بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

دستیابی به خواسته هایت را با روش woop قطعی کن

آرزوها، نتایج، موانع، اقدامات

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

همه‌ی ما دوست داریم در زندگی خود به موفقیت‌هایی دست یابیم و بدین صورت خواسته‌ها و آرزوهایمان را به صورت ملموس درک و حس کنیم؛ و عموما در مسیر موفقیت، جملاتی به صورت مکرر به خود می‌گوییم تا مانعی خوب برای توقف‌ها و چالش‌ها باشد و این جملات را به طور مکرر از دیگرانی که به ما امید بسته‌اند می‌شنویم؛ جملاتی همچون:

  • مثبت فکر کن
  • به مشکلات فکر نکن
  • مطمئن باش به خواسته‌ات می‌رسی
  • هیچ نگرانی نداشته باش
  • تو می‌توانی انجامش بدهی
    و …

 

پیش از اندازه مثبت فکر کردن اثر معکوس دارد

اما واقعیت این است که تحقیقات دکتر گابریل اوتینگن (Gabriele Elisabeth Aloisia Notgera Prinzessin zu Oettingen؛ دانشمند و روانشناس آلمانی و از اساتید دانشگاه نیویورکِ آمریکا و دانشگاه هامبورگ آلمان است) چیزی متفاوت را نشان می‌دهد؛ تحقیقات دکتر اوتینگن نشان از این می‌دهد که اتفاقا پیش از اندازه مثبت فکر کردن اثر معکوس دارد و چندان مهم نیست که این مسئله درخصوص چه موضوعی باشد؛ چه در رابطه با پیدا کردن شغل، چه تحصیلات، چه تناسب اندام و سلامتی، چه ثروت و آزادی مالی و چه عادت های دیگر ….

 

بهره‌گیری از روش woop برای رسیدن به خواسته‌ها

در حقیقت تحقیقات خانم اوتینگن رویکردی جدید را به ما نشان می‎‌دهد؛ در این تحقیقات ایشان متوجه شده است که بکارگیری یک روش ساده اما کارآمد به نام woop می‌تواند به مراتب اثربخشی بیشتری داشته باشد و احتمال موفقیت در رسیدن به خواسته‌ها را به مراتب بالاتر ببرد.
ووپ یا همان woop، یک تمرین بسیار ساده و کاربردی است که تنها ۵ دقیقه زمان نیاز دارد؛ البته ۵ دقیقه‌ای که با سکوت، آرامش و تمرکز همراه باشد؛ بدین صورت با بهره‌گیری از این روش ساده، شانس رسیدن به اهدافمان خیلی بیشتر خواهد شد.

 

woop چیست؟

کلمه‌ی woop برگرفته از حروف اولی چهار کلمه‌ی wish، outcome، obstacle و plan است و در واقع به آرزوها، نتایج، موانع، اقدامات اشاره دارد

 

آرزوها، نتایج، موانع، اقدامات

 

آرزو؛ wish

خانم اوتینگن می‌گوید در قدم اول باید ببینیم آرزو و خواسته‌ی ما دقیقا چیست؟! البته این آرزو می‌تواند برای فردا، هفته‌ی آینده، ماه‌آینده، سال آینده و یا حتی کل زندگی‌مان باشد.
و برای یافتن آن کافی است که از خودمان بپرسیم که ما واقعا چه چیزی می‌خواهیم؛ و در این راستا بای توجه داشته باشیم که آرزوی ما باید از درون خودمان پیدا شود و نه براساس چیزی که می‌خواهیم به مردم نشان بدهیم و یا چیزی که مردم از ما توقع دارند.
و در انتهای این بخش، زمانی که خواسته‌ی خود را مشخص کردیم، باید نامی مناسب برای آن انتخاب کرده و به سراغ قسمت بعد برویم.

 

نتیجه؛ outcome

به گفته‌ی گابریل اوتینگن، در این مرحل باید بررسی کنیم که با رسیدن به آن هدف و یا خواسته، ما دقیقا چه چیزی را به دست می‌آوریم؛ به چه چیزی می‌رسیم، چه حسی خواهیم داشت و چه گونه انسانی خواهیم بود؟!

زمانی که مشخص شود که مهم ترین نتیجه ی این خواسته و آرزو چه است، زمان آن می رسد که آن نتیجه را در ذهن خود ببینیم، تجربه‌اش کنیم و به صورت کاملا واقعی و ملموس، آن را حس کنیم.

 

موانع؛ obstacle

دکتر اوتینگن ادامه می‌دهد که در مرحله‌ی سوم باید مشخص کنیم که در مسیر و راستای رسیدن به هدفمان، چه موانع و مشکلاتی وجود دارد و در چه زمان و مکانی ممکن است این موانع برای ما مشکل ایجاد کنند؛ ما باید بدانیم چه چیزی می‌تواند ما را از هدفمان دور بکند؟!
این چیز می‌تواند یک احساس بد باشد، یا یک مانع درونی، و یا یک فکر مزاحم و مخرب، یا یک عادت و خوی بد، و یا یک اتفاق بیرونی و یا هر چیز دیگر ….؛ پس باید مشخص کنیم که چه چیزی ممکن است مانع رسیدن ما به آن هدف بشود.

 

اقدامات؛ plan

به گفته‌ی خانم اوتینگن در مرحله‌ی پایانی نیز باید مشخص کنیم که ما چگونه می‌خواهیم و بایستی از موانع پیدا شده در مرحله‌ی عبور کنیم و چه اقداماتی باید انجام دهیم. باید به درستی مشخص شود که برنامه و نقشه‌ای که برای عبور از این موانع داریم چه است؟
در واقع در این مرحله باید چنین طرح‌ریزی کنیم که اگر فلان مانع اتفاق افتاد، آنگاه فلان اقدام را در مقابله با آن انجام خواهیم داد. بدین صورت آمادگی خود را برای رویارویی احتمالی با موانع پیدا خواهیم نمود و در زمان رویارویی دچار چالش و مشکل نمخواهیم شد.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *