ایوسی

تست باور فراوانی / ۱۰ دلیل ذهنی بی پولی خود را بشناسید

میل به داشتن چیزهایی بیش از داشته‌های اکنون‌مان، میلی است که تقریبا در تمامی انسان‌ها وجود دارد.
البته این میل در هر کس می تواند کاملا متفاوت از بقیه باشد؛

منظور اصلی این مقاله، میل به داشته‌های مالی و مادی است؛ که این نوع میل و خواسته نیز تقریبا در همه وجود دارد (خواه با شدت زیاد یا کم)

ولی خیلی از کسانی که در زندگی خود خواهان به دست آوردن مالی بیشتر از مال کنونی خود هستند یا به آن دست پیدا نمی کنند و یا بخش بسیار کوچکی از این میل نصیبشان می شود.

مرتبط: ۸ گام برای به دست آوردن ثروت

علت عدم دستیابی مردم به میل‌شان به ثروت چیست؟

وقتی که چنین سوالی مطرح می شود؛ غالبا با چنین جوابی روبرو می شویم: بستگی دارد.
چراکه عوامل مختلفی می‌تواند در این عدم دستیابی دخیل باشد؛ دلایلی همچون:

و …

اما با این حال، در این مطلب از ایوسی، صرفا قصد دارم به بیان یک دلیل به عنوان مهم‌ترین دلیل اشاره کنم؛ دلیلی که هم میزان اثرگذاری‌اش از سایر دلایل بیشتر است و هم به طور معمول سایر دلایل نیز به نوعی برگرفته از همین دلیل اصلی می‌باشند، به طوری که حل این دلیل بتواند به طور قابل توجهی اثرگذاری سایر عوامل را نیز تحت الشعاع قرار دهد.

مرتبط: ۱۱ راه قطعی ﺑﺮﺍی رسیدن به آرزوها

و مهم ترین دلیل عدم توفیقات را می توان در یک کلمه‌ی “باور” خلاصه کرد.

در واقع تمامی عواملی که در بالا عنوان شد، همه مواردی بودند که به مسائل درونی خود ما مربوط می شوند. و کاملا گویا است که تا زمانی که ما قادر به تصحیح وضعیت و شرایط درونی خود نباشیم، قادر به تصحیح موارد یاد شده نیز نخواهیم بود.

و همه ی مشکلات درونی یاد شده نیز از قواعد دیکته شده و محدودیت هایی ناشی می شود که در ناخودآگاه ما ایجاد شده اند؛ که این قواعد و محدودیت ها همان باورها می باشند.

باور پولساز

پس اگر بتوانیم باورهای خود را به صورت صحیح اصلاح کنیم، محدودیت های ناخودآگاه ما بسیار کاهش خواهد یافت و نتیجه ی آن نه تنها بر روی عملکرد ما تاثیر گذاشته و عوامل عدم توفیقات ما را کاهش می دهد، بلکه تاثیر بسیار واضح و فوق العاده ای بر روی مباحث متافیزیکی درونی ما نیز خواهد گذاشت. که نتیجتاً هر دوی این موارد ما را به موفقیت ها و کامیابی های پیاپی رهنمود خواهد ساخت.

مرتبط: قدرت باور فراوانی: راهکاری برای دستیابی به موفقیت و رسیدن به اهداف

شناخت باورهای محدود کننده

باورهای محدود کننده‌ی ما کدام هستند؟

شاید با مطالعه ی نوشتار بالا این سوال برایتان پیش بیاید که حال کدام باورهای ما موجب محدودیت در ناخودآگاهمان شده است؟ و البته پاسخ به این سوال چندان نمی تواند دقیق باشد چراکه محدودیت ها در هر کس مطابق به گذشته ای را که تا به امروز سپری کرده می تواند کاملا متفاوت باشد.

اما با این حال، تعدادی از موارد، مواردی هستند که از درجه اهمیت بالاتری برخوردار بوده و در میان مردم نیز با درصدهای مختلف مبتلا به است.

این موارد در دسته های مختلفی همچون باورهای ثروت ساز، باورهای فراورانی و … قرار می گیرند که وجودشان می تواند رسیدن به خواسته های مالی و مادی ما را برایمان رقم بزنند و وجود باورهای خلاف اینها نیز می توان مانعی سنگین در رسیدن ما به امیالمان شوند.

این مقاله به یک تست باور فراوانی می‌پردازد که به شما کمک می‌کند بفهمید آیا شما باور فراوانی دارید یا خیر. اما نکته جالبی که در این مقاله ذکر شده است، این است که باور فراوانی می‌تواند اثرات بسیار قدرتمندی بر زندگی شما داشته باشد. به عنوان مثال، اگر شما باور داشته باشید که فرصت‌های بیشماری برای شما وجود دارد، شما به راحتی می‌توانید از این فرصت‌ها بهره ببرید و زندگی بهتری داشته باشید. در واقع، باور فراوانی می‌تواند برای شما درگیری‌های ذهنی را کاهش داده و به شما کمک کند تا به هدف‌های خود برسید.

تست باور فراوانی

با توجه به آنچه که در بالا گفته شد، اگر شما بتوانید وضعیت خود را در مقابل باورهای ثروت ساز و یا باورهای فراوانی محک بزنید، بهتر می توانید توان خود را در رسیدن به خواسته‌هایتان مورد بررسی قرار دهید و به خوبی می توانید باورهای غلطی که مانع از موفقیت های شما می شود را تشخیص دهید.

با نظر به آنکه پیشتر در وبسایت من برتر مقالاتی در خصوص تست باور ثروت سازی ارائه شده است، در این مقاله صرفا به ارائه تست های باور فراوانی اکتفا می شود.

جملات ده گانه جهت بررسی وضعیت باور شما در خصوص فراوانی

کافی است جملات زیر را در محیطی خلوت خوانده و با وضعیت باور فعلی خودتان به آنها از ۰ تا ۱۰ نمره دهید (بیشتر میزان مقبولیت ده خواهد بود)

۱- من به راحتی روزانه بیش از ده نشانه می بینم

این جمله درخصوص باور شما نسبت به نشانه هایی است که همه روزه در زندگی شما برای دستیابی به ثروت در پیش چشمان شما قرار می گیرد است.

این یک حقیقت است که همه روزه ده ها، صدها و حتی هزاران نشانه و ایده در زندگی ما پدیدار می شود که ما می توانیم به واسطه ی آنها اقدام به راه اندازی کسب و کار یا فعالیت هایی بکنیم که نتیجه ی آن موفقیت های فوق العاده در مسئله ی مالی است (و این محدود یه مسائل مالی و مادی نیز نخواهد بود)

اما چارچوب و ساز و کاری که ما با عملکردهای قبلی خودمان برای شبکه‌ی مشبک مغزمان ایجاد و تعریف کرده ایم موجب می شود که این نشانه ها و ایده ها توسط این بخش از مغز فیلتر شوند که نتیجه آن عدم توجه ما به آنها و عدم بهره برداری ما از آنها خواهد بود.

۲- من به راحتی قادر به تعیین ۱۰ ایده کسب و کار برای خودم هستم

این جمله نیز به باور ما در توانایی مان نسبت به فعالیت ها و کسب و کارهای مختلف توجه دارد.

آن دسته از کسانی که باور محدود کننده درخصوص توانایی های خود ندارند خیلی راحت می توانند ده ایده ی کسب و کار که ورود در هر یک از آنها برایشان موفقیت را به همراه دارد را بر روی کاغذ بیاورند.

اما کسانی که باورهای محدود کننده دارند در زمانی که بخواهند ده ایده ی کاری برای خود تعیین کنند و در نهایت یکی از این ده ایده را برای شروع به کار برگزینند، به مشکل بزرگی بر می خورند و چندان قادر به نوشتن نام کسب و کارها بر روی کاغذ نخواهند بود.

۳- من اگر از کاری اخراج شوم به راحتی می توانم دوباره سر کار روم

اگرچه در نگاه اول پاسخ به این سوال برای شاغلین راحت تر است، اما این سوال محدود به افراد شاغل نیست؛

این سوال به نوعی با سوال پیشین گره خورده و شما می توانید خود را محک بزنید که باورتان نسبت به فراوانی مشاغلی که شما می توانید در آنها فعالیت کنید چگونه است.

۴- با ثروتمند شدن دیگران، شانس ثروتمند شدن من و یا بقیه کمتر نخواهد شد.

این جمله نیز نشانگر میزان محدودیت باور شما در نامحدود بودن منابع و ثروت های دنیاست.

اگر شما از آن دسته از افرادی باشید که چندان این جمله را قبول نداشته باشید، مشخص است شما به نامحدود بودن دارایی های جهان هستی که خداوند خلق نموده است ندارید، و همین سبب خواهد شد که چندان نتوانید از وجود این دارایی ها نیز بهره ببرید.

۵- شانس فوق العاده همیشه در خانه یس من را می زند

این جمله که به نوعی با جمله ی اول گره خورده نیز از وضعیت بخش شبکه ی مشبک مغز شما ناشی می شود که به شما اجازه ی مشاهده ی فرصت های هر روزه را به شما می دهد یا خیر.

اگر شما این جمله را چندان قبول نداشته باشید کاما گویاست که چندان قدرت دیدن و درک فرصت های بسیار زیادی که هر روزه در زندگی شما پدیدار می شوند را ندارید.

۶- هر وقت من پولی را خرج می کنم، حس خوبی دارم

عدم دارا بودن حس خوب در زمان خرج کردن پول هایتان به این دلیل است که شما چندان باور ندارید که قدرت بازپس آن میزان پول را داشته باشید که این هم می تواند از محدودیت های ذهنی شما نسبت به توانایی های خودتان نشات بگیرد و هم می تواند از عدم باور به کثرت دارایی های خداوندی باشد.

۷- کارمند خوب و پرتلاش خیلی پیدا می شود

زمانی که شما دیگران را فاقد تلاش و کوشش ببینید و فکر کنید شما از معدود افرادی هستید که تلاشی مضاعف دارید؛ در واقع این باور را در خود ایجاد می کنید که تلاش چند برابری من نسبت به دیگران نوانسته برایم ثروتی بیشتر ایجاد کند و همین محدودیت باور نیز می تواند ناخودآگاه شما را برای فقر و بی پولی برنامه ریزی کند.

۸- انسان قابل اعتماد که بشود به او اعتماد کرد خیلی زیاد است

همچون جمله ی قبل، فقدان باور به معتمد بودن انسان های اطرافمان می تواند محدودیت های باور در خیرخواه بودنشان، عدم همراهیشان، عدم مساعدتشان و … را ایجاد کند که این محدودیت نیز ناخودآگاه را برای عدم برقراری ارتباطات موثر و ثروت ساز برنامه ریزی خواهد کرد.

۹- تا به امروز بارها برای من پیش آمده که در خیابان پول قابل توجهی پیدا کنم

و این جمله نیز وضعیت شبکه ی مشبک مغز شما را مورد بررسی قرار می دهد که در مقابل دارایی ها – چه خورد و کوچک و چه بزرگ و درشت – چگونه عمل می کند و این عملکرد چه روندی را برای نوع فعالیت های شما تعریف می کند.

اگر شما از آن دسته هستید که جوابتان به این جمله نیز چندان مثبت نیست، علت آن است که ناخودآگاه شما چنان برنامه ریزی شده که چندان توجهی درست بر روی مال و ثروت نداشته باشد و نتیجتا ….

۱۰- هیچ گاه در خانه ام مکانی را برای نگهداری چیزهایی که دیگر به آنها نیاز ندارم درست نمی کنم، آنهم به امید روزی که به آهان نیاز پیدا کنم.

پاسخ به این جمله نیز باور شما را به روز مبادا مشخص می کند، روزی که شما قرار است در آن روز به مشکلی بربخورید و وجود اشیاء مازاد، پول دپو شده، وسایل دور ریختنی و … برای شما کارساز باشد.

این باور نیز، هم نشان دهنده ی میزان تمرکز شما بر روی داشته های بی اهمیت است و هم میزان ترس شما از آینده ی سختی را نشان می دهد که قرار است برایتان به وقوع بپیوندد.

تذکر نهایی

یک تذکر:

توجه کنید که اگرچه ده مورد فوق، جزو باورهای بسیار مهمی هستند که برای موفقیت مالی، لازم است هر یک از آنها را تا رسیدن به حداکثر تصحیح کنید؛ اما با این وجود، عموما محدودیت‌های ذهنی به همین ده مورد خلاصه نمی‌شوند.

پس اگر بخواهید بیشتر بازخورد را برای موفقیت‌های خود داشته باشید، لازم است با کنکاش مداوم و صحیح در درون خود، به پیدا کردن باورهای محدودکننده‌ی احتمالی خود بپردازید و پس از یافتن هر یک از این باورها، با بهره‌گیری از روش‌های گوناگونی که پیشتر نیز بارها درخصوص آنها صحبت کرده‌ایم، باورهای خود را تصحیح کنید.

 

بخوانید: قانون متافیزیکی پولسازی (جذب واقعی ثروت)

خروج از نسخه موبایل