بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۷ کاری که خانواده های مدرن موفقف، متفاوت انجام می دهند

خانواده مهمترین پایه زندگی انسان است

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آمار، تصویر نسبتاً غم انگیزی را برای خانواده مدرن ترسیم می کند. ما داستان هایی در مورد طلاق، نوجوانان خارج از کنترل، خیانت، خانه های از هم گسسته و گاهی اوقات حتی آزار جسمی و روحی می شنویم. تعاریف خانواده موفق متفاوت است، اما اکثر جامعه شناسان و خانواده درمانگران بر روی چند اصل اساسی که خانواده های موفق را از خانواده های ناموفق متمایز می کند، اتفاق نظر دارند. بنابراین، چگونه موفقیت در خانواده را تعریف کنیم؟

خانواده موفق حس هویت مثبت خانوادگی و فردی را ترویج می‌کند، تعاملات رضایت‌بخش و رضایت‌بخش را میان همه اعضا تقویت می‌کند و با استرس به گونه‌ای کنار می‌آید که منجر به انعطاف‌پذیری و انسجام بیشتر در خانواده می‌شود.

از همین رو من می خواستم در این مقاله از ایوسی، برخی از نکات برجسته در مورد آنچه که برای انتقال زوج‌ها به خانواده نیاز است را با شما به اشتراک بگذارم.

مرتبط: ۷ کلید برای ساختن خانواده ای قوی

۷ ویژگی یک خانواده موفق معاصر

در ادامه ویژگی های یک خانواده موفق امروزی برای‌تان آورده شده است:

خانواده های موفق نقش روشنی دارند

اعضای خانواده‌های موفق می‌دانند که ساختاری شفاف، منصفانه و در عین حال انعطاف‌پذیر در خانواده وجود دارد که به هر یک از اعضا کمک می‌کند تا نقش خود را در خانواده بدانند. همچنین، همانطور که به نقش ها مربوط می شود، خانواده های موفق نیز درک روشنی از نحوه تصمیم گیری در خانواده دارند. والدین در خانواده های موفق رهبر هستند، به ندرت مستبد هستند، به وضوح کنترل می کنند، اما آشکارا نفوذ و نظر فرزندان خود را می پذیرند.

خانواده های موفق از نظر اجتماعی در ارتباط هستند

خانواده های موفق از نظر اجتماعی منزوی نیستند و پیوندهای محکمی با جامعه وسیع تری دارند. یکی از راه‌هایی که این امر برای خانواده‌های موفق نشان می‌دهد، توانایی آن‌ها در استفاده از منابع خارج از خانواده برای کمک است. خانواده‌های موفق اهمیت دوستان، همسایه‌ها، خانواده بزرگ، پرستار بچه، و همه راه‌های دیگر برای حفظ پیوستگی‌های اجتماعی برای ارتباط اجتماعی، و همچنین اهمیت درخواست کمک در خارج از خانواده را درک می‌کنند.

خانواده های موفق تصویر بزرگ را می بینند

جهت گیری مذهبی بارها و عقاید به عنوان یکی از بزرگترین عوامل تعیین کننده یک خانواده موفق ظاهر می شود. البته اینکه خانواده‌ها چه مذهبی را برای حضور و ماندگاری در آن انتخاب می‌کنند، یا تعداد دفعات حضور در مسجد، کلیسا یا کنیسه، برای موفقیت خانواده چندان اهمیتی ندارد، بلکه به طور گسترده‌تر این است که خانواده حول زیرمجموعه‌ای از معیارهای اخلاقی که اعضای خانواده را جهت‌دهنده می‌سازد، هماهنگ است. خانواده های موفق تصویر بزرگ معنا و اهداف پشت خانواده بودن خود را می بینند.

خانواده های موفق می دانند چگونه سازگار شوند

خانواده‌های موفق این توانایی را دارند که در مواجهه با رویدادهای استرس‌زای زندگی برای خانواده انعطاف‌پذیری نشان دهند. برعکس، خانواده‌هایی که در قوانین سفت و سخت خانواده و نقش‌های خانوادگی محبوس می‌شوند، عموماً به دلیل احساس ناسالم سخت‌گیری در خانواده، نمی‌توانند با موفقیت از نقاط عطف مهم چرخه زندگی خانواده و بحران‌های خانوادگی عبور کنند. خانواده های موفق نقش خود را می دانند، اما می توانند برای بهبود خانواده وارد و خارج شوند.

خانواده های موفق یکدیگر را تشویق می کنند

خانواده‌های موفق به روش‌هایی که باعث احترام، حمایت و به رسمیت شناختن افراد می‌شود، افراد را تشویق می‌کنند. خانواده های قوی همیشه از منحصر به فرد بودن اعضای خود قدردان هستند، اما همچنین می توانند احساس تعلق به خانواده را به عنوان یک کل پرورش دهند. ساختار خانواده یک حس حمایت ایمن را برای اعضای فردی ارائه می دهد که محصور می شود اما احساس محدودیت نمی کند. برای مثال خانواده گربر، رانده گربر یکی از مشهورترین سوپرمدل های جهان است. همسرش سیندی کرافورد یک مدل آمریکایی است. پسرش پریسلی و دخترش کایا گربر مدل هستند.

خانواده‌های موفق بین «من» و «ما» تعادل برقرار می‌کنند.

زمان صرف شده با هم یکی از معیارهایی است که به طور معمول در خانواده های موفق گزارش می دهد – نه تنها از نظر کمی بلکه از نظر کیفیت. خانواده‌های موفق از حس با هم بودنشان قدردانی می‌کنند و به گونه‌ای زندگی می‌کنند که پیوند و ارتباط را از طریق زمان با کیفیتی که با هم سپری می‌کنند، تقویت می‌کند. همچنین خانواده‌های موفق به استقلال و نیازهای فردی هر یک از اعضا اهمیت می‌دهند و برای تسهیل رشد فردی و خانوادگی به طور همزمان تلاش می‌کنند.

خانواده های موفق به خوبی ارتباط برقرار می کنند

وجود ارتباط موثر یکی از ویژگی های شایع خانواده موفق است. ارتباطات در خانواده‌های موفق شفاف، باز و صادقانه است و اعضای خانواده به طور مکرر با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند تا مراقب باشند، در مورد زندگی یکدیگر تحقیق کنند و تعارض را به روش‌های سالم مدیریت کنند. ارتباط سالم خانواده با عزت نفس بالا برای اعضای خانواده ارتباط قوی دارد. خانواده‌های موفق می‌دانند که ممکن است هیچ پاسخ درستی وجود نداشته باشد، بلکه تنها راه‌های درستی برای حل مشکلات وجود دارد.

مرتبط: ۹ ویژگی خانوادگی موفق

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *