بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

قطعه ای کوچک باش، اما در جای درست قرار بگیر

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اغلب اوقات خیلی از مردم در محل کار خود کاملا به صورت انفرادی دست به کار می‌شوند و همان گونه که خودشان دلشان بخواهد، امور را رتق و فتق می‌کنند.

آنها فکر می‌کنند که انجام امور به همان صورتی که باب دلشان است بهتر است. و یا حتی گاه فکر می کنند که عدم انجام درست و صحیح کارها، هیچ خللی به آنها وارد نخواهد کرد و لذا چندان اهمیتی ندارد که کار را درست و صحیح انجام دهند.

گاهی هم آنها فکر می کنند که به دلیل کوچک بودن و کم اهمیت بودن کارشان در یک دستگاه بزرگ، اهمیتی ندارد که آن کار را دست انجام دهند یا نه ….

اما واقعیت چیزی دیگر است …

اگر در روند عملکردی خودمان دقیق شویم، خواهیم یافت که موارد زیادی خلاف تفکرات بالا می‌باشند و این نوع توفکرات را به طور کامل رد می کنند.

دلایل تایید کننده‌ی لزوم انجام کار درست در کارهای جمعی

۱. کارهای کوچک، اثرات بزرگی را می‌تواند برجای بگذارند

حقیقت این است که کوچک‌ترین کار ما در این جهان هستی می‌تواند اثرات بسیار بزرگی در آینده برای ما و دیگران به بار بیاورد؛ و تحقیقات دانشمندان نیز کاملا گواه بر همین است. و این منوط به این است که کارهای کوچک ما به گونه‌ای برنامه‌ریزی و پیاده گردند که با روندِ صحیح اجتماعی همسو و همراستا باشند.

با اثر پروانه ای و پیامدهای آن در زندگی آشنا شوید

۲. همسو شدن جسمی و ذهنی با جمع، می‌تواند قدرت بیافریند

این یک قاعده‌ی متافیزیکی اما کاملا مجرب است که زمانی که خود را در جمعی کاملا همسو قرار می دهیم و خود را چه از نظر جسمی و چه از نظر ذهنی همراه آن جمع می‌کنیم، قدرت عملکردی و ذهنی ما بازها و بارها بیشتر خواهد شد و درهای خزائن علم و آگاهی دنیا بر بروی ما باز می‌شود. که این قاعده‌ی متافیزیکی را ذهن مرکب می‌نامند.

بررسی تاریخی بسیاری از تاریخ‌سازان نیز گواهی بر این مدعا است که قرارگیری چندین نفر در یک راستا، فارغ از میزان توان اولیه و نبوغ افراد، چقدر می‌تواند موجب رشد و بالندگی شود. داستان زندگی افرادی همچون فایراستون، هنری فورد و ادیسون (سه دوست که از نظر هوش، شأن اجتماعی، تحصیلات، شرایط مالی و … در جایگاه پایینی بودند اما ….) نیز از همین نمونه‌هاست.

۳. کار صحیح جمعی، سبب بروز قاعده‌ی ۸۰-۲۰ می‌شود

طبق قاعده‎‌ی پارتو یا قانون ۸۰-۲۰، هشتاد درصد امور دنیا توسط تنها ۲۰ درصد مردم انجام می شود و ۲۰ درصد باقی مانده توسط سایر مردم (یعنی هشتاد درصد باقی مانده) رتق و فتق می‌شود. و اگرچه اصلِ پارتو کاملا دقیق نیست، اما کاملا صحیح است.

و تحقیقات نیز کاملا اثبات کرده که ۲۰ درصد عنوان شده در این قانون، آن دسته از مردمی هستند که در انجام امور کاملا همسو و به صورت جمعی کار می کنند.

۴. جماعت همراه و همسو بیشتر مورد رحمت الهی قرار می گیرد

دین نیز بر این موضوع صحه گذاشته که خداوند همیشه به جماعت نظر ویژه‌ای داشته و با کسانی که در جمع هستند همراهی می‌کند. همان طور که در روایت داریم: فإن ید اللّه مع الجماعه [نهج البلاغه (للصبحی صالح) / نداء لأمه الإسلام ….. / ص : ۲۹]

و البته جدای از توجه ویژه‌ای که دین به اجتماع دارد؛ تاکید بسیار زیاد آن به مشورت گرفتن و بهره‌گیری از تجاربِ سازنده‌ی دیگران نیز گواهی بر این است که یکه‌تازی در مسیری که می‌توان با دیگران رفت، امری پذیرفته و صحیح نیست.

۵. در دنیای ارتباطات، برقراری ارتباط صحیح لازم است

این موضوع غیر قابل انکار است که ما انسان‌ها موجوداتی اجتماعی آفریده شده‌ایم و از بدو خلقت بشر تاکنون نیز هیچ گاه انسان‌ها جدای از هم زندگی نکرده‌اند؛ امروزه نیز میزان اهمیت ارتباطات دوچندان شده است به طوری که یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین نیازِ بشرِ مدرنِ امروزی، برقرار ارتباز با هم‌نوعانش است و تبلور این مهم در رشد روزافزون شبکه‌های اجتماعی نیز به خوبی به چشم می‎‌خورد.

از همین رو، در چنین شرایطی، امکان حصول موفقیت‎‌های چشم‌گیر بدون درنظر گرفتن ارتباطی صحیح چندان قابل درک و پذیرش نیست.

قطعه ای کوچک باش، اما در جای درست قرار بگیر

مفید بودن تعریف پیچیده ای ندارد

اگر در زندگی، کسب و کارمان، مسیر اهدافمان و … در موقعیت و مکانی درست قرار بگیریم، هم برای خودمان مفید خواهیم بود و هم برای عزیزان، اطرافیانمان و …

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *