بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

راهبردهای موفقیت: چگونه با تغییر رویه خود به هدف‌های بلندمدت برسیم؟

نگرش - ذهن مثبت

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اکثر افرادی که از شرایط کنونی خود چندان رضایتی ندارند و مایلند تا در مسیر اهداف و خواسته هایشان به رشد و شکوفایی بیش از شرایط کنونی برسند، به طور مداوم خود را درگیر کوشش و تلاشی شبانه‌روزی می‌کنند؛ چراکه عموما مردم بر این باورند که هر چه بر میزان تلاش خود بیافزایند، به همان میزان، بر نتایج و بازخوردهای مثبت خود خواهند افزود.

اما غالباً این تلاش و کوشش چندان ثمر و نتیجه‌ای ندارد و ماحصل آن جز فرسودگی و خسته شدن جسم و روح نخواهد بود. زیرا آنها غافل از این هستند که لزوما تلاش و موفقیت با هم همسو نیستند و حتی در مواردی تلاش می‌تواند در خلاف جهت موفقیت و کامیابی صورت پذیرد!!

علت چیست؟

علت این مسئله به نوع عملکرد شخص برمی‌گردد؛ چراکه موفقیت نیازمند عملکردی متفاوت با عملکرد همیشگی است. و فردی که قصد تغییر رویه در شرایط خود دارد باید هم در مسئله چارچوب ذهنی خود پارادایم زده و در نگرش و فکر خود تغییر موضع دهد و هم در روال کاری خود تغییر اساسی ایجاد کند تا در حد امکان از روال پارکینسونی خود را دو نگاه دارد.

عمل و نگرشمولفه ی ذهنی را در موفقیت جدی بگیرید

غالب مردم مولفه تلاش جسمی و کوشش را به خوبی می‌شناسند؛ و می‌دانند تا زمانی که تلاش و کوششی برای رسیدن به موفقیت نباشد، موفقیت نیز محقق نخواهد شد.

اما کمتر کسی است که به اهمیت وضعیت ذهنی در رسیدن به موفقیت واقف باشد؛ چراکه اگر چه مسئله ذهنی از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اما این مقوله در حوزه مسائل فیزیکی و قابل لمس نمی گنجد؛ و از این رو چندان در درک و باور مردم نیز جایی ندارد.

اما باید به این نکته واقف باشید که غیر ملموس بودن یک مسئله، به هیچ وجه به معنی فقدان و نبود آن نیست؛ چراکه در این دنیای مادی و فیزیکی، امثال چنین مسائل متافیزیکی و یا حتی فیزیکی زیاد است که ما آنها را نمی توانیم ببینیم اما با توجه به اثر و بازخوردی که از آن شاهد هستیم آنها را باور داریم؛ مواردی همچون: ترس، عقل، هوا، درد، عصبانیت و …

از این رو باید مسئله متافیزیکی نگرش را نیز در مقوله موفقیت به طور جدی مورد توجه قرار دهیم؛ و بدانیم که میزان توجه و اهمیت ما به این مولفه می تواند در موفق سازی ما و رسیدن ما به اهداف مان بسیار اثرگذار باشد.

عمل - نگرش - چگونگیاین تذکر را جدی بگیرید

بدانید که قبل از شروع به تلاش و فعالیت برای رسیدن به موفقیت، بسیار لازم و ضروری است با انواع عملکرد آشنا شوید و بدانید که عملکرد شما باید از حالت تک بعدی خارج شده و از دو مولفه عمل جسمی و نگرش ذهنی بهره ببرد.

توجه به این نکته نیز ضروری است که نگرش ذهنی دقیقا اثری برخلاف درگیری شما با چگونگی رسیدن به نتیجه برای شما به ارمغان می آورد.

انواع عملکرد در مسیر اهداف را بشناسید

همان‌طور که بیان شد، عملکرد هر فرد در رسیدن به اهداف و خواسته هایش باید شامل دو مولفه عمل و تلاش جسمی و نگرش ذهنی و فکری برخوردار باشد، که بسته به نحوه بهره برداری از این دو مولفه، بازخورد هرکس متفاوت خواهد بود.
بدین صورت به طور کلی می توان چهار دسته از افراد را در رسیدن به اهدافشان متصور شد:

دسته اول: افراد فاقد تلاش و نگرش

این گروه، افرادی هستند که باور قلبی برای رسیدن به اهداف خود ندارند و در راه رسیدن به آن نیز هیچ تلاش و کوششی از خود نشان نمی دهند؛ از این رو نتیجه کار آنها از همان ابتدا مشخص است. این افراد هیچ گاه به هدف و مقصود خود نمی رسند.

دسته دوم: افراد تلاشگر

این گروه از مردم مایلند تا به هدف خودشان برسند و برای رسیدن به آن تمام تلاش، کوشش و همت خود را به کار می بندند و عمده زمان زندگی خود را معطوف به رسیدن به هدف شان می کنند.
اما همیشه این افراد در مسیر رسیدن به اهدافشان با مشکلات و موانعی سنگین روبرو می شوند و این موانع، بازدارنده ی رسیدن آنها به خواسته هایشان می شود.

علت رویارویی و برخورد مداوم این دسته از افراد با موانع و مشکلات عدیده، به نگرش و ذهن آنها بر می گردد، که نه تنها آنها را ملزم و مجبور به دیدن نیمه خالی لیوان شان کرده و آنها را از دیدن نیمه پر لیوان منع می کند، بلکه این نوع نگرش آنها را در مسیری قرار می دهد که چندان برای آنها هموار نبوده و موانع و مشکلات بیشتری را در سر راه آنها قرار خواهد داد.

باید بدانید که عملی که فاقد نگرش و فکر مثبت باشد حکم کارگری و تلاش با مزد بسیار پایین را دارد. از این رو افرادی که بدین صورت عمل می کنند همیشه با نتایج کوچک و کمرنگ روبرو هستند؛ و علیرغم تلاش بسیار زیادشان نمی توانند شاهد رشد شگفت انگیز برای خود و زندگیشان باشند.

دسته سوم: افراد نگرشی محض

این گروه از افراد باور خوبی برای رسیدن به اهداف و مقاصدشان دارند و چندان بر مسائل منفی در راه مقاصدشان توجه و تمرکز ندارند؛ آنها باور دارند که رسیدن به موفقیت برای ایشان بسیار آسان است.
اما از سوی این افراد صرفاً بر مثبت اندیشی خالی اتکا می کنند و برای رسیدن به اهدافشان هیچ تلاش و کوششی نمی کند. آنها بر این باورند که موفقیت خودش برای آنها رقم خواهد خورد.

از این رو؛ علیرغم حال خوب این افراد و فکر مثبتشان، حرکتی در زندگی آنها صورت نگرفته و موفقیتی برای آنها محقق نمی شود.

در واقع باید بدانید که نگرش بدون عمل حکم توهم را دارد و افرادی که بدین صورت عمل می‌کنند صرفاً در توهم و تخیل به سر می برند.

دسته چهارم: افراد موفق

این دسته از مردم در راه رسیدن به اهداف و مقاصد شان تلاش و کوشش دارند؛ اما بیش از تلاش و کوششی که به کار می بندند، نگرش و ذهن مثبتی که به خدای خود و احتمال کسب موفقیت دارند، به کمکشان می آید؛ از این رو اگر چه آنها تلاش و کوششی کمتر از افراد دسته ی دوم برای رسیدن به موفقیت دارند، اما نتیجه و بازخوردی به مراتب بیشتر از آنها از این تلاش و کوشش کسب می کنند. می توان گفت تنها این افراد هستند که به اهداف و خواسته های واقعی خود دست پیدا می کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *