بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۴۲ ایده‌ی تولیدی های پر رونق + کسب و کارهای آنلاین پر سود

ایده های سودآور

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

امروزه یکی از دغدغه‌های بسیار بزرگی که جوانان با آن دست به گریبان هستند مسئله پیدا کردن شغل است. در نگاه بسیاری از جوانان، شرایط کنونی باعث شده که پیدا کردن شغل چندان کار ساده و ممکنی نباشد؛ اما این نگرش، موضوعی کاملاً اشتباه است.

قیاس انتخاب شغل در گذشته و اکنون

در واقع اگر اندک نگاهی به تاریخچه مشاغل بیندازیم، به خوبی در خواهیم یافت که در گذشته جوانان عموماً پیرو حرفه و شغلی بودند که پدران آنها در آن مشغول به کار می‌شدند از همین رو بود که آنها چندان نیازی به تفکر برای پیدا کردن یک شغل مناسب نداشتند و اگرچه این مسئله کار انتخاب شغل را برای آنها بسیار آسان می‌نمود، اما این سهولت به محدودیت ایجاد شده نمی‌ارزید.

و این در حالی است که امروز به دلایلی همچون: تغییر نگرش های فرزندان و بُعد فکری آنها با والدینشان، سهولت غیر قابل وصف ارتباطاتِ جوانان در سطح جهانی، افزایش خیره کننده‌ی مشاغلِ نوظهور، دسترسی جوانان به اطلاعات تمامی مشاغل و حرفه‌ها و ….، جوانان کمتر حاضر به پذیرش شغل و حرفه ای می‌شوند که پیش از آن آباء و اجداد آن‌ها در آن مشغول به فعالیت بودند.

و اتفاقاً همین تنوعِ بسیار بالای مشاغل و دسترسی راحت اکثر جوانان به این مشاغل خود به نوعی معضل بدل شده؛ چراکه زمانی که جوانان با مشاغل متنوعی روبرو می‌شوند چندان قدرت تمرکز بر روی یک شغل و انتخاب حرفه‌ای مناسب را در خود نمی توانند ایجاد کنند و همین موضوع، هم تشویش و درگیری ذهنی را برای آنها به وجود می‌آورد و هم قدرت تصمیم گیری آنها را تا حد زیادی مختل می‌کند.

مرتبط: ۷۷ ایده محصول دیجیتالی که می توانید به صورت آنلاین بفروشید

فقدان کارِ مناسب، یک تفکر کاملا غلط است

امروز اگر از جوانان جویای کار در خصوص وضعیت پیدا کردن کار سوال کنیم، بسیاری از آنها یافتن کار را امری بسیار سخت قلمداد می‌کنند؛ و حال آنکه اتفاقاً در زمان کنونی یافتن یک شغل و ورود در آن به مراتب از هر زمان دیگری آسان تر شده است. برای اثبات مدعای بالا در این مقاله به معرفی تعداد ۳۵ کسب و کار موفق می‌پردازیم.

چند تذکر برای انتخاب کسب و کار

البته پیش از معرفی این کسب و کارها باید به این نکات نیز توجه بفرمایید:

محدودیت در انتخاب کسب و کار وجود ندارد

کسب و کارهای معرفی شده تنها تعداد بسیار اندک از خیل بسیار کثیر کسب و کارهای موجود است که شما می‌توانید هر یک از آنها را بسته به علایق و توانایی‌های خدو برای حرفه و شغل‌تان برگزینید

کسب و کارتان را متناسب با خودتان انتخاب کنید، نه شرایط بیرونی

معرفی کسب و کارهای زیر صرفاً برای ایجاد ذهنیت و دادن ایده به شما می‌باشد و در نهایت این شما هستید که با در نظر گرفتن علایق، توانایی‌ها، استعدادها، ابزار و پتانسیلی که در اختیار دارید و یا حتی موانعی که در مسیر وجود دارند، باید به انتخاب کسب و کار خود بپردازید (البته ما نیز می‌توانیم در امر انتخاب کسب و کار شما را همراهی کنیم)

تمرکز شرط اصلی در انتخاب صحیح کسب و کار و موفقیت در آن است

توجه کنید که تعداد کسب و کارها چه از مواردی که معرفی شده و چه مواردی که در این مقاله به آنها پرداخت نشده، نباید موجب حواس پرتی شما و عدم تمرکزتان بشود

برای کاهش هزینه‌ی راه‌اندازی کسب و کار، آسان بگیرید

عمده کسب و کارهایی که معرفی شده است نیازمند هزینه بالایی نیستند اما این را نیز باید بدانید که راه‌اندازی یک کسب و کار بسته به تفکر و باور شما و نوع عملکردتان می‌تواند بازه‌ی هزینه‌ای بسیار گسترده‌ای را در بر بگزید؛ به طوری که می‌تواند هزینه‌‌ای برایتان دربر نداشته باشد و یا اینکه هزینه بسیار گزاف را برایتان به وجود بیاورد

تحقیق و مشورت، شرط اصلی در انتخاب صحیح و راه‌اندازی کسب و کار است

کسب و کارهای زیر نیازمند تخصص ویژه، تجربه بالا و مهارت قابل توجه نمی‌باشند (البته به استثنای برخی از موارد معرفی شده در کسب و کارهای آنلاین)؛ و قطعا موارد بسیار زیاد دیگری را نیز می‌توانید دریابید که به همین صورت هستند؛ اما این به معنای آن نخواهد بود که بدون تحقیق وارد یک کسب و کار شوید.

اعتبار و موفقیت هر کسب و کار، فقط به صاحب آن بستگی دارد

اگرچه هر یک از کسب‌وکارهای معرفی شده پایین به خودی خود می‌تواند سودآور باشند؛ اما در نهایت این شمایید که به یک کسب‌وکار و میزان رشد آن اعتبار می‌دهید. پس توصیه می‌شود، پیش و بعد از انتخاب یک‌ کسب‌و‌کار حتما نسبت به مطالعه‌ی هدف‌مند، کسب مشورت و بره‌برداری از تجربیات افراد موفق و یا هر روشی که به افزایش آگاهی شما کمک می‌کند، مبادرت ورزید.

به دنبال مکان و فضای شاخص برای کسب و کارتان نگردید

کسب و کارهای معرفی شده به ترتیب بر اساس دسته‌بندی ایده‌های تولیدی جدید، ایده‌های تولیدی کوچک، ایده‌های تولیدی در مقیاس متوسط، ایده‌های تولیدی در مقیاس بزرگ و ایده‌های کسب و کار آنلاین می‌باشند و شما می‌توانید هر کدام از این کسب و کارها را در به خوبی در شهر خود، یک شهرک صنعتی در نزدیکی‌تان و یا حتی بسیاری از آنها را در منزل خود و …. پیاده کنید.

بخوانید: تولید چیست؟ | ۱۵۰ ایده کسب و کار تولیدی کوچک برای راه اندازی کسب و کار

معرفی ایده‌های کسب و کار سودآور

ایده‌های کسب و کار نو

ناگفته مشخص است که این دسته از کسب و کارها، حرفه‌هایی جدید و نوظهور هستند که اگرچه جدید و گاه غریب به نظر می‌رسند، اما پتانسیل بسیار خوبی را برای رشد و شکوفایی در آینده‌ای نزدیک دارند.

۱- تولید سوخت ارگانیک (بیودیزل)

بیودیزل سوختی جایگزین می‌باشد که از روغن سبزیجات، چربی حیوانات، مازاد روغن آشپزی تولید می‌گردد. می‌توان این نوع سوخت را در اکثر موتورهای اصلاح نشده استفاده نمود.

۲- هدایای سفارشی

هدایای سفارشی تولیداتی هستند که غالبا بسته به میل اجتماعی تولید می‌شوند و می‌توانند هر چیزی مثل لوازمِ کوچک خانه، لوازم پاشپزخانه، پوشاک، تولیدات تزئینی و …. باشند. البته اگرچه این کار نیاز به هزینه بالایی ندارد؛ اما موفقیت در این کار نیازمند خلاقیت و توجه به خواسته‌ی مشتریان است.

۳- تولید ظرفِ غذایی و بسته بندی غذا

تولید ظرف غذا و همچنین بسته بندی غذا دو ایده‌ی جدید در میان کسب و کارها هستند که به دلیل شرایط جدید دنیا (بویژه داستان شیوع بیماری‌های همگیری همچون کرونا) از استقبال زیادی برخوردار هستند، ضمن اینکه این کار نیازمند هزینه‌های بالا نیست. البته توجه داشته باشید که ورود به این کار به دلیل سروکار داشتن با سلامت مردم، نیازمند دقت بیشتر و اخذ مجوزهای لازم است.

۴- تولید شمع

اگرچه امروزه به دلیل وسایل روشنایی قدرتمند، شمع چندان استفاده‌ی کاربردی در دنیای امروزی ندارد، اما با این وجود کماکان شمع جای خود را در خانه‌های مردم دارد. البته در صورتی شمع‌ها می‌توانند به خانه‌های مردم راه پیدا کنند که از یک تولید ساده و سنتی به یک تولید تزئینی، لوکس و متفاوت در آیند.

۵- تولید وسایل بسته بندی بیوپلاستیک

امروزه به دلایل بسیار مهمی همچون حفاظت از محیط زیست، در بسیاری از نقاط دنیا بهره‌برداری از کیسه‌ها و هر گونه وسایل بسته‌بندی پلاستیکی ممنوع شده است؛ و با وجود مخاطراتی که مواد پلاستیکی برای محیط زیست بوجود آورده‌اند (به دلیل عدم تجزیه و بازگشت به طبیعت)، احتمال ممنوعیت‌های بیشر در سایر نقاط نیز وجود دارد.

از  همین رو ساخت وسایل بسته‌بندی بیوپلاستیک در این روزها رونق خوبی پیدا کرده و هر روز نیز بر رشد آنها در حال افزوده شدن است؛ چراکه بیوپلاستیک‌ها از منابع تجدید پذیر ساخته می‌شوند و ایده‌ای عالی برای حل مشکل زباله‌های پلاستیکی اند.

۶- تولید تشک و بالش سفارشی

این روزها عدم تحرک و سایر مواردی که خللی جدی در روند سلامت ایجاد کرده‌اند موجب بروز مشکلاتی همچون کمردرد و … شده‌اند؛ از همین رو، نیاز بسیاری از مردم به تشک‌ها و باش‌های سفارشی (بویژه نسخه‌های طبی آنها) رو به افزایش است؛ علاوه بر این، میل بیشتر انسان امروزی به آسایش و رفاه بیشتر نیز بر این خواسته بیش از پیش دامن زده است. به همین دلیل، می‌توان این کار را نیز با سرمایه اندک، اما بازخورد بسیار خوب راه انداخت.

۷- تولید بخش‌های آماده ساختمان

به دلیل بالا رفتن روز به روز هزینه‌های مصالح ساختمانی، نیروهای عمرانی و ساخت و ساز، امروزه اکثر مردم به نوعی به دنبال کاهش این هزینه‌ها هستند. به همین دلیل استقبال از سازه‌های آماده‌ای که در کارگاه‌ها و با هزینه‌های پایین‌تر تولید می‌شوند و در زمان پیاده‌سازی در بنده‌ی ساختمان‌ها نیاز به تخصص بالایی ندارند، هر روز در حال بیشتر شدن است.

 

ایده‌های کسب و کارهای کوچک

این سری از ایده‌های کسب و کار، ایده هایی هستند که برای راه‌اندازی تولیدی‌های کوچک ارائه می‌شوند و از همین رو می‌توان آنها را در مقیاس‌های کوچک و با سرمایه‌های اندک راه انداخت. البته برخی از ایده‌های نویی که در بالا معرفی شدند نیز از همین دست به شمار می‌رفتند.

۱- ساخت اثاثیه و لوازم خانگی

ساخت لوازم خانگی چیزی است که هیچ وقت نیاز مردم به آن کم نخواهد شد و امروزه با نظر به نیاز سازی هایی که رسانه برای اجتماع به وجود آورده، این احساس نیاز در مردم شدیدتر نیز شده است؛ از همین رو می‌توان با شروع به تولید اثاثیه خانه (به ویژه تولیداتی که با چوب و ام دی اف صورت می‌گیرد) کسب و کاری موفق را رقم زد.

۲- تولید کاغذ، پوشه و پرونده کاغذی

با وجود این که دنیا به سمت دیجیتالی شدن رفته و هر روز این روند با سرعت بیشتری پیش می‌رود؛ اما نیاز به لوازم ثبت و ضبط فیزیکی همچون کاغذ، پوشه‌ها و پرونده های کاغذی کماکان یکی از نیازهای جدی بشری (به ویژه در امور اداری و سازمانی) به شمار می‌رود؛ پس همت گماردن برای رفع این نیاز بشری نیز می‌تواند به یک کسب و کار موفق و بدل شود.

۳- تولید کارتن

امروزه مرزها برای جابجایی ملزومات انسان‌ها شکسته شده است و هر روز شاهد آن هستیم که حجم بسیار زیادی از نیازمندی‌های مردم از شهری به شهر دیگر و از کشوری به کشور دیگر منتقل می‌شود و قالب این حمل و نقل‌ها و جابجایی‌ها به وسیله بسته‌بندی های کارتنی صورت می‌گیرد؛ و با نظر به اینکه در روند تولید کارتون استفاده از کاغذ‌ها و کارتن های کهنه و بی‌مصرف، اکثر چوب‌ها، فیبرها و حتی گاه مواد دورریختنی می‌توان استفاده کرد، از همین رو این کسب و کار نیز می‌تواند منافع بسیار خوبی را برای تولید کننده به همراه داشته باشد.

۴- تولید پلاستیک حبابدار

همانطور که بیان شد امروزه نقل و انتقال های زیادی از شهری به شهر دیگر و از کشوری به کشور دیگر صورت می‌گیرد که در این جابجایی‌ها وسایل و لوازم حساس و ضربه پذیر زیادی نیز وجود دارد؛ علاوه بر این، نگهداری برخی از وسایل همچون بعضی از قطعات سخت افزاری همچون هارد دیسک ها، رم‌ها و …. نیز از حساسیت بالایی برخوردارند؛ به همین دلیل تولید پلاستیک های حباب دار برای این منظور جدایی از هزینه پایینشان، از استقبال زیادی برخوردار هستند.

۵- تولید لوازم ورزشی

نیاز به تحرک بیشتر برای جلوگیری از چاقی از یک سو، و میل به داشتن اندامی خوش فرم از سوی دیگر، باعث شده که امروزه علاقه به داشتن لوازم ورزشی متنوع در خانه بیشتر احساس شود؛ پس می‌توان با ساختن لوازم ورزشی ساده و ارزان قیمتی همچون: راکت تنیس، کیسه و دستکش های بوکس، وسایل کریکت، قلابها و طنابها و … کسب و کاری ارزان اما موفق را ایجاد نمود.

۶- نانوایی و شیرینی پزی

نان یکی از ملزومات جدایی ناپذیر در زندگی هاست، از سویی شیرینی‌ها یکی از خوراکی های لذیذی هستند که کمتر کسی مایل به مصرف آن‌ها نیست؛ به همین دلیل با وجود وفور انواع نان و شیرینی که امروز در سطح شهرها برای فروش به چشم می‌خورد، باز هم راه اندازی یک نانوایی و یا یک شیرینی پزی می‌تواند کسب و کار بسیار موفقی به شمار آید.

۷- تولید عسل

یکی از لذیذترین و در عین حال سالم ترین خوراکی های امروزی عسل است، بنابراین این خوراکیِ دوست داشتنی می‌تواند برای هر قشر از مردم مورد استفاده قرار گیرد و از همین رو اشتغال به کار زنبورداری و پرورش زنبور عسل می‌توانند علاوه بر لذت زندگی در طبیعت، منفعتُ مالی زیادی را نیز به همراه داشته باشد.

۸- تولید مربا و ژله

مربا و ژله، موادی خوشمزه هستند که علاوه بر مصرف مستقیمشان در رستوران‌ها و خانه‌ها، به صورت گسترده برای تولید کیک و شیرینی نیز استفاده می‌شوند؛ و از آنجا که بچه‌ها نیز به مربا و ژله علاقه بسیار زیادی دارند، لذا مصرف این خوراکی‌ها در خانه‌ها نیز زیاد است. پس همین محبوبیت و تنوع استفاده از آنها سبب می‌شود که بتوان با تولید آنها کسب و کاری سودده را ایجاد نمود.

۹- تولید انواع ترشی و سرکه

ترشی‌ها و سرکه‌ها مواد خوردنی هستند که هم به صورت مستقیم مورد استفاده قرار می‌گیرند و هم در تولید انواع خوراکی‌ها به صورت گسترده به کار می‌روند؛ و یکی از جذابیت های این دو آن است که از محصولات گیاهی و میوه هایی برای تولید شان استفاده می‌شود که کهنه شده اند و و دیگر کسی میلی به مصرف آنها ندارد و از همین رو هزینه تهیه مواد اولیه ترشی و سرکه بسیار پایین است. پس با وجود زمانبر بودن روند تولیدشان، رو آوردن به تولید این دو نیز می‌تواند بسیار سود آور باشد.

۱۰- تولید محصولات چرمی

امروز چرم به صورت گسترده ای در تولیداتی همچون کیف، کمربند، کت و … استفاده می‌شود. و با نظر به تمایل اجتماعی به تولیدات لوکس چرمی و با اندک نگاهی به پتانسیل بازار خواهید فهمید که راه اندازی کار تولید کالاهای چرمی فکر بسیار مناسبی است.

۱۱- تولید صابون ارگانیک

صابون ارگانیک صابونی طبیعی و دست ساز است که از گیاهان و روغن های ارگانیک ساخته می‌شود. و با نظر به مواردی همچون اینکه خیلی از مردم صابون ارگانیک را ترجیح می‌دهند، روش تهیه این صابون‌ها بسیار ساده است، هزینه‌ی بالایی در تولید این نوع صابون‌ها نباید متحمل شد و …؛ اقدام برای تولید این صابون‌ها نیز کاری جذاب و خوب است.

۱۲- ساخت گوش پاک کن

امروزه گوش پاک کن بازار بسیار خوبی دارد و آنرا به راحتی و با سرمایه کم می‌توان درست کرد. پس می‌توان با اقدام به درست کردن گوش پاک کن و البته توجه ویژه به نوعِ بسته‌بندی آن، موفقیت خوبی را به دست آورد؛ البته به یاد داشته باشید که تولید گوش پاک کن نیز با سلامت جسمی مردم ارتباط دارد، پس در مسیر تولید گوش پاک کن، حتما موارد بهداشتی را به طور جدی مدنظر قرار دهید.

۱۳- ساخت زیور آلات مصنوعی

درست کردن زیور آلات با وسایل ابتدایی ایده بسیار خوبی برای افراد جویای کار، بویژه خانم‌ها و دختران نوجوان است. امروزه نیز با اندک خلاقیتی و با بهر‌گیری از مواردی همچون رزین‌ها، می‌توان تولیداتِ ارزان قیمت اما بسیار فاخری را ساخت که استقبال عمومی خوبی را نیز به همراه دارند.

 

ایده‌های کسب و کار متوسط

اگرچه برای راه اندازی کسب و کارهای تولیدی متوسط نیاز به صرفِ هزینه‌ای بیش از یک کسب و کار کوچک است، اما با این وجود، این کسب و کارها نیز چندان نیازمند هزینه‌های بسیار بالا نمی‌باشند و عموما از عهده‌ی اکثر مردم بر‌می‌آیند.

۱- تولید اسباب بازی

اسباب بازی صنعتی بزرگ و کاملا پایدار است؛ چراکه همیشه فرزندانی هستند که به دنبال اسبابِ بازی هستند و همیشه والدینی هستند که اسبابِ بازی را وسیله‌ای برای ارتقای فرزند خود می‌دانند. برای شروع، اول باید در خصوص نمونه‌ی اولیه و مواد اولیه‌ی موردنیاز برای نوع اسباب بازی مورد نظر، تصمیم بگیرید؛ زمانی که تصمیم گرفتید، قادر خواهید بود دستگاه این کار را بسازید و یا برای تولید انبوه، دستگاه آماده آن را از بازار خریداری نمایید.

۲- تولید ظروف آشپزخانه

ظروف آشپزخانه همچون انواع تابه، قابلمه، کتری، کارد، قاشق و چنگال و … وسایلی هستند که استفاده‌ی آنها در تمامی خانه‌ها ضروری می‌باشد؛ از همین رو ظروف آشپزخانه بازار بسیار بزرگی دارند. به همین دلیل، راه اندازی یک تولیدی ظروف آشپزخانه ایده‌ای بسیار خوب است. شما برای تولید ظروف آشپزخانه، می‌توانید دستگاه لازم برای این ایده را نیز به راحتی از بازار خریداری کنید.

۳- تولید کفش

اگرچه تولید کفش را می‌توانید در مقیاس کوچک و با هزینه‌ی بسیار اندک نیز شروع کنید، اما برای بازخورد بیشتر، بهتر است که این کار را در مقیاس متوسط شروع کنیید. کفش‌ها و پوشاک مشابه آنها همچون بوت‌ها و صندل‌ها استفاده بسیار زیادی در زندگی مردم دارند و شما می‌توانید برای استارت این کار، کارگرانی را برای ساخت کفش دست ساز استخدام نمایید و یا برای تولید انبوه دستگاه تولید کفش را خریداری کنید.

۴- ساخت لوازم برقی

امروزه زندگی بدون برق چندان قابل تصور نیست و کمتر وسیله‌ای امروزه پیدا می‌شود که بتواند بدون برق و تجهیزات برقی کار کند. پس راه‌اندازی کسب و کاری برای تولید لوازم برقی می‌تواند ایده بسیار خوبی باشد؛ و شما می‌توانید این کار را با سرمایه‌ی متوسط آغاز نمایید. البته برای شروع این کار، بایستی مجوزهای لازم را از نهادهای مربوطه دریافت نمایید.

۵- تولید منسوجات

راه‌اندازی واحد نساجی یک ایده‌ی کاری می‌باشد که به سرمایه‌ی تقریبا زیادی نیاز دارد. با راه اندازی این کار، شما پارچه یا سایر محصولات نساجی را تولید خواهید کرد تا به افراد، خیاطی‌ها یا شرکت‌ها بفروشید. این موضوع را نیز درنظر بگیرید که این کار به دستگاه و فضای مورد توجهی نیاز دارد.

۶- تولید آرد

آردی که از گندم یا سایر بذرهای گیاهی درست می‌شود، همیشه خواستار بسیار زیادی دارد، پس راه‌اندازی یک کار برای تولید آرد نیز می‌تواند سودآوری خیلی خوبی را به همراه داشته باشد. تولید آرد با دستگاه‌های آسیاب صورت می‌گیرد، و در صورتی‌که قصد اجرای اصولی یک واحد تولیدی آرد را داشته باشید، به احتمال زیاد نیازمند تهیه سوله‌هایی برای نگه‌داری غلات و دستگاه‌هایی برای بسته‌بندی آردِ تولید شده نیز خواهید داشت.

۷- تولید انواع سس

تولید سس نیز با نظر به تمایل اکثر مردم به این ماده‌ی افزودنی لذیذ به خوراکی‎ها، بسیار پر رونق و سودآور است. البته روند تولید سس می‌تواند در مقیاس کوچک و حتی در خانه‌ها نیز انجام شود، اما تولید صنعتیِ آن که بازخورد خوبی را نیز در برخواهد داشت، مستلزم راه‌اندازی یک کسب و کار متوسط است.

 

ایده‌های کسب و کار بزرگ

کسب و کارهای بزرگ، کسب و کارهایی هستند که نیازمند هزینه‌ی بالایی می‌باشند و عموما به فضایی قابل توجه نیز نیاز دارند. اما جالب است بدانید که خودِ من نمونه‌های بسیار زیادی از همین کسب و کارها را نیز دیده‌ام که با هزینه‌های اولیه‌ی بسیار پایینی راه‌اندازی شده‌اند و  بازخورد بسیار خوب و سودآوری بسیار بالایی را نیز در بر داشته‌اند.

۱- تولید رنگ

تولید رنگ یکی کسب و کار تولیدی در مقیاس بزرگ می‌باشد که موارد خانگی و صنعتی بسیار زیادی به آن نیازمند هستند، از همین رو، اگرچه در ابتدا احتمالا شما نیاز به صرف هزینه‌های قابل توجهی داشته‌ باشید، اما با این وجود، سودآوری این کسب و کار می‌تواند کاملا توجیه‌پذیر باشد.

۲- تولید سیمان

به دلیل رونق همیشگی ساخت و سازها و کارهای عمرانی، تقاضای سیمان همیشه بسیار زیاد است. و با نظر به سنگینی قابل توجه سیمان و هزینه‌های بالای حمل و نقل این مصالح ساخت و ساز، راه‌اندازی یک واحد تولیدی سیمان در هر شهری می‌تواند با استقبال بسیار بالایی برخوردار باشد. پس اگرچه احتمالا صرف هزینه‌ی اولیه برای راه‌اندازی این کسب و کار تا حدی بالاست، اما توجیه اقتصادی بسیار خوبی را نیز در پی دارد.

۳- تولید کاشی های سرامیکی

همان طور که بیان شد، صنعت ساخت و سازها همیشه پر رونق است، و از آنجا که امروزه ظاهر ساخت و سازها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و کاشی های سرامیکی علاوه بر تامین این خواسته‌ عمر سازه‌ها را به صورت مستقیم و غیرمستقیم بالا می‌برند و هزینه‌ی آن نیز برای سازنده مناسب است. از همین رو، تولید این محصول سفالی-سرامیکی نیز بسیار توجیه پذیر و سودآور است.

۴- تولید مواد شیمیایی

مواد شیمیایی برای اهداف مختلفی همچون شوینده‌ها و مواد بهداشتی، مواد نگهدارنده‌ی غذا، رنگ‌های البسه، رنگ‌های مو، حلال‌های شیمیایی، صنایع دارویی و …. مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. لذا اگرچه در ابتدا برای راه‌اندازی یک واحد تولیدی مواد شیمیایی نیازمند تهیه‌ی ماشین‌آلات این کار نسبتا پرهزینه و اخذ مجوزهای لازم از نهادهای ذیربط خواهید بود، اما ارزش افزوده‌ی قابل توجه این کار، توجیه اقتصادی آنرا اثبات می‌کند.

۵- تولید ابزار مهندسی

ابزار مهندسی برای ساخت محصولاتِ مختلف در صنعت‌های گوناگون (همچون مکانیک، عمران، برق، معماری و …) استفاده می‌شوند؛ از همین رو، این ابزار محدوده‌ی وسیعی از نیازهای انسانی را به خود اختصاص می‌دهند. البته پیش از ساخت ابزار مهندسی، بایستی قالبی مناسب بسازید؛ و زمانی که قالبتان آماده شود، قادر خواهید بود تولید انبوه را آغاز کرده و ابزار ساخت مناسب، برای درست کردن آن را خریداری کنید.

۶- تولید بلوک بتنی

بلوک بتنی در صنعت ساخت و ساز استفاده‌ی بسیار گسترده‌ای دارد. و اگرچه برای ساخت برخی از بلوک‌های بتنی نیاز به صرف هزینه‌ی چندان بالایی نیست و با اندک هزینه‌ای نیز می‌توانید تجهیزات لازم را تهیه کرده و اقدام به تولید نمایید، اما اگر بخواهید در این صنعتِ پر رقابت بهتر عمل کنید، لازم است تا دست به تولید بلوک‌هایی بزنید که در ساخت و ساز و کارهای عمرانی کاملا توجیه‌پذیر باشند و تمامی جوانبِ مهندسی عمران را پوشش دهند، پس احتمالا برای شروع کار، نیازمند صرف هزینه‌ای قابل توجه نیز باشید.

۷- تولید محصولات پلاستیکی PVC

پلاستیک پی وی سی (پلی‌وینیل کلراید) محصولاتی هستند که در حال حاضر یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی به شمار می‌روند و به طور بسیار گسترده‌ای نیز در صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته کارِ سودآور تولید پلاستیک های PVC، کاری است که هم در مقیاس‌های کوچک قابل اجراست و هم در مقیاس‌های بزرگ قابل پیاده‌سازی است.

۸- شلنگ و رابط شلنگ

همان ظور که می‌دانید شلنگ وسیله‌ی است که برای حمل و انتقال انواع سیالات به کار می‌رود، پس بازار مصرف این محصول چندان محدودیتی ندارد و قطعا سودآوری آن نیز بسیار بالاست. البته در روند تولید شلنگ‌ها، لازم است تا نوع مصرف و استاندارهای لازم درخصوص قطر لوله‌ها، طول‌ آنها و … نیز مورد توجه قرار بگیرد.

 

ایده‌های کسب و کار آنلاین

این روزها که دنیای مجازی به شدت در زندگی همه‌ی ما رسوخ کرده به طوری که چندان قابل تفکیک و جدا سازی زندگی‌مان از دنیای مجازی نیستیم؛ رونق کسب و کارهای آنلاین نیز بسیار بالا گرفته و داغ شده است. و با نظر به اینکه اکثر کسب و کارهای آنلاین (با تقریب، می‌توان گفت تمام‌شان)، نیاز به صرف هزینه‌ی چندانی نیستند؛ لذا ورود به این نوع کسب و کارها تقریبا برای هر کسی میسر است.

۱- سئوکار سایت

سئو یا SEO علمی برای بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها است به نحوی که سبب نمایش آنها در موتورهای جستجو می‌شود. به زبانی ساده‌تر، اگر الان شما از طریق گوگل و با جستجوی عبارتی مثل موارد زیر وارد این مقاله شده‌اید،

  • ایده‌های تولیدی
  • ایده‌های تولیدی صنعتی
  • ایده کارآفرینی تولیدی
  • کسب و کار جدید تولیدی
  • کسب درآمد اینترنتی
  • ایده کسب و کار تولیدی
  • ایده تولید
  • ایده برای تولید
  • ایده‌های پولساز تولیدی
  • کسب و کار آنلاین و …

علتش این است که این مقاله در صفحه‌ی اول گوگل بوده است؛ ولی به نظر شما چرا به جای “من برتر” یک وب‌سایت دیگر در صفحه اول گوگل نبود؟ جواب این سوال با دانشی با نام سئو (SEO) داده می‌شود.

و اگر توجه کرده باشید، هم خودِ شما و هم اکثر مردم، پس از جستجو در گوگل و یا هر موتور جستجوی دیگری (عموما همان گوگل)، عمدتا به همان چند نتیجه‌ی اول گوگل و حتی در اکثر مواقع همان صفحه اول گوگل اکتفا می‌کنند. و این در حالی است که هزاران وب‌سایت دیگر هم برای جستجوی شما وجود دارد.

از همین رو، افراد زیادی مایلند به نحوی به صدر جستجوهای گوگل بیاییند. و در این جا است که افرادی که به سئو تسلط دارند، وارد عمل می‌شوند. سئو کارها در حوزه‌های مختلفی مثل:

  • ارائه خدمات رفع اشکالات سئو
  • مشاوره در حوزه سئو
  • فروش خدمات بک لینک
  • فروش خدمات سوشیال سیگنال و …

می‌توانند کسب درآمد کنند و جالب است که نه تنها امروز بازار این افراد داغ است، بلکه هر روز نیز در حال داغ‌تر شدن هم می‌باشد. کافی است شما نیز از این تخصص مقداری بهره برده باشید تا بازاری وسیع را به دست بیاورید.

مرتبط: راهنما: سئو چیست؟ | راهنمای قطعی بازاریابی سئو

۲- راه‌اندازی فروشگاه آنلاین

چنین به نظر می‌رسد که یکی از برازنده‌ترین مشاغلی که می‌توان رویش نام کسب و کار اینترنتی گذاشت، همین راه‌اندازی فروشگاه آنلاین باشد.

اگرچه تا چند سال پیش بسیاری از مردم نمی‌توانستند به فروشگاه‌های آنلاین اعتماد کنند و خرید از آنها برایشان غریب بود؛ ولی امروزه بسیاری از مردم، با وجود فروشگاه‌های آنلاین، دیگر میلی به دادن زحمت به خود و خروج از خانه برای خرید مایحتاج، تهیه ابزار و وسایلِ کارشان، شرکت در کلاس‌های آموزشی و … نمی‌دهند.

از همین رو، امروز بازار این مدل فروشگاه‌های بسیار داغ است و هر روز نیز در حال رشد بیشتری است. پس شما می‌توانید با اندک دانشی در حوزه‌ی فروشندگی به همراه اندکی علمِ فضای مجازی، کسب و کاری فوق‌العاده برای خودتان راه بیاندازید.

توجه کنید که دانشی که برای فروش از طریق فروشگاه‌های آنلاین بایستی داشته باشید حتی می‌تواند کمتر از حالتی باشد که به صورت فیزیکی فروش‌تان انجام می‌گرفت (هر چند موضوع مسائل روانشاختی در این دانش پررنگ‌تر شده)؛ همچنین برای مسائل فنی‌اش نیز، امروز افراد بسیار زیادی مشتاق همراهی با شما تا راه اندازی کامل وب‌سایت‌تان هستند. پس کارتان سخت نخواهد بود.

در خصوص هزینه‌های راه‌اندازی نیز؛ اگرچه بایستی متحمل صرف آن بشوید؛ ولی باز، این هزینه به مراتب کمتر از صرف هزینه برای راه‌اندازی یک فروشگاه حقیقی است. و از همین رو، این کسب و کار در مقابل راه‌اندازی یک فروشگاه بسیار مقرون به‌صرفه‌تر است.

۳- طراحی و تولید اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن‌ها می‌تواند به دو صورت به عنوان کسب و کار اینترنتی شناخته شود. اول زمانی که شما این مهارت را یاد گرفته‌اید و به عنوان طراح اپلیکیشن تحت قالب نیرو‌یی در یک شرکت شروع به کار می‌کنید (چه به صورت حضوری و چه به صورت دورکاری)، و دوم خوتان با طراحی و فروش اپلیکیشن‌ها به کسب درآمد بپردازید. که البته مدل اول، چیزی بین کسب و کار آنلاین و فیزیکی است.

اما به هر صورت، طراحی اپلیکیشن می‌تواند بسیار پولساز باشد؛ و اگرچه طراحی‌ها در قالب شرکتی، درآمدی در چارچوب همان شرکت را نیز دارد (در حد یک حقوق و یا به همراه اندکی پاداش)، ولی زمانی که طراحی‌ها آزادانه صورت گیرد و البته در روند طراحی‌ها اندکی خلاقیت، روانشناسی و جامعه‌شناسی هم چاشنی کار شود؛ می‌تواند میلیون‌ها و یا حتی میلیاردها تومان را عاید طراح کند.

پس اگر به زبان‌های مرتبط با طراحی اپلیکیشن تسلط دارید (زبان‌های مثل: زبان java، Kotlin، #C، Python، HTML5 + CSS + JavaScript، Lua، C و ++C)، وقت را حدر ندهید و خیلی زود شروع به بررسی شرایط و سپس طراحی اپلیکیشن خود بکنید.

مرتبط: اپلیکیشن چیست؟ انواع برنامه ها و نمونه ها

۴- طراحی وب‌سایت

همان‌طور که احتمالا شما هم متوجه شده باشید، هر روز بر تعداد وب‌سایت‌های وبِ فارسی (و همین‌طور همه‌ی زبان‌های دنیا) افروده می‌شود؛ به طوری که حتی کسب و کارهای فیزیکی، و حتی ساده‌ترین‌شان، این روزها به فکر راه‌اندازی یک وب‌سایت هستند (البته اگر تا به حال این کار را نکرده باشند).

و اگرچه هر وب‌سایت یک هدف منحصر به فرد، یک موضوع منحصر به فرد و یک فعالیت نسبتا متمایز از سایر وب‌سایت‌ها دارد ولی تمامی صاحبان وب‌سایت‌ها اهدافی نسبتا مشترک دارند؛ اهدافی نظیر این موارد:

  • کسب درآمد از وب‌سایت (اکثرا همین مورد)
  • کسب شهرت از وب‌سایت
  • انجام امور بشردوستانه تحت قالب وب‌سایت

و با نظر به این بازار کار داغ، شما نیز می‌توانید به عنوان یک طراح وب‌سایت کار خودتان را آغاز کرده و پروژه‌های متنوعی بگیرید. در مورد درآمد این شغل هم؛ شما می‌توانید نسبت به اعتماد به نفس، کیفیت کار، روند طراحی، میزان تخصصتان و البته نیاز مشتری، درآمدی بین یک میلیون تا چندده میلیون تومان به ازای هر طراحی وب‌سایت داشته باشید.

جذابیت این کار، این است که اگرچه هم در ابتدا و هم در خلال آن، نیازمند دانش نسبتا مناسب و بالایی هستید، و این شما را بسیار رشد می‌دهد؛ اما با نظر به cmsهای متنوعی همچون وردپرس که امروز کار را برای طراحان وب‌سایت‌ها راحت‌تر کرده؛ حتی شما می‌توانید بدون ورود به دانش‌های نسبتا پیچیده و غامضِ برنامه‌نویسی‌ها، به یک طراح حرفه‌ای وب‌سایت نیز بدل شوید.

۵- تولید محتوای وب‌سایت‌ها و …

محتوا به هر چیزی گفته می‌شود که شما بتوانید با آن با دیگران ارتباط برقرار کنید؛ و این در سطح وب، به هر چیزی اطلاق می‌شود که قابل دیدن یا شنیدن باشد؛ از تصاویر گرفته تا صوت‌ها و ویدئو‌ها و متون. در حقیقت مطلبی که همین الان هم در حال مطالعه‌اش هستید، یک محتوا محسوب می‌شود.

البته شغلِ تولید محتوا اغلب به موضوع تولید محتوای متنی (همان نوشتن مقالات) اشاره دارد. در این شغل شما بایستی روی کلمات کلیدی مختلفی که مدیران وب‌سایت‌ها به شما داده‌اند، محتوایی مناسب بنویسید. مثلا کلمه‌ی کلیدی این مقاله، عبارتِ “معرفی ایده‌های جذاب کسب و کار” است.

و اینکه متن شما از نظر سادگی، جذابیت، روانی، تعداد کلمات، پاراگراف‌بندی و … چگونه باشد؛ این می‌تواند بسیار در موفقیت مالی شما موثر بافتد. البته با نظر به اینکه تولید محتوا بخش بسیار مهمی از دانش سئو به شمار می‌رود، لذا بازار کار و درآمد خیلی خوبی هم دارد.

۶- خرید و فروش دامنه

منظور از دامنه یا Domain، همان نشانی وب‌سایت‌ها است که در بالای صفحه‌ی مرورگرهای می‌توانید آنها را مشاهده کنید. مثلا دامنه وب‌سایت ایوشی یا منِ برتر (البته به همراه پسوند آن) این است: ivsi.ir

و همان‌طور که زمانی بازار شماره‌های روند تلفن همراه بسیار داغ بود و البته هنوز هم از تب و تاب نیافتاده؛ بازار دامنه‌های جذاب هم همان‌قدر می‌تواند داغ باشد. در واقع، این نوع کسب و کار آنلاین، به نوعی یک مدل دلالی محسوب می‌شود که می‌تواند بسیار سودآور هم باشد.

و از همین رو است که اگرچه به عنوان مثال شما برای تهیه یک دامنه‌ی معمولی مثل mysite.ir می‌توانید با صرف تنها ۶ هزار تومان، صاحب آن شوید؛ ولی زمانی که شخصی آنرا پیشتر خریداری کرده باشد و شما مایل به تصاحب آن باشید، احتمالا بایستی چندصدهزار یا حتی بیش از آن را متقبل شوید.

و داستان این هزینه زمانی پرهیاهوتر می‌شود که یا دامنه کاملا متناسب با خواسته‌ی یک نهاد، یک شرکت بزرگ، یک فرد خاص باشد و یا نامی خریداری شده باشد که متقاضیان زیادی داشته باشد.

از همین رو، شما هم می‌توانید با اندکی تحقیق درخصوص بازار دامنه‌ها، بهترین‌هایشان را که هنوز ثبت نشده را پیدا کرده و خریداری کنید و ….

۷- مدیریت صفحات، گروه‌ها و کانال‌ها در شبکه‌های اجتماعی

امروزه می‌توان در شبکه‌های اجتماعی اقدام به راه‌اندازی فروشگاه کرده و به این صورت برای خودتان کسب درآمد کرد؛ و شبکه‌های اجتماعی کار برای شروع کسب درآمد صاحبین کسب و کارها بسیار راحت است. که با نظر به شیوع و گستردگی ویروس کرونا در این سال‌ها، این کار به یکی ایده‌های کسب و کار اینترنتی پر طرفدار در این ایام بدل شده است.

همچنین در سال‌های اخیر توجه موتور جستجوگر گوگل به عنوان بزرگترین موتور جستجوی جهان هم به شبکه‌های اجتماعی بیشتر از قبل شده است؛ چرا که گوگل هم به دنبال رضایت بیشتر کاربران خودش است و کاربران هم در شبکه‌های اجتماعی وقت بسیار زیادی را می‌گذرانند.

از همین رو، اگر شما هم می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی برای راه‌اندازی فروشگاه در اینستاگرام و تلگرام و … استفاده کنید؛ اما این شبکه‌ها به شما این امکان را می‌دهند که از آنها برای اهدافی فراتر از یک فروشگاه بهره ببرید.

شما در شبکه‌های اجتماعی هم می‌توانید مدیریت کانال‌ها و صفحات بزرگ را بر عهد بگیرید و در ازای مدیریت مطالب، پاسخ به مخاطبین و … درآمدی قابل توجه را از آن خود کنید. که این موضوع بسته به مهارت و تخصصتان می‌تواند از چند میلیون تا چندده میلیون متغیر باشد.

و هم می‌توانید خود را به یک مرجع شبکه‌های اجتماعی بدل کنید و به واسطه‌ی این درآمدهای بزرگی را برای خود کسب بکنید. چراکه اگر شما بتوانید با اصولِ صحیح، اطلاعات نسبتا کاملی از فعالانِ در شبکه‌های اجتماعی در حوزه‌ای خاص را جمع‌آوری کنید، قادر خواهید بود از طریق آنها کسب و کارهای دیگر را سمت‌دهی کرده و از آنها دریافتی داشته باشید.

و این یعنی هر کسب و کاری که بخواهد بر میزان فروشش بیافزاید، بایستی از کانال‌ها و پیج‌های فعلی که می‌توانند محصولات‌ آنها را به مشتریان هدفشان برسانند، استفاده کنند. با نظر به همین موضوع، امروز فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مخصوصا برای مشاغل فیزیکی و آنلاین جذابیت زیادی دارد.

۸- ارائه آنلاین آموزش

یک کسب و کار اینترنتی پرسود! آموزش آنلاین یکی از بهترین راهکارهایی است که میتواند هر فرد را به درآمد و البته اثرگذاری برساند. با نظر به اینکه نمیخواهم در این مقاله امید واهی بدهم و البته اینکه خودم در مسیر کسب درآمد از آموزش آنلاین هستم، بگذارید کمی تجربی صحبت کنم:

به طور خلاصه، اگر به دنبال یک کسب و کار اینترنتی بسیار پرسود ولی بلندمدت هستید، این شغل مناسب شما است. البته استارت این کسب و کار اول از همه نیاز به صبر نسبتا زیاد دارد.

شاید برای رسیدن به یک درآمد دلخواه در این شغل، نیاز به ۲ الی ۳ سال فعالیت مداوم داشته باشید. این فعالیت مداوم از طراحی وب‌سایت شروع شده و با سئو، تولید محتوا، برگزاری دوره‌های کوچک و بزرگ و… برای برندسازی ادامه پیدا میکند. بنابراین اگر با شرایط گفته شده مشکلی ندارید، این کسب و کار را انتخاب کنید.

اگر موارد این مقاله جوابگوی شما نبود، همچنین می توایند سایر مقالات ایوسی را مطالعه کنید:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

4 پاسخ

  1. طلاسی بهترین پلتفرم برای خرید فروش انلاین طلای خام و بدون اجرت که شروع قیمت طلا از ۵۰ هزار تومان شروع میشه .مختص کسانی هست که به دنبال پس انداز و سرمایه گذاری پرسود در طلا هستن

      • تولید قطعات خودرو
      • تولید محصولات چوبی (مثل مبل، کمد، میز و صندلی)
      • تولید محصولات فلزی (مثل درب و پنجره، میلگرد، لوله و پروفیل)
      • تولید لوازم آرایشی و بهداشتی (مثل صابون، شامپو، لوازم آرایش و بهداشتی)
      • تولید لباس و پوشاک
      • تولید محصولات لبنی (مثل شیر و لبنیات)
      • تولید محصولات کاغذی (مثل کاغذ، مقوا، دفترچه و جعبه)
      • تولید محصولات بسته‌بندی (مثل جعبه و کیسه بسته‌بندی)
      • تولید محصولات غذایی (مثل نان، شیرینی و خوراکی‌ها)
      • تولید محصولات چرمی (مثل کیف، کفش و کمربند)
      • تولید محصولات پلاستیکی (مثل بطری، ظروف دستمال و ظروف پلاستیکی)
      • تولید محصولات شیشه‌ای (مثل لیوان، ظروف شیشه‌ای و کریستال)
      • تولید محصولات اسباب‌بازی
      • تولید محصولات الکترونیکی
      • تولید محصولات نئوپان و MDF (مثل میز، صندلی و کمد)
      • تولید محصولات صوتی و تصویری (مثل تلویزیون، رادیو و اسپیکر)
      • تولید محصولات نورپردازی (مثل لامپ‌ها و روشنایی‌ها)
      • تولید محصولات حفاظتی (مثل کلاه، دستکش، ایمنی)
      • تولید محصولات برقی (مثل باتری، کابل و سیم)
      • تولید محصولات تمیزکننده (مثل مایع ظرفشویی، شامپو و قطره‌چشمی)
      • تولید محصولات باغبانی (مثل آبیاری‌کن، گلدان و بذر)
      • تولید محصولات تراریوم و آکواریوم
      • تولید محصولات آرایش و زیبایی (مثل لاک ناخن، رژلب، کرم پودر)
      • تولید محصولات مبلمان شهری (مثل نیمکت، زباله‌دان و جایگاه اتوبوس)
      • تولید محصولات برجسته‌سازی (مثل آمپولهای بتنی، سنگ‌های تزئینی و طرح‌های ساختمانی)
      • تولید محصولات ورزشی (مثل توپ، راکت، کیف و لباس)
      • تولید محصولات بافتنی (مثل فرش، قالی و پتو)
      • تولید محصولات سرمایشی و گرمایشی (مثل کولر، گرمایشگر و رادیاتور)
      • تولید محصولات پارچه‌ای (مثل روسری، کفش و مانتو)
      • تولید کفش و صنایع دستی
      • تولید محصولات صنعتی (مثل قطعات ماشین، ابزار آلات صنعتی و دستگاه‌های صنعتی)
      • تولید محصولات تابلوسازی (مثل تابلوهای تبلیغاتی، نمایشگاهی و اعلانیه)
      • تولید محصولات محیط‌زیستی (مثل ظروف کاغذی، پلاستیکی قابل تجزیه و تکنولوژی سبز)
      • تولید محصولات آدرس‌دهی (مثل ساعت زنگ‌هوشی، تقویم و پلاک آدرس)
      • تولید محصولات آرایشی خانگی (مثل مایع پاک کننده، ضدعفونی کننده و بلیت آرایشی)
      • تولید محصولات عطر و ادکلن
      • تولید محصولات زنجیره‌ای (مثل برق، تلفن همراه و تلویزیون)
      • تولید محصولات تجهیزات آشپزخانه (مثل ماهیتابه، قابلمه و کتری)
      • تولید محصولات بازی و سرگرمی (مثل انیمیشن، بازی و لوازم بازی)
      • تولید محصولات راحتی (مثل پتو، وسایل خواب و تشک)
      • تولید محصولات کامپیوتری و لپ‌تاپ
      • تولید محصولات نانو و اندازه‌پذیر
      • تولید محصولات شیمیایی (مثل صابون مایع، شوینده و اسپری)
      • تولید محصولات نجاری (مثل درب و پنجره چوبی، نمای ساختمان و ممبران)
      • تولید محصولات لوازم آشپزخانه (مثل ظروف پخت و پز، کتری و قابلمه)
      • تولید محصولات وسایل الکتریکی (مثل پریز، سوئیچ و روشنایی)
      • تولید محصولات اداری (مثل کاغذ A4، قلم و فایل)
      • تولید محصولات دوربین های مداربسته و امنیتی
      • تولید محصولات گوشی های هوشمند و تبلت
      • تولید محصولات تجهیزات آتش‌نشانی (مثل آتش‌نشانی، خودروی آتش‌نشانی و لباس آتش‌نشانی)
      • تولید محصولات بسته‌بندی (مثل جعبه‌های بسته‌بندی، سوزن‌های بسته‌بندی و نخ‌های بسته‌بندی)
      • تولید محصولات دکوراسیون داخلی (مثل سفره‌های دکوراتیو، پاییزه‌ها و چترهای محله)
      • تولید محصولات صنایع غذایی (مثل محصولات مجموعه غذا، محصولات اختصاصی و قناد)
      • تولید محصولات کشاورزی (مثل مشتقات کشاورزی، تراریوم‌ها و زیره‌رو)
      • تولید محصولات مصالح ساختمانی (مثل اتصالات، لوله‌ها و بلوک‌های ساختمانی)
      • تولید محصولات مکمل‌های مکملی و غذایی (مثل ویتامین‌ها، مکمل هورمون و ماده‌های معدنی)
      • تولید محصولات ماشین آلات کشاورزی (مثل تراکتور، کمباین و ماشین‌آلات زیرزمینی)
      • تولید محصولات ماشین آلات ساختمانی (مثل بتن‌سازی، جک و لیفتراک)
      • تولید محصولات ماشین آلات صنعت حفاری (مثل چرخ، دیسک و چکش)
      • تولید محصولات ماشین آلات کشاورزی (مثل تراکتور، کمباین و ماشین‌آلات زیرزمینی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *