بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

خیریه در مقابل غیر انتفاعی: تفاوت چیست؟

غیر انتفاعی در مقابل خیریه - چه تفاوتی دارد

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در حالی که به لیست های شغلی نگاه می کنید، ممکن است برخی از شرکت ها خود را به عنوان خیریه و برخی دیگر به عنوان غیرانتفاعی توصیف کنند. برای بسیاری از مردم، اصطلاحات خیریه و غیرانتفاعی وقتی برای یک تجارت به کار می روند ممکن است به همین معنی باشد. با این حال، تفاوت های مهمی بین یک موسسه خیریه و یک سازمان غیرانتفاعی وجود دارد.

در این مقاله از ایوسی، به توضیح موسسات خیریه و غیرانتفاعی و تفاوت های مهم بین آنها می پردازیم.

مطالب مرتبط: مبانی سازمان های غیرانتفاعی

خیریه چیست؟

خیریه نوعی سازمان غیرانتفاعی است که به نفع جامعه یا خدمت به یک هدف اجتماعی یا بشردوستانه وجود دارد. برای اینکه خدمات درآمد داخلی (IRS) یک سازمان را به عنوان یک موسسه خیریه عمومی بشناسد، باید معیارهای خاصی را رعایت کند. به عنوان مثال، یک موسسه خیریه عمومی باید به طور فعال از منابع مختلف مانند عموم مردم، نهادهای دولتی، مشاغل یا بنیادهای خصوصی جمع آوری کمک کند. همچنین وجوه دریافتی موسسه خیریه باید در جهت اهداف و مقاصد خیریه صرف شود یا برای حمایت از موسسه خیریه دیگری مصرف شود.

خیریه ها انواع مختلفی دارند از جمله:

  • سازمان‌های مذهبی: این سازمان‌ها شامل کلیساها، مساجد، کنیسه‌ها و سایر سازمان‌هایی است که دارای ویژگی‌های خاصی هستند که توسط IRS برای مکان عبادت تعریف شده است. از جمله این ویژگی ها این است که یک نوع عبادت، یک مرام و یک هیئت حاکمه وجود دارد.

  • سازمان های آموزشی: موسسات خیریه آموزشی از دانش آموزان در تمام سطوح تحصیلی حمایت مالی می کنند و بودجه و خدماتی را به مؤسسات آموزشی ارائه می دهند. برخی از این سازمان ها ممکن است مدارس، دانشگاه ها یا کالج ها نیز باشند.

  • سازمان‌های فرهنگی: اینها خیریه‌هایی هستند که از فرهنگ و هنر حمایت می‌کنند، از جمله کتابخانه‌ها، موزه‌ها، انجمن‌های تاریخی و موزه‌های هنر. آنها همچنین از ایستگاه های پخش عمومی و سایر رسانه های عمومی پشتیبانی می کنند.

  • سازمان های حیوانات و حیات وحش: تعدادی مؤسسه خیریه وجود دارند که از رفاه و حفاظت از حیوانات حمایت می کنند. اینها شامل باغ وحش ها، آکواریوم ها، گروه های حفاظت از حیوانات وحشی و در حال انقراض و پناهگاه های حیوانات است.

  • سازمان‌های تحقیقاتی بهداشتی و پزشکی: موسسات خیریه مرتبط با مراقبت‌های بهداشتی معمولاً برای کمک به پرداخت هزینه مراقبت و درمان افراد بیمار و معلول پول جمع‌آوری می‌کنند. آنها همچنین ممکن است از کمک های مالی برای حمایت از سازمان هایی که به تحقیق و توسعه درمان ها می پردازند استفاده کنند.

مطالب مرتبط: ۸ نوع بنیاد خیریه که باید بدانید

بنیاد خصوصی چیست؟

یک بنیاد خصوصی نوعی از خیریه است که به جای داشتن پایگاه گسترده اهدایی، از یک خانواده یا یک تجارت کمک های مالی می گیرد. به طور معمول، بنیادهای خصوصی کمک های اولیه خود را می گیرند و آنها را سرمایه گذاری می کنند. سپس آنها می توانند از پول به دست آمده از این سرمایه گذاری ها استفاده کرده و آن را از طریق کمک های بلاعوض توزیع کنند.

این کمک ها ممکن است به افراد یا سایر مؤسسات غیرانتفاعی تعلق گیرد. از طرف دیگر، این بنیاد ممکن است برنامه های خیریه ای داشته باشد که با این پول تأمین مالی می کند. برخی از قوانین IRS در مورد روشی که بنیادهای خصوصی از درآمد خود استفاده می کنند، محدودتر از آنها برای موسسات خیریه عمومی است.

غیرانتفاعی چیست؟

سازمان غیرانتفاعی شرکتی است که برای هدفی غیر از کسب سود ایجاد شده است. اصطلاح “غیر انتفاعی” به این معنی نیست که سازمان نمی تواند سود داشته باشد. سازمان می تواند از کمک های مالی برای پرداخت حقوق کارکنان خود و پوشش سایر هزینه های عملیاتی استفاده کند. با این حال، اگر سازمان بیش از آنچه برای فعالیت نیاز دارد پول وارد کند، آن وجوه اضافی باید برای پیشبرد اهداف سازمان استفاده شود. به عنوان مثال، یک سازمان تحقیقاتی غیرانتفاعی ممکن است از سود خود برای کمک به گسترش دامنه تحقیقات خود یا استخدام محققان بیشتری استفاده کند.

سازمان‌های غیرانتفاعی می‌توانند یکی از سه نوع کسب‌وکار باشند: تراست، شرکت یا انجمن. عواملی که تعیین می کنند آیا شرکت شما می تواند به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی ترکیب شود یا خیر، ممکن است بین ایالت ها متفاوت باشد. توجه به این نکته مهم است که ادغام به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی به طور خودکار به سازمان شما وضعیت معافیت مالیاتی نمی دهد. شما باید برای آن جداگانه درخواست دهید. در غیر این صورت، غیرانتفاعی شما همچنان موظف به پرداخت مالیات های ایالتی و فدرال مربوطه است.

نمونه هایی از سازمان های غیرانتفاعی عبارتند از:

  • تیم های آماتوری یا ورزشی

  • انجمن های صاحبان خانه

  • کمیته های اقدام سیاسی (PAC)

  • اتحادیه های کارگری

  • باشگاه های اجتماعی و تفریحی

  • سازمان های بهزیستی

  • شرکت های آتش نشانی داوطلب

مطالب مرتبط: روح انسانیت: سازمان‌های غیرانتفاعی و رسالتشان در خدمت جامعه

تفاوت بین یک موسسه خیریه در مقابل یک سازمان غیرانتفاعی

همه موسسات خیریه غیرانتفاعی هستند، اما همه موسسات غیرانتفاعی خیریه نیستند. در اینجا برخی از تفاوت های اصلی بین موسسات خیریه و غیرانتفاعی آورده شده است:

هدف اصلی سازمان

هدف اصلی یک سازمان غیرانتفاعی سود رساندن به کسانی است که بخشی از سازمان هستند. به عنوان مثال، یک انجمن صاحبان خانه از وجوه اهدایی به نفع صاحبان خانه های شرکت کننده استفاده می کند. به همین ترتیب، اتحادیه کارگری برای حمایت از اتحادیه و اعضای آن تقاضای کمک مالی می کند.

از سوی دیگر، یک موسسه خیریه اساساً برای خدمت به اهداف بشردوستانه یا بشردوستانه خارج از خود وجود دارد. گروه های مذهبی به نیازهای معنوی و مادی افراد جامعه ای که در آن ساکن هستند و نیز اعضای خود اهمیت می دهند. سازمان های حمایت از حیوانات به فکر رفاه انواع مختلف حیوانات هستند و سلامت، ایمنی و حفظ آنها را تامین می کنند.

وضعیت مالیاتی سازمان

در ساختار بین‌المللی، موسسات خیریه عمومی و بنیادهای خصوصی واجد شرایط ۵۰۱(c)(3) هستند که به این معنی است که از پرداخت مالیات بر درآمد فدرال معاف هستند و کمک های مالی به سازمان قابل کسر مالیات است. فرم های مالیاتی مختلفی وجود دارد که هر موسسه خیریه بسته به نوع خیریه و اندازه درآمد و دارایی خود باید ارائه دهد. به عنوان مثال، اگر سازمان شما یک بنیاد خصوصی است، باید هر سال یک فرم مالیاتی ۹۹۰-PF ارسال کنید.

سازمان های ۵۰۱(c)(3) گروه های غیرانتفاعی با ماموریت اختصاصی هستند. اکثر مردم با آنها به عنوان مراکز اعتقادی همچون کلیساها و خیریه ها آشنا هستند، اما آنها شامل بنیادهای خصوصی نیز می شوند. تا زمانی که آنها برای حمایت از ماموریت خود فعالیت می کنند، از رفتار مالیاتی مطلوبی برخوردار می شوند، مانند اجتناب از مالیات بر درآمد فدرال و بیکاری.

سازمان های غیرانتفاعی می توانند از معافیت های مالیاتی خاصی مانند معافیت از مالیات فروش، مالیات بر دارایی و مالیات بر درآمد بهره مند شوند. با این حال، برای واجد شرایط بودن برای معافیت از مالیات بر درآمد فدرال، سازمان غیرانتفاعی باید ثبت نام کرده و به عنوان ۵۰۱ (c) (3) واجد شرایط باشد. در غیر این صورت، IRS سازمان غیرانتفاعی را به عنوان برخی دیگر از سازمان های ۵۰۱ طبقه بندی می کند. به عنوان مثال، وضعیت ۵۰۱ (c) (5) به سازمان هایی مانند اتحادیه های کارگری داده می شود، در حالی که آنها سازمان های مرتبط با مراقبت از کودکان را به عنوان ۵۰۱ (k) طبقه بندی می کنند.

مرتبط: +۱۰۰ راه ساده اما فوق العاده جهت کمک به نیازمندان

فعالیت های سازمان

اگر یک سازمان خیریه بخواهد وضعیت معافیت مالیاتی ۵۰۱(c)(3) خود را حفظ کند، ممکن است برخی کارها را انجام ندهد. به عنوان مثال، یک موسسه خیریه نمی تواند آشکارا از نامزدهای سیاسی حمایت کند یا بیش از کسری از بودجه خود را برای لابی کردن یک حزب سیاسی هزینه کند. همچنین در صورت انحلال موسسه خیریه، تمامی دارایی های موسسه خیریه باید به موسسه غیرانتفاعی دیگری منتقل شود. هیچ یک از اعضای مؤسسه خیریه، چه در طول حیات مؤسسه و چه در زمان انحلال، مجاز به کسب سود از سازمان نیست.

با سازمان‌های غیرانتفاعی که وضعیت ۵۰۱(c)(3) را در رابطه با فعالیت‌های مجاز ندارند، انعطاف‌پذیری بسیار بیشتری وجود دارد. این فعالیت ها معمولاً با نوع گروه ۵۰۱(c) که سازمان به آن تعلق دارد، تعریف می شود. به عنوان مثال، یک سازمان ۵۰۱(c)(4) می تواند کاندیداهای سیاسی را لابی کرده و از آنها حمایت کند، و سازمان های ۵۰۱(c)(7) می توانند در فعالیت های تفریحی یا اجتماعی شرکت کنند، زیرا آنها عمدتاً گروه های تفریحی یا اجتماعی مانند انجمن های برادری یا کلوپ های کشور هستند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *