر صنعت دیگری کار کنید.

مطالب مرتبط: با مدیر برنامه آشنا شوید

۱۴. مدیریت مراقبت های بهداشتی

مدرک کسب و کار در مدیریت مراقبت های بهداشتی برای کسانی طراحی شده است که می خواهند عملکردهای تجاری یک بیمارستان، سازمان مراقبت های بهداشتی، گروه پزشکان یا آژانس سلامت عمومی را مدیریت کنند. این مدرک به شما در مورد شیوه های اداری مراقبت های بهداشتی، روش های مراقبت پزشکی و مقررات دولتی می آموزد.

دوره های اصلی درجه مدیریت سلامت معمولاً موضوعاتی در مراقبت های بهداشتی و تجارت، از جمله اخلاق در مراقبت های بهداشتی، اصطلاحات پزشکی، تجزیه و تحلیل مالی، مدیریت سازمانی، سلامت جامعه، روش های تحقیق و آمار زیستی را پوشش می دهد. فارغ التحصیلانی که دارای مدرک بازرگانی در مدیریت مراقبت های بهداشتی هستند، معمولاً مشاغلی را به عنوان مدیران یا مدیران مراقبت های بهداشتی، مدیران بیمارستان ها و مشاوران مراقبت های بهداشتی ایجاد می کنند.

۱۵. مدیریت اقتصادی

مدرک بازرگانی در اقتصاد به شما کمک می کند تا مهارت های خود را در تحقیق و ارزیابی داده های مربوط به هر چیزی که تولید یا ارزش پولی دارد مانند بازده نیروی کار، ماشین آلات، مواد خام، زمین، منابع طبیعی و کالاهای نهایی را توسعه دهید. این شما را برای مشاغل مختلف نه تنها در تجارت بلکه در سایر صنایع مانند قانون، دولت و مراقبت های بهداشتی آماده می کند. این به شما انعطاف پذیری را در هنگام تغییر شغل می دهد. فارغ التحصیلان دارای مدرک اقتصاد معمولاً به عنوان اقتصاددان، بانکدار سرمایه گذاری، تحلیلگر اعتباری و تحلیلگر بازار پیشرفت می کنند.


مقالات زیر نیز می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

4 پاسخ

  1. با بررسی ۱۵ رشته کسب و کار، می‌توان به دنیای حوزه‌های مختلف مالی پای پیچید. این رشته‌ها شامل MBA، مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی، بازاریابی، مدیریت امور مالی، مدیریت زنجیره تأمین، منابع انسانی، اقتصاد، مهندسی، آمار و ریاضی، حسابداری، تحقیق در عملیات، و روانشناسی صنعتی-سازمانی می‌شود. داشتن تحصیلات در این رشته‌ها می‌تواند به شما در جذب شغل‌های متنوع و پرداخت حقوق بالا کمک کند.

    تحصیل در MBA، علاوه بر ارائه دانش عمیق در حوزه‌های مالی، حسابداری، مدیریت، و بازاریابی، به مدیران ارشد کمک می‌کند تا مهارت‌های رهبری خود را بهبود بخشند. همچنین، تحصیل در رشته مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی شما را برای ایفای نقش مدیر پایگاه داده، مدیر IT، و مدیر پروژه های فناوری اطلاعات آماده می‌سازد.

    در کارشناسی ارشد اقتصاد، دانشجویان می‌توانند به عنوان اقتصاددان‌ها و بازرگانان موفق و موثر به بازار کار وارد شوند. به علاوه، رشته‌هایی همچون حسابداری، آمار و ریاضی، و تحقیق در عملیات نیز امکانات بسیاری را برای اشتغال و کسب درآمد با سطوح مختلف تسهیل می‌کنند. از طرف دیگر، تحصیل در روانشناسی صنعتی-سازمانی به شما اجازه می‌دهد تا با استفاده از رویکردهای روانشناختی، بهبود بهره‌وری و عملکرد کارکنان در سازمان‌ها را تسهیل کنید.

  2. رشته تجارت به مجموعه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی اطلاق می‌شود که در آن فرایند خرید و فروش کالاها و خدمات بین افراد یا سازمان‌ها و دولت‌ها انجام می‌شود. این فعالیت به منظور بهبود شرایط اقتصادی و تولید و توزیع بهتر بین مردم انجام می‌شود. رشته تجارت شامل فعالیت‌هایی همچون بازرگانی داخلی و خارجی، امور مالی و بانکی، بازاریابی، مدیریت و برنامه‌ریزی کسب و کارها، حمل و نقل و توزیع کالاها و خدمات و همچنین اداره کسب و کارها می‌باشد.

    1. سلام

      سعی می‌کنم براساس آمارهای داخلی (ایران) و جهانی بهترین رشته‌ها رو براتون لیست کنم (البته توصیه‌ای هم دارم که در آخر خواهم گفت):

      ۱- مهندسی نرم‌افزار: به دلیل رشد صنعت فناوری و نیاز بالای شرکت‌ها به توسعه نرم‌افزار.
      ۲- روانشناسی: به دلیل افزایش مشکلات روانی در جامعه و نیاز به راهنمایی و درمان.
      ۳- پزشکی: به دلیل رشد جمعیت و نیاز بالای جامعه به خدمات پزشکی.
      ۴- مهندسی برق: به دلیل استفاده گسترده از انرژی برق در تمامی صنایع و زندگی روزمره.
      ۵- حقوق: به دلیل نیاز به خدمات حقوقی در قضاوت و حل اختلافات.
      ۶- مهندسی مکانیک: به دلیل نیاز به طراحی و ساخت ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی.
      ۷- مهندسی شیمی: به دلیل استفاده گسترده از فرآورده‌های شیمیایی در صنایع مختلف.
      ۸- مهندسی نفت و گاز: به دلیل استخراج و بهره‌برداری از منابع انرژی فسیلی.
      ۹- مهندسی معماری: به دلیل نیاز به طراحی و ساخت ساختمان‌ها و فضاهای شهری.
      ۱۰- مدیریت: به دلیل نیاز به مدیران و کارآفرینان در صنایع و سازمان‌ها.
      ۱۱- حسابداری: به دلیل نیاز به خدمات حسابداری و مالی در سازمان‌ها و شرکت‌ها.
      ۱۲- فناوری اطلاعات: به دلیل رشد سریع فضای دیجیتال و نیاز به ارتباطات و نرم‌افزارهای پیشرفته.
      ۱۳- مهندسی صنایع: به دلیل بهبود عملکرد و بهینه‌سازی فرآیندها در صنایع.
      ۱۴- طراحی گرافیک: به دلیل نیاز به طراحی و تبلیغات در رسانه‌ها و شرکت‌ها.
      ۱۵- مهندسی پزشکی: به دلیل استفاده از تکنولوژی در تشخیص و درمان بیماری‌ها.
      ۱۶- بازاریابی: به دلیل نیاز به تبلیغات و فروش محصولات و خدمات.
      ۱۷- فیزیک: به دلیل تحقیقات در زمینه علوم پایه و صنایع فناوری.
      ۱۸- زبان‌شناسی: به دلیل نیاز به مترجمان و متخصصان زبان در روابط بین‌المللی.
      ۱۹- مهندسی مواد: به دلیل توسعه و بهبود مواد در صنایع مختلف.
      ۲۰- علوم کامپیوتر: به دلیل نیاز به توسعه نرم‌افزار و امنیت سایبری.
      ۲۱- آموزش و پرورش: به دلیل نیاز به معلمان و آموزشگران در سیستم آموزشی.
      ۲۲- مهندسی هوافضا: به دلیل تحقیقات و توسعه در حوزه فضا و سفرهای فضایی.
      ۲۳- علوم زمین: به دلیل مطالعه و مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست.
      ۲۴- مهندسی صنایع غذایی: به دلیل تولید و بهبود محصولات غذایی.
      ۲۵- مهندسی محیط زیست: به دلیل حفاظت و مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست.
      ۲۶- مهندسی ژنتیک: به دلیل توسعه و بهبود ژنتیک در صنایع کشاورزی و پزشکی.
      ۲۷- روابط عمومی: به دلیل نیاز به ارتباطات و روابط عمومی در سازمان‌ها و شرکت‌ها.
      ۲۸- علوم پزشکی پیشرفته: به دلیل تحقیقات و پیشرفت‌های درمانی در حوزه پزشکی.
      ۲۹- مهندسی صنایع نفت و پتروشیمی: به دلیل بهره‌برداری و بهینه‌سازی فرآیندهای صنعت نفت و پتروشیمی.
      ۳۰- طراحی صنعتی: به دلیل طراحی و توسعه محصولات صنعتی و ماشین‌آلات.
      ۳۱- مهندسی معدن: به دلیل استخراج و بهره‌برداری از معادن و منابع معدنی.
      ۳۲- فلسفه: به دلیل تحلیل و بررسی مسائل فلسفی و ارائه نظریه‌های جدید.
      ۳۳- کشاورزی: به دلیل تولید محصولات غذایی و توسعه کشاورزی پایدار.
      ۳۴- مهندسی هسته‌ای: به دلیل تحقیقات و کاربردهای هسته‌ای در صنایع و پزشکی.
      ۳۵- هنرهای تجسمی: به دلیل تولید و نمایش هنرهای تجسمی در صنایع فرهنگی و هنری.

      ولی در نهایت این شما هستید که با علاقه، تلاش و پشتکارتون می‌تونید از هر یک از این رشته‌ها و یا هر رشته دیگه‌ای برای خودتون و عزیرانتون ثروت‌آفرینی کنید. من افراد زیادی رو از نزدیک شاهد بودم که در به ظاهر بدترین رشته‌ها فعالیت داشتند و ثروت هنگفتی رو بدست آورده بودن. برعکس، خیلیا رو دیدم که در رشته‌های ظاهرا فوق‌العاده‌ای فارغ‌التحصیل شدن، ولی در آخر یا به درآمدی ناچیز تن دادن و یا کلا بی‌خیال رشته‌شون شدن و برای درآمد بیشتر به رشته‌ای دیگه (که در ظاهر شان خیلی پایین‌تری از مدرک تحصیلی‌شون داشت، اما به هر حال علاقه قلبی و استعداد فرد بود) متوسل شدن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *