بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۴ عادت بد در محل کار (و نحوه بهبود آنها)

عادات بد در محل کار - عادات کاری ضعیف

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

نحوه رفتار شما در محل کار می تواند تأثیر عمیقی بر بهره وری، سازمان، موفقیت و رابطه شما با دیگران داشته باشد. در حالی که عادات کاری خوب می تواند به شما کمک کند تا در نقش خود رشد کنید، تجربیات مثبتی در کار داشته باشید و به مدیران کمک کند تا شما را برای ارتقاء در نظر بگیرند، عادت های بد می توانند برعکس عمل کنند. مهم است که به شغل، محل کار و کسانی که با آنها کار می کنید احترام بگذارید، بنابراین همیشه ایده خوبی است که روی حذف عادات بد محل کار خود کار کنید.

در این مقاله از ایوسی، عادت‌های بد در محل کار را شرح می‌دهیم و فهرستی از عادت‌های بدی را که ممکن است در محل کار داشته باشید همراه با ایده‌های عملی برای چگونگی بهبود ارائه می‌کنیم.

عادات بد کاری چیست؟

عادات بد محل کار، رفتارهای منفی هستند که به یک الگو تبدیل شده اند. در حالی که ممکن است گاهی اوقات نشان دادن برخی از عادات بد در محل کار مشکلی نداشته باشد، آنها همچنین به شما به عنوان یک کارمند و یک فرد منعکس می شوند. مهم است که متوجه شوید چه زمانی عادت بدی را در خود ایجاد کرده اید و برای بهبود نحوه عملکرد خود در محل کار خود اقدام کنید.

۱۴ عادت بد در محل کار

هنگامی که عادات بد خود را شناسایی کردید، می توانید قبل از اینکه تأثیرات پایداری بر روابط کاری و شغل شما داشته باشند، آنها را اصلاح کنید. در اینجا برخی از عادات کاری بدی که ممکن است داشته باشید و راه هایی برای بهبود آنها آورده شده است:

۱. منفی نگر بودن

احساسات منفی ممکن است ناشی از ساعات طولانی کار کردن، عدم هماهنگی با یک همکار یا ناامید شدن از پیشرفت کند یک پروژه باشد. به هر دلیلی، منفی گرایی می تواند بر بهره وری و رضایت شغلی کلی شما تأثیر بگذارد. منفی‌گرایی می‌تواند شما را از همکارانتان دور کند، زیرا ممکن است دیگر از کار کردن با شما لذت نبرند.

شما می توانید با درک آنچه شما را ناامید می کند و کشف راه هایی برای بهبود آن، منفی گرایی خود را بهبود بخشید و دیدگاه مثبت تری داشته باشید. ممکن است لازم باشد با مدیر خود صحبت کنید تا ببینید آیا می‌توانید برخی از کارهای خود را به دیگران محول کنید، برنامه‌ای انعطاف‌پذیرتر کار کنید یا بیشتر روی چیزهایی که در محل کار شما را خوشحال می‌کند تمرکز کنید.

بیشتر بخوانید: ۴۰ نکته برای جلوگیری از منفی نگری

۲. ارتباط ضعیف

ارتباط مناسب در هر محیط کاری مهم است، بنابراین همکاران می توانند برای رسیدن به اهداف و ایجاد یک محیط کاری منسجم که به نفع همه باشد، به همکاری ادامه دهند. برای اطمینان از برقراری ارتباط مناسب، فعالانه به دیگران گوش دهید، به مکاتبات مهم ایمیلی فورا پاسخ دهید، به تماس‌های تلفنی پاسخ دهید و برای بحث درباره نظرات و ایده‌های جدید باز باشید.

۳. به تعویق انداختن

ممکن است احساس کنید که بهترین کار خود را زمانی انجام می دهید که دقیقاً قبل از موعد مقرر برای تکمیل آن صبر کنید، اما به تعویق انداختن کار می تواند تأثیر منفی بر کیفیت کار شما و همکارانی که قبل از اینکه بتوانند کار خود را به پایان برسانند به شما متکی است، داشته باشد.

به جای به تعویق انداختن، هدف خود را برای پایان دادن به پروژه ها و وظایف فردی در اسرع وقت در نظر بگیرید. می‌توانید فهرستی از کارهای روزانه بنویسید، تقویم خود را سازماندهی کنید یا در مواقعی که به آن نیاز دارید برای رعایت مهلت‌های زمانی کمک بخواهید.

بیشتر بخوانید: چگونه از به تعویق انداختن کار خودداری کنیم: ۱۰ نکته که واقعا کارساز است

۴. کار در بی سازمانی

یکی دیگر از عادت های بد کاری بی نظمی است. بی‌سازمانی می‌تواند منجر به از دست دادن مهلت‌ها، طولانی‌تر شدن زمان انجام کار و عدم آمادگی شما برای جلسات شود. برای مبارزه با بی نظمی، سیستمی ایجاد کنید که برای شما کار کند. ممکن است لازم باشد تقویم خود را مسدود کنید، از یک کابینت بایگانی فیزیکی استفاده کنید و فایل های رایانه خود را در پوشه ها سازماندهی کنید، میز درهم ریخته خود را تمیز کنید و آنچه را که برای یک جلسه نیاز دارید در زمان زیادی جمع آوری کنید.

۵. دیر حاضر شدن

ممکن است در راه رفتن به محل کار دچار ترافیک شوید، یک جلسه برنامه ریزی شده را فراموش کنید یا دیر سر کار بیدار شوید. این شرایط می تواند حتی برای خوش نیت ترین کارمندان هم اتفاق بیفتد، با این حال، تاخیر منظم یا مداوم غیرحرفه ای است. برای حضور به موقع در محل کار یا جلسات در طول روز مستلزم این است که عادت داشته باشید زمان کافی را در روز اختصاص دهید تا مطمئن شوید به موقع می‌رسید.

۶. تیمی نبودن

حتی اگر در یک نقش انفرادی تری کار می کنید، احتمالاً زمانی پیش خواهد آمد که برای به پایان رساندن یک پروژه یا رسیدن به یک هدف مشترک باید با همکاران خود کار کنید. یک بازیکن تیمی همچنین به این معنی است که همکاران خود را به خاطر کارشان می شناسید، به آنها در انجام وظایفشان کمک می کنید و نگرش دوستانه ای دارید.

اگر یک بازیکن تیمی نیستید، ممکن است در برقراری ارتباط با همکارانتان مشکل داشته باشید و مدیرتان ممکن است برای ارتقای شغلی شما را دور بزند، اما اگر از سبک کاری همکاران خود قدردانی کنید، تبدیل شدن به یک بازیکن تیمی ممکن است طبیعی‌تر باشد. و در محیط کار مثبت اندیشی بیشتری نشان دهید.

بیشتر بخوانید: انگیزه نگرش: هر آنچه که باید بدانید

۷. ارتباط غیرکلامی ضعیف

زبان بدن شما به اندازه سایر اشکال ارتباط مهم است. زبان بدن شما ممکن است به دیگران این تصور را القا کند که به توانایی های خود اهمیتی نمی دهید یا اعتماد ندارید. به جای ادامه دادن به این عادت بد، به نحوه ارائه خود به دیگران توجه زیادی داشته باشید. وقتی کسی صحبت می کند، مطمئن شوید که تماس چشمی خود را حفظ کنید و بازوهای خود را روی هم نگه دارید تا این احساس را ایجاد نکنید که بی تفاوت یا ناراحت هستید.

۸. حواس پرت شدن

در هر روز کاری و محیط کاری عوامل حواس پرتی زیادی وجود دارد. از یک دفتر با صدای بلند گرفته تا اعلان‌های تلفن همراه، حواس‌پرتی‌ها می‌توانند روز کاری شما را مختل کنند و مدیریت زمان شما را عمیقا تحت تأثیر قرار دهند . اگر عادت بدی دارید که حواس‌تان را پرت می‌کند و شما را از کار باز می‌دارد، روی عواملی که حواس‌تان را پرت می‌کنند تمرکز کنید و راه‌هایی برای حذف آن‌ها پیدا کنید.

اگر گوشی شما حواس شما را پرت می کند، آن را در کشوی میز قرار دهید. اگر حواس‌تان به اعلان‌های ایمیلی در رایانه کارتان پرت می‌شود، آن‌ها را خاموش کنید و فقط در ساعات خاصی از روز ایمیل‌هایتان را چک کنید.

۹. عدم پذیرش بازخورد

حتی اگر چندین سال در همان حرفه خود بوده اید، همیشه فرصتی برای یادگیری وجود دارد. مدیر شما، و شاید حتی همتایان شما، ممکن است بازخوردی را در مورد کارتان به شما ارائه دهند، و مهم است که بتوانید این بازخورد را بپذیرید و از آن قدردانی کنید. اگر نمی توانید، می توانید پتانسیل خود را برای فرصت های پیشرفت محدود کنید.

برای عادت به پذیرش بازخورد، مرتباً آن را جستجو کنید. با بازخورد دیگران، می توانید کار خود را بهبود ببخشید و در نقش خود احساس اطمینان بیشتری کنید.

بیشتر بخوانید: نحوه درخواست بازخورد

۱۰. استراحت بیش از حد

زمانی که برای مدت طولانی از محل کار خود دور هستید، می تواند ساعات کاری واقعی شما را کاهش دهد. حتی اگر کارفرمای شما ممکن است به شما اجازه دهد که در طول روز استراحت کنید، مهم است که آنها را در مقدار و طول معقول نگه دارید.

برای بهبود این عادت بد، بدانید که چرا زیاد استراحت می کنید. اگر به این دلیل است که نمی توانید برای مدت طولانی روی کار خود متمرکز بمانید، ممکن است به فکر تغییر محل کار خود در دفتر باشید. اگر استراحت های زیادی برای ملاقات با دوستانی از بخش دیگری می گیرید، به شما پیشنهاد دهید که در عوض برای ناهار ملاقات کنید.

۱۱. داشتن نگرش ضعیف

مزایای حرفه ای ماندن در محل کار را در نظر بگیرید، مهم نیست که در موقعیتی چقدر ناامید کننده هستید. این مزایا شامل رابطه کاری مثبت با همکارانتان، افزایش انگیزه و بهره وری و رضایت شغلی بیشتر است. نگرش های ضعیف معمولاً از استرس یا ناراضی بودن در نقش فعلی شما ناشی می شود، اما مهم نیست دلیل آن، معمولاً چیزی است که می توانید آن را مدیریت کرده و بهبود بخشید.

سعی کنید تشخیص دهید که نگرش بد شما از کجا می آید تا بتوانید آن را برطرف کنید، سپس برای از بین بردن علت آن تلاش کنید. به عنوان مثال، اگر بخشی از زندگی شخصی شما باعث استرس شما می شود، چند روز مرخصی از محل کار خود بگیرید تا از پس آن برآیید تا بتوانید سرحال به کار خود بازگردید. اگر در محل کارتان مسئول یک پروژه پر زحمت هستید، کمک بخواهید و تکنیک‌های آرامش‌بخش دیگری مانند نفس‌های عمیق در طول روز را برای کنترل میزان استرسی که احساس می‌کنید در نظر بگیرید.

۱۲. دروغ گفتن

دروغ گفتن در محل کار هرگز ایده خوبی نیست. این عادت بد می تواند باعث بی اعتمادی مدیر یا همکارانتان به شما شود و اگر دروغ های شما خط مشی های شرکت را زیر پا بگذارد، ممکن است مدیرتان تصمیم به پایان کارتان بگیرد. مهم است که از یک موقعیت درست کار کنید تا همه کسانی که با آنها کار می کنید بدانند که می توانند به شما تکیه کنند، که منجر به روابط حرفه ای مثبت و کامل می شود.

برای از بین بردن عادت دروغگویی خود، قبل از اقدام یا صحبت فکر کنید و مطمئن شوید که آنچه انجام می دهید و می گویید راست است. همچنین ممکن است به عواقب دروغگویی فکر کنید، زیرا به احتمال زیاد مزایایی که ممکن است فکر می کنید از دروغ به دست می آورید ارزش خطر عواقب آن را نداشته باشد.

۱۳. نمایش بد اخلاقی

درست مانند زندگی شخصی‌تان، اگر می‌خواهید عادت‌های خوب را تمرین کنید، آداب نیز در محل کار بسیار مهم است. بگو متشکرم، لطفاً من را ببخشید و در صورت لزوم عذرخواهی کنید. آداب اولیه را تمرین کنید و سعی کنید بفهمید که آیا همکارتان از کاری که شما در محل کار انجام داده اید ناراحت است یا خیر تا بتوانید وضعیت را اصلاح کنید.

حتی اگر این رفتارهای اساسی را انجام دهید، مهم است که با همه افراد در محل کار با احترام رفتار کنید. راه اصلی برای بهبود رفتارهای بدی که ممکن است داشته باشید این است که به ارتباطات خود توجه زیادی داشته باشید و مطمئن شوید که با دیگران به شیوه ای مهربان و باز صحبت می کنید.

۱۴. سوء استفاده از امتیازات

اگر شرکت شما به شما امکان دسترسی به ابزارهای اختصاصی یا برخی ملاحظات را می دهد، مانند اینکه به شما اجازه می دهد جمعه ها از خانه کار کنید، ممکن است متوجه شوید که از این امتیازات سوء استفاده کرده اید. هنگامی که یک مدیر باید به نگرانی های خود در مورد عملکرد شما رسیدگی کند، ممکن است بازخرید خود سخت تر شود. اگر از امتیازات سوء استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که به شغل خود و آزادی ها و توانایی هایی که کارفرما به شما داده است احترام بگذارید و عادات خود را تغییر دهید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

2 پاسخ

    1. از اونجا که یادگیری چیزهای بد می تونه عواقب منفی داشته باشه و بر زندگی تو یا هر شخص دیگه ای تأثیر بذاره؛ ما در اینجا نمی تونیم راهکاری رو ارائه کنیم و از پاسخ به این درخواست معذوریم.
      توصیه ام اینه که به جای جستجوی اطلاعات در مورد موضوعات منفی یا مضر، تمرکز بر فعالیت های مثبت و سازنده تر رو در نظر بگیر. اگه در مورد موضوع خاصی کنجکاوی داری، سعی کن یه راه سازنده و اخلاقی برای کشفش پیدا کنی، مانند تحقیق، آموزش یا بحث با یه فرد یا مربی مورد اعتماد. اگه با افکار یا رفتارهای منفی هم دست و پنجه نرم می کنی، به دنبال گرفتن حمایت از یه متخصص بهداشت روان یا مشاور باش که می تونه تو رو در مسیری سالم تر راهنمایی کنه.
      در کل اینکه حق تو و هر کس دیگه ای یه دنیای زیبا هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *