نماد سایت ایوسی

۱۰ دلیل برای اینکه چرا باید تماشای پورن را کنار بگذارید

مردی که در رختخواب به دیدن قاچاقی فیلم های بد مشغول است

با وجود فراگیر شدن و دسترسی آسان به پورن این روزها، نباید تعجب آور باشد که مردم شروع به مطالعه تأثیرات آن بر زندگی جنسی خود کرده اند. بر اساس وب سایتی به نام projectknow.com ، تعداد ۴۲۰ میلیون صفحه وب به پورن اختصاص داده شده است، به این معنی که اینترنت غیر پورن تقریباً شامل ویکی پدیا است.

معنی پورن چیست؟

پورن به معنای فیلم‌ها، عکس‌ها یا محتواهای جنسی است که به منظور تحریک جنسیت و تماشای لذت جنسی ساخته می‌شوند. این نوع محتواها معمولاً شامل فعالیت‌های جنسی صریح، نمایش اعضای تناسلی و صحنه‌های غیراخلاقی است. برخی از این محتواها به صورت قانونی و برای تفنن جنسی سالم و با رضایت طرفین ساخته می‌شوند، در حالی که برخی دیگر از نظر قانونی غیرقانونی و یا ناخواسته منتشر می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه کمبریج اخیراً اسکن‌های مغزی افراد معتاد به فیلم‌های مستهجن را بررسی کردند و دریافتند که دقیقاً شبیه عکس‌های معتادان به مواد مخدر هستند. با چنین ذخایر تمام نشدنی پورن در اختیار ما، این نگرانی فزاینده وجود دارد که شروع به تأثیرگذاری بر مغز، روابط و حتی بدن ما می کند (البته فراتر از تهدیدهای بیهوده مادرتان مبنی بر نابینایی و کف دست های مودار).

یک نظرسنجی اخیر از یک جامعه Reddit به نام NoFap، که متعهد به پرهیز از پورن و خودارضایی است، به محققان کمک کرده است تا دری را برای درک بهتر تأثیرات پورنوگرافی بر زندگی ما باز کنند. در حالی که نتایج کاملاً قطعی نیستند، مطمئناً برخی از آمارها وجود دارد که باید لحظه ای مکث کنند. در اینجا برخی از دلایلی وجود دارد که باعث می شود دفعه بعد که لپ تاپ خود را باز می کنید، به نتفلیکس پایبند باشید:

  1. برای کسانی که به پورن معتاد هستند، برانگیختگی در واقع با همان همسر کاهش یافته است. کسانی که به طور مرتب جفت های متفاوتی پیدا می کردند، می توانستند برانگیختگی خود را ادامه دهند. این به عنوان اثر کولیج یا گرایش به رفتارهای تازگی جویی شناخته می شود. هرچه باشد، پورن به بیننده آموزش می دهد که منتظر تازگی دائمی باشد.
  2. از هر پنج نفری که به طور مرتب فیلم های پورن را تماشا می کنند، یک نفر اعتراف کرده است که تحت کنترل تمایلات جنسی خود است.
  3. ۱۲ درصد از NoFappers گزارش می دهند که هر هفته پنج ساعت یا بیشتر پورن اینترنتی تماشا می کنند. ۵۹ درصد گزارش کرده اند که هر هفته بین چهار تا پانزده (!!) ساعت فیلم پورن تماشا می کنند.
  4. تقریبا ۵۰ درصد از کسانی که در NoFap استفاده می کنند هرگز در زندگی خود رابطه جنسی نداشته اند، به این معنی که تنها تجربه آنها از صمیمیت کاملا دیجیتالی است.
  5. ۴۲ درصد از دانشجویان پسر گزارش می دهند که به طور منظم از سایت های پورنو بازدید می کنند.
  6. ۵۳ درصد از NoFaper ها در سنین ۱۲ تا ۱۴ سالگی یک عادت معمولی پورنو ایجاد کرده بودند. ۱۶ درصد نگران کننده گفتند که قبل از ۱۲ سالگی شروع به تماشا کردن کرده اند.
  7. ۶۴ درصد گزارش می دهند که سلیقه آنها در پورن افراطی یا انحرافی شده است.
  8. در میان افراد ۲۷ تا ۳۱ ساله در NoFap: 19 درصد از انزال زودرس رنج می برند، ۲۵ درصد به رابطه جنسی با شریک زندگی خود بی علاقه هستند، ۳۱ درصد در رسیدن به ارگاسم مشکل دارند و ۳۴ درصد اختلال نعوظ را تجربه می کنند.
  9. پس از عدم خودارضایی/پورن، ۶۰ درصد از افرادی که در NoFap بودند احساس کردند که عملکرد جنسی آنها بهبود یافته است.
  10. و ۶۷ درصد افزایش سطح انرژی و همچنین بهره وری داشتند.
  11. همچنین، ۵۸ درصد اعتماد به نفس خود را افزایش دادند و ۵۱ درصد احساس موفقیت بیشتری داشتند.

پس همینجاست، مردان. در حالی که شواهد ممکن است از نظر علمی کامل نباشد، مطمئناً به اندازه کافی وجود دارد که نشان دهد پورن تأثیر منفی بر زندگی ما دارد. ممکن است زمان خوبی باشد که به آن دست پرکار کمی استراحت دهید، یا حداقل از آن برای گرفتن شماره تلفن یک زن واقعی انسان زنده استفاده کنید و از او بخواهید که قرار ملاقات بگذاریم.

همچنین بخوانید: ۱۵ دلیل هشدار دهنده برای توقف تماشای ویدیوهای بزرگسالان
                          اثرات فیزیکی پورن

اعتیاد به پورن یعنی چی؟

اعتیاد به پورنوگرافی (Porn Addiction) یا به طور کلی اعتیاد به محتواهای جنسی، به وضعیتی اطلاق می‌شود که فرد به طور مداوم و ناقابل کنترل نیاز به مصرف و مشاهده محتواهای جنسی دارد. اعتیاد به پورنوگرافی می‌تواند تأثیرات منفی روانی، اجتماعی و حتی جسمی بر روی فرد داشته باشد. برخی از علائم و نشانه‌های اعتیاد به پورنوگرافی شامل مصرف بیش از حد و به طور مداوم محتواهای جنسی، کاهش کارآیی در امور روزمره، افزایش اختلافات در روابط عاطفی و جنسی، احساس تنش و عصبانیت در صورت عدم دسترسی به محتواها می‌باشد. در صورتی که احساس کنید که شما یا کسی که می‌شناسید ممکن است با اعتیاد به پورنوگرافی مواجه باشد، بهتر است به یک متخصص روانشناسی یا کارشناس مشاوره مراجعه کنید تا کمک و راهنمایی لازم را دریافت کنید.

و بخوانید:

خروج از نسخه موبایل