بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

برایان تریسی و راه‌های بازدهی بیشتر / ۵ سوال برای داشتن بیشترین بازدهی

برایان تریسی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اکثر مردم در دنیا عادت کرده‌اند تا برای انجام کارهایی تکراری کل زمان روزانه خودشان را صرف و معطوف به آن کنند و چندان به بازدهی و بازخورد آن و یا حتی پیامدی که آن کار برایشان در زندگی دارد فکر نمی‌کنند.
اما افراد موفق خوب می‌دانند که استمرار بر کراهای تکرار شونده و معمولی که صرفا به یک عادت بدل شده، نمی‌تواند خواسته ها، آرزوها و اهداف آنها را براورده و دست یافتنی کند؛ و به همین دلیل آنها تا حد امکان خودشان را از فرو رفتن در گرداب کارهای روتین و تکراری روزمره دور نگه می‌دارند.

 

راه‌های افزایش بازدهی از زبان برایان تریسی

برایان تریسی در کتاب “تمرکز بر روی هدف” یا “نقطه‌ی کانونی” خود به این نکته‌ی مهم توجه کرده و بر روی اهمیت آن تاکید زیادی نموده است. او برای افزایش بازدهی هر کس در زندگی است راهکارهای زیادی را ارائه داده است، که موارد زیر از جمله‌ی این راه کارها هستند:

 

برایان تریسی

 

۵ سوالی که شما برای داشتن بیشترین بازدهی، باید آنها را از خودتان سوال کنید

برایان تریسی بر این اعتقاد است که هر کس برای رسیدن به بیشترین بازدهی و راندمان لازم است همیشه ۵ سوال مهم و کلیدی را از خودش بپرسد و آنها، این موارد هستند:

 

۱- من می‌خواهم چکار کنم؟

او می‌گوید اولین نتیجه ای که می‌خواهید به دست بیاورید را قبل از شروع کار بشناسید؛ و بیاد داشته باشید که اگر کارتان گروهی است، باید مطمئن شوید که همه درخصوص این کار اطلاع کافی دارند.

 

۲- من چگونه می‌خواهم این کار را انجام بدهم؟

برایان می‌گوید لازم است شما مطمئن شوید که راهی که می‌خواهید بروید، بهترین راه است؛ بنابراین ببینید راه دیگری هم هست یا نه؟ و همیشه و به طور مداوم این احتمال را بدهید که ممکن است اشتباه کرده باشید. حتما و حتما روشتان را بررسی کنید تا مطمئن شوید بهترین راه رسیدن به موفقیت همین است.

 

۳- فرضیات من چه چیزهایی هستند؟

برایان تریسی بر این باور است که نیاز است شما از خود بپرسید: در مورد بازار، یا در مورد بقیه پیش فرضی دارید؟ و یا درخصوص اتفاقاتی که ممکن است در آینده رخ دهد پیش فرضی دارید؟

 

روان انسان

 

۴- اگر فرضیات شما اشتباه باشند چه می‌شود؟

او بر این نکته نیز تاکید می‌کند که شما باید حتما توجه ویژه داشته باشید که اگر مشخص شود چیزی که تا الان درخصوصش فکر می‌کردید اشتباه است، چه می‌شود؟ و لازم است حتما همه‌ی فرضیات خودتان را زیر سوال ببرید.

 

۵- اگر فرضیات فعلی تان اشتباه بودند، چه باید بکنید؟

و سوال نهایی که باید از خود بپرسید همین است که اگر راهی که هم اکنون در پیش گرفته اید به طور کلی شکست خورد، چه کار می‌کنید؟ و راه حل جایگزینتان چه چیزی است؟ پس همیشه از خودتان بپرسید برای رسیدن به این هدف چه راه دیگری وجود دارد؟

 

شفافیت همه چیز است

برایان تریسی در ادامه می‌گوید: برای اینکه بیشترین بازدهی را داشته باشید، باید دقیقا بدانید که می‌خواهید به چه چیزی برسید، سپس باید بهترین راه دستیابی به آن را بشناسید و آن را دنبال کنید؛ باید دید بازی داشته باشید و هرجا که اشتباه کردید، اشتباهتان را بپذیرید و آنرا به سرعت اصلاح کنید.
توی این راه از عوض کردن روش یا حتی شروع کردن از صفر نترسید. به محض اینکه اشتباهتان را پیدا کردید، جلویش را بگیرید.

 

دو کلید مهم برای افزایش بازدهی از نظر برایان تریسی

در ادامه نیز برایان تریسی به دو کلید مهم برای افزایش بازخورد شما از تلاشتان اشاره می‌کند و درخصوص آنها توضیح می‌دهد:

 

موفقیت

 

کلید اول: انعطاف

این مهم ترین خصوصیتی است که در قرن ۲۱ برای بقاء به آن نیاز دارید؛ و لازمه‌ی انعطاف داشتن یک ذهن باز و امتحان کردن روش‌ها و تکنیک‌های جدید است.
شما باید به طور مداوم، پیش فرض هایتان را زیر سوال ببرید؛
و یکی از راه‌های بالا بردن انعطاف، این است که بیشتر ببینید چه کاری درست است نه اینکه چه کسی درست می‌گوید.
هر زمان که در کارتان بیش از اندازه به مشکل برخوردید، حتما روشتان را زیر سوال ببرید، و از خودتان بپرسید، چه راه‌های دیگری برای رسیدن به هدف است؛ و قبول کنید که شاید راه اشتباهی را انتخاب کرده اید. حتما همه‌ی گزینه‌ها را در نظر بگیرید؛ حتی ترک کردن هدف‌های فعلی پروژه را؛ یادتان باشد که نقطه‌ی شروع بالا بردن بازدهی داشتن اهداف مشخص است.

اگر می‌خواهید هدفتان رفتارتان را تعیین کند، آن هدف باید مشخص و قابل اندازه گیری باشد و به گونه ای تعریف شده باشد که بتوان به آن دست پیدا کرد. باید هدفتان را روی کاغذ بنویسید و برای آن محدوده‌ی زمانی تعیین کنید؛ به هر میزان که هدفتان را شفاف تر مشخص کنید؛ کارهای بیشتری را می‌توانید انجام دهید و به طور قطع، سریع تر به هدفتان خواهید رسید.

 

کلید دوم: افزایش بازدهی

برنامه ریزی و داشتن نقشه‌های مشخص و واضح است. هر یک دقیقه ای را که صرف برنامه ریزی کنید، به ازای آن ده دقیقه در کارتان صرفه جویی خواهید کرد.
پس قبل از اینکه روزتان را شروع کنید، یک فهرست از برنامه‌های روزانه تان را بنویسید.
همیشه سعی کنید طبق فهذست مکتوب خودتان عمل کنید و کارها را کامل انجام دهید. اگر نمی‌توانید کارهای در فهرست را انجام دهید، آنها را تصحیح کنید، یا آنها را به شخص دیگری بسپارید و یا اصلا آنها را حذف کنید.

 

سه سوال مهم از نظر برایان تریسی که باید آنها را حتما از خودتان بپرسید

علاوه بر دو مورد فوق، برایان تریسی پرسیدن سوالات زیر از خودتان را نیز کاملا ضروری می‌داند.

 

اول: باارزش ترین کارهایتان چه کارهایی هستند؟

کدام کارها را بیشتر از بقیه دوست دارید؟ کدام کارها بیشترین تاثیر را در زندگی شما می‌گذارند؟

 

دوم: بپرسید چرا به من حقوق می‌دهند؟

دقیقا من برای چه منظوری استخدام شده ام؟

 

سوم: در حال حاضر باارزش ترین استفاده ای که می‌توانم از زمانم بکنم چه هست؟

او تاکید می‌کند؛ باید این سوال‌ها هر روز و هر ساعت پرسیده شوند و جواب‌های مشخصی هم به آنها داده شود. وقتی فهمیدید باارزش ترین کار شما در زندگی چه هست، باید خود را ملزم به شروع و تکمیلشان کنید.
اگر شما خودتان را موظف به شروع، انجام و تکمیل آن کار باارزشتان کنید خیلی خیلی بهتر از آن است که همیشه و مدام از این شاخه به آن شاخه بپرید. به این صورت می‌توانید زمانی که شما روی آن کار می‌گذارید را تا ۸۰ درصد کاهش دهید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *