بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

نمونه اولیه: راهنمای قطعی

چرا و چگونه می توان نمونه سازی اپلیکیشن موبایل را انجام داد - نمونه اولیه

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

ایجاد یک نمونه اولیه به شما این امکان را می دهد که قابلیت های نرم افزار جدید را آزمایش کنید و قبل از ایجاد نسخه نهایی، بازخورد مشتریان خود را جمع آوری کنید. صرف نظر از نقش شما در تیم توسعه نرم افزار، یادگیری در مورد مدل های نمونه اولیه می تواند نتایج نهایی شما را بهبود بخشد. آشنایی با ایجاد نمونه های اولیه می تواند مهارت ارزشمندی باشد، اما نیاز به تحقیق و تمرین دارد.

در این مقاله از ایوسی، مدل نمونه اولیه، انواع مختلف و مزایا و بهترین زمان استفاده از آن را مورد بحث قرار می دهیم.

مطالب مرتبط: تفکر طراحی چیست؟

نمونه اولیه چیست؟

یک مدل نمونه اولیه نرم افزار یک برنامه کاربردی از یک محصول نرم افزاری است که یک تقریب اولیه از تمام عملکردهای اساسی یک محصول یا سیستم نهایی را ارائه می دهد. مناسب ترین دلیل برای استفاده از یک مدل نمونه اولیه، وضعیتی است که در آن جزئیات و الزامات دقیق محصولات نهایی هنوز مشخص نیست، با توسعه دهندگان و مشتریان از نمونه اولیه به عنوان راهی برای تعیین عناصر کارآمد و مواردی که کار می کنند استفاده می کنند. نیاز به تغییرات قابل توجهی دارد.

نمونه‌های اولیه معمولاً سیستم‌های ناقصی هستند که بسیاری از عملکردهای نسخه نهایی را ندارند، اما عملکرد اصلی مورد نیاز برای کمک به مشتری در ارزیابی آن و توسعه‌دهندگان را برای کشف و حذف مسائل مختلف فراهم می‌کنند. مسیر معمولی برای ایجاد یک مدل اولیه عبارت است از:

  1. الزامات سیستم جدید به وضوح در نتیجه جلسات متعدد با مسئولین ایجاد و نگهداری سیستم موجود تعریف شده است.

  2. با استفاده از اطلاعات تازه جمع آوری شده، یک طراحی اولیه سیستم ساخته شده است

  3. یک نمونه اولیه کوچک شده بر اساس طراحی اولیه ساخته شده است که تقریبی از نحوه عملکرد محصول نهایی را نشان می دهد.

  4. سپس ذینفعان و شرکا این نمونه اولیه اولیه را ارزیابی می کنند و توسعه دهندگان داده های بازخورد را جمع آوری و تجزیه و تحلیل می کنند.

  5. نمونه اولیه بر اساس بازخوردهای قبلی جمع آوری شده تغییر می کند و تیم توسعه نمونه دوم را می سازد.

  6. نمونه دوم مراحل مشابه مرحله اول را طی می کند و مشتری بازخورد بیشتری ارائه می دهد و تیم توسعه از بازخورد برای حذف مشکلات مختلف استفاده می کند.

  7. این فرآیند هر چند بار که لازم باشد تکرار می شود تا زمانی که مشتری موافقت کند که نمونه اولیه نمایش منصفانه محصول نهایی است.

  8. تیم توسعه از نسخه نهایی نمونه اولیه برای توسعه محصول واقعی استفاده می کند

  9. هنگامی که محصول نهایی ساخته می شود، به طور مداوم مورد آزمایش و ارزیابی قرار می گیرد تا تا حد امکان بسیاری از ایرادات را برطرف کند

مطالب مرتبط: ۱۰ نوع نمونه اولیه (همراه با توضیحات)

انواع مدل های نمونه اولیه

چهار نوع نمونه اولیه عبارتند از:

  • دور ریختن سریع: این مدل شامل ساخت سریع نمونه اولیه بر اساس دانش و بازخورد محدود مشتری و سپس استفاده از هرگونه بازخورد دریافتی برای بازبینی مداوم آن تا نسخه نهایی است. نام آن از این واقعیت گرفته شده است که هر نسخه از نمونه اولیه را می توان به طور کامل نادیده گرفت، اگر با انتظارات مشتری در مورد چگونگی محصول نهایی مطابقت نداشته باشد.

  • تکاملی: یک مدل تکاملی شامل ساخت یک نمونه اولیه است که به طور مداوم بر اساس بازخورد جمع آوری شده مشتری بهبود می یابد. این روش کمتر تقاضا و زمان بر است، زیرا هر نمونه جدید از برخی از عناصر قبلی استفاده می کند.

  • افزایشی: مدل های نمونه اولیه افزایشی شامل تفکیک مفاهیم اولیه به چند قسمت و ساختن نمونه های اولیه جداگانه برای هر یک است. پس از اینکه نمونه های اولیه برای هر قسمت توسعه یافتند، آنها برای ایجاد محصول نهایی ادغام می شوند.

  • مفرط: این مدل فقط برای توسعه وب استفاده می شود و شامل تمام نمونه های اولیه وب است که در قالب HTML ساخته می شوند، عملکرد آنها را با کمک یک لایه خدمات نمونه اولیه شبیه سازی می کند و آنها را در نمونه اولیه نهایی پیاده سازی می کند.

مرتبط: راهنمای درک توسعه محصول

مزایای استفاده از مدل های نمونه سازی

برخی از مزایای اصلی استفاده از مدل های نمونه سازی عبارتند از:

  • با ساختن نمونه‌های اولیه که به طور فزاینده‌ای به نسخه نهایی مورد نظر نزدیک‌تر می‌شوند، به مشتری این فرصت را می‌دهید که پس از هر چرخه محصول را دائماً بررسی کند و در هر مرحله بازخورد ارائه کند. علاوه بر بهبود احتمال اینکه محصول نهایی در پارامترهای مورد توافق مشتری باشد، داشتن فرصتی برای بررسی کار در حال انجام معمولاً باعث راحتی و رضایت مشتریان می شود.

  • استفاده از یک مدل نمونه اولیه به توسعه دهندگان کمک می کند تا خطاهای مختلف در طراحی و عملکرد را مشاهده کنند. تشخیص زودهنگام می تواند به آنها کمک کند تا چنین مسائلی را زودتر از بین ببرند و پتانسیل آنها برای تأثیرگذاری بر کل محصول را کاهش دهد.

  • مرحله توسعه به اندازه کافی انعطاف پذیر است تا ایده ها و الزامات جدید را در خود جای دهد. آنها به راحتی می توانند بین دو چرخه نمونه اولیه پیاده سازی شوند و در محصول نهایی ادغام شوند.

  • پس از ایجاد نسخه نهایی نمونه اولیه و استفاده از آن برای توسعه محصول نهایی، می‌توانید در زمانی که روی پروژه‌ای پیچیده اما مشابه کار می‌کنید، از آن دوباره استفاده کنید.

  • تیم توسعه نیاز به دریافت، پردازش و اجرای بازخوردهای مختلف از مشتری پس از هر چرخه دارد، که معمولاً به آنها کمک می کند تا شیوه های طراحی انعطاف پذیرتری ایجاد کنند و ارتباطات داخلی را بهبود بخشند.

مطالب مرتبط: چگونه یک توسعه دهنده محصول شویم

زمان استفاده از یک مدل نمونه اولیه

برخی از مناسب ترین موقعیت ها برای استفاده از یک مدل نمونه اولیه عبارتند از:

  • هنگامی که الزامات محصول نهایی ناپایدار است یا به وضوح درک نشده است: اگر جزئیات محصول نهایی مورد نظر هنوز به طور کامل مورد توافق قرار نگرفته باشد و مشتری هنوز باید در مورد مسائل مختلف تصمیم بگیرد، استفاده از یک مدل نمونه اولیه معمولاً یک راه موثر برای توسعه آن است. . چرخه های مکرر درگیر در استفاده از یک مدل نمونه اولیه به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا سناریوهای مختلفی را امتحان کنند و در هر مرحله از مشتری بازخورد بخواهند.

  • زمانی که الزامات محصول نهایی به سرعت در حال تغییر است: اگر عوامل داخلی یا خارجی دائماً انتظارات مشتری را در مورد محصول نهایی تغییر می‌دهند، استفاده از مدل نمونه اولیه به توسعه‌دهندگان انعطاف کافی برای اجرای سریع هر نیاز جدید را می‌دهد.

  • زمانی که توسعه‌دهندگان نیاز به نشان دادن امکان‌سنجی فنی محصول نهایی دارند: استفاده از مدل نمونه اولیه نیز انتخاب مناسبی است زمانی که توسعه‌دهندگان نرم‌افزار باید به طرف‌های مختلف نشان دهند که پروژه‌شان امکان‌پذیر و واقعی است.

  • زمانی که محصول نهایی شامل تعامل مداوم با کاربران نهایی باشد. اگر قرار باشد محصول نهایی مورد نظر برای افراد متعددی با سطوح مختلف مهارت فنی قابل دسترسی باشد، مدل نمونه اولیه می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا نرم افزار را تا حد امکان کاربر پسند کنند. اجازه دادن به کاربران نهایی برای ارائه بازخورد و سپس گنجاندن آن در چرخه تولید بعدی می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا محصولی بسازند که به حداقل آموزش برای کاربر نهایی نیاز دارد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *