بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

برنامه های وب در مقابل برنامه های موبایل: راهنمای قطعی

برنامه موبایل در مقابل برنامه های وب

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

یادگیری ویژگی های برنامه های وب و برنامه های تلفن همراه و همچنین تفاوت های بین آنها می تواند دانش ارزشمندی باشد. صرف نظر از حرفه خود، احتمالاً از برنامه های مختلفی برای مدیریت کار خود استفاده می کنید. آشنایی با نحوه عملکرد برنامه های وب و برنامه های تلفن همراه می تواند یک ویژگی مهم باشد، اما نیاز به تحقیق دارد.

در این مقاله از ایوسی، تفاوت‌های بین اپلیکیشن‌های موبایل و اپلیکیشن‌های وب، فرآیند ساخت آن‌ها و مزایای هر دو را مورد بحث قرار می‌دهیم.

تفاوت چیست: برنامه وب در مقابل برنامه تلفن همراه

اگرچه برنامه‌های وب و برنامه‌های تلفن همراه عملکردهای یکسانی دارند، اما دو محصول متفاوت هستند. تفاوت های اصلی بین آنها عبارتند از:

دسترسی

برنامه‌های موبایل برای یک پلتفرم موبایل خاص ساخته شده‌اند و معمولاً می‌توان آن‌ها را از سرویس فروشگاه اپلیکیشن آن پلتفرم دانلود کرد. پس از دانلود و نصب بر روی دستگاه شما، به منابع سیستمی که برای عملکرد صحیح نیاز دارند، مانند GPS یا دوربین دسترسی پیدا می کنند. پس از نصب، در حافظه دستگاه باقی می مانند و در هر زمان حتی بدون اتصال به اینترنت قابل دسترسی هستند.

با این حال، برنامه‌های وب در دستگاه شما دانلود نمی‌شوند و می‌توانند مستقیماً از مرورگر اینترنت به آن‌ها دسترسی داشته باشند. پس از دسترسی، آنها تنظیمات خود را با دستگاه خاصی که برای دسترسی به آنها استفاده می کنید، تطبیق می دهند. اگرچه آنها شبیه به برنامه های تلفن همراه هستند و از نظر ظاهر و عملکرد شباهت های زیادی بین آنها وجود دارد، اما نحوه دسترسی به آنها تفاوت اصلی آنها است.

مطالب مرتبط: اپلیکیشن چیست؟ انواع برنامه ها و نمونه ها 

امنیت و نگهداری

این واقعیت که برنامه های تلفن همراه در حافظه دستگاه شما ذخیره می شوند، آنها را ایمن تر می کند، زیرا دسترسی به آنها از راه دور سخت تر است. با این حال، برنامه های وب فقط در اینترنت وجود دارند و آنها را در برابر مسائل امنیتی آسیب پذیرتر می کند. اگرچه نگهداری و به‌روزرسانی آن‌ها آسان‌تر است، زیرا توسعه‌دهندگان فقط باید روی یک نرم‌افزار کار کنند که سپس با هر پلتفرمی که از آن به آن دسترسی پیدا می‌کند، تطبیق می‌یابد، برخلاف برنامه‌های موبایلی که به‌طور خاص برای یک پلتفرم ساخته شده‌اند و معمولاً کاملاً متفاوت هستند. نسخه‌های مربوط به هر پلتفرمی که باید از آن دسترسی داشته باشید.

هزینه ها

برنامه های موبایل معمولاً به نسخه های متفاوتی نیاز دارند که برای هر پلتفرمی که باید از آن دسترسی داشته باشید ساخته شده است. این امر مستلزم مراحل اضافی در فرآیند ساخت است، زیرا هر نسخه از برنامه باید دستورالعمل های هر پلتفرم را رعایت کند و در همه آنها به درستی عمل کند. برنامه‌های وب مانند وب‌سایت‌های استاندارد کار می‌کنند، به این معنا که آن‌ها با دستگاهی که از آن به آن دسترسی پیدا می‌کنند تطبیق می‌دهند، به این معنی که هزینه‌های ساخت کمتری دارند. این تفاوت بین این دو همچنین به این معنی است که به‌روزرسانی یک برنامه وب معمولاً هزینه کمتری نسبت به به‌روزرسانی یک برنامه تلفن همراه دارد.

مراحل ساخت اپلیکیشن موبایل چیست؟

هنگامی که ایده ای برای یک برنامه دارید و تصمیم می گیرید که یک برنامه تلفن همراه مناسب ترین رویکرد است، این روند معمولی برای ساخت آن است:

  1. کاربران هدف، پلتفرم های پشتیبانی شده و مدل درآمد را تعریف کنید. قبل از شروع کار بر روی اپلیکیشن موبایل، باید به وضوح نوع کاربرانی که ممکن است به چنین اپلیکیشنی نیاز داشته باشند، پلتفرم های موبایلی که قصد دارید اپلیکیشن موبایل خود را برای آن ها بهینه سازی کنید و راه هایی که قصد دارید از اپلیکیشن موبایل خود استفاده کنید را مشخص کنید. پول درآوردن.

  2. شروع به طراحی اپلیکیشن خود کنید. طراحی و عملکرد اپلیکیشن معمولا دو عامل مهم موفقیت آن است. از مراحل اولیه توسعه اپلیکیشن، باید بر ایجاد یک تجربه کاربری مثبت و یک رابط کاربری بصری تمرکز کنید.

  3. یک نمونه اولیه برنامه ایجاد کنید. پس از تعریف رویکرد خود و کار بر روی طراحی اصلی اپلیکیشن، می توانید یک نمونه اولیه اولیه از اپلیکیشن موبایل خود بسازید. انجام این کار نه تنها به شما کمک می کند تا هر جنبه ای را که نیاز به بهبود دارد شناسایی کنید، بلکه به شما امکان می دهد برنامه را به سرمایه گذاران بالقوه نشان دهید.

  4. یک ابزار تجزیه و تحلیل را ادغام کنید. بسته به ماهیت و هدف دقیق برنامه تلفن همراه خود، باید ابزار تجزیه و تحلیل مناسب را انتخاب کنید، ابزاری که تمام اطلاعات مرتبط در مورد پایگاه کاربر برنامه را در اختیار شما قرار دهد.

  5. اپلیکیشن موبایل خود را تست کنید. هنگامی که برنامه کاربردی شد، باید گروهی از مشتریان هدف را تعریف و پیدا کنید که مایلند آن را برای شما آزمایش کنند. بر اساس بازخورد آنها، می‌توانید برخی از ایرادات طراحی را برطرف کنید و درک بهتری از انتظارات کاربر نهایی از چنین برنامه تلفن همراه داشته باشید.

  6. برنامه را آزاد کنید. پس از اینکه بازخورد مشتریان هدف در برنامه یکپارچه شد، می توانید آن را برای عموم منتشر کنید.

  7. از آمار برای بهبود مستمر اپلیکیشن موبایل خود استفاده کنید. پس از انتشار، باید اطلاعاتی را در مورد نحوه تعامل کاربران با برنامه خود جمع آوری کنید و تغییرات مناسبی را ایجاد کنید تا آنها زمان بیشتری را در برنامه صرف کنند و آنها را به سمت بخش های خاصی هدایت کنند.

مطالب مرتبط: چگونه یک توسعه دهنده اپلیکیشن شویم

روند ساخت یک برنامه وب چیست؟

به دلیل ماهیت جهانی آن، فرآیند ساخت اپلیکیشن وب معمولاً ساده‌تر است و معمولاً از این مراحل تشکیل می‌شود:

درباره بازار خود تحقیق کنید 

پس از ایده گرفتن برای برنامه وب خود، باید تحقیقات بازار را انجام دهید تا ببینید آیا پایگاه مشتری برای برنامه بالقوه شما وجود دارد یا خیر و آیا منابع اینترنتی دیگری وجود دارد که در حال حاضر دقیقاً همان خدماتی را ارائه می دهند که قصد دارید. این واقعیت که سایر برنامه های وب مشابه وجود دارند همیشه یک جنبه منفی نیست، زیرا این نشان می دهد که بازاری برای ایده شما وجود دارد.

ویژگی های برنامه وب را تعیین کنید. 

بسته به ماهیت و عملکرد دقیق برنامه وب، باید تصمیم بگیرید که کاربران پس از دسترسی به وب سایت دقیقاً چه کاری می توانند انجام دهند. این بسته به آنچه برنامه برای انجام آن طراحی شده است بسیار متفاوت است، اما باید به وضوح تعریف شود.

یک نمونه اولیه برنامه بسازید. 

درست مانند یک برنامه تلفن همراه، هنگامی که بدانید مشتریان بالقوه چه کسانی هستند و ویژگی های اصلی برنامه چیست، می توانید شروع به ساخت طرحی از برنامه وب خود کنید. این باید شامل یک نسخه ساده از کل تجربه کاربر در برنامه وب باشد.

تجربه کاربری و رابط کاربری را تعریف کنید. 

شما باید یک برنامه ریزی دقیق در مورد نحوه تعامل کاربر بازدیدکننده با تمام جنبه های برنامه وب ایجاد کنید. بر خلاف برنامه‌های تلفن همراه، که بر روی یک دستگاه خاص نصب می‌شوند و کاربر مشخصی دارند، برنامه‌های وب معمولاً به کاربران نیاز دارند که وارد سیستم شوند و این بخش از فرآیند معمولاً برای موفقیت برنامه وب بسیار مهم است.

برنامه وب خود را وایرفریم کنید. 

وایرفریم کردن یک برنامه وب شبیه به ایجاد یک طرح اولیه معماری در هنگام طراحی یک ساختمان است. این شامل هر جنبه عملی برنامه، مانند جریان کاربر، ساختار صفحه، چیدمان، عملکرد، رفتار مطلوب کاربر و هر جنبه مرتبط دیگری از تجربه کاربر و رابط کاربری است.

بازخورد دریافت کنید.

پس از تکمیل وایرفریم، می توانید آن را به مخاطبان مربوطه ارسال کنید و بازخورد آنها را بخواهید. هر گونه اطلاعات مرتبط در مورد ایرادات احتمالی باید در این مرحله از فرآیند طراحی بررسی شود.

ظاهر برنامه را بسازید. 

قسمت جلویی یک برنامه وب، بخش بصری است، بخشی که کاربر نهایی هنگام دسترسی به آن می بیند. ایجاد یک ظاهر بصری و بصری جذاب معمولاً برای موفقیت یک برنامه بسیار مهم است.

باطن برنامه را بسازید. 

Backend چیزی است که جلوی برنامه را به درستی اجرا می کند و شامل سرورها، پایگاه های داده و هر جنبه فنی دیگری است که برای اجرای صحیح برنامه لازم است.

هاست بخرید و اپلیکیشن خود را راه اندازی کنید. 

پس از تکمیل برنامه، باید یک دامنه وب برای آن و همچنین یک ارائه دهنده ابری خریداری کنید که بتواند پایگاه داده برنامه شما را روی سرورهای خود امن نگه دارد. هنگامی که آن ها را دارید، می توانید برنامه وب خود را راه اندازی کنید.

مزایای برنامه های وب

برخی از مهمترین مزایای برنامه های وب عبارتند از:

  • آنها فقط به یک مرورگر اینترنت برای اجرا نیاز دارند، برخلاف برنامه های تلفن همراه که نیاز به دانلود و نصب دارند

  • آنها معمولا خود را به روز می کنند، بدون اینکه کاربر نهایی نیاز به انجام دستی داشته باشد

  • نگهداری آن‌ها معمولا آسان‌تر است، زیرا برای هر پلتفرمی که روی آن اجرا می‌شوند به کد کاملاً جدیدی نیاز ندارند

  • آنها نیازی به پیروی از الزامات فروشگاه برنامه ندارند، و به سازندگان آزادی خلاقیت بیشتری می دهد و روند راه اندازی را سرعت می بخشد.

مزایای اپلیکیشن های موبایل

برخی از مهمترین مزایای اپلیکیشن های موبایل عبارتند از:

  • آنها معمولا سریعتر از برنامه های وب اجرا می شوند، زیرا مستقیماً روی دستگاهی که آنها را اجرا می کند نصب می شوند

  • آنها به راحتی می توانند به منابع مختلف دستگاه مانند دوربین یا GPS دسترسی داشته باشند

  • این واقعیت که آنها باید توسط یک فروشگاه برنامه تأیید شوند، استفاده از آنها را ایمن تر می کند

  • برخی از برنامه های تلفن همراه حتی بدون اتصال به اینترنت فعال نیز می توانند کار کنند

  • برنامه‌های موبایل می‌توانند اعلان‌های فشار ارسال کنند، به این معنی که می‌توانند بلافاصله پس از وقوع رویدادها و به‌روزرسانی‌های مختلف، کاربران را بدون نیاز به درخواست فعالانه به‌روزرسانی، به کاربران اطلاع دهند.

مطالب مرتبط: ۱۳ شغل مبتنی بر اپلیکیشن

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *