بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۶ مورد از بهترین راه‌کارهای بازپرداخت بدهی – و نحوه انجام آنها برای شما

خلاصی از بدهی ها

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

از وام‌های با نرخ بالا گرفته تا مانده‌های معوق، پرداختن به بدهی‌ها می‌تواند طاقت‌فرسا به نظر برسد. همان‌طور که روی پرداخت هر یک از حساب‌های خود کار می‌کنید، ممکن است به نظر برسد که صورت‌حساب‌ها سریع‌تر از آن چیزی که بتوانید آنها را پرداخت کنید جمع می‌شوند.

خبر خوب این است که ضرورتی ندارد مدیریت بدهی چالش برانگیز باشد. با استراتژی مناسب و چند نکته‌ی تخصصی، می‌توانید مسئولیت امور مالی خود را بر عهده بگیرید و از بدهی‌های آینده خود جلوگیری کنید. نکته کلیدی برای انجام موثر این کار این است که در هنگام توسعه استراتژی مدیریت بدهی خود، چند مورد اولویت اصلی را در ذهن داشته باشید.

معرفی راه‌کارهای موثر در بازپرداخت بدهی

یک بودجه قابل اجرا ایجاد کنید

بودجه‌بندی یک ابزار مالی عالی است که می‌توانید در جعبه‌ی ابزارِ زندگی خودتان آنرا داشته باشید، و این موضوع به ویژه در زمان پرداختن بدهی‌ها بیشتر اهمیت پیدا می‌کند. اگر این کار را انجام ندهید، پیگیری پرداخت‌های ماهیانه شما برای‌تان دشوار و حتی غیرممکن می‌شود.

با ایجاد لیستی از هزینه‌ها از جمله هزینه‌های مسکن، آب و برق و حمل و نقل خود شروع کنید. مطمئن شوید که هر ماه هزینه‌های جانبی مانند مبلغی را که برای رستوران‌ها و سرگرمی‌ها خرج می‌کنید اضافه کنید. این کار کنترل هزینه‌های‌تان و کاهش بدهی را در آینده برای‌تان بسیار آسان‌تر می‌کند.

دوم: استراتژی هزینه‌ای داشته باشید

قوانین هزینه‌کرد را پیاده‌سازی کنید

اگر می‌خواهید یک قدم جلوتر بروید، پیشنهاد می‌کنیم از قانون ۵۰/۳۰/۲۰ پیروی کنید. این استراتژی مالی که برای اطمینان از برآوردن نیازهای فعلی و اهداف مالی شما طراحی شده، به شما امکان را می‌دهد تا درآمدتان پس از کسوراتی همچون مالیات را به شرح زیر تخصیص دهید:

  • ۵۰٪ نیازها (شامل هزینه‌های ماهانه)
  • ۳۰% خواسته‌ها (از جمله سرگرمی و مسافرت)
  • ۲۰% اهداف مالی (شامل پس انداز بازنشستگی و اضطراری)

و یا قانون ۵۰/۲۰/۱۰/۱۰/۱۰ می‌تواند شما را یک قدم پیشتر برده و به شما کمک کند تا باز هم بهتر از درآمدتان به نفع خودتان بهره بگیرید. به این صورت که ….

  • ۵۰٪ نیازها (شامل هزینه‌های ماهانه‌ی زندگی)
  • ۲۰% خواسته‌ها (از جمله سرگرمی و مسافرت)
  • ۱۰% اهداف مالی (شامل پس‌انداز بازنشستگی و اضطراری)
  • ۱۰% رشد خود (شامل هر گونه سرمایه‌گذاری برای افزایش دانش و تجربه‌)
  • ۱۰% عام المنفعه (شامل کمک به سایرین)

و صرف نظر از اینکه کدام استراتژی را انتخاب می‌کنید، سازگاری با هزینه‌های خود می‌تواند تفاوت بزرگی در مدیریت امور مالی شما ایجاد کند. البته توجه کنید که با گذشت زمان، باید حتما استراتژی خود را مطابق با میزان رشد مالی‌تان و موارد دیگر، ارتقاء دهید و به همان استراتژی کهنه پایبند نمانید.

سوم: از بدهی بیشتر دور شوید

انباشت بدهی را متوقف کنید

پرداخت بدهی همچنین مستلزم این است که مراقب باشید به بدهی که قبلا دارید اضافه نکنید. در حالی که ما به شما پیشنهاد نمی‌کنیم که کارت‌های اعتباری خود را حذف کنید یا در صورت نیاز از خرید خودرو خودداری کنید، بلکه صرفا مهم است که تصمیمات مالی شما با اهداف کاهش بدهی شما هماهنگ باشد.

یک راه خوب برای انجام این کار، سنجیدن دقیق هر تصمیم است، به خصوص هنگام خریدهای بزرگ. در صورت امکان، از پس‌انداز برای پوشش هزینه‌های جدید استفاده کنید و سعی کنید به بودجه خود پایبند باشید.

چهارم: از شر بدهی معوق خلاص شوید

ادغام مانده‌های معوق داشته باشید

یکی دیگر از راه‌کار‌های عالی برای از بین بردن بدهی، ادغام چندین صورت حساب در یک پرداخت ماهانه است. اینجا است که برخی از وام‌های شخصی بدون بهره و یا با بهره‌های بسیار پایین وارد عمل می‌شوند. با تجمیع بدهی‌های با بهره بالا و تبدیل‌شان به یک بدهی با بهره‌ی کمتر، می‌توانید صدها هزار یا حتی میلیون‌ها تومان در بهره پس‌انداز کنید. به علاوه، می‌توانید از شرایط بازپرداخت انعطاف‌پذیری بهره‌مند شوید.

پنجم: درآمدتان را افزایش دهید

با کار هوشمندانه به درآمد بیشتر برسید

شما حتی می‌توانید برای کاهش دردسر بدهی‌ها، به جای تمرکز بر روی آنها، بر روی عملکرد خودتان در کسب و کارتان متمرکز شوید. با این کار می‌توانید روند اجرایی‌تان را هوشمندانه‌تر کرده و بازخورد خود را در فعالیت‌های‌تان بسیار بالاتر ببرید.

به این صورت، با مشاهده‌ی اولین نتایج مثبتی که بهتر از قبل است، باورهای شما نیز متناسب با این بهبود خواهد یافت و شما را در چرخه‌ای سازنده خواهد انداخت که: کار هوشمندانه‌تر » نتیجه مثبت » بدهی کمتر » حس بهتر و ذهن آزادتر » کار هوشمندانه‌تر

مرتبط: ۸ تکنیک مدیریت زمان برای افراد پرمشغله

ششم: شاخه‌های درآمدتان را زیاد کنید

درآمدهای جانبی ایجاد کنید

بله، شما می‌توانید از چندین جا کسب درآمد کنید و خود را محدود به یک درآمد واحد نکنید. البته اشتباه نکنید، این لزوما به معنی ورود به مشاغل بیشتر نیست، بلکه شما می‌توانید با اندکی فکر و خلاقیت، بسیاری از امور روزمره‌ی خود را به یک راه درآمدی تبدیل کنید. کافی است کمی خلاقانه تأمل کنید.

تذکر نهایی

سخن پایانی

حفظ وضعیت مالی شما ممکن است همیشه آسان نباشد، اما نیازی به پیچیده کردن امور نیست. با یک استراتژی ساده بازپرداخت بدهی، یا یک شیوه‌ی مبتکرانه‌ی کسب درآمد بیشتر، می‌توانید با مانده‌های معوق خود مقابله کرده و امنیت مالی بیشتری را ایجاد کنید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *