بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۰ مزیت و عیب مشاور بودن

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

مشاوره برای برخی می تواند شغلی رویایی باشد. برای دیگران، این یک کابوس است. مشاوران در هنگام مشاوره به مدیریت ارشد یک سازمان مسئولیت های اولیه و مداومی دارند. این فرصت های بزرگی را باز می کند، اما مسئولیت زیادی را نیز بر دوش مشاور می گذارد. اگر طرحی شکست بخورد، این مدیران ارشد نیستند که مورد انتقاد قرار می گیرند. قرار است مشاور باشد مزایا و معایب دیگر مشاور بودن چیست؟ در اینجا نکات کلیدی مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید اگر این نوع شغلی است که به دنبال آن هستید.

مزیت های مشاور بودن چیست؟

| مشاوره و پیشرفت | ایجاد شبکه قوی | یادگیری مداوم | پاداش بالا | مشاوره و زندگی |

۱. مشاوران می توانند به سرعت در زمینه شغلی خود پیشرفت کنند.

بسیاری از مشاوران متوجه می شوند که ارتقاء بعدی فقط یک یا دو سال دیگر است. حتی اگر یک کار مشاوره گسترده باشد، اکثر فرصت ها دارای یک استراتژی خروج هستند که در قرارداد دنبال می شود. شما در تصمیم‌گیری‌های اولیه برای یک کسب‌وکار شرکت خواهید کرد تا به آن کمک کنید تا روی پای خود بیاید یا خود را دوباره تأسیس کند و سپس وارد کار بعدی شوید. برخی از این فرصت‌های پیشرفت شغلی حتی ممکن است با آن سازمان‌هایی باشد که در روزهای اولیه به آنها کمک می‌کنید.

۲. می توانید یک شبکه قدرتمند بسازید.

اگر ایده این را دوست دارید که یک خودی در صنعت باشید، کار کردن به عنوان مشاور گام بزرگی به سوی این هدف است. این به این دلیل است که مشاوران تمایل دارند در یک محیط تیمی با افراد ماهر و با استعدادی کار کنند که احساسات مشابه شما را دارند. این به شما این شانس را می دهد که یک شبکه مادام العمر ایجاد کنید که می تواند به شما کمک کند تا به ارتفاعات قدرتمند برسید. یک شبکه قوی همچنین انجام کار امروز، فردا و آینده را بسیار آسان‌تر می‌کند.

۳. شما همیشه چیز جدیدی یاد می گیرید.

وقتی به عنوان مشاور کار می کنید، هر روز فرصت جدیدی برای یادگیری چیزی به شما ارائه می دهد. بسیاری از مشاوران اغلب در جلسات آموزشی شرکت می کنند، در وبینارها یا سمینارهای مکرر صبحانه ثبت نام می کنند تا بتوانند به عمق مشاوره مشاوره خود کمک کنند. این آموزشی است که سپس می تواند در تلاش های آینده خود نیز استفاده شود. این یک سرمایه گذاری است که واقعاً سود سهام پرداخت می کند.

۴. مشاوران پاداش بالایی دریافت می کنند.

مشاوره خوب ارزان نیست، اما مشاوره ارزان تقریباً امروزه در همه جا وجود دارد. بسیاری در اقتصاد گیگ به نوعی در حال کار بر روی مشاور بودن هستند. این به نفع شماست زیرا زمانی که سابقه موفقیت آمیز ثابت شده ای داشته باشید، می توانید هزینه بیشتری نسبت به سایر مشاوران شبانه روزی که توصیه های ولرمی برای پرداخت حقوق ارائه می دهند، دریافت کنید. زمانی که بتوانید تغییرات معنی داری ارائه دهید، سازمان ها به شما آنچه را که ارزش دارید پرداخت می کنند. اینکه مشاوری پس از دریافت مدرک تحصیلات تکمیلی یا بالاتر، شش رقمی درآمد داشته باشد، بی سابقه نیست.

۵. شما می توانید به جای مدیریت کار در زندگی، زندگی را حول کار مدیریت کنید.

کار کردن به عنوان مشاور به این معنی است که همیشه روزهایی وجود دارد که در دفتر گیر کرده اید. همچنین به این معنی است که فرصت‌های بیشتری برای لذت بردن بیشتر از زندگی وجود خواهد داشت، زیرا می‌توانید کنترل را در دست بگیرید. می‌توانید از زمین گلف تماس بگیرید، بیرون از دفتر خانه‌تان کار کنید، یا روزتان را مدیریت کنید تا بتوانید وقت بیشتری را با بچه‌هایتان بگذرانید. کسب این انعطاف‌پذیری زمان می‌برد، اما وقتی بتوان آن را مدیریت کرد، قطعاً ارزشش را دارد.

معایب مشاور بودن چیست؟

| گردش مالی | فداکاری های برنامه شغلی | گستردگی رفت و آمدها | مشاوره و فردیت | مشاوره و فشار |

۱. ممکن است گردش مالی زیادی وجود داشته باشد.

اگر با یک شرکت مشاوره کار می کنید، از هر ۵ همکار شما، ۱ نفر تا پایان سال کار خود را ترک می کنند. این به این دلیل است که برخی از مشاوران به سمت صنایع پرسودتر می روند، برخی دیگر از MBA هایی حمایت می شوند که در وهله اول ثابت نبودند، و نتیجه نهایی این است که شما کار بیشتری در ظرف خود دارید بدون اینکه لزوماً در ازای آن افزایش حقوق دریافت کنید.

۲. بسیاری از فداکاری های برنامه شغلی اولیه وجود دارد.

ممکن است بلافاصله از مدرسه به عنوان مشاور حقوق خوبی دریافت کنید، اما این پول نقد را به دست خواهید آورد. هنگامی که برای اولین بار در این زمینه شروع می کنید، غیر معمول نیست که به طور متوسط ​​۶۰-۸۰ هفته کار کنید. نرخ گردش مالی را اضافه کنید که ممکن است به صورت محلی بر تیم مشاوره تأثیر بگذارد و هفته کاری می تواند حتی بالاتر برود. به اندازه کافی آن را نگه دارید و می توانید زندگی خود را به جای شغل خود مدیریت کنید، اما برای چند سال اول، زمان زیادی درگیر نخواهد بود. برای کسانی که قبلاً خانواده دارند، این معمولاً سخت ترین نکته کلیدی منفی در بین همه آنها است.

۳. سفر می تواند گسترده باشد.

وقتی برای اولین بار به عنوان مشاور استخدام می شوید، ممکن است متوجه شوید که فقط ۲ تا ۳ شب در هفته در خانه هستید. اگرچه اقامت برای مدتی در هتل ها می تواند سرگرم کننده باشد، اما سفرهایی وجود دارد که شما را به مکان هایی می برد که ترجیح می دهید نباشید. نیاز به رساندن منظم خود به پرواز چشم قرمز به مکان بعدی، فرد را فرسوده می کند، مهم نیست که چقدر از سفر لذت می برد.

۴. فردیت همیشه تشویق نمی شود.

وقتی به عنوان مشاور کار می کنید، هدف این است که یک بازیکن تیم باشید. همه سیاست ها و رویه ها به شدت اجرا می شود. این شامل کدهای لباس و سایر سیاست های مرتبط با تصویر می شود. انتظار می‌رود همه استخدام‌های جدید مطابقت داشته باشند و در صورت عدم تمایل به انجام این کار، مشاور جدید ممکن است در آینده نزدیک خود را به دنبال کار بیابد.

۵. فشار را فراموش نکنیم.

مشاوران همیشه تحت فشار هستند. آنها باید معیارهای خاصی را برآورده کنند، این کار را در مهلت های زمانی مشخص انجام دهند و همچنان بتوانند تجربه یک تیم اجرایی را در همان زمان ایجاد کنند. هنگامی که شروع به کار کردید، خواهید دید که همیشه کار دیگری وجود دارد که می توانید در حرفه خود انجام دهید. اگر تصمیم بگیرید برای خودتان وقت بگذارید، ممکن است متوجه شوید که فردی که مایل است بیشتر از شما فداکاری کند، از فرصت های ارتقای شما استفاده می کند.

هنگام ارزیابی مزایا و معایب مشاور بودن، توجه به این نکته مهم است که برخی از این نکات کلیدی ممکن است در سطح فردی معکوس شوند. انگیزه برخی افراد تحت فشار است. دیگران ممکن است ترجیح دهند به جای تعقیب ترفیع یا فرصت های پیشرفت، در بیشتر دوران شغلی خود در همان شغل بمانند. پاسخ درست در اینجا پاسخی است که برای شما بهترین جواب را دارد.

به نظر شما مزایا و معایب مشاور بودن چیست؟ اگر شما یک مشاور هستید، بهترین توصیه ای که می توانید با کسی که سعی در ورود به این صنعت دارد در میان بگذارید چیست؟ ما دوست داریم نظرات شما را در مورد این موضوع بشنویم.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *