بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۷ روش مختلف برای ارسال فایل های بزرگ (با نکات)

راهنمای کامل برای ارسال آسان فایل های بزرگ

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

ارائه‌دهندگان ایمیل محدودیت‌های اندازه دقیقی برای پیوست‌ها دارند، که انواع فایل‌هایی را که می‌توانید به صورت آنلاین برای همکاران ارسال کنید، محدود می‌کند. بنابراین، انتقال داده هایی مانند فیلم ها، ارائه های بزرگ و دسته های تصویر که به راحتی می تواند از ۲۵ مگابایت فراتر رود، نیاز به راه حل های متفاوتی دارد. با درک نحوه انتقال موثر چنین فایل‌هایی، می‌توانید کارایی جریان اطلاعات در سازمان خود را تا حد زیادی بهبود بخشید.

در این مقاله از ایوسی، ما هفت راه موثر برای ارسال رایگان فایل های حجیم را بررسی می کنیم.

نحوه ارسال رایگان فایل های حجیم

این هفت روش رایگان برای ارسال فایل های دیجیتال بزرگ را در نظر بگیرید:


۱. داده های خود را فشرده کنید

قبل از رفتن به روش های دیگر، ابتدا داده های خود را فشرده کنید. فشرده سازی داده عمل کاهش حجم یک فایل است که به آن اجازه می دهد فضای دیجیتال کمتری را اشغال کند. کوچک کردن فایل های بزرگ برای انتقال، فشرده سازی داده ها در مقیاس کوچک است که در آن از نرم افزار فشرده سازی برای تبدیل فایل به فرمت zip استفاده می کنید.

اگر از Windows یا macOS استفاده می‌کنید، احتمالاً نرم‌افزار zip سازگار روی سیستم خود نصب کرده‌اید. اگر این کار را نمی کنید، یا اگر به دنبال گزینه کارآمدتری هستید، می توانید نرم افزار فشرده سازی رایگان مانند WinZip را دانلود کنید.

برای فشرده سازی فایل ها روی کامپیوتر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. روی فایل یا پوشه ای که می خواهید زیپ کنید کلیک راست کنید.

  2. “ارسال به” را از منوی زمینه انتخاب کنید.

  3. پوشه فشرده (زیپ شده) را انتخاب کنید.

برای فشرده سازی فایل ها در مک، موارد زیر را انجام دهید:

  1. روی فایل مورد نظر کلیک راست کنید.

  2. از منوی زمینه “فشرده کردن پوشه بدون عنوان” را انتخاب کنید.

یک پوشه فشرده می تواند چندین فایل بزرگ را در خود جای دهد. در انتهای گیرنده، استخراج فایل‌ها شامل کلیک راست روی پوشه zip و انتخاب «Extract all» است.

مطالب مرتبط: ۳۷ اصطلاح فنی که همه باید بدانند

۲. فایل های خود را در ارائه دهندگان ذخیره سازی ابری رایگان آپلود کنید

در محاسبات، ” ابر” به فضای سرور دیجیتال از راه دور اشاره دارد. برای آپلود داده ها در چنین سروری تنها به یک اتصال اینترنتی کارآمد نیاز دارید. هنگامی که فایل را آپلود کردید، فقط پیوند آن را با همکاران خود به اشتراک بگذارید و به آنها اجازه دهید از ایستگاه های کاری خود به آن دسترسی داشته باشند.

ارائه‌دهندگان ذخیره‌سازی ابری متعددی وجود دارند، و بیشتر آنها یک سطح رایگان از خدمات را ارائه می‌دهند. گزینه های رایج ذخیره سازی ابری عبارتند از:

  • گوگل درایو: سرویس ذخیره سازی ابری گوگل ۱۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی را بدون پرداخت هزینه به همه کاربران ارائه می دهد، در حالی که فضای ذخیره سازی اضافی با قیمت های مختلف در دسترس است. Google Drive هم به صورت مستقل و هم به عنوان بخشی از Gmail کار می کند، بنابراین می توانید فایل های بزرگ خود را مستقیماً از صفحه ترکیب ایمیل خود پیوست کنید.

  • Dropbox: با Dropbox می توانید فایل خود را روی سرور آن آپلود کرده و از طریق یک پیام متنی یا لینک ایمیل برای گیرنده خود ارسال کنید. سطح رایگان ۲ گیگابایت فضای ذخیره سازی ارائه می دهد.

  • OneDrive: OneDrive از مایکروسافت با ایمیل Outlook یکپارچه شده است . هنگام ایجاد حساب کاربری، ۵ گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان دریافت می کنید.

مطالب مرتبط: مزایا و معایب رایانش ابری برای استفاده حرفه ای

۳. از یک سرویس میزبانی فایل رایگان استفاده کنید

خدمات میزبانی فایل یک جایگزین عالی برای ارائه دهندگان فضای ذخیره سازی ابری هستند، زیرا عملکرد مشابهی دارند. بسیاری نیز رایگان هستند. به عنوان مثال، Jumpshare یک طرح اولیه بدون هزینه دارد که ۲ گیگابایت فضا را فراهم می کند، با محدودیت حجم ۲۵۰ مگابایت برای هر فایلی که آپلود می کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که پیوند یک فایل آپلود شده را به اشتراک بگذارید تا دیگران به آن دسترسی داشته باشند.


۴. از VPN استفاده کنید

VPN یک شبکه خصوصی مجازی است که یک سرور رمزگذاری شده ارائه می دهد و آدرس IP شما را پنهان می کند. استفاده از VPN می تواند به شما در انتقال فایل های بزرگ کمک کند زیرا ارائه دهندگان خدمات اینترنتی (ISP) اغلب پهنای باند آپلود کاربران را محدود می کنند و رمزگذاری باعث می شود که ISP شما اندازه فایل هایی را که ارسال می کنید تشخیص ندهد. بسیاری از خدمات VPN دارای ویژگی اشتراک فایل هستند تا انتقال داده ها بین افراد و دستگاه ها آسان شود.

در اینجا نحوه استفاده از VPN آورده شده است:

  1. ارائه دهنده خود را انتخاب کنید تعداد زیادی VPN برای دانلود و استفاده رایگان هستند. به عنوان مثال، ProtonVPN یک نرم افزار رایگان رایج است که روی تمام سیستم عامل های اصلی کار می کند.

  2. نرم افزار را دانلود کنید. اگر از رایانه رومیزی یا نوت بوک استفاده می کنید، لینک دانلود را در وب سایت شرکت پیدا کنید. اگر از دستگاه تلفن همراه استفاده می کنید، برنامه تلفن همراه VPN شرکت را در فروشگاه برنامه خود پیدا کنید.

  3. وارد شوید. یک حساب کاربری ایجاد کنید و وارد شوید. نرم افزار به طور خودکار نزدیکترین سرور VPN را پیدا می کند.

مطالب مرتبط: مزایا و معایب ۶ پروتکل شبکه خصوصی مجازی (VPN)

۵. یک هارد اکسترنال را امتحان کنید

این یک روش قدیمی است، اما انتقال فیزیکی یک هارد دیسک اکسترنال که با فایل‌های بزرگ بارگذاری شده است، یک راه بی‌خطر برای ارسال داده است. اگر فایل ها به خصوص بزرگ و حجم بالایی دارند، این روش می تواند حتی سریعتر از انتقال دیجیتال باشد. شرکت ها اغلب از این روش برای جابجایی حجم قابل توجهی از داده ها به طور همزمان استفاده می کنند و بخش های فناوری اطلاعات شرکت ها احتمالاً هارد دیسک های خارجی دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.

برای ارسال فایل ها از طریق انتقال فیزیکی هارد، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. هارد اکسترنال را به پورت USB کامپیوتر خود وصل کنید. منتظر بمانید تا سیستم عامل شما دستگاه را بشناسد.

  2. پوشه هارد دیسک را باز کنید.

  3. کلیک کنید و فایل های مربوطه را به داخل پوشه بکشید.

  4. وقتی کارتان تمام شد، روی پوشه USB کلیک راست کرده و «Eject» را انتخاب کنید. با خیال راحت هارد اکسترنال را بردارید.

  5. اگر انتقال داخل یا بین بخشی است، فقط هارد دیسک بارگذاری شده را به سمت گیرنده مورد نظر ببرید. اگر به طور کامل آن را به مکان دیگری ارسال می کنید، مطمئن شوید که هارد دیسک را با دقت بسته بندی کنید تا در حین حمل و نقل از آن محافظت کنید.

۶. درایو فلش USB را در نظر بگیرید

برای بارگذاری فایل در انتهای پایینی یک اندازه بزرگ، یک درایو فلش USB جایگزین مناسبی برای هارد اکسترنال است. این روزها، درایوهای فلش می توانند حجم عظیمی از داده ها را در خود جای دهند و بخش فناوری اطلاعات شما ممکن است تعداد کمی از آنها را داشته باشد که بتوانید از آنها استفاده کنید. برای استفاده از این روش، همان دستورالعمل‌هایی را که در هارد دیسک خارجی انجام می‌دهید، دنبال کنید.

مطالب مرتبط: ۱۴ نوع حافظه کامپیوتر: آنچه باید بدانید

۷. سعی کنید از یک سرویس گیرنده FTP استفاده کنید

یک روش سنتی برای انتقال فایل های حجیم استفاده از پروتکل انتقال فایل (FTP) است. این یک پروتکل ارتباطی استاندارد است که به کاربران اجازه می‌دهد فایل‌ها را روی سرورهایی که مخصوص ذخیره‌سازی حجم زیادی از داده‌ها طراحی شده‌اند آپلود کنند. راه های مختلفی برای دسترسی به سرور FTP وجود دارد، از جمله:

  • مرورگر وب: از طریق مرورگر وب خود با کلیک کردن بر روی یک پیوند وب به سرور دسترسی پیدا کنید، یا اگر آدرس سایت FTP را می دانید “ftp://ftp.domain.com” را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کنید.

  • FTP Client: یک سرویس گیرنده FTP نرم افزاری است که به کاربران کمک می کند به سرورهای FTP دسترسی پیدا کنند. گزینه های رایگانی وجود دارد که می توانید امتحان کنید، مانند FileZilla.

اگر نیاز به ارسال همزمان فایل های زیادی دارید، FTP گزینه بسیار خوبی است زیرا هیچ محدودیتی در اندازه برای انتقال تک وجود ندارد. هنگامی که فایل شما در سرور آپلود می شود، می توانید پیوند را با شخص دیگری به اشتراک بگذارید تا به آنها دسترسی داشته باشید.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *