بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۸ ابزار توسعه نرم افزار (با ویژگی ها و کاربردها)

ابزارهای موثر - ابزارهای یکپارچه سازی مداوم - ابزارهای توسعه نرم افزار

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

توسعه دهندگان نرم افزار از ابزارهای مختلفی برای بهینه سازی عملکرد برنامه های کامپیوتری استفاده می کنند. وقتی توسعه‌دهندگان نرم‌افزار ابزارهای توسعه مناسب را برای برنامه‌های رایانه‌ای اعمال می‌کنند، می‌تواند به آنها کمک کند تا بهترین عملکرد خود را داشته باشند، که می‌تواند کارایی آنها را در محل کار بهبود بخشد. یادگیری در مورد ابزارهای توسعه نرم افزار می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا ابزارهای مناسب را برای بهبود عملکرد پروژه های طراحی نرم افزار خود انتخاب کنند.

در این مقاله از ایوسی، توضیح می‌دهیم که ابزارهای توسعه نرم‌افزار چیست و فهرستی از ۱۸ ابزار را به همراه جزئیات ویژگی‌ها، برنامه‌ها و استانداردهای صنعتی ارائه می‌کنیم تا به شما در انتخاب ابزارهای مناسب برای نیازهایتان کمک کند.

ابزارهای توسعه نرم افزار چیست؟

ابزار توسعه نرم افزار برنامه ای است که توسعه دهندگان نرم افزار از آن برای بهبود عملکرد برنامه های موجود و برنامه های در دست توسعه استفاده می کنند. این متخصصان از ابزارهای توسعه ای استفاده می کنند که سیستم های نرم افزاری را با ویرایش، مدیریت، پشتیبانی و اشکال زدایی نرم افزارهایی مانند برنامه ها، چارچوب ها و برنامه ها بهینه می کنند. از آنجایی که ابزارهای مختلف عملکردهای متفاوتی را برای انواع مختلف نرم افزار انجام می دهند، کسانی که در توسعه برنامه کار می کنند باید ابزارهای مناسب را متناسب با اهداف بهبود نرم افزار خود انتخاب کنند.

مطالب مرتبط: توسعه نرم افزار چیست: تعریف، فرآیندها و انواع

۱۸ ابزار توسعه نرم افزار

در اینجا ۱۸ ابزار توسعه نرم افزار با در نظر گرفتن ویژگی ها و کاربردهای آنها در محل کار آورده شده است:

۱. GitHub

GitHub یک پلت فرم توسعه نرم افزار است که به کاربران اجازه می دهد تا مطالب مورد استفاده در توسعه نرم افزار را میزبانی و به اشتراک بگذارند. این آنلاین و مبتنی بر جامعه است و به توسعه دهندگان از هر کجای دنیا اجازه می دهد پروژه های کدنویسی را آپلود کنند. کاربران می توانند از طریق این ابزار با به اشتراک گذاری پروژه های خود با دیگران همکاری کنند، یا می توانند از آن برای میزبانی پروژه های خود برای استفاده خصوصی استفاده کنند. این پلتفرم ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار می دهد که به آنها در مدیریت و بهبود پروژه ها در حین دسترسی به منابع نرم افزاری کمک می کند که می توانند در پروژه های توسعه نرم افزار خود اعمال کنند.

۲. Atom

اتم یک پلت فرم منبع باز است که گزینه های سفارشی سازی گسترده و یکپارچه سازی شخص ثالث را به کاربران ارائه می دهد. این نرم افزار با ارائه ویژگی هایی مانند تکمیل خودکار، که کدنویسی را کارآمدتر می کند، به نفع کاربران است. همچنین با دادن کنترل کاربر بر نحوه نمایش و دسترسی به فایل های پروژه در رابط، مدیریت فایل را بهبود می بخشد. به عنوان مثال، کاربران می توانند با استفاده از پنجره های جداگانه روی چندین فایل کار کنند که به آنها اجازه می دهد چندین فایل پروژه را به طور همزمان باز، ویرایش و مقایسه کنند.

۳. Git

گیت یکی دیگر از پلتفرم های منبع باز است. استفاده از آن رایگان است و ویژگی هایی مانند سیستم کنترل نسخه گسترده را ارائه می دهد که به توسعه دهندگان کمک می کند تا پیش نویس های متعدد یک پروژه بزرگ را مدیریت کنند. برای توسعه‌دهندگانی که روی پروژه‌هایی کار می‌کنند که به مراحل بسیاری از پیش‌نویس نیاز دارند، Git دارای ویژگی‌هایی برای کارکردن در بین پیش‌نویس‌ها با کارایی و در عین حال حفظ سازمان است. این برنامه به نفع توسعه دهندگانی است که با همکاری دیگران کار می کنند. از آنجایی که هر تغییری را که کاربر در یک پروژه ایجاد می کند ذخیره می کند، کار حرفه ای ها را برای همکاری در یک پروژه در حالی که تغییرات یکدیگر را در چندین نسخه بررسی می کنند آسان می کند.

مطالب مرتبط: ۱۱ روش توسعه نرم افزار و نحوه انتخاب یکی

۴. Chrome DevTools

این مجموعه ای از ابزارهای تألیف وب و اشکال زدایی است که کاربران می توانند در مرورگر خود نصب کنند. ابزارهای موجود در این برنامه به کاربران این امکان را می دهند که کدهای موجود در مرورگر خود را اشکال زدایی کنند، تغییراتی در کدنویسی صفحه وب ایجاد کنند و اثربخشی برنامه های جلویی را تحلیل کنند. Chrome DevTools برای بارگیری رایگان است و گزینه‌های کاربردی گسترده‌ای را ارائه می‌کند، مانند مواردی که کاربر را قادر می‌سازد دارایی‌ها، بارگذاری، کارایی و استفاده از حافظه وب‌سایت را ارزیابی کند. با ارائه این گزینه ها، این برنامه به کاربر اجازه می دهد تا صفحات وب را برای نقاط ضعف بررسی کند تا بتواند برای بهینه سازی عملکرد آنها تلاش کند.

۵. GitLab

GitLab مجموعه ای یکپارچه از ابزارهای توسعه نرم افزار را برای کاربران خود ارائه می دهد. این ویژگی طیف متنوعی از ویژگی‌ها را ارائه می‌کند، از جمله مواردی که به کاربران کمک می‌کند پروژه‌های بهینه‌سازی نرم‌افزاری خود را ایجاد، مدیریت، ویرایش، برنامه‌ریزی و ایمن کنند. این برنامه همچنین دارای گزینه هایی است که به کاربر امکان می دهد پیشرفت های انجام شده در پروژه های خود را نظارت کند، کدهای آنها را تأیید کند و سیستم ها را برای انجام عملکردهای خاص پیکربندی کند. علاوه بر ارائه گزینه های متنوع برای کاربرانی که با پروژه های فردی کار می کنند، این برنامه همچنین به متخصصان اجازه می دهد تا در چندین پروژه در یک زمان همکاری کنند.

۶. Buddy

بادی/رفیق یک ابزار توسعه نرم افزار است که بر ابزارهایی تمرکز دارد که به نفع توسعه دهندگان وب است. از خطوط لوله استفاده می‌کند که توسعه‌دهندگان می‌توانند آن‌ها را سفارشی کرده و در سیستم‌های مختلف برای ارائه، آزمایش، توسعه و استقرار برنامه‌ها تنظیم کنند. این ابزار همچنین گزینه هایی را برای کار با چارچوب ها، مدیران وظیفه و زبان های مختلف کدنویسی ارائه می دهد، در حالی که به کاربران اجازه می دهد روی بیلدها در کانتینرهای جداگانه کار کنند. Buddy می تواند با بسیاری از مرورگرها و پلتفرم های رایج ادغام شود و آن را به ابزاری همه کاره برای توسعه دهندگان نرم افزار تبدیل کند.

مرتبط: درباره توسعه دهنده نرم افزار بیاموزید

۷. IntelliJ IDEA

IntelliJ یک محیط توسعه یکپارچه است که تمام ابزارهای مورد نیاز برای توسعه یک پلتفرم را فراهم می کند. این ابزارها شامل کامپایلر، ابزار اشکال زدایی و ویرایشگر کد هستند که کاربران می توانند آن ها را در کد منبع خود فهرست کنند. این برنامه همچنین با خواندن زمینه پلتفرمی که می‌سازید، پیشنهاداتی را ارائه می‌کند، مانند اجرای تکمیل کد، تجزیه و تحلیل کد و ابزارهای بازسازی.

۸. Stack Overflow

“سرریز پشته” یک انجمن آنلاین برای توسعه دهندگان است که در آن اعضا می توانند با یکدیگر همکاری کنند، سؤال بپرسند و دانش مربوط به توسعه برنامه را به اشتراک بگذارند. متمرکز بر جامعه است و به اعضا امکان می دهد دانش خود را با همکاری سایر توسعه دهندگان به اشتراک بگذارند. برای مثال، یک توسعه‌دهنده نرم‌افزاری که در اشکال‌زدایی کد خود با مشکل مواجه می‌شود، ممکن است درخواستی برای کمک از انجمن ارسال کند. این از توسعه دهندگان دیگر دعوت می کند تا مشکل را بررسی کنند و با پوستر برای حل مشکل همکاری کنند. به عنوان یک منبع، این ابزار با ارائه یک پلتفرم که از طریق آن می توانند ایده ها را به اشتراک بگذارند و برای غلبه بر چالش های توسعه همکاری کنند، به جامعه توسعه دهندگان سود می رساند.

۹. HTML5 Builder

HTML5 Builder طیف وسیعی از ابزارها را برای توسعه اپلیکیشن موبایل و آنلاین ارائه می دهد. این یک برنامه سازگار با ویژگی هایی است که امکان توسعه و همکاری بین پلتفرمی را فراهم می کند. این برنامه در ارائه ابزارهایی برای ساخت، آزمایش و اشکال زدایی برنامه های کاربردی برای انطباق با دستگاه های مختلف تخصص دارد. برای مثال، این ابزار به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا برنامه‌هایی بسازند که هم در دستگاه‌های تلفن همراه و هم در دستگاه‌های رومیزی کارآمد باشند.

۱۰. Docker

داکر یک پلت فرم کانتینر نرم افزاری است که خدماتی را برای توسعه دهندگان و مدیران سیستم برای ایجاد، ذخیره، اشتراک گذاری و اجرای برنامه ها ارائه می دهد. این سرویس ویژگی هایی را برای توسعه دهندگانی که به دنبال بسته بندی نرم افزار خود در یک سیستم فایل هستند، فراهم می کند. ویژگی‌های آن باعث می‌شود توسعه‌دهندگان بتوانند پروژه‌های خود را ذخیره کنند، آزمایش‌هایی را برای اطمینان از عملکرد آن‌ها انجام دهند، پروژه‌های جدید بسازند و با دیگران با اشتراک‌گذاری پروژه‌های فعلی و واگذاری دسترسی به دیگر متخصصان توسعه همکاری کنند.

۱۱. Azure

لاجوردی یک پلتفرم توسعه اپلیکیشن تحت وب است که برای برنامه نویسان طراحی شده است. با طیف متنوعی از زبان های برنامه نویسی، سیستم عامل ها، چارچوب ها و دستگاه ها کار می کند. یکی از ویژگی های اصلی آن بر بهبود امنیت برنامه های نرم افزاری طراحی شده برای وب تمرکز دارد. به عنوان مثال، این پلتفرم می‌تواند خطرات امنیتی را در برنامه‌هایی شناسایی کند که کاربران را ملزم به وارد کردن اطلاعات شخصی مانند برنامه‌های بانکی می‌کند. همچنین شامل ویژگی هایی مانند ذخیره سازی ابری، تجزیه و تحلیل، هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، کانتینرها و پایگاه های داده منابع برای ارائه ابزارهای پشتیبانی جامع برای توسعه دهندگان است.

۱۲. Jira

جیرا یک پلت فرم توسعه نرم افزار است که ویژگی های تخصصی را برای تیم های توسعه چابک ارائه می دهد. ویژگی های آن از توسعه دهندگانی پشتیبانی می کند که به دنبال برنامه ریزی، پیگیری و انتشار محتوا هستند. این برنامه بازخورد عملکرد در زمان واقعی را ارائه می دهد تا توسعه دهندگان و تیم های آنها بتوانند عملکرد نرم افزار خود را بررسی کنند و در صورت نیاز بهبودهایی را انجام دهند. این برنامه گزینه های گردش کار سفارشی را ارائه می دهد تا تیم های توسعه دهنده بتوانند سیستم هایی را طراحی کنند که متناسب با سبک کاری و اهداف توسعه آنها باشد.

موارد مرتبط: ۵۰ نوع زبان برنامه نویسی و کاری که انجام می دهند

۱۳. Vim

ویم یک ویرایشگر متن قابل تنظیم است که با استفاده از سیستم عامل یونیکس داخلی کار می کند. این پلتفرم به یک رابط کاربری گرافیکی متکی نیست و در عوض با دستورات صفحه کلید کار می کند که به سرعت شروع می شوند. از آنجایی که این برنامه صرفاً با استفاده از دستورات صفحه کلید کار می کند، یادگیری نحوه استفاده از این پلت فرم نسبت به سایرین بیشتر طول می کشد، اما کاربرانی که با دستورات صفحه کلید راحت هستند ممکن است این برنامه را برای ویرایش نرم افزار سریعتر و کارآمدتر از برخی برنامه های دیگر بدانند. Vim با توسعه چند پلتفرمی کار می کند، که می تواند راحتی را برای توسعه دهندگانی که همزمان با چندین سیستم کار می کنند، فراهم کند.

۱۴. Jenkins

جنکینز یک پلتفرم یکپارچه سازی و تحویل مداوم است که گزینه های پلاگین متنوعی را ارائه می دهد تا کاربران بتوانند ابزارهای اضافی را در صورت نیاز برای اهداف پروژه خود نصب کنند. این منبع باز است، به این معنی که توسعه دهندگان می توانند با ارائه منابع اضافی برای پشتیبانی از سایر کاربران پلت فرم مشارکت کنند. این ابزار همچنین ابزارهای پیکربندی نرم افزار و توانایی توزیع کار در چندین دستگاه را فراهم می کند. این گزینه های توزیع به کاربران کمک می کند تا در پروژه ها به طور همزمان در دستگاه های مختلف همکاری کنند.

۱۵. Visual Studio Code

“کد ویژوال استودیو” یکی دیگر از پلتفرم های کد نویسی متن باز و یکپارچه است. این پلتفرم در ویژگی های ویرایش کد تخصص دارد. این برنامه با بسیاری از زبان های برنامه نویسی کار می کند و برنامه های افزودنی مختلفی را ارائه می دهد که به کاربران اجازه می دهد پلاگین های اضافی را نصب کنند تا دسترسی خود را به گزینه های مختلف ابزار افزایش دهند. به عنوان یک ویرایشگر کد، این نرم افزار دارای ویژگی هایی مانند اشکال زدایی و تکمیل هوشمند است که پیشنهاداتی را برای بهبود کد منبع یک برنامه در حال توسعه ارائه می دهد.

۱۶. Zoho Creator

Zoho Creator یک پلت فرم توسعه وب اپلیکیشن است. این برنامه توسعه دهندگان را قادر می سازد تا برنامه های کاربردی را به سرعت از طریق محیط کم کد خود بسازند. برخی از ویژگی های موجود در این ابزار عبارتند از قابلیت های ابری، هوش مصنوعی، ادغام شخص ثالث و پشتیبانی از چند زبان. توسعه دهندگان ممکن است این پلتفرم را برای کمک به برنامه ریزی، طراحی، توسعه، ساخت، مدل سازی، تجسم و خودکارسازی پروژه های نرم افزاری خود انتخاب کنند. این پلتفرم به کاربران اجازه می دهد تا ویژگی های آن را مطابق با نیازها و اهداف خود شخصی سازی کنند.

۱۷. Raygun

Raygun یک ابزار ردیابی عملکرد است که به توسعه دهندگان کمک می کند تا عملکرد پروژه های خود را از یک مکان واحد ارزیابی کنند. این پلتفرم هشدارهای بی‌درنگ مانند نگرانی‌های امنیتی، سطوح فعالیت استفاده، خرابی‌های سیستم و ارزیابی عملکرد را صادر می‌کند. توسعه‌دهندگان می‌توانند نرم‌افزارهایی را که پلتفرم ردیابی می‌کند، سفارشی کنند، مانند تخصیص آن به آدرس‌های IP خاص، نام میزبان یا نسخه‌های برنامه. همراه با ارسال هشدارها، این پلتفرم همچنین می‌تواند باگ‌ها و سایر مشکلات سطح کد را برجسته کند تا یافتن و حل آن‌ها آسان شود.

۱۸. Linx

لینکس یکی دیگر از پلتفرم‌های کم‌کد است که به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا رابط‌های کاربری و برنامه‌نویسی، اتوماسیون‌ها و ادغام‌ها را بسازند و میزبانی کنند. این برنامه با ارزیابی منطق ساخت برنامه های کاربر به جای کدنویسی نحو کار می کند. خطاهای منطقی احتمالی در برنامه کاربر را شناسایی کرده و برای شناسایی آسان آنها را برجسته می کند. این برنامه با هر پشته کار می کند، به این معنی که کاربران می توانند آن را در برنامه های پروژه ای که اغلب با آنها کار می کنند، اعمال کنند.

مرتبط: ۱۷ دلیل برای اینکه شما باید برنامه نویسی کامپیوتر را یاد بگیرید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *