بنر وب سایت مجموعه ایوسی
بنر وب سایت مجموعه ایوسی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هدایای ویژه طراحی سایت

گریز از دامان‌های سرمایه اولیه: راهکارهای شکستن دام تله‌ی ذهنی

تله ذهنی

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

معرفی تله ذهنی سرمایه اولیه

تله ذهنی سرمایه اولیه به معنای باور اشتباهی است که برخی افراد در مورد تاسیس کسب و کار دارند. آن‌ها باور دارند که برای شروع یک کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند و اگر این سرمایه را نداشته باشند، نمی‌توانند هیچ کاری را آغاز کنند.

اما واقعیت این است که بهترین کسب و کارها آنهایی هستند که بدون نیاز به سرمایه اولیه زیاد، قادر به آغاز کار و پیشرفت پیوسته و پربار هستند و این طوری می‌توانند صاحب خود را به ثروت برسانند.

بخوانید: ۱۵۰ ایده کسب و کار تولیدی کوچک برای راه اندازی کسب و کار

تأثیر تله ذهنی سرمایه اولیه

طبق باورهای نادرست تله ذهنی سرمایه اولیه، اگر شما اعتقاد داشته باشید که برای شروع یک کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارید، تمام ایده‌های شما برای کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه زیاد خواهند داشت. اگر حتی بتوانید این سرمایه را تأمین کنید، شروع کسب و کارتان به تنهایی واکنشی بس بزرگ نخواهد داشت و احتمالاً در زمان کوتاهی با مشکلات مالی روبه‌رو خواهید شد.

در حقیقت، قبل از اینکه ذهنتان به اندازه کافی بزرگ شود و به موقعیت مدیریت یک کسب و کار بزرگ برسد، شما نیاز دارید که کسب و کار خود را بزرگ کنید. اما در واقعیت، جایی که شما باید از طریق بزرگ کردن ذهنتان به موقعیت مدیریت یک کسب و کار بزرگ برسید، کسب و کارتان راه‌اندازی شده و ذهن شما هنوز آماده مدیریت یک کسب و کار بزرگ نشده است. به عبارت دیگر، شما به جای اینکه کسب و کار را درست برنامه‌ریزی و بزرگ کنید، به طور نادرست درگیر شروع یک کسب و کار بزرگ شده‌اید که ذهن شما پیش از زمان مناسب آن را به اندازه کافی بزرگ نکرده‌اید. در نتیجه، عملکرد کسب و کار تحت تأثیر قرار می‌گیرد و ممکن است به نابودی کسب و کار منجر شود.

بخوانید: ۵ نوع تامین مالی برای مشاغل

شروع کسب و کار بدون سرمایه اولیه زیاد

در عوض، اگر باور کنید که می‌توانید بدون نیاز به سرمایه اولیه زیاد، یک کسب و کار را شروع کنید و به آرامی آن را رشد دهید و در نهایت ثروتمند شوید، ایده‌هایی به ذهنتان خواهند رسید که بتوانید با سرمایه اولیه کم، کسب و کار خود را شروع کنید و به آرامی آن را گسترش دهید تا در نهایت توانایی ایجاد ثروت را داشته باشید.

بهترین کسب و کارها و امیدوارکننده‌ترین آنها در دنیای تجارت، کسب و کارهایی هستند که علاوه بر نیاز به سرمایه اندک، امکان مشارکت دیگران و بهره‌برداری از منافع آن کسب و کار را فراهم کنند. این نوع کسب و کارها، به جای محدود شدن به نیازهای تک شخصی، توانایی آفرینش منافع برای بسیاری از افراد را دارند.

بخوانید: ۲۱ نکته برای شروع یک کسب و کار موفق

مدیریت منابع موجود

یک راهکار برای شکستن دام تله‌ی ذهنی سرمایه اولیه، مدیریت منابع موجود است. به جای انتظار داشتن سرمایه اولیه زیاد، شما می‌توانید از منابع داخلی خود مانند وقت، دانش، شبکه روابط و استعداد‌های شخصی استفاده کنید. با مدیریت صحیح این منابع، می‌توانید یک کسب و کار را شروع کنید و به آن رشد دهید.

استفاده از منابع مالی جانبی

شما می‌توانید از منابع مالی جانبی استفاده کنید تا نیازهای سرمایه‌ای خود را تأمین کنید. می‌توانید از وام‌های بانکی، تسهیلات کاریابی یا حمایت‌های دولتی استفاده کنید تا به سرمایه اولیه لازم برای شروع کسب و کار دست یابید.

بخوانید: ۱۰ گام برای شروع کسب و کار خود

شروع کسب و کار کوچک

شما می‌توانید با شروع یک کسب و کار کوچک، کار آغاز کنید و به تدریج آن را گسترش دهید. با شروع کسب و کار کوچک، شما می‌توانید نسبت به خطرها و مشکلات مالی کمتری احساس کنید و در کنار رشد کسب و کار، سرمایه اولیه بیشتری تأمین کنید.

همکاری با دیگران

شما می‌توانید به دنبال همکاری با افراد دیگر بگردید تا سرمایه اولیه را مشترک کنید. این روش، علاوه بر تأمین سرمایه، می‌تواند به ایجاد شبکه روابط و تجربه‌های جدید نیز کمک کند.

بخوانید: +۳۰۰ ایده‌ خلاقانه برای شروع کسب و کار موفق

استفاده از روش‌های جمع‌سپاری

روش‌های جمع‌سپاری، یک راه موثر برای تأمین سرمایه اولیه کسب و کار است. با جذب سرمایه از افراد علاقه‌مند و فعالیت آن‌ها در زمینه‌های مختلف کسب و کار، می‌توانید ایده یا پروژه خود را به ثمر برسانید و به سرمایه لازم برای آغاز کسب و کار دست پیدا کنید.

نتیجه‌گیری

تله ذهنی سرمایه اولیه می‌تواند اثرات منفی بسیاری بر روی روند تأسیس و رشد کسب و کار داشته باشد. به جای توجه به باورهای نادرست که بر شروع کار نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند، باید قدرت خلاقیت و استفاده از منابع دیگری را که در دسترس هستند، توانمندی‌های خود را در حوزه کسب و کار بیشتر کنیم. این رویکرد می‌تواند باعث شروع کسب و کار بدون نیاز به سرمایه اولیه زیاد و کمک به اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی شود. هدف باید ایجاد شرایط برای این باشد که افراد به راحتی بتوانند کسب و کارهای کوچک را آغاز کنند و آن‌ها را تا رشد قابل توجهی به سمت یک کسب و کار بزرگ هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: 

اگر این مقاله را دوست دارید، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

آخرین کتاب‌های ایوسی

یک پاسخ

  1. تله ذهنی سرمایه اولیه
    خیلی از افراد معتقدند برای ایجاد یک کسب و کار به سرمایه اولیه زیاد نیاز دارند و چون سرمایه اولیه زیادی ندارند هرگز هیچ کاری رو شروع نمی‌کنند!!

    اما خودِ من معتقدم بهترین و قدرتمندترین کسب و کارها، آنهایی هستند که بدون سرمایه اولیه بتوانند شروع کنند و آرام آرام رشد پیدا کنند و صاحب خود را به ثروت برسانند

    اگر باور شما این باشد که شروع کسب و کار نیاز به سرمایه اولیه زیاد دارد، هر آینه فقط ایده‌هایی به ذهنتان خواهد رسید که نیاز به سرمایه اولیه زیاد داشته باشد و حتی اگر بتوانید سرمایه اولیه زیادی به دست بیاورید (که این امر نیز با وجود عدم جرات به حرکت و باور اشتباه و … چندان امکان پذیر نیست)، تا کسب و کارتان را به صورت بزرگ شروع کنید؛ به احتمال خیلی زیاد دیری نخواهد گذشت که با تراز منفی در کسب و کارتان رو برو خواهید شد!! چرا که پیش از آنکه ذهنتان بزرگ شده و آماده مدیریت یک کسب و کار بزرگ بشود، کسب و کار بزرگی راه اندازی کرده‌اید و ذهنی که متناسب با اندازه و بزرگی آن کسب و کار هنوز بزرگ نشده باشد، کسب و کار بزرگ را نابود خواهد کرد!!!

    اما اگر باورتان این باشد که می‌شود بدون سرمایه‌ی اولیه‌ی زیاد هم کسب و کار ایجاد کرد و آرام آرام رشدش داد و ثروتمند شد، حقیقتا ایده‌هایی به ذهنتان خواهد رسید که می‌توانید کسب و کارتان را بدون سرمایه اولیه زیاد شروع کرده و آرام آرام رشدش بدهید و نهایتا ثروتمند نیز بشوید.

    همچنین بهترین کسب و کارها و امیدوار کننده ترینِ آنها در دنیای تجارت، آن دسته از کسب و کارهایی هستند که علاوه بر شروع با سرمایه اندک، امکان مشارکت دیگران و بهره‌مندی دیگران از منافع آن کسب و کار را فراهم کنند، نه کسب و کارهایی که درونشان روند تک خوری‌ها و ارتفاع نیازهای یک نفر صورت می‌گیرد!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *