بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۷ دلیل شکست ما

دلایل شکست ما

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

همانطور که هر فرد موفقی صادقانه اعتراف می کند، شکست اتفاق می افتد، و همه ما سهم خود را از آن داشته ایم. اما از هر شکست، دو درس به همان اندازه ارزشمند می آموزیم. یکی اینکه حداقل یک دلیل داشت که شکست خوردیم. و دو، اینکه ما می‌توانیم از آن شکست بازگردیم.

پس چرا شکست می خوریم؟ و چگونه آن را اصلاح کنیم؟

به گفته شیو کهرا (Shiv Khera)، نویسنده کتاب شما می توانید برنده شوید (You Can Win)، شکست اغلب به یکی از هفت دلیل رخ می دهد. و هاروی مکی (Harvey Mackay)، نویسنده پرفروش و سخنران تجاری، می‌گوید که هر کدام می‌توانند چیز ارزشمندی را به ما بیاموزند، می‌توانند به ما نشان دهند چگونه از افتادن دوباره به همان حفره جلوگیری کنیم.

بیشتر بخوانید: ۶ دلیل برای شکست خوردن خوب است

در اینجا رایج ترین مشکلات ناشی از شکست و راه حل های آنها آورده شده است:

۱. عدم پشتکار

تعداد بیشتری از افراد شکست می خورند نه به این دلیل که دانش یا استعداد ندارند، بلکه به این دلیل که به تازگی ترک می کنند. مهم است که دو کلمه را به خاطر بسپارید: پشتکار و مقاومت. در کاری که باید انجام شود پافشاری کنید و در مقابل آنچه که نباید انجام شود مقاومت کنید.

رویکردهای جدید را امتحان کنید. پافشاری مهم است، اما تکرار کارهای مشابه بارها و بارها، به امید اینکه این بار موفق شوید ، احتمالاً شما را به هدفتان نزدیک نمی کند. به تلاش های ناموفق قبلی خود نگاه کنید و تصمیم بگیرید که چه چیزی را تغییر دهید. با استفاده از تجربیات خود به عنوان راهنما، به تنظیمات و اصلاحات میان دوره ادامه دهید.

۲. عدم اعتقاد

افرادی که اعتقاد ندارند، میانه راه را طی می کنند. اما در میانه راه چه اتفاقی می افتد؟ زیر گرفته میشی افراد بدون اعتقاد برای کنار آمدن می روند زیرا اعتماد به نفس و شجاعت ندارند. آنها برای پذیرفته شدن همخوانی می کنند، حتی زمانی که می دانند کاری که انجام می دهند اشتباه است.

تصمیم بگیرید چه چیزی برای شما مهم است. اگر کاری ارزش انجام دادن را دارد، ارزش انجام درست و خوب انجام دادن را دارد. اجازه دهید اشتیاق شما حتی در کارهای پیش پا افتاده نیز نشان داده شود. همکاری و همکاری برای موفقیت اشکالی ندارد، اما به خطر انداختن ارزش‌هایتان اشکالی ندارد.

۳. عقلانی کردن

برندگان ممکن است تحلیل کنند، اما هرگز روند و شکست ها را کاملا منطقی نمی‌دانند. اما بازنده ها توجیه می کنند و کتابی پر از بهانه دارند تا به شما بگویند چرا نتوانسته اند موفق شوند.

دیدگاه خود را تغییر دهید هر تلاش ناموفقی را یک شکست تلقی نکنید. تعداد کمی از مردم در اولین بار در همه چیز موفق می شوند. بسیاری از ما تنها با تلاش مکرر به اهداف خود می رسیم. تمام تلاش خود را بکنید تا همه چیز را در مورد آنچه اتفاق افتاده و دلیل آن یاد بگیرید.

۴. رد اشتباهات گذشته

برخی از مردم زندگی می کنند و یاد می گیرند و برخی فقط زندگی می کنند. اگر نگرش درستی داشته باشیم، شکست معلم است. افراد عاقل از اشتباهات خود درس می گیرند – تجربه نامی است که برای لغزش ها می گذارند.

مشکل را بهتر تعریف کنید. موقعیت را تجزیه و تحلیل کنید – به چه چیزی می خواهید برسید، استراتژی شما چیست، چرا کار نکرد. آیا واقعاً مشکل را به درستی مشاهده می کنید؟ اگر به پول نیاز دارید، گزینه های بیشتری نسبت به افزایش درآمد دارید. شما همچنین می توانید هزینه ها را کاهش دهید. به این فکر کنید که واقعاً می خواهید انجام دهید.

۵. عدم نظم و انضباط

هر کسی که کاری ارزشمند انجام داده است، هرگز آن را بدون نظم و انضباط انجام نداده است. نظم و انضباط مستلزم کنترل نفس، فداکاری و دوری از حواس پرتی و وسوسه است. این به معنای متمرکز ماندن است.

یک کمال گرا نباشید. شما ممکن است یک دید ایده آل از اینکه موفقیت چگونه به نظر می رسد و چه احساسی دارد داشته باشید. اگرچه این می تواند انگیزشی باشد، اما ممکن است واقع بینانه نباشد. موفقیت در یک هدف همه مشکلات شما را از بین نمی برد. در مورد آنچه که اهداف شما را برآورده می کند واضح باشید و در مورد جزئیات سطحی وسواس نداشته باشید.

۶. عزت نفس ضعیف

عزت نفس ضعیف فقدان عزت نفس و عزت نفس است. افرادی که اعتماد به نفس پایینی دارند، به جای ایجاد شخصی که می خواهند باشند، دائماً سعی می کنند خودشان را پیدا کنند.

به خود برچسب نزنید ممکن است شکست خورده باشید، اما تا زمانی که تلاش را متوقف نکنید، شکست خورده نیستید. خودتان را فردی در نظر بگیرید که هنوز برای رسیدن به یک هدف تلاش می کند، و بهتر می توانید صبر و استقامت خود را برای مدت طولانی حفظ کنید.

۷. نگرش جسورانه

نگرش تقدیرگرایانه افراد را از پذیرش مسئولیت موقعیت خود در زندگی باز می دارد. آنها موفقیت و شکست را به شانس نسبت می دهند. آنها بدون توجه به تلاش خود را به سرنوشت خود می سپارند که هر اتفاقی که باید بیفتد به هر حال خواهد بود.

هر روز در آینه نگاه کنید و بگویید من مسئول هستم. شما ممکن است بر تمام مراحل زندگی خود کنترل نداشته باشید، اما بیش از آنچه تصور می کنید کنترل دارید و مسئول شادی و موفقیت خود هستید. نگرش شما ارتفاع شما را تعیین می کند و می توانید “پایین و بیرون” را به “بالا و در آنها” تبدیل کنید.

مرتبط: ۳ دلیل پنهان که چرا در کاری که انجام می دهید شکست می خورید

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *