بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

۱۰ قانونی که اندرو کارنگی را ثروتمندترین مرد روی زمین کرد

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

جالب است بدانید که اندرو کارنگی (Andrew Carnegie) در سال ۱۸۴۸ میلادی، در حالی از اسکاتلند به آمریکا رفت که چیزی کمتر از یک دلار در جیبش داشت. و این در حالی است که او ۵۳ سال بعد، ثروتمندترین انسان روی کره‌ی زمین بود. ثروت این مرد به حدی بود که امروز نیز در رتبه بندی های ثروتمندترین های تاریخ، کماکان نام او در صدر پنج نفر برتر جهان قرار دارد.

ثروت اندرو کارنگی در حدی بود که ثروتمندان قدرتمند عصر حاضر (همچون بیل گیتس، جف بزوس، وارن بافت و …) هیچ یک حتی نتوانسته اند به اندازه‌ی نیمی از دارایی او را نیز جمع آوری کنند. (این مطلب و این مطلب و این مطلب شرح نسبتا کاملی از زندگی اندرو کارنگی به شما ارائه خواهند داد؛ این‌ها را از دست ندهید!)

ارتباط اندرو کارنگی و ناپلئون هیل، آغازی برای نشر اسرار ثروتِ کارنگی

کارنگی در اوج قدرتِ خود بود که یک روزنامه‎ نگار جوان و دون پایه به نام ناپلئون هیل نزد او رفت؛ و اگرچه این حضور هیل در نزد کارنگی، به درخواست دفتر روزنامه ای بود که وی در آنجا مشغول به فعالیت بود، اما بی شک علاقه‌ی وافر او نیز موجب شد تا این حضور به یک ارتباط سرنوشت ساز برای ناپلدون هیل و میلیون‌ها نفر دیگر در آن زمان، دوران بعدی و حتی امروز بدل شود.

چراکه اندور کارنگی در وجود هیلِ جوان شوق و جدیتی خاص را دید و به همین دلیل بود که در سال ۱۹۰۸، بزرگترین غول ثروت ساز دنیا بر این شد تا اسرار تمام استراتژی های کسب ثروت خود و همچنین فعالیت های عام المنفعه اش را با ناپلئون هیل در میان گذارد و در قبال آن، هیلِ جوان نیز مدت ۲۰ سال از زندگی خود را وقف ثبت و نگارش این اسرار برای تمامی مردم نماید.

و این در حالی بود که تا آن زمان، هیچ گاه چنین رخداد بی نطیری اتفاق نیافتاده بود که فردی توانا و ثروتمند همچون کارنگی حاضر به نظر رازهای موفقیت خود برای عموم مردم شود.
از همین رو، این ارتباط آن دو، سبب آشکار شدن بسیاری از رموز موفقیت و کمک به خود شد، به طوری که بیش از دو دهه بعد نیز کتاب فوق العاده‌ی “بیندیش و ثروتمند شو” توسط ناپلئون هیل تالیف و چاپ شد، و انتشار این کتاب که از سال ۱۹۳۸ تاکنون ادامه دارد، به یکی از پرفروش ترین کتاب های تمام دوران تبدیل شد. (کتاب شاه کلید ثرورت ناپلئون هیل را می‌توانید از اینجا دانلود کنید)

بازگشت به بالا ↑


۱۰ قانون مهم اندرو کارنگی برای ثروت و موفقیت

             انتخاب هدف
             ساخت مجموعه فوق العاده
             داشتن تلاشی مضاعف
             به کار گیری ایمان عملی
             داشتن ابتکار عمل فردی
             راهسازی تخیل
             بهره‌گیری از شور و شوق
             تفکر با لحاظِ همه‌ی جزئیات
             متمرکز کردن تلاش
             بهره گیری از بدبیاری های خود

 

در آن زمان که هیلِ جوان در ابتدای راه نویسندگی خود بود و هنوز تا تبدیل شدن او به یک ستاره در دنیای نویسندگی راه زیادی بود، اندور کارنگی ۱۰ قانون موفقیت خودش را با او در میان گذاشت. که بعدا همین ۱۰ قانون پایه و اساس بیشتر آثار مکتوب و شفاهی ناپلئون هیل را تشکیل دادند.

در ادامه‌ی این مقاله مختصری از ده قانون یاد شده را برای شما آورده ایم.

۱. انتخاب هدف

کارنگی می گوید برای موفقیت لازم است یک “نقشه‌ی اقدام” تهیه بکنی و البته بلافاصله و بدون درنگ در مسیر آن گام برداری. در واقع نقشه‌ی اقدام همان هدف است که مسیر شما را کاملا روشن و مشخص می کند و موجب دوری شما از هر گونه سردرگمی و بلاتکلیفی می شود.

۲. ساخت مجموعه فوق العاده

ناپلئون هیل به نقل از کارنگی می گوید:
“با افرادی تماس گرفته و با آنها کار کن که آنچه خودت نداری را دارند.”
و کاملا واضح و مشخص است که وقتی شما مجموعه ای از کسانی را ایجاد کنید که مکمل یکدیگر باشید، چندان نقص و ناکامی دیگر در این مجموعه راه نخواهد داشت.

۳. داشتن تلاشی مضاعف

ناپلئون هیل در خصوص این قانون نیز چنین می نویسد:
“تلاش به اندازه‌ی بیش از آنچه مجبور به آن هستی، تنها چیزی است که ترفیع و ترقی را باعث می شود و افراد را به تو متعهد می کند.”
و باز هم کاملا مشخص است که در زمانی که شما هدف خود را مشخص کرده باشید و کاملا هوشمندانه در مسیر هدف خود گام گذاشته اید، اندازه و بزرگی تلاش شما، میزان پیشرفت و نزدیکی شما به موفقیت را برایتان به تصویر خواهد کشید.

بازگشت به بالا ↑

۴. به کار گیری ایمان عملی

قطعا ایمان داشتن به خودتان و هدفتان باعث می شود با خودباوری و عزت نفس کامل کار کنید.
و اگر در مسیر اهداف و تلاش هایتان از ایمان و باور خوبی نسبت به خود، اهدافتان و … برخوردار نباشید، به احتمال زیاد، کمتر خواهید توانست در مقابل سختی‌ها تاب و دوام بیاورید و کمتر حاضر به جانفشانی در راه خود خواهید بود.

۵. داشتن ابتکار عمل فردی

لازم است که بدون اینکه دستوری از راه رسیده باشد، کاری که باید انجام شود را انجام دهید.
اگر بخواهید خود را معطل زمان بندی‌ها و دستورات دیگران و … کنید، قطعا نمی توانید شتاب لازم را برای موفقیت خود برای خودتان ایجاد کنید؛ و در مدیریت زمان و بهره وری حداکثر از زمان به مشکل برخواهید خورد.

۶. راهسازی تخیل

این جرات را به خودتان بدهید که فراتر از آنچه تا الآن در حوزه‌ی کاری تان انجام شده است، فکر کنید.
بدین صورت شما چندان دچار محدودیت هایی نخواهید شد که تاریخ بشری با تفکرات محدود کننده‌ی خود برای عموم مردم به ارمغان آورده است.

۷. بهره‌گیری از شور و شوق

داشتن یک روش مثبت شما را آماده‌ی موفقیت می کند و احترام دیگران را برای تان به ارمغان می آورد.
پس همیشه سعی کنید تفکرات مثبت را در خود به جریان بیاندازید و با این راهکار، اشتیاق خود را برای رشد و پیشرفت و موفقیت بیشتر و بیشتر کنید.

بازگشت به بالا ↑

۸. تفکر با لحاظِ همه‌ی جزئیات

از نظر ناپلئون هیل، فکر کردنِ دقیق یعنی:
“داشتن توانایی جدا کردن حقایق از تخیلات و استفاده از موارد مربوطه به نفع حل نگرانی‌ها و مشکلات.”

۹. متمرکز کردن تلاش

نگذارید چیزی ذهنتان را از مهمترین وظیفه و ماموریتی که در مقابل دارید، منحرف کند.
یادتان باشد، همان طور که تمرکز در ذره بین می تواند پرتوی گرما بخش نور را به پرتویی قدرتمند و سوزان بدل کند، شما نیز می توانید با تمرکز بر کار مهم و اصلی خودتان، احتمال موفقیت خود را دوچندان کنید.

۱۰. بهره گیری از بدبیاری های خود

ناپلئون هیل درخصوص ناکامی‌ها می نویسد:
“برای هر عقب گردی در زندگی، یک جهش مساوی با آن وجود دارد.”
از همین رو نباید از شکست‌ها فقط ناامیدی و تلخی را توشه کرد. بلکه می توان آنها را به تجربیاتی ارزشمند و سکویی برای پرتاب به سوی موفقیت هایی بزرگتر تبدیل کرد.

بازگشت به بالا ↑

راهکارهای قدرتمند اندرو کارنگی برای دستیابی به ثروت و موفقیت

  1. تمرکز بر فرصت‌های بازار: برای داشتن موفقیت در هر حوزه، باید به دنبال فرصت‌های شغلی مناسب جستجو کنید و با استفاده از قابلیت‌ها و مهارت‌های خود آن‌ها را به بهترین شکل بهره ببرید.
  2. ایجاد یک تیم موفق: باید به دنبال تشکیل یک تیم پویا و موفق باشید که از مهارت‌های متنوعی برخوردار باشد.
  3. کاهش هزینه‌ها: برای دستیابی به سود بیشتر، باید هزینه‌های خود را کاهش داده و بهینه‌سازی فرآیندهای کاری خود را در نظر بگیرید.
  4. سرمایه‌گذاری در زمینه‌هایی که خوش‌شانسی را افزایش می‌دهند: باید در زمینه‌هایی سرمایه‌گذاری کنید که شانس موفقیت را افزایش می‌دهند.
  5. استفاده از فناوری‌های نوین: باید همواره به دنبال فناوری‌های جدید باشید و از آن‌ها برای بهبود فرآیندهای کاری خود استفاده کنید.
  6. توجه به جزئیات کوچک: برای دستیابی به موفقیت، باید به جزئیات کوچک توجه کنید و از آن‌ها به بهترین شکل استفاده کنید.
  7. رعایت اصول اخلاقی: برای داشتن موفقیت باید اصول اخلاقی را رعایت کرده و به محیط کسب و کار خود احترام بگذارید.
  8. پیش‌بینی شرایط بازار: باید شرایط بازار را به دقت پیش‌بینی کرده و برنامه‌ریزی برای موفقیت در هر شرایطی داشته باشید.
  9. ایجاد روابط حرفه‌ای: برای دستیابی به موفقیت، باید روابط حرفه‌ای خود را با سایرین تقویت کنید و از آن‌ها برای رسیدن به هدف خود استفاده کنید.
  10. تمرکز بر رشد فردی: باید به دنبال رشد و پیشرفت فردی خود باشید و در نظر داشته باشید که یادگیری همیشه به موفقیت شما کمک خواهد کرد.

مطالب مرتبط:

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

2 پاسخ

    1. سلام

      مقالات لیست شده در پایان این مقاله، اطلاعات نسبتا جامعی رو به شما ارائه می ده
      اما به طور خلاصه:
      اندرو کارنگی (Andrew Carnegie)، کارآفرین، صنعت‌گر و فیلانتروپیست مشهور اسکاتلندی-آمریکایی بود. وی در تاریخ ۲۵ نوامبر ۱۸۳۵ در شهر دانفرملاین، اسکاتلند به دنیا آمد. پدر وی، ویلیام کارنگی، کارگر فلزکاری بود و مادرش، مارگارت کارنگی، یک خانه‌دار بود. او هشتمین فرزند از هفت پسر و یک دختر خانواده بود.

      زندگی و کارنگی در سن پانزده سالگی از اسکاتلند به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. او در شهر پیتسبرگ، پنسیلوانیا سکونت گرفت و به عنوان کارگر در کارخانه نیشکر کنگره کار می‌کرد. اما به سرعت استعداد خود را در زمینه کسب و کار نشان داد و به عنوان تاجر فلزات آهن و فولاد به موفقیت‌های بزرگی دست یافت.

      کارنگی در سال ۱۸۷۰ شرکت Carnegie Steel Company را تأسیس کرد که به زودی به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعتی در ایالات متحده تبدیل شد. او از تکنیک‌های نوآورانه تولید و توزیع استفاده کرد و به عنوان یکی از پیشگامان صنعت فولاد شناخته می‌شد. در سال ۱۹۰۱، کارنگی به قیمت ۴۸۰ میلیون دلار شرکت خود را به جان پیرپونت مورگان فروخت.

      بعد از بازنشستگی از صنعت فولاد، کارنگی وقت خود را به فعالیت‌های خیریه اختصاص داد. او بیش از ۳۵۰۰ کتابخانه عمومی در سراسر ایالات متحده و کانادا بنا نمود و همچنین موسسه Carnegie Endowment for International Peace را تأسیس کرد. او به عنوان یکی از بزرگ‌ترین فیلانتروپیست‌های تاریخ شناخته می‌شود.

      اندرو کارنگی در تاریخ ۱۱ اوت ۱۹۱۹ در لنگ برانچ، نیویورک درگذشت. او به عنوان یکی از افراد برجسته و تأثیرگذار در تاریخ صنعت و خیریه به یاد می‌ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *