بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

آیا تله پاتی واقعی است؟

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آیا تا به حال فکر کرده اید …

  • آیا تله پاتی واقعی است؟
  • آزمایش های گانزفلد چیست؟
  • آیا فناوری تله پاتی را ممکن می کند؟

آیا تا به حال به اشخاص دیگری نگاه کرده اید و متوجه شوید که آنها به چه فکر می کنند؟ اگر جواب مثبت است، چه کسی بوده است؟ شاید یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستان نزدیک بود. حتی می توانست معلم یا مربی شما باشد. ممکن است یک نگاه به شما گفته باشد که آنها دقیقاً چه خواهند گفت.

افراد زیادی این تجربه را داشته اند. بیشتر اوقات، این چنین رخدادی از گذراندن زمان زیادی با شخص دیگری ناشی می شود. پس از ساعت ها صحبت، بازی یا یادگیری با هم، افراد به خوبی یکدیگر را می شناسند. جای تعجب نیست که گاهی اوقات به نظر می رسد که ذهن یکدیگر را می خوانند.

اگر این اغلب برای شما اتفاق می افتد، ممکن است شروع به تعجب کنید. آیا توانایی خاصی می تواند مقصر تمام خواندن ذهن شما باشد؟ آیا می توانید قدرت تله پاتی باشد؟

تله پاتی چیست؟

تله پاتی (Telepathy) توانایی برقراری ارتباط تنها با استفاده از ذهن است. آیا شما معتقدید که این امکان پذیر است؟ همانطور که احتمالا می‌دانید، مردم در مورد این موضوع اختلاف نظر دارند. بسیاری می گویند تله پاتی فقط متعلق به دنیای علمی تخیلی است. برخی دیگر ادعا می کنند که این توانایی ویژه را دارند.

تله پاتی و آزمایش گانزفلد

بسیاری از مردم سعی کرده اند ثابت کنند که تله پاتی واقعی است. بیشتر این تلاش‌ها شامل آزمایش گانزفلد (ganzfeld – از آلمانی به معنای “کل میدان”) است. در این آزمایش تحریک بینایی یک نفر برای چند دقیقه قطع می شود. شخص دیگری سعی می کند اطلاعات را از طریق ذهن برای آنها ارسال کند. گاهی اوقات افرادی که آزمایش ganzfeld را امتحان می کنند دچار توهم می شوند. با این حال، هیچ چیز بدون شک واقعی بودن تله پاتی را ثابت نکرده است.

راه‌های اثبات تله پاتی

با این وجود، در سال‌های اخیر، دانشمندان راه‌های دیگری را برای امکان‌پذیر ساختن تله پاتی بررسی کرده‌اند. یعنی، آنها سعی کرده اند این کار را با فناوری انجام دهند. در سال ۲۰۱۴، تیمی از محققان چنین آزمایشی را انجام دادند که موفقیت آمیز بود.

این آزمایش چگونه کار کرد؟

ابتدا یک نفر (فرستنده) در مورد یک پیام تصمیم گرفت. در این مورد، آنها کلمات “Hola” و “Ciao” را انتخاب کردند. آنها اصطلاحات را در زبان باینری قرار دادند. این به معنای استفاده از یک سری از یک ها و صفرها برای املای هر کلمه بود. فرستنده، که در هند بود، این پیام باینری را به حسگرهای EEG متصل به پوست سرش ارسال کرد.

سپس حسگرها پیام را از طریق اینترنت به سه هدست ویژه در فرانسه ارسال کردند. آنها که هدست های TMS نامیده می شوند، نورون های مغز را تحریک می کنند. هر هدست توسط یک فرد متفاوت (گیرنده) استفاده می شد. هدست‌ها باعث می‌شد تا فلاش‌هایی از نور را ببینند که هر کدام به معنای یک یا صفر بود. در نهایت گیرندگان پیام را ترجمه کردند. کل فرآیند حدود ۷۰ دقیقه طول کشید.

بنابراین، آیا تله پاتی واقعی است؟

به یک معنا، بله؛ اما این توسط تکنولوژی ممکن شده است، نه یک توانایی خاص. وقتی صحبت از تله پاتی طبیعی به میان می آید، ممکن است هرگز حقیقت را ندانیم. امروزه هیچ مدرک محکمی برای اشاره به وجود آن وجود ندارد.

آیا تا به حال احساس کرده اید که می توانید بدون هیچ کلمه یا علامتی با شخص دیگری ارتباط برقرار کنید؟ چه کاربردهایی برای تله پاتی می توانید در نظر بگیرید؟ چه کسی می داند؟ شاید یک روز، شما فقط با استفاده از مغز خود با مردم در سراسر جهان ارتباط برقرار کنید!


این تمرین را را امتحان کنید

با کمک یکی از دوستان یا اعضای خانواده و یک یا چند مورد از فعالیت های زیر به یادگیری ادامه دهید!

به نظر شما تله پاتی واقعی است؟ از یک بزرگسال بخواهید تا قبل از تصمیم گیری به شما کمک کند تا در مورد موضوع آنلاین بیشتر تحقیق کنید. سپس، نامه یا ایمیلی به یکی از دوستان یا اعضای خانواده بنویسید که آنها را متقاعد کند که با شما موافق باشند. مطمئن شوید که حداقل سه دلیل خوب برای اینکه چرا آنها باید فکر کنند تله پاتی واقعی است یا واقعی نیست را ذکر کنید.

آیا می دانستید رشته تحصیلی وجود دارد که مواردی مانند تله پاتی را بررسی می کند؟ به آن فراروان‌شناسی (parapsychology – اطلاعات بیشتر در اینجاست) می گویند. بیشتر بخوانید و تصاویر افراد مرتبط با فراروانشناسی را در اینترنت (بویژه وب‌سایت کیدل – kiddle.co) ببینید. سپس، آنچه را که آموخته اید برای یکی از دوستان یا اعضای خانواده خلاصه کنید.

اگر تله پاتی امکان پذیر بود، آیا می خواهید از آن استفاده کنید؟ واقعا به این فکر کنید! لیستی از مزایا و معایب تهیه کنید. چه چیزهایی را می توان از طریق تله پاتی آسان تر کرد؟ چه چالش هایی وجود خواهد داشت؟ در مورد افکار خود با یکی از دوستان یا اعضای خانواده صحبت کنید و بپرسید که آنها چه چیزی را به لیست شما اضافه می کنند.

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

6 پاسخ

  1. مشابه “تلکینزیس”، “تله پاتی” اصطلاحی است برای هر توانایی که شامل فرافکنی، خواندن و دستکاری افکار یا تأثیرگذاری و تعامل با سایر جنبه های ذهن است .

    1. عوارض تله‌پاتی یا تله‌گویی چیه؟

      چند تا علامت یا نشانه‌هایی که ممکنه بشه تجربه کرد و اینجا بهت چند تاشو میگم:

      اولیش اینه که احساس میکنی حریم خصوصیت رو از دست دادی و دیگران میتونن تو ذهنت حضور داشته باشن.
      دومیش اضطرابه، یعنی احساس میکنی با یه نیرو یا قدرت ناشناخته مواجهه شدی و این باعث میشه که نگران بشی.
      سومیش اختلال در خوابه، ممکنه الگوهای خوابت از هم بپاشن و شبا بیدار بمونی یا خوابت کیفیت بدی داشته باشه.
      چهارمیش تمرکزت کم میشه، به اطلاعات و چیزای بیرونی از خودت دیگه تمرکز نمیکنی.
      پنجمیش حساسیتت بیشتر میشه، به محیط و دیگران بیشتر حساس میشی.
      ششمیش خستگیه، انرژیت کم میشه و خسته تر میشی.
      هفتمیش افکار منفی، ترس و شک بیشتری میتونه به ذهنت بیاد.
      هشتمیش سردرد، احساس فشار و درد تو سر.
      نهمیش افکار وسواسی، افکار تکراری و ناخواسته.
      دهمیش تنش عصبی، عدم آرامش و ناراحتی.
      یازدهمیش افسردگی، احساس ناخوشی و ناراحتی بیشتر.
      دوازدهمیش کمبود اعتماد به نفس، احساس ناتوانی و عدم کنترل بر خودت.
      سیزدهمیش عصبانیت، خشم و عصبانیت بیشتر.
      چهاردهمیش آشفتگی، احساس عدم استقرار و ناراحتی.

      اینا فقط بر اساس گزارشات و ادعاهای بعضی افراد هستن و هنوز تأیید علمی کاملی برای وجودشون نیست.

        1. سلام

          تله پاتی هم عوارض مثبت و هم منفی داره و خیلی نمی شه گفت کدوم از اون یکی بیشتر. پس فقط بعضی مزایا و معایبش رو عنوان می کنم.
           
          بعضی از مزایای بالقوه تله پاتی عبارتند از:

          ۱-ارتباطات تقویت شده: تله پاتی می تونه امکان ارتباط موثرتر و مستقیم بین افراد رو فراهم کند و نیاز به زبان کلامی یا نوشتاری رو از بین ببرد. این به ویژه در شرایطی که موانع زبانی وجود دارد می تونه مفید باشد.

          ۲. افزایش درک و همدلی: تله پاتی می تونه به افراد کمک کند تا افکار و احساسات یکدیگر رو بهتر درک کنند و منجر به افزایش همدلی و روابط بین فردی قوی تر بشود.

          ۳. بهبود حل مسئله: تله پاتی می تونه حل مسئله رو سریعتر و مؤثرتر تسهیل کند، زیرا افراد می توانند به سرعت ایده ها و راه حل ها رو بدون نیاز به ارتباط کلامی به اشتراک بگذارند.
           
          با این حال، همون طور بالا گفتم تله پاتی همچنین دارای عوارض جانبی بالقوه منفیه، از جمله:

          ۱. تجاوز به حریم خصوصی: تله پاتی می تونه به طور بالقوه به افکار و احساسات فرد بدون رضایت آنها حمله کند و منجر به نقض حریم خصوصی شخصی بشود.

          ۲. بیش از حد و بار حسی: دریافت مداوم افکار و عواطف از دیگران می تونه طاقت فرسا و طاقت فرسا باشد و منجر به اضافه بار حسی و خستگی عاطفی بشود.

          ۳. تفسیر نادرست و ارتباط نادرست: تله پاتی می تونه منجر به سوء تفاهم و ارتباط نادرست شود، زیرا افکار و احساسات همیشه واضح یا به راحتی قابل تفسیر نیستند. این می تونه منجر به سردرگمی و درگیری در روابط بشود.

          به طور کلی، تله پاتی می تونه اثرات مفید و مضر داشته باشد، و برای افراد مهم است که مرزها و مهارت های ارتباطی سالم رو در هنگام تمرین تله پاتی ایجاد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *