نماد سایت ایوسی

پرسونای کاربر چیست؟

پرسونای کاربر

پرسونای کاربر

یک گام اساسی در هر طرح بازاریابی، شناسایی شخصیت کاربر است که منعکس کننده مخاطبان هدف یک برند است. درک ویژگی های یک شخصیت کاربر به یک شرکت اجازه می دهد تا بهترین راه برای تعامل با یک مشتری بالقوه را تعیین کند. در این مقاله از ایوسی، ما تعریف خواهیم کرد که پرسونای کاربر چیست و در مورد چرایی اهمیت آن، به علاوه نحوه ایجاد یک پرسونای کاربر و نمونه‌ای از آن بحث خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: ۴ مرحله برای ایجاد شخصیت خریدار

شخصیت کاربر چیست؟

شخصیت کاربر یک شخصیت خیالی است که نشان دهنده مشتری ایده‌آل یک شرکت است. عناصر پرسونای کاربر می‌تواند شامل جمعیت‌شناسی اولیه مانند سن، جنسیت و درآمد به علاوه غواصی عمیق در سرگرمی‌ها، سبک زندگی، ارزش‌ها و نیازهای آنها باشد. در مجموع، گردآوری این تحقیق با شخصیت‌سازی نتایج داده‌ها، روندهای مشاهده شده در حین جمع‌آوری داده‌ها را مشخص می‌کند و پیام و رویکرد طراحی محصول را هدایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: استفاده از شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) برای دستیابی به اهداف 

چرا شخصیت های کاربر مهم هستند؟

هنگامی که شخصیت های کاربر را شناسایی کردید، می توانید استراتژی بازاریابی خود را ادامه دهید. در حالت ایده آل، شما باید فقط از یک یا دو پرسونا برای بهترین نتیجه استفاده کنید. ماهیت ایجاد یک شخصیت کاربر این است که یک بوم را با توضیحات واضح و واضح در مورد اینکه چه کسی مخاطب شما هستند نقاشی کنید تا بتوانید به طور موثر محصول خود را برای آنها بازاریابی کنید. رویکرد شما باید تجربه ای فراگیر ارائه دهد که نیازها، خواسته ها و ارزش های شخصیت کاربر را با هدف متقاعد کردن آنها برای خرید محصول شما مورد توجه قرار دهد.

نحوه ایجاد پرسونای کاربر

شما باید برنامه ریزی کنید تا اکتشافات شخصیت کاربر خود را با بقیه شرکت ها در میان بگذارید تا برند شما به طور مداوم در کانال های بازاریابی و فروش نشان داده شود. در اینجا چند مرحله وجود دارد که می توانید هنگام ایجاد پرسونای کاربر برای شرکت خود دنبال کنید:

۱. تحقیق و سازماندهی گروه های شخصی

کیفیت تحقیقاتی که جمع آوری می کنید، عامل اصلی نتایجی است که در طول سال مالی شرکت خود کسب می کنید. شما باید در مورد میزان تحقیقات کمی و کیفی که در طول فرآیند تحقیق به دست می آورید پایدار باشید، بنابراین می توانید ارزش هر گروه شخصیتی را که می خواهید برای محصول خود استفاده کنید، شناسایی کرده و بر آن تأکید کنید. اگر تحقیقات خود را به درستی انجام دهید و سازماندهی کنید و بر روی افرادی تمرکز کنید که می‌خواهید با خدماتی که ارائه می‌دهید بیشتر به آنها کمک کنید، باید بتوانید گروه‌های پرسونا را محدود کنید.

۲. به هر شخصیت برچسب بزنید

چهار عنصر اصلی برای شخصیت کاربر شامل عنوان، مشخصات جمعیتی، هدف نهایی و سناریوی نمونه است. همیشه دوست دارید با عنوان شروع کنید و به سمت سناریو پیش بروید. برای عنوان، مطمئن شوید که یک نام خیالی برای شخصیت خود، همراه با یک تصویر و یک نقل قول که نشان می دهد محصول شما چگونه در زندگی آنها اعمال می شود، وارد کنید.

مثال

در اینجا یک مثال برای یک شرکت بازاریابی محتوا است که داستان سرایی را با شخصیت کاربر خود برجسته می کند:

نام: فیلیپ سیمور

نقل قول: داستان مقصد شماست.

۳. مشخصات دموگرافیک هر شخصیت را فهرست کنید

تحقیقاتی که شرکت شما انجام می دهد، مبنایی برای نمایه جمعیتی است که شامل جمعیتی است که می خواهید هدف قرار دهید. مشخصات جمعیتی شامل چهار بخش مختلف است، از جمله:

  • سوابق شخصی: این بخش شامل جزئیات مربوط به سن، جنسیت، تحصیلات، وضعیت خانوادگی و غیره فرد است. در ادامه با مثال شرکت بازاریابی محتوا از بالا: فیلیپ سیمور – ۲۵ ساله، مجرد، بالاترین سطح تحصیلات یک مدرک لیسانس است. به انگلیسی.

  • سوابق حرفه ای: سابقه حرفه ای علاوه بر حقوق سالانه و سطح تجربه نشان دهنده شغل پرسونای کاربر است. مثال: فیلیپ به طور تمام وقت در یک آژانس بازاریابی کار می کند. او سه سال تجربه دارد و سالانه ۵۵۰۰۰ دلار درآمد دارد.

  • محیط کاربری: محیط نمونه ای از تجربه کاربر با دستگاه ها یا پلتفرم های دیجیتال است. آنها می توانند به سؤالات مختلفی برای یک شرکت پاسخ دهند: آیا آنها در یک مکان اداری یا خانه کار می کنند؟ آیا از بیش از یک دستگاه برای کار استفاده می کنند؟ آیا شغل آنها مستلزم این است که به طور منظم با دیگران کار کنند؟ مثال: فیلیپ از یک دفتر شرکت کار می کند، از یک لپ تاپ کار می کند که می تواند به خانه بیاورد، همچنین از تلفن هوشمند برای ایمیل های شخصی و حرفه ای استفاده می کند.

  • Psychographics: Psychographics مشخص می کند که چه چیزی می تواند شخصیت کاربر را برای خرید محصول شما و نگرش نسبت به روندهای دیجیتالی خاص ترغیب کند. اگر در حال ایجاد یک برنامه بازاریابی محتوا هستید که به کاربر امکان می دهد اخبار بازاریابی دیجیتال را در یک مکان بررسی کند، می توانید در مورد فیلیپ سیمور این موارد را بگویید: فیلیپ از خواندن اخبار در هر کجا که باشد لذت می برد. او دوست دارد هنگام خواندن مطالب تنها باشد. او از خواندن اخبار فوری در مورد بهبود روش های داستان گویی لذت می برد و تمایل دارد کیفیت محتوا را ترجیح دهد.

۴. اهداف نهایی را برای هر شخصیت کاربر پیدا کنید

هنگامی که مشخصات جمعیتی شخصیت کاربر را پیدا کردید، می توانید در ایجاد تماس برای اقدامی که آنها را ترغیب به خرید از شرکت شما می کند، جلو بروید. شما باید قبل از خرید، نیازهایی را که مشتری در تلاش است برآورده کند، به دقت مستند کنید. به عنوان مثال: هدف نهایی فیلیپ سیمور خواندن تمام اخبار بازاریابی محتوا بر روی یک پلت فرم دیجیتال برای ساده سازی منابع خود، به منظور همگام شدن با روندها برای بهبود دانش و پیشرفت حرفه خود به عنوان یک بازاریاب است.

۵. یک سناریوی نمونه برای هر شخصیت را شرح دهید

این مرحله تعامل ایده‌آلی را که می‌خواهید شخصیت کاربرتان با محصولتان داشته باشد، مشخص می‌کند. شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که مکان، زمان و چگونگی وقوع این داستان را همانطور که از دیدگاه شخص بیان می شود، پوشش می دهید.

بیایید این مثال را برای فیلیپ سیمور مرور کنیم:

“من هر روز به دنبال اخبار بازاریابی دیجیتال و محتوای مرتبط با صنعت خود هستم. هدف من این است که در جریان موضوعات فعلی باشم که می توانم در نقش خود به عنوان یک متخصص بازاریابی محتوا برای شرکتم اعمال کنم. از آنجایی که من تمام وقت کار می کنم، من دوست دارم همه محتوایم را در یک مکان داشته باشم و بر اساس نتایج جستجوی من شخصی سازی شود. همچنین، دوست دارم ببینم آیا این پلتفرم پادکستی دارد که بتوانم اطلاعاتی را در حین رفت و آمد به محل کارم بیاموزم یا خیر.”

۶. تعیین کنید که با کدام شخصیت کاربر می خواهید ادامه دهید

ایجاد کهن الگوها به شما کمک می کند تا مفاهیم طراحی را ایجاد کنید تا بتوانید به سرعت ضرب الاجل های پروژه را برآورده کنید. با این حال، شما می خواهید در انتخاب شخصیت خود دقت کنید زیرا می خواهید مطمئن شوید که با تقاضای محصول شما مطابقت دارد. همچنین، تمام تلاش خود را انجام دهید تا شخصیت خود را انسانی کنید تا آنها را برای مخاطبان خود معتبر کنید، که می تواند به طور مطلوب بر رفتار آنها برای خرید محصول شما تأثیر بگذارد.

نمونه شخصیت کاربر

قبل از اینکه رابط کاربری خود را با محوریت شخصیت یک برند طراحی کنید، حتماً چند نمونه را مرور کنید. در اینجا نمونه ای از شخصیت کاربر است که آماده استفاده برای توسعه یک وب سایت یا برنامه تلفن همراه است:

کاربر شماره ۱:
فیلیپ سیمور، متخصص بازاریابی محتوا

آمارهای مهم فیلیپ:

  • فیلیپ سیمور ۲۵ ساله است و مدرک لیسانس زبان انگلیسی را دریافت کرده است.

  • او یک متخصص بازاریابی محتوا تمام وقت در یک آژانس بازاریابی در شهر نیویورک است و سالانه ۵۵۰۰۰ دلار درآمد دارد.

  • او اغلب به دنبال همگام شدن با روندهای بازاریابی محتوا روزانه است.

جملات قابل توجه فیلیپ:

  • داستان مقصد شماست.

  • “قصه های بزرگ برای کسانی که آنها را تعریف می کنند اتفاق می افتد.”

محیط کاربری فیلیپ:

  • فیلیپ از یک دفتر شرکتی کار می کند، از یک لپ تاپ کار استفاده می کند که می توان آن را به خانه آورد. او همچنین از گوشی هوشمند برای ایمیل های شخصی و حرفه ای استفاده می کند.

وظایف روزمره فیلیپ:

  • فیلیپ از خواندن اخبار فوری در مورد بهبود روش های داستان گویی لذت می برد و تمایل دارد کیفیت محتوا را ترجیح دهد.

  • او وظیفه دارد روزی سه داستان بنویسد تا مخاطبان هدف شرکتش را جذب کند و از سئو دوستانه بودن آن اطمینان حاصل کند.

هدف نهایی فیلیپ:

  • هدف نهایی فیلیپ خواندن تمام اخبار دیجیتال و بازاریابی محتوا در یک پلتفرم است تا بتواند همه آنها را از یک منبع هضم کند.

  • او همچنین می‌خواهد به سمت تولیدکننده محتوا ارتقا یابد و مخاطبانش را برای خرید محصولات مشتریانش ترغیب کند.

ناامیدی فیلیپ:

  • مطالب آنقدر زیاد است که فیلیپ نمی داند که باید به طور مرتب روی کدام منبع تمرکز کند.

  • فیلیپ برای همگام سازی محتوای اخبار بازاریابی با اپلیکیشن موبایل و کامپیوتر خود مشکل دارد.

خروج از نسخه موبایل