بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

امتیاز بشردوستانه فوربس ۲۰۲۲: ثروتمندترین آمریکایی ها چقدر خیّر هستند؟

برترین بخشندگان آمریکا در سال 2022

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

ثروتمندترین افراد در ایالات متحده دارای کیف پول های بزرگ هستند. این بدان معنا نیست که همه آنها چک های بزرگ می نویسند.

ثروتمندترین افراد در آمریکا آنقدرها سخاوتمند نیستند.

 

طبق روال هر ساله، فوربس برای اینکه ببیند ثروتمندان چقدر بشردوست هستند، کمک های خیریه شناخته شده خود را بررسی کرد و به هر یک از اعضای فوربس ۴۰۰ امتیاز بشردوستانه را از ۱ تا ۵ اختصاص داد. این مجله بزرگ اگر نمی توانست اطلاعاتی در مورد کمک های شخصی پیدا کند و آنها نپذیرفتند. برای ارائه جزئیات، آنها نمره N/A دریافت کردند.

فوربز برای محاسبه امتیازات، ارزش کل طول عمر هر فرد در خارج از خانه را به دارایی خالص ۲۰۲۲ Forbes 400 اضافه کرده است، سپس طول عمر او را بر آن عدد تقسیم نموده. هر امتیاز مربوط به طیفی از ارائه به عنوان درصدی از دارایی خالص یک فرد است. فروبس یک بار دیگر به جای پول نقد در بنیادهای خصوصی میلیاردرها یا وجوهی که از سوی اهداکنندگان دارای مزیت مالیاتی هستند که هنوز به نیازمندان نرسیده اند، فقط اعطای خارج از خانه را در نظر گرفته است. همین طور برای بازخورد با همه اعضای لیست تماس گرفته است. بسیاری از آنها بنیادهایی با پرونده های مالیاتی در دسترس عموم دارند که جزئیات مربوط به کمک های مالی سالانه را ارائه می دهند. برخی جزئیات خاص در مورد کمک های مالی و دریافت کنندگان اضافی ارائه کردند. دیگران از اظهار نظر خودداری کردند.

اکثر اعضای فوربس ۴۰۰ یک یا دو دریافت کردند که نشان می دهد آنها کمتر از ۵ درصد از دارایی خود را تاکنون به امور خیریه اهدا کرده اند. فقط ۹ نفر بیش از ۲۰ درصد را هدیه داده اند و امتیاز ۵ را به دست آورده اند: بیل گیتس، ملیندا فرنچ گیتس، مکنزی اسکات، وارن بافت، جورج سوروس، گوردون مور، آموس هاستتر جونیور، لین شوسترمن و جان آرنولد.


درجه بندی دادن

فوربس ۴۰۰ امسال نسبت به ثروت آنها کمی بشردوستانه است، به طوری که افراد بیشتری حداقل ۱٪ از دارایی خالص خود را به امور خیریه اختصاص داده اند. با این حال، تنها ۹ نفر حتی یک پنجم از ذخیره خود را هدیه داده اند.

این اعطا کنندگان برتر به پرداخت دلارهای کلان ادامه داده اند. بیل گیتس از اهدای ۲۰ میلیارد دلاری به بنیاد بیل و ملیندا گیتس خود خبر داد که به برابری جنسیتی، ریشه کنی بیماری و مرگ و میر نوزادان، از جمله علل دیگر، رسیدگی خواهد کرد. در نتیجه، این بنیاد کمک های مالی سالانه خود را به ۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۶ افزایش می دهد که از ۶.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است. به ترتیب. او در مجموع از اواسط سال ۲۰۲۰ مبلغ ۱۲.۷ میلیارد دلار کمک مالی به بیش از ۱۲۰۰ سازمان را فاش کرده است.

در همین حال، جورج سوروس بزرگترین اهداکننده از همه است – برای سومین سال متوالی – که تاکنون ۱۸.۱ میلیارد دلار کمک کرده است؛ تقریباً سه برابر ارزش فعلی اش.

همانطور که برخی اعتراف کرده اند، دیگران راه درازی در پیش دارند. سام بنکمن-فرید، میلیاردر ۳۰ ساله رمزارز، در سال ۲۰۲۱ در رابطه با بخشش خود به فوربس گفت: “کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.” او قصد دارد در نهایت تمام دارایی خود را اهدا کند، اما تاکنون کمتر از ۱ درصد را داده است و امتیاز ۱ را به دست آورده است.


در اینجا یک راهنمای برای هر نمره است. داده‌ها مربوط به ۲ سپتامبر ۲۰۲۲ است.

۱: کمتر از ۱% از ثروت را بخشیده

چه کسی این امتیاز را کسب کرد: ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا، لری پیج، بنیانگذار گوگل و ۱۴۲ نفر دیگر.

۲: ۱% تا ۴.۹۹% از ثروت را تقدیم کرده است

چه کسی این امتیاز را کسب کرد: سرگئی برین یکی از بنیانگذاران گوگل، جف بزوس بنیانگذار آمازون و ۱۱۸ نفر دیگر.

۳: ۵% تا ۹.۹۹% از دارایی را از بذل کرده

چه کسی این امتیاز را کسب کرد: مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس بوک، چارلز شواب، میلیاردر کارگزار و ۵۲ نفر دیگر.

۴: ۱۰% تا ۱۹.۹۹% از ثروت را انفاق کرده است

چه کسی این امتیاز را کسب کرد: مایکل بلومبرگ، شهردار سابق نیویورک، جیم سیمونز سرمایه گذار صندوق سرمایه گذاری و ۱۶ نفر دیگر.

۵: ۲۰ درصد یا بیشتر از دارایی را بخشید

چه کسانی این امتیاز را کسب کردند: بیل گیتس، ملیندا فرنچ گیتس، مک کنزی اسکات، وارن بافت، جورج سوروس، گوردون مور، آموس هاستتر جونیور، لین شوسترمن و جان آرنولد.


منبع: forbes.com

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *